Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Turín FC

1:1

konec (0:0)

16.04.2022, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • 33. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.67 3.98 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sobotní program italské Serie A uzavřelo utkání mezi římským Laziem a Turínem, které vítěze nepoznalo, oba celky braly po bodu za výsledek 1:1.

Po nezáživném úvodním dějství otevřel skóre střetnutí v 56. minutě Pietro Pellegri, jenž si naskočil na pas Rodrígueze od rohového praporku a zakončil nechytatelně k levé tyči. Turínští fotbalisté dlouho hájili těsný náskok a už to vypadalo na jejich vítězství, když se v nastaveném čase přihlásil o slovo nejlepší střelec ligy Ciro Immobile, po skvostném centru Milinkoviće-Saviće hlavou upravil na konečných 1:1.

Navzdory pozdnímu vyrovnání je bod pro Sarriho družinu málo. Mužstvo z hlavního města se sice vrátilo na šestou příčku před Fiorentinu, tu už ale za sebou drží jenom o skóre. Turín zůstává v klidném středu tabulky na jedenácté pozici. (22:52:49)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:12.

90+5

Konec zápasu.

90+4

A nechybělo moc, aby Římané ještě strhli střetnutí na svou stranu. Z osmnácti metrů se do kulatého nesmyslu nártem opřel Danilo Cataldi, míč prosvištěl jen těsně vedle levé tyčky.

90+2

90+2. Ciro IMMOBILE - 1:1

90+2

Lazio právě vstřelilo branku!
Nejlepší střelec ligy znovu udeřil, Laziu nejspíše zařídil bod! Na pravé straně Sergej Milinković-Savić převzal balón od Zaccagniho a vymyslel exkluzivní centr na zadní tyč k CIROVI IMMOBILEMU, o němž je celou dobu řeč. Italský ostrostřelec měl poměrně jednoduchou pozici, hlavou mu stačilo trefit odkrytou část brány, a to se podařilo.

90+1

Útočný faul odpískán Luizi Felipemu, který zkusil předskočit Brekala, ovšem Chorvat před balón chytře vložil pravou nohu a tu mu protihráč podrazil. Vzápětí došlo k menší roztržce, z níž vyšli se žlutým trestem nejaktivnější aktéři Ciro Immobile a Saša Lukić.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Do vápna obdržel nahrávku do úrovně pasu Sergej Milinković-Savić. Zády k bráně nevěděl o za sebou stojícím Singovi, přes nějž smolně přepadl, takže neměl možnost potrestat menší neshodu mezi Bremerem a Rodríguezem.

88

Mattia Zaccagni si zřejmě neuvědomil, že tím, na koho přenáší hru, je nejmenší Říman na hřišti Luka Romero, v souboji s Bremerem neměl žádnou šanci na úspěch.

87

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tommaso Pobega, přichází Alessandro Buongiorno.

86

Český stoper ve službách Turína David Zima si netroufl na konstruktivní rozehrávku a po zisku míče sáhl k dlouhému odkopu na útočnou polovinu, zde nikým neatakovaný Francesco Acerbi zvládl zpracování na jedničku.

85

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Luka Romero.

84

Toma Bašić už měl dost neustávající kombinaci, sáhl ke střele z dvaceti metrů. Balón letěl slibně, aby nakonec prosvištěl vedle pravé části brankové konstrukce.

83

A znovu o sobě dal vědět Ciro Immobile. Ne však kvalitní akcí, ale hlasitým nespokojeným výkřikem poté, co ho nepřesně hledal Zaccagni.

82

Pietro Pellegri ukázal velké odhodlání získat balón. Natlačil tělo před Luize Felipeho a zdálo se, že si počínal čistě, rozhodčí však nakonec přerušil hru pro kontakt míče s levou rukou útočníka.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Turín udržuje těsné jednobrankové vedení, které hostům vystřelil střídající Pellegri. Lazio má herně navrch, ale zatím mu to není nic platné.

80

V další útočné akci Lazia plnil Adam Marušić roli nahrávajícího hráče. Ani tuto činnost nezvládl na jedničku, po nedorozumění mezi ním a Immobilem balón sebral David Zima.

79

Rozvlnit síť chtěl Adam Marušić. Ráně dal solidní razanci, leč mizernou přesnost, pokus směřující do středu brány Beriša schoval v rukavicích.

78

S hlavou nahoře přetáhl centr od levé lajny Manuel Lazzari. Našel nikým nepokrytého Felipeho Andersona, jenže Brazilec podklouzl, takže vůbec nezakončil.

77

77. Beriša si poradil s hlavičkou Milinkoviće-Saviće

77

Vyrovnání měl na dosah aktivní Sergej Milinković-Savić! Málem potrestal nedůraznou obrannou hlavičku Singa a sám hlavou mířil mezi tři tyče. Zprvu rozhozený Etrit Beriša se skvěle zkoncentroval a skokem k pravé tyčce zabránil vyrovnávací trefě.

76

Srbský středopolař Sergej Milinković-Savić se prokličkoval až do pokutového území. V důležitý moment si předkopl míč až příliš daleko, Bremer jej odklidil do bezpečí za cenu rohu.

75

Felipe Anderson na sebe natáhl dva protihráče, načež hledal středem nabíhajícího Immobileho. Útočník balón získal, načež mu nevyšla klička proti Riccimu.

74

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Wilfried Stephane Singo.

73

Čerstvý Toma Bašić dokonale zaskočil Zimu skutečností, že míč nezpracovával a pustil jej za sebe. Tím se dostal za českého protihráče, avšak vyběhnuvšího gólmana přelobovat nedokázal, o dorážku se pak marně hlásili Zaccagni a Immobile.

72

Frustrace je na domácích hráčích viditelná, speciálně pak na kapitánovi Cirovi Immobilem. Forvard běhá bez balónu sem a tam, přičemž to není vůbec nic platné.

71

David Zima směrem dopředu příliš nepřevedl, ale dozadu už pár nahrávek rozdal. Tu poslední právě teď, když z poloviny hřiště vyslal nákop na vlastního gólmana.

70

Nově příchozí Toma Bašić se okamžitě zapojil do hry. Viděl, že by mohl zkusit uličku na Cira Immobileho, ovšem Gleison Bremer rychle zareagoval a ve skluzu uzmul hrací předmět pro sebe.

69

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Toma Bašić.

69

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Danilo Cataldi.

68

Středopolař Tommaso Pobega mohl hrát dopředu, o tom není pochyb. Nicméně volil sázku na větší jistotu a hru přenesl k lajně na beka Rodrígueze, ten dokonce zapojil i Berišu.

67

Pietro Pellegri bojoval statečně, leč proti dvěma protihráčům neměl moc šancí na úspěch. Situace dopadla podle očekávání, domácí využili početní převahy.

66

Kolem jednoho protihráče sice Tommaso Pobega proběhl, jenže pak si balón posunul až příliš daleko před sebe, ve skluzu mu kulatý nesmysl odpálil před nosem Luiz Felipe.

65

Levou stranou se chtěl prohnat do příležitosti Mattia Zaccagni. Proti němu skvěle zapracoval Ola Aina, tělem soka dokonce poslal na trávník.

64

Turínští fotbalisté hrají v obrovské pohodě. Bez větších starostí kombinují v blízkosti středového kruhu, vědomi si faktu, že se nemusí nikam hnát.

63

Pod mírným tlakem si David Zima poradil jako zkušený mazák. Neriskoval těžkou rozehrávku dopředu, hru v klidu otočil dozadu na gólmana Berišu.

62

Etrit Beriša při vyběhnutí proti centru Alberta od rohového praporku nepůsobil úplně jistě. Situaci ovšem zvládl, pravou rukou míč vyboxoval mimo nebezpečí.

61

Útočný faul Lazia způsobil Ciro Immobile. Stáhl se hlouběji do pole, kde však způsobil spíše více škody, než užitku. Zezadu podrazil Rodrígueze.

60

Ofsajdové postavení odpískáno aktivnímu Pellegrimu. Zprvu to vypadalo, že hostující forvard chce protestovat, nicméně hned si uvědomil, že už na kontě má žlutou kartu.

59

Je zřejmé, že Maurizio Sarri je hrubě nespokojen s dosavadním výkonem svých svěřenců. Není divu, protože Lazio bojuje o pohárovou Evropu a ztráta s Turínem se dnes neočekávala.

58

Nechybělo moc, aby hosté udeřili okamžitě podruhé. Saša Lukić už mohl střílet, ale ještě vylepšil pozici pro Pellegriho, jemuž ale vůbec nevyšlo zpracování.

56

56. Pietro PELLEGRI - 0:1

56

FC Turín právě vstřelil branku!
Dvakrát domácí velkou šanci soupeře po rohu přežili bez úhony, potřetí již nikoliv! Rodríguez zakroutil levačkou balón přesně na hlavu PIETRA PELLEGRIHO, jenž střelou k levé tyčce proměnil Strakošu v diváka, tentokráte ani znovu na čáře stojící Anderson nedokázal včas zareagovat.

55

Tlak Lazia pokračoval rohovým kopem. Luis Alberto vyslal povedený centr na penaltu, kde viděl Luize Felipeho, toho ovšem pokryl Gleison Bremer.

54

Nechybělo moc, aby si David Zima krátce po příchodu na trávník vstřelil vlastní gól. Došlo k nepochopení mezi ním a vyběhnuvším Berišou, od jeho hlavy se balón odrazil vedle levé tyče.

53

První žlutou kartu střetnutí vyfasoval hostující útočník Pietro Pellegri, který na trávníku není ještě ani deset minut. Úplně zbytečně dohrál váhajícího Leivu.

52

Na Stadio Olimpico se již prohání český reprezentant David Zima! Těžko říct, co stojí za překvapivým stažením Izza, který pár chvil zpět mohl rozvlnit síť. Možná i v tomto případě sehrál roli nějaký zdravotní problém.

51

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Armando Izzo, přichází David Zima.

50

Akce pokračovala a po střetu s Pellegrim se na trávník položil Tomas Strakoša. Rozhodčí přerušil hru poté, co do autu zakopl míč Acerbi.

49

49. Hlavičku Izza zastavil na brankové čáře Anderson

49

Další roh Turína, nyní z pravé strany a o poznání nebezpečnější! Armando Izzo nasměroval hlavičku do levého horního rohu mimo dosah Strakoši, Lazio zachránil od inkasovaného gólu pohotovým výskokem na čáře stojící Anderson!

48

Hosté měli možnost vstřelit vedoucí gól z rohového kopu. Armando Izzo přeskočil osobního strážce, ale v záklonu míč posunul jenom za sebe do země nikoho.

47

Velká komplikace pro Turín, ze zdravotních důvodů totiž nemůže v utkání pokračovat kapitán Andrea Belotti. Na jeho místo se postavil Pietro Pellegri.

46

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Pietro Pellegri.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:51.
První poločas zápasu mezi Laziem a Turínem branku nepřinesl. Skóre střetnutí odpovídá obrázku hru, k vidění je zatím místy až nudná podívaná. Jedinou velkou příležitost si ve 29. minutě vypracovali hosté, když po centru od rohového praporku hlavičkoval Bremer do tyče a dorážejícího Ricciho vychytal pohotový Strakoša. Nezbývá než doufat, že druhé dějství bude výrazně atraktivnější, ztráta bodů by se vůbec nehodila hlavně domácím v bitvě o pohárové příčky.

45+3

První poločas skončil.

45+2

V posledních vteřinách úvodního dějství měli Římané k dispozici ještě rohový kop. Do odraženého míče se opřel Adam Marušić, rána mu ovšem vůbec nesedla.

45+1

Světle modří kombinují na útočné polovině, ale tato skutečnost zatím nikam nevede. Střílený centr Lazzariho odklidil Izzo mimo bezprostřední nebezpečí.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.

44

Lazio mělo k dispozici standardní situaci v podobě volného přímého kopu od pravé lajny. Proti centru Alberta vystartoval Etrit Beriša a balón bezpečně vyboxoval mimo šestnáctku.

43

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Patric, přichází Luiz Felipe.

42

Je to jasné, dojde ke střídání. Patric má problémy s levým stehenním svalem a pokračování není možné. Za lajnou se začíná rozcvičovat Luiz Felipe.

41

Na trávník se posadil Patric, podle prvotních obrázků to vypadá na problém se svalem. Pokud by to tak bylo, střídání bude nevyhnutelné.

40

Za nadýchaným pasem za obranu vystartoval Sergej Milinković-Savić. Střílel ve skluzu na přední tyč, kterou měl Etrit Beriša pokrytou na jedničku, připsal si první úspěšný zákrok.

39

Pokud by došlo ke vstřelení gólu, jednalo by se nejspíše o hodně diskutovanou situaci. Ale to se nestalo, králem vzdušného prostoru se stal Samuele Ricci.

38

Další roh pro mužstvo z hlavního města Itálie, nicméně opakované záběry ukázaly, že pomezní rozhodčí neměl pravdu, jako poslední totiž hrál domácí hráč.

37

Podle očekávání směřoval Albertův centr na Cira Immobileho. Ve vápně došlo ke zdvojení nejlepšího střelce letošního ligového ročníku, přetlačil jej Izzo.

36

Premiérový rohový kop pro Lazio získal Adam Marušić. Moc dobře věděl, že jinou možnost prakticky nemá, přesto nutnou podotknout, že Bremera napálil šikovně.

35

Pro změnu jsme měli možnost sledovat střet tělo na tělo. Větší fyzické síly ukázal Francesco Acerbi, ten bez větších problémů přetlačil Pobegu.

34

Defenzivní povinnosti si nyní Manuel Lazzari splnil na jedničku. Rychlostně výrazně předčil Sašu Lukiće, po pravé lajně navíc zvládl kulatý nesmysl posunout k nohám Andersona.

33

Mërgim Vojvoda se chytá za hlavu. Andrea Belotti na něj neúmyslně posunul míč a hostující halfbek rozvlnil boční síť. Následně byl odpískán ofsajd přihrávajícímu Belottimu.

32

Poté, co dostal přihrávku brankář Etrit Beriša, došlo k dlouhému nákopu na turínskou útočnou polovinu, zde Belotti neobelstil pozičně dobře postaveného Patrica.

31

Poskakující míč zpacifikoval Adam Marušić. Složitější zpracování Černohorce vůbec nerozhodilo, posléze přenesl hru doprava na Lazzariho.

30

Lazio by mělo urychleně přepnout na vyšší rychlostní stupeň, jinak to nedopadne dobře. V posledních minutách dominuje Turín, domácí úplně vypadli z rytmu.

29

29. Bremer hlavičkoval do tyče, dorážku Ricciho vytáhl Strakoša nad břevno

29

Hosty dělily od vedoucího gólu centimetry! Na centr Rodrígueze si naskočil Gleison Bremer, jehož zakončení orazítkovalo pravou tyč, dorážku Ricciho vyrazil Strakoša pravou rukou nad břevno!

28

Nigérijec Ola Aina jako halfbek pracuje skvěle. Naběhl si za obranu a obdržel ideální průnikovou nahrávku do nohy, načež napálil Acerbiho a vybojoval pro Turín další roh.

27

Ani teď to hostům nevyšlo. Mërgim Vojvoda odvážně vyzkoušel oblouček za obranu na Andreu Belottiho, Patric přizvedl míč hlavou do rukavic Strakoši.

26

Saša Lukić se pěknou stahovačkou k pravé lajně zbavil dotírajícího Patrica. Vzápětí volil polovysoký centr do malého vápna, ten pohlídal Manuel Lazzari.

25

Narážečka mezi Leivou a Albertem nevyšla. Gleison Bremer očekával, že zpětný pas půjde na Brazilce, svého krajana k míči už nepustil.

24

Ze střední vzdálenosti, tedy zhruba z dvaceti metrů, vypálil Andrea Belotti. Mezi střelce se zatím nezapsal, tvrdý projektil vyslal vysoko nad břevno.

23

Zničehonic mohl skórovat Tommaso Pobega. Využil dvojice rozestoupených obránců k proniknutí do vnitra šestnáctky, aby nakonec napálil skluzujícího Leivu.

22

Zatím sledujeme poměrně nudné střetnutí. Na domácích hráčích je vidět větší snaha útočit, ale Turín dobře brání a k příležitostem soupeře nepouští.

21

Na solidní centr si nejvýše vyskočil Andrea Belotti. Velkou příležitost v gól nepřetavil, zakončení na zadní tyč proletělo jen těsně vedle brány.

20

Přestože upadl, tak Ola Aina okázal vybojovat rohový kop. Bleskurychle se totiž zvedl, kulatý nesmysl napálil do Adama Marušiće a až pak hrací předmět opustil hrací plochu.

19

Neúmyslný faul předvedl Felipe Anderson, ale i takové se pochopitelně musí pískat. Brazilec se při zpracování ohnal levou rukou, tou trefil do obličeje Rodrígueze.

18

Etrit Beriša zariskoval, nechtěl rohový kop pro domácí. Položil se k zemi a pravou rukou míč naslepo odpálil k lajně, ke svému štěstí v tomto prostoru stál jen spoluhráč Bremer.

17

Ne, Luisi Albertovi zatím centry vůbec nevycházejí. Podle všeho hledal Immobileho, útočník ovšem neměl žádnou šanci na vysoký balón doskočit.

16

A vzápětí to byl právě Ciro Immobile, kdo vybojoval nedovolený zákrok na svou osobu. Natlačil před míč těla a zezadu se nechal povalit Bremerem.

15

Cirovi Immobilemu se vůbec nelíbil zákrok Izza na Zaccagniho. Rozhodčí hru sice přerušil, nicméně zatím se rozhodl faulujícího hráče netrestat, proto ty protesty.

14

Hlouběji do pole se stáhl Luis Alberto. S balónem se dlouho nemazlil, z první hrál pod tlakem za sebe na výrazně volnějšího Francesca Acerbiho.

13

Do ofenzivy se zapojil Ola Aina. Nigérijský reprezentant si našel volný prostor u pravé lajny k centru, adresát Andrea Belotti neodhadl trajektorii míče a minul ho.

12

Hostující kapitán Andrea Belotti se objevil netradičně v roli centrujícího hráče. Zprava centroval na Pobegu, jenž přizvedl kulatý nesmysl mimo dosah za zády stojícího Brekala.

11

Právě Sergej Milinković-Savić ukázal výborný přehled ve hře, když si hlavou posunul balón do běhu a utekl Lukićovi. Pak zkusil pas za obranu na Alberta, rychlostní schopnosti spoluhráče ale přecenil.

10

Sergej Milinković-Savić dnes nebude útočit na vlastního bratra. Gólman Vanja Milinković-Savić sedí pouze na střídačce, přednost dostal Etrit Beriša.

9

Vysoko presující Andrea Belotti nadělal stoperské dvojici Lazia nemalé problémy. Nakonec vše znovu skončilo malou domů a Strakoša poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu.

8

S malou domů si Tomas Strakoša věděl rady, byť z počátku váhal. Nakonec albánský reprezentant viděl mezeru na středu, míč posunul k volnému Leivovi.

7

Exekuce volného přímého kopu se chopil Luis Alberto. Kulatý nesmysl poněkud nešťastně přizvedl za sebe Izzo, k jeho štěstí nahrál naslepo spoluhráči Lukićovi.

6

Další zákrok na Zaccagniho už sudí nenechal bez povšimnutí. Proti pravidlům hrál Mërgim Vojvoda, za ostrý šlapák si vyslechl ústní varování.

5

Středem se zkoušel prohnat Mattia Zaccagni. Utekl dvěma protihráčům, načež jej zezadu trefil Tommaso Pobega, arbitr Prontera nechal, hlavně k překvapení fotbalistů Lazia, ve hře pokračovat.

4

Svěřenci kouče Sarriho od prvních vteřin ukazují, že budou chtít tahat za delší konec provazu. Pokračuje jejich kombinace na útočné polovině, spolu s tím hledání mezírky v defenzivě soupeře.

3

Za obranu zabíhal Ciro Immobile. Italského ostrostřelce pokryl Gleison Bremer, odchovanec Sao Paula hlavou nahrál míč do rukavic Beriši.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních světle modrých dresech. Fotbalisté Turína pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy tmavě červené barvy.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

S. S. Lazio: Strakoša – Lazzari, Patric, Acerbi, Marušić – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile (C), Zaccagni.
Náhradníci: Adamonis, Reina – Bašić, Cabral, Cataldi, Hysaj, Kamenović, Luiz Felipe, Moro, S. Radu, Romero.
Trenér: Maurizio Sarri

Turín FC: Beriša – Izzo, Bremer, Ricardo Rodríguez – Aina, Lukić, Ricci, Vojvoda – Pobega, Brekalo – Belotti (C).
Náhradníci: Gemello, V. Milinković-Savić – Ansaldi, Buongiorno, Linetty, Pellegri, Pjaca, A. Sanabria, Seck, Singo, Zima.
Trenér: Ivan Jurić

Rozhodčí: Prontera – Preti, Bindoni.
Turín FC

Turín si může zbytek sezóny vyloženě užívat. Nachází se v klidných vodách středu tabulky, odkud ztrácí propastných šestnáct bodů na pohárové příčky, na druhou stranu má sedmnáctibodový náskok na momentálně první sestupující Venezii. Svěřenci kouče Juriće příliš neprohrávají, ale ani nevyhrávají. Z posledních pěti utkání odešli třikrát se ziskem jednoho bodu, porazili Salernitanu a prohráli v Janově, přestože hráli dlouho proti deseti. Minulý víkend vybojovali cennou bezbrankovou remízu na San Siru proti milánskému AC. Nejlepším střelcem týmu je Josip Brekalo s šesti góly.
S. S. Lazio

Mužstvo z hlavního města Itálie by určitě rádo bylo účastníkem příštího ročníku Ligy mistrů, ale zatím to příliš dobře nevypadá. Do konce zbývá posledních šest kol a Lazio ztrácí z šesté pozice na čtvrtý Juventus sedm bodů. Každopádně Sarriho družina chytila skvělou formu a pokud vydrží, tak starou dámu ještě může pořádně prohnat. V předešlých pěti zápasech prohrála jen v městském derby s AS, jinak zapsala čtyři výhry, tu poslední minulý víkend, Janov porazila na jeho vlastním hřišti s přehledem 4:1. Střelecké produktivitě vévodí podle očekávání Ciro Immobile. V průběhu sezóny vstřelil už 29 gólů, s 24 ligovými trefami vévodí tabulce střelců o dvě branky před Vlahovićem.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 33. kola italské Serie A, u zápasu mezi Laziem a Turínem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

S. S. Lazio – Turín FC

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+2. Immobile (S. Milinković-Savić) – 56. Pellegri (Ricardo Rodríguez)

Karty:   90+1. Immobile (LAZ) – 53. Pellegri (TUI), 90+1. Lukić (TUI)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:12.

S. S. Lazio: Strakoša – Lazzari, Patric (43. Luiz Felipe), Acerbi, Marušić – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (69. Cataldi), Luis Alberto (69. Bašić) – Felipe Anderson (85. Romero), Immobile (C), Zaccagni.
Náhradníci: Adamonis, Reina – Bašić, Cabral, Cataldi, Hysaj, Kamenović, Luiz Felipe, Moro, S. Radu, Romero.

Trenér: Maurizio Sarri

Turín FC: Beriša – Izzo (51. Zima), Bremer, Ricardo Rodríguez – Aina (74. Singo), Lukić, Ricci, Vojvoda – Pobega (87. Buongiorno), Brekalo – Belotti (C) (46. Pellegri).
Náhradníci: Gemello, V. Milinković-Savić – Ansaldi, Buongiorno, Linetty, Pellegri, Pjaca, A. Sanabria, Seck, Singo, Zima.

Trenér: Ivan Jurić

Rozhodčí: Prontera – Preti, Bindoni