Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

MFK Karviná – SK Dynamo Č. Budějovice

2:2

konec (1:0)

27.02.2022, 15:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • 23. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 3.12 3.15 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Dramatický závěr, Čolič zůstal ležet na trávníku

90+3

Na trávníku zůstal ležet jeden z českobudějovických hráčů, rozhodčí nepřerušil hru, Karviná útočila a až po nepřesném pasu sudí přerušil hru. Brankář Vorel vyběhl k rozhodčímu a strčil jej. Sudí Szikszay nepochopitelně ukázal brankáři jen žlutou kartu. Ćolić se po ošetření zvedl z trávníku a pokračuje v utkání.

85

Trojité střídání udělal trenér Páník. Hřiště opustili Durosinmi, Ndiaye a Bartošák, místo nich přišli Holík, Qose a Siňavskij.

85

Trenér Horejš střídá, Mihálika vyměnil Konda.

80

80. Martin KRÁLIK - 2:2

80

Dynamo právě vstřelilo branku!
Rohový kop Mršiće domácí odvrátili pouze za šestnáctku, kde se do míče opřel MARTIN KRÁLÍK a tvrdou střelou napálil míč do brány – 2:2!

80

Na druhé straně zaúřadoval Škoda, který se uvolnil na levé straně a jeho střelu k bližší tyči vyrazil brankář Bajza vedle branky.

78

Bartošák našel u bližší tyče hlavu Durosinmiho, jeho střelu k bližší tyči fantasticky vyrazil Vorel!

75

Trenér Horejš podruhé střídá, Nováka vyměnil Hais.

72

Kapitán Papadopulos dnes dohrál, jeho místo na trávníku zaujal Antonín Svoboda.

64

Dobrá příležitost Dynama. dlouhý míč od Králíka našel u levé tyče Valentu, ten ještě přihrál míč Havlovi, ale překvapený spoluhráč odrazil balón jen vedle branky.

63

Trenér Horejš vystřídal, Skovajsu nahradil Mršić.

57

Zažlutilo se na domácí straně. Šehić fauloval u postranní čáry Ćoliće a rozhodčí jej ocenil žlutým napomenutím.

56

56. Papadopulosův pokus hlavou lapil Vorel

56

Na Bartošákův rohový kop si k přední tyči naběhl Papadopulos a hlavičkou umístil míč k tyči, jenže tam stihl dolétnout gólman Vorel, který balón letící do branky lapil do rukavic.

54

Bartošák se postavil k přímému kopu a míč zakroutil k pravé tyči, kam vyskočil brankář Vorel a vyboxoval míč vedle brány!

53

Bartošák pronikal středem před branku a tam jej složil k zemi Valenta. Českobudějovický hráč uviděl za svůj počin žlutou kartu.

50

50. Filip ZORVAN - 2:1

50

Karviná právě vstřelila branku!
Hosté se z vyrovnání dlouho netěšili. Domácí zaútočili levou stranou, Šehić našel centrem před brankou FILIPA ZORVANA, který přesně zakončil k bližší tyči! Karviná znovu vede, tentokrát 2:1.

49

49. Michal ŠKODA - 1:1

49

Dynamo právě vstřelilo branku!
Tak to je nástup do druhé části! Hosté rozjeli útok pravou stranou, Mihálik přihrál do středu MICHALU ŠKODOVI, Který zkusil štěstí zpoza šestnáctky a trefil přesně po zemi k pravé tyči!

44

44. Lukáš BARTOŠÁK - 1:0

44

Karviná právě vstřelila branku!
Domácí jdou v závěru první půle do vedení. Zorvan po autovém vhazování přihrál míč zpátky n Kobouriho, ten odcentroval balón na hranici šestnáctky, kde Papadopulos sklepl míč hrudí za sebe a LUKÁŠ BARTOŠÁK prudkou střelou po zemi k tyči otevřel skóre – 1:0!

38

První žlutá karta je na světě. Hora fauloval třicet metrů od branky Zorvana a zastavil tím slibně rozvíjející se útok soupeře.

37

37. Duronsinmiho rána do pravého horního rohu, zasáhl Vorel

37

Látalův centr odvrátil jeden z obránců Dynama na hranici šestnáctky k Durosinmimu, ten se bleskově opřel do míče a krásnou střelou do pravého horního rohu nechal vyniknout brankáře Vorla.

32

To už byla jiná káva, hosté zakončili přečíslení tři na dva střelou zpoza šestnáctky v podání Michala Škody, jeho ránu do středu brány vyrazil brankář Bajza mimo branku!

20

20. Marco Túlio těsně minul levou šibenici

20

Dlouhý centr Bartošáka z levé strany našel pouze hlavu Skovajsy, ten míč odhlavičkoval mimo šestnáctku, jenže domácí se dostali k balónu a Túlio střelou ze střední vzdálenosti těsně minul levou spojnici břevna a tyče.

1

1. Durosinmi prověřil Vorla po půl minutě hry

1

Bartošák nacentroval z levé strany míč před branku, kam si naběhl Durosinmi, ale ze vzduchu usměrnil míč jen do míst, kde byl připravený brankář Vorel. První zajímavá šance domácích.

MFK Karviná – SK Dynamo Č. Budějovice

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Bartošák (Papadopulos), 50. Zorvan (Šehić) – 49. Michal Škoda (Mihálik), 80. Králik

Karty:   57. Šehić (KAR) – 38. Hora (CEB), 53. M. Valenta (CEB), 90+3. Vorel (CEB)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:10.

MFK Karviná: Bajza – Látal, P. Buchta, Kobouri, Šehić – Ndiaye (85. Qose), Túlio – Zorvan, Papadopulos (C) (72. Svoboda), Bartošák (85. Siňavskij) – Durosinmi (85. Lukáš Holík).
Náhradníci: Ciupa – Qose, Lukáš Holík, Svoboda, S. Dramé, Chvěja, Siňavskij.

Trenér: Páník.

SK Dynamo Č. Budějovice: Vorel – Čolić, L. Havel, Králik (C), P. Novák (75. Hais) – Hora, M. Valenta – Van Buren, Michal Škoda, Skovajsa (63. Mršić) – Mihálik (85. Konda).
Náhradníci: Šípoš – Tolno, Čavoš, Hais, Konda, Hellebrand, Mršić.

Trenér: Horejš.

Rozhodčí: Szikszay – Caletka, Volf.

Diváci: 1412