Menu

Hokej

Play-off Extraligy dorostu

HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0) Stav série: 1:3

10.04.2022, 15:30 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Finále • Petr Pavlík

Velmi parádní a pohledný zápas play off je u konce! Sparťané zdramatizovali skóre ve třetí třetině zásluhou Davida Hrubého, který se však z domácí strany zapsal na střeleckou listinu jako jediný. Pražané podlehli svému soupeři 1:2 a prohrávají ve finálové sérii 1:3. Další pokračování finále je na programu ve středu na západě Čech. To byla ode mě poslední informace, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (17:38:09)

Konec zápasu.

59:37

Kučera mířil na prázdnou brankou, ale poslední obránce domácích se včas vrátil a zablokoval střelu hostujícího útočníka. Tohle už hosté zřejmě zvládnou!

59:30

Domácí se nevzdávají a nadále útočí! Martin Vašíček svou střelou z pravé strany prověřil Jansu, který podržel kotouč ve své výstroji.

59:08

Martin Vašíček bojoval o kotouč v rohu útočného pásma a Portova rána od modré čáry byla nepřesná. Následně sparťané přichází o hru v útočném pásmu.

58:39

Domácí střídačka si vzala oddechový čas na poradu a sparťané to zkouší se šesti bruslaři v poli! Do hry následně míří elitní formace domácího týmu.

58:39

Sparťané podnikli útočnou akci a střelu z nebezpečného prostoru zneškodnil svým úspěšným zákrokem plzeňský brankář Jansa.

58:11

Náznak přečíslení dva na jednoho nedopadl pro hosty nejlépe a následně Hrabal raději přikryl kotouč pod svou lapačku. Bude se vhazovat před domácím gólmanem.

57:53

Až nyní se domácí hokejisté dostali do útočného pásma. Stepanchuk se prohnal na druhý konec kluziště, nicméně sparťanský útočník o kotouč záhy přišel.

57:15

Aleš Mazanec raději vystřídal a pustil na ledovou plochu svého spoluhráče. Plzeň se drží v útočném pásmu a sparťané se nemohou dostat před Jansu.

56:51

Urputný souboj nakonec nenašel svého vítěze a rozhodčí poté raději přerušil hru. Následovat bude po krátké chvilce vhazování po levé ruce brankáře Hrabala.

56:26

Cichoň svou přihrávkou od mantinelu nepřesně hledal svého spoluhráče před sparťanskou brankou a hosté ještě bojovali o kotouč v rohu útočného pásma.

56:12

Zaváhání v domácí obraně mohli plzeňští hokejisté potrestat svou střelou z bezprostřední blízkosti, ale brankář Hrabal znovu prokázal své velké kvality.

55:50

Reiser skočil ze střídačky na ledovou plochu a rovnou se zapojil do útočné akce. Hrabal si počkal na další nebezpečnou ránu hostí a raději přerušil hru.

55:07

Petr Křišťan se tlačil před posledního bránícího obránce, ale sparťanský útočník se ke kotouči nakonec už nedostal. Zápas pomalu graduje!

54:28

Lukáš Novák rychle posunul kotouč do hloubi útočného pásma a domácí hokejisté zůstali chvíli usazeni před Jansou. Ten však nemusel zasahovat.

53:53

Netušil s Hrubým se tlačili do další útočné akce, ale plzeňští obránci u mantinelu dobře zapracovali a nedovolili domácímu týmu zakončit. Hra pokračuje.

53:31

Indiáni rychle přesunuli hru na druhý konec kluziště a brankář Hrabal tygřím skokem přikryl kotouč pod svou lapačku. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.

53:15

Martin Vašíček se protlačil do dobrého zakončení z pravého kruhu a kotouč jen těsně minul vzdálenější tyčku plzeňské branky.

HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0) Stav série: 1:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 51. Hrubý (Hašek) – 17. Hořejší (Benák, Mazanec), 32. Jiříček (Titlbach)

HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – R. Cichoň, Hašek, Šeba, Bartoň (C), Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
Trenér: František Ptáček

HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
Trenér: Petr Kořínek

Rozhodčí: Květoň – Kreuzer, Polonyi

Průběh zápasu
1. třetina
01:02 SPA 2 Šeba, podrážení
03:38 PLZ 2 Reiser, nedovolené bránění
12:07 PLZ 2 Lučan, sekání
14:35 SPA 2 Hašek, podrážení
16:45 PLZ 0:1 Hořejší (Benák, Mazanec)
17:45 SPA 2 Novák, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
31:29 PLZ 0:2 Jiříček (Titlbach)
Po 2. třetině
3. třetina
50:13 SPA 1:2 Hrubý (Hašek)
Konec