Menu

Fotbal

Italská Serie A

Hellas Verona – Venezia FC

3:1

konec (0:0)

27.02.2022, 15:00 • 27. kolo • Jakub Hladký

Tipsport: 1.67 4.04 5.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Dnešní zápas patří hlavně muži jménem Giovanni Simeone, který se dnešním hattrickem přibližuje v žebříčku nejlepších střelců na druhého Cira Immobileho a prvního Dušana Vlahoviće. Ačkoli první půle nepřinesla žádnou branku, tak ve druhé jsme viděli rovnou čtyři. Tento zápas bude hosty hodně mrzet, jejich rival Cagliari dnes totiž vyhrál s Turínem 2:1, čímž se posouvá před Veneziu na sedmnáctou příčku. Domácím stále patří devátá příčka a na osmý AS Řím už ztrácí jen jeden bod. (19:29:15)
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:10.

90+4

Konec zápasu.

89

89. Giovanni SIMEONE - 3:1

89

Hellas Verona právě vstřelila branku!

Giovanni SIMEONE střílí hattrick! Kevin Lasagna na hranici vápna z osy hřiště prostrčil míč na volného Giovanniho SIMEONA, který střelou na přední tyč překonává brankáře hostů a zároveň navyšuje náskok svého týmu na 3:1. Asistence Kevin Lasagne.

88

Simeone nádherně hledal průnikovou nahrávkou mezi dvěma bránícími hráči do šestnáctky soupeře svého spoluhráče, brankář hostů byl ale v pozoru a na parádní pokus protihráče stihl zavčas vyběhnout.

87

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Daniel Bessa.
Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Darko Lazović, přichází Fabio Depaoli.

85

Hráč Verony se snažil z levého křídla zatočit šajtlí míč až do šestnáctky hostů, to se mu ale nepovedlo a míč končí v náruči Romera.

81

81. David OKEREKE - 2:1

81

Venezia právě vstřelila branku! Na krásně podseknutý centr do malého vápna si zběhl z druhé vlny David OKEREKE, který využil rychlosti a posílá prudkou hlavičku za záda Montipò, na což brankář hostů už neměl šanci zareagovat. Asistence: Dennis Johnsen.

80

Vypadalo to, že zablokovaný centr z levé strany skončí v zázemí, to se ale nestalo a míč přistál na noze Lazoviće, jehož střela z voleje letí kolem těsně mimo kolem brankové konstrukce.

79

Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Gianluca Busio, přichází Tanner Tessmann.

77

Ačkoli Adrien Tameze v protiútoku zavadil o míč, tak jej ještě stihl patičkou posunout na svého spoluhráče, který nahrál svému spoluhráči zpátky, čehož i napodruhé záložník domácích nevyužil a o kulatý nesmysl přišel

75

Přízemní centr Faraoniho z pravé strany vápna byl zablokován, a tak dostal druhou šanci, kterou taky spálil, protože míč překopl až na zadní tyč, kde taky nikdo v modrém nebyl.

73

Na ztrátu svého týmu na středu hřiště musel reagovat Busiio, který skluzem obral soupeře o balon, čímž zabránil rychlému protiútoku.

72

Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Thomas Henry, přichází Jean-Pierre Nsamé.

70

Ačkoli dlouhý nákop brankáře Montipò hosté zlikvidovalo, tak následně o míč přišli, z čehož o pár okamžiků později přišlo ke střele Capraria z hranice šestnáctky, na což musel brankář reagovat svým rutinním zákrokem.

68

Ceccaroni jakožto poslední hráč podklouzl, čímž málem poslal protihráče na samotného Romera. Míč se ale naštěstí pro něj od soupeře odrazil až za autovou čáru.

67

Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Domen Črnigoj, přichází Antonio Junior Vacca.
Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Mattia Aramu, přichází Nani.
Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Ridgeciano Haps, přichází Dennis Johnsen.

Hellas Verona – Venezia FC

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Simeone, 63. Simeone (Faraoni), 89. Simeone (Lasagna) – 81. Okereke (Johnsen)

Karty:   56. Caldara (VEN)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:10.

Hellas Verona: Montipò – Barák (62. Lasagna), Caprari (87. Bessa), Coppola – Faraoni (C), Ilić, Lazović (87. Depaoli), P. Retsos (6. Ceccherini) – Simeone, Šutalo – Tameze.
Náhradníci: A. Berardi, Chiesa – Bessa, Ceccherini, Depaoli, Frabotta, Hongla, Lasagna.

Venezia FC: Romero – Ampadu, Aramu (67. Nani), Busio (79. Tessmann), Caldara – Ceccaroni (C), Cuisance, Črnigoj (67. Vacca) – Haps (67. Johnsen), Henry (72. Nsamé), Okereke.
Náhradníci: Mäenpää – Fiordilino, Johnsen, Matějů, Modolo, Nani, Nsamé, Dor Peretz, Svoboda, Tessmann, Ullmann, Vacca.