Menu

Hokej

Generali play off Tipsport extraligy

HC Oceláři Třinec – HC Vítkovice Ridera

2:1

konec (0:0, 1:0, 1:1) Stav série: 2:0

20.03.2022, 18:00 • WERK ARENA, Třinec • Čtvrtfinále • Michal Samiec (@MichalSamiec)

Tipsport: 1.48 5.0 5.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:51

Vítkovice přece jen mohly vyrovnat. Puk se dostal do útočné třetiny Vítkovic a k dorážkám se dostal Stehlík a posléze ještě zblízka Lakatoš. Kacetl odolal a puk míří do rohu.

59:39

Stezka je venku, puk ale opět míří do obranné třetiny Vítkovic.

53:43

Domácí ztratili puk u levého mantinelu a Flick obratem poslal puk před branku, kde byl zcela volný Guman, ale ani nadvakrát nepřekonal Kacetla.

53:26

53:26 Petr VRÁNA - 2:1

53:26

Třinec právě vstřelil branku!
Puk se dostal do předbrankového prostoru, odkud se nadvakrát prosadil přes ležícího Stezku kapitán PETR VRÁNA. Domácí si po čtyřech minutách berou vedení zpět. Asistence: Martin Růžička, Jan Zahradníček. Stav utkání 2:1.

49:05

49:05 Robert FLICK - 1:1

49:05

Vítkovice právě vstřelily branku!
Neuvěřitelná situace a hosté také využívají svou přesilovku. Ondřej Kacetl se vydal za branku sebrat puk, který tam nahodil Stehlík, ale ten se v rohu odrazil zcela nečekaným způsobem před odkrytou branku, odkud neměl problém poslat puk do sítě ROBERT FLICK. Brankář Kacetl inkasuje z holí vítkovických hráčů po 109 minutách čtvrtfinálové série první branku. Asistence: Jakub Stehlík, Ruslan Pedan. Stav utkání 1:1.

47:08

Lakatoš najížděl do útočného pásmu, kde na něj sáhl Martin Marinčin (TRI). Vítkovice budou mít první početní převahu v zápase.

42:30

Hrňa se po dlouhé době objevil na ledě a hned před ním vyplaval puk do samostatného nájezdu. Třinecký střelec ale ze slotu zamířil nad.

39:53

39:53 Andrej NESTRAŠIL - 1:0

39:53

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři to ještě stihli, byť po vyloučení Kováře zbývalo do konce druhé třetiny 11 sekund. Puk rychle putoval po vyhraném buly v útočném pásmu až k ANDREJI NESTRAŠILOVI, který překonal Stezku nastavením hole a střelou prakticky pod ledem. Asistence: Vladimír Svačina, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 1:0.

39:49

Obrovský tlak Vránovy formace v závěru druhé třetiny a uvidíme první přesilovou hru. Pasáž, která začala tvrdou střelou Marinčina od modré čáry, skončila faulem Lukáše Kováře (VIT), který si pomohl faulem po situaci u vlastní branky.

36:33

Na druhé straně z pravého křídla postupoval na Stezku Michal Kovařčík a jeho střela orazítkovala nejdřív Stezkovo rameno a následně horní tyč!

36:20

Oceláři propadli, Vítkovice si dvakrát rychle vyměnily puk a Fridrich jel sám na Kacetla. Jeho střelecký pokus ze slotu Kacetl pravou paží vytěsnil mimo.

33:50

Opět současné vyloučení dvou hráčů a opět hra ve čtyřech. Ruslan Pedan (VIT) je vykázán za krosček a Aron Chmielewski (TRI) za sekání.

31:19

Nestrašilův pokus z pravé strany nesměle orazítkoval pravou Stezkovu tyč.

30:18

Současně byli vyloučení Samuel Bitten (VIT) a Tomáš Marcinko (TRI). Oba dostali menší trest za hrubost a budeme hrát dvě minuty čtyři na čtyři.

24:45

Velká šance na třinecké útočné straně! Ondřej Kovařčík nakopl motory a dostal se šikovnou kličkou až před Stezku, ale neměl prostor na zakončení. Nebezpečnější byla dorážka dojíždějícího bratra Michala, Stezka je ale bezchybný.

23:03

Aktivní první třinecká lajna. Vrána z levého křídla v akci tři na dva zkusil Stezkovu pozornost, ale puk mu vypadl těsně vedle pravé tyče. Následně Musil od modré poslal na lehkou teč nebráněnému Růžičkovi, který puk nasměroval těsně mimo.

15:24

Šance na obou stranách! Po Marinčinově střele dorážel z blízka neúspěšně Dravecký. Po nedorozumění Doudery s Marinčinem hosté zahrozili z akce dva na jednoho – Lednický ale nepřihrál přes Zahradníčka dobře Dejovi, který dostal puk na paty.

11:57

První vítkovický útok teď využil prostoru, který vznikl po nedorozumění na třinecké straně. Rychlá předávka puku v útočné třetině způsobila, že v zajímavé pozici z pravé strany zakončoval Marosz. Kacetl pouze vyrazil, jako první dojíždějící hráč byl v situaci ale Zahradníček.

00:53

Hned na začátku jsme registrovali solidní příležitost. Michal Kovařčík s pukem na holi vyjel v pokračující aktivitě Ocelářů v útočném pásmu až před Stezku a osamocen zakončil bekhendem. Hostující brankář byl úspěšnější.

HC Oceláři Třinec – HC Vítkovice Ridera

2:1

konec (0:0, 1:0, 1:1) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. A. Nestrašil (Svačina, Kundrátek), 54. P. Vrána (Martin Růžička, Zahradníček) – 50. Flick (Jakub Stehlík, R. Pedan)

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, Zahradníček, M. Zbořil – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Daňo – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Svačina – Chmielewski, Miloš Roman, Hrehorčák – Dravecký (A).
Trenér: Václav Varaďa

HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Pedan, Jakub Stehlík, Plášil, P. Koch, L. Kovář – Bernovský, Marosz, L. Krenželok (C) – Lakatoš, J. Hruška (A), Fridrich – M. Kalus, Flick, Bitten – Lednický, Chlán, Dej – Guman.
Trenér: Miloš Holaň

Rozhodčí: O. Hejduk, Pilný – Brejcha, Malý

Diváci: 4 965

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
30:18 TRI 2 Marcinko, hrubost
VIT 2 Bitten, hrubost
33:50 TRI 2 Chmielewski, sekání
VIT 2 R. Pedan, krosček
39:49 VIT 2 L. Kovář, držení
39:53 TRI 1:0 A. Nestrašil (Svačina, Kundrátek)
Po 2. třetině
3. třetina
47:08 TRI 2 Marinčin, držení
49:05 VIT 1:1 Flick (Jakub Stehlík, R. Pedan)
53:26 TRI 2:1 P. Vrána (Martin Růžička, Zahradníček)
Konec