Menu

Hokej

Generali play off Tipsport extraligy

HC Dynamo Pardubice – Banes Motor České Budějovice

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0) Stav série: 0:3

25.03.2022, 19:00 • enteria arena, Pardubice • Čtvrtfinále • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.9 4.35 3.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:50

Nyní to bylo již mnohem nebezpečnější. Piskáček vypálil přes celé hřiště a puk jen o centimetry minul prázdnou branku Dynama!

59:10

Nyní už ano, Dynamo je opět v šesti!

58:38

Dnešní utkání sleduje 10 194 diváků. Je vyprodáno!

57:40

57:40 David CIENCIALA - 1:2

57:40

Dynamo právě vstřelilo branku!
Smůla je prolomena, domácí hokejisté se dostávají na dostřel! Po sérii přihrávek přistál kotouč na čepele DAVIDA CIENCIALY mezi kruhy a ten ho z první zametl za záda Dominika Hrachoviny – 1:2! Asistence: Ondřej Vála a Robert Kousal.

57:03

Pardubice si berou oddechový čas a vše nasvědčuje tomu, že Dominik Frodl již zůstane na střídačce!

51:45

Mohlo být sníženo! To by však musel Matej Paulovič na zadní tyči lépe trefit Kolářovo nahození, puk proskákal těsně mimo!

46:57

Ondřej Rohlík nyní provětral obranu Motoru, svůj průnik po levém mantinelu zakončil švihem na zadní tyč. Těsně minul!

44:25

Toho by mohl Motor litovat. Lukáš Pech je za nedovolené bránění v útočném pásmu při Gulašově postupu poslán na dvě minuty na trestnou lavici a, ač se mu to vůbec nelíbí, nic s tím neudělá. Další početní výhoda pro Dynamo.

37:50

A znovu se kotouč povaloval v brankovišti Motoru zcela sám, opět ale byli hostující obránci silnější a odpálili ho do bezpečí!

37:36

Roman Vráblík dostává menší trest za držení a dává tak Dynamu šanci vrátit se do utkání.

37:03

37:03 Milan GULAŠ - 0:2

37:03

České Budějovice právě vstřelily branku!
Obrovská radost v sektoru hostí! MILAN GULAŠ postupoval s Holcem do přečíslení dva na jednoho, proti křižné přihrávce ještě Frodl dobře zasáhl, následně si ale nepohlídal zakončení budějovického kapitána takřka z nulového úhlu a díky této trefě vede Motor o dva góly – 0:2! Asistence: Lukáš Pech.

30:13

David Cienciala nastřelil z voleje levou tyčku budějovické branky!

29:07

Další obrovská šance Dynama zůstala nevyužita! Robert Říčka ve velké šanci si opět vylámal zuby na Hrachovinovi. Následně byl ale krosčekem Šticha poslán k zemi a domácí si zahrají přesilovou hru!

19:51

Před několika sekundami došlo k souboji v rohu pardubického obranného pásma, otevřela se vrátka pro nástup hráčů na ledovou plochu a zdá se, že je mantinel poškozen. První třetina tak momentálně končí!

17:26

Dominik Hrachovina si nyní hrál s ohněm za vlastní brankou, kde mu byl kotouč sebrán a rázem z toho byla velká šance pro Tomáše Kauta, před kterým zívala poloprázdná branka! Do brankoviště však skočili hned tři hráči Motoru, kteří obrovskou obětavostí prostě kotouč do své sítě nedostali!

15:00

Emoce znamenají další přerušení hry! Abdul spadl na Frodla a následně se s ním dostal v brankovišti do potyčky, což se pochopitelně nelíbilo Ondřejovi Válovi, který si to s ním šel vyřídit. Oba dostávají dvouminutový trest.

14:31

Neuvěřitelný zákrok Dominika Frodla, který vleže vytasil lapačku proti zakončení Milana Gulaše a tím zabránil jasnému druhému gólu Českých Budějovic!

13:45

Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jan Štencel – osobní trest do konce utkání, nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Robert Kousal – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Robert Říčka – 2 min., napadení).

13:45

Jan Štencel za krosček do obličeje Říčky dostává trest do konce utkání! Dynamo dostane dvě dvojky, takže hosté budou hrát i tak přesilovou hru.

13:45

Čekali jsme, kdy to přijde a je to tady! Velká bitka všech deseti hráčů, kteří jsou na ledě. Krosček do obličeje v podání Štencela, lví skok Kousala! Každopádně emoce víří a takové má být play-off! Rozhodčí rozdělují tresty a vůbec bych se nedivil, kdyby na straně hostí přišel trest do konce utkání.

10:09

10:09 Josef KOLÁČEK - 0:1

10:09

České Budějovice právě vstřelily branku!
Hosté se v polovině první třetiny dostávají do vedení! Nutno říct, že šlo o hodně šťastnou branku. Po kombinaci Motoru v útočné třetině přistál puk na čepeli JOSEFA KOLÁČKA, který puk trefil hodně špatně a právě proto se po ledě dokutálel o tyčku až do pardubické sítě. Frodl nemohl vidět vůbec nic – 0:1! Asistence: Jan Štencel a Jindřich Abdul.

03:57

Motor mohl postupovat do zajímavého přečíslení, jenže to na útočné modré čáře ukončil zákrokem bez kotouče Milan Gulač (CEB), který tak daroval Dynamu první přesilovku v utkání.

03:33

Teď to naprosto fantasticky udělal Anthony Camara, který se vyhnul obránci a vytočil se až na kruhy. Tam v akci dva na jednoho ještě přihrál na Matěje Blümela, proti kterému se přesunul Dominik Hrachovina a jeho zakončení z bezprostřední blízkosti zlikvidoval!

01:30

Robert Říčka měl na hokejce vedoucí trefu Dynama! Po pěkném pasu zpoza branky zůstal zcela osamocený na kruzích a prudkou ranou nechal vyniknout Hrachovinu, který si proti jeho zakončení povyjel a zamezil skvělým zákrokem první radosti pardubické enteria areny!

HC Dynamo Pardubice – Banes Motor České Budějovice

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0) Stav série: 0:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 58. Cienciala (O. Vála, R. Kousal) – 11. Koláček (Štencel, Abdul), 38. Gulaš (Pech)

HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), Nedbal, O. Vála, Košťálek, J. Kolář (A), Hrádek, Petgrave – Blümel, Poulíček (C), Camara – Říčka, R. Kousal, Cienciala – Anděl, Paulovič, O. Rohlík – Koffer, T. Kaut, T. Urban.
Trenér: Richard Král

Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Percy, Piskáček (A), Šenkeřík, Bučko, Štich – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – Abdul, Pech (A), Holec – Vondrka, Koláček, Gulaš (C) – D. Voženílek, J. Novotný, Valský.
Trenér: Patrik Martinec

Rozhodčí: Pešina, Mrkva – Gebauer, Hlavatý

Diváci: 10 194 (vyprodáno)

Průběh zápasu
1. třetina
03:57 CEB 2 Gulaš, nedovolené bránění
10:09 CEB 0:1 Koláček (Štencel, Abdul)
13:45 CEB 20 OK Štencel, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
PCE 2 R. Kousal, hrubost
PCE 2 Říčka, napadení
15:00 PCE 2 O. Vála, hrubost
CEB 2 Abdul, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
29:07 CEB 2 Štich, krosček
37:03 CEB 0:2 Gulaš (Pech)
37:36 CEB 2 Vráblík, držení
Po 2. třetině
3. třetina
44:25 CEB 2 Pech, nedovolené bránění
57:40 PCE 1:2 Cienciala (O. Vála, R. Kousal)
Konec