Menu

Hokej

2. liga skupina Sever (ČR)

HC Děčín – Mostečtí Lvi

3:5

konec (1:2, 1:1, 1:2)

23.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 41. kolo • Vendula Zdražilová

Konec zápasu. (20:09:47)

59:47

Už se nic nestane, zápas se jen dohrává.

58:47

Medvědi vyhazují puk až před Hosnedla a osvobozují se.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:56

Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Molnár – 2 min., podrážení).

57:37

Medvědi se hned dostali do dalšího zakončení, ale zatím se ke kontaktnímu gólu nedostali.

56:26

Děčín právě vstřelil branku!
Daniel Volráb poslal pas na rozjetého RADKA FOJTA, jenž si sjel do samostatného úniku a poté pohotovým zakončením nedal Hosnedlovi šanci – 3:5. Asistence: Daniel Volráb.

56:01

Další pokus Lvů končí na Skokanovi a na druhé straně se zrodila další šance pro Medvědy, ale jejich dobrá střela skončila mimo.

55:10

Od svého brankáře zakládali další akci Medvědi a šli směrem dopředu. Ale po souhře před Hosnedlem následně pak neuspěli.

53:23

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Moc hezká akce hostů a ti vedou rozdílem tří gólů. Pavel Smolka přenechal kotouč IVANU ŘEHOŘOVI, který si sjel skrze obranu Medvědů až před Skokana a z bekhendového blafáku tak pověsil puk pod víko jeho klece -2:5. Asistence: Pavel Smolka.

52:24

Domácí jsou v plném počtu.

51:48

Jakub Procházka na modré čáře pouze promáchl a toho využila obrana Děčína, která vyhazuje touš znovu až před branku Lukáše Hosnedla.

51:00

Medvědi zachytili v obranném pásmu puk a hned ho poslali až před Hosnedla, šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

50:24

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Jan Molnár – 2 min., podrážení).

47:24

Hosté jsou v plném počtu.

47:00

Před Hosnedlem sklepl kotouč Daniel Volráb, ale ten proskákal jen do lapačky hostujícího brankáře.

46:27

Hosnedl se musel ve svém brankovišti činit, nyní zakročil proti jedovce z hole Jana Ekrta.

45:24

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Jiří Hoffmann – 2 min., podrážení).

45:02

Radek Fojt vyzval ostrým pasem na pravé straně Tadeáše Svobodu a ten z první a z nápřahu vystřelil, kotouč se ale jen odrazil od betonu hostujícího brankáře.

43:22

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Hosté domácím odskakují na rozdíl dvou branek. Po přihrávce od Josefa Stříbrného skóroval JAKUB PROCHÁZKA – 2:4. Asistence: Josef Stříbrný.

42:27

Jakub Dohnal vybruslil z rohu pásma a dostal se až ke Skokanovi, který jeho nepříjemný švih kryje a pozastavuje hru.

41:27

Ivan Řehoř dostal přihrávku a poté okamžitě vystřelil, ovšem jeho projektil končí mimo branku Ondřeje Skokana.

40:25

Pavel Zajan na levé straně švihl do puku a jeho střela končí jen těsně vedle branky Mostu.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:25

Nyní se proti pokusu Dominika Ferbase zaskvěl Lukáš Hosnedl a po jeho ráně ukázal efektní semafor. Hra je zastavena, buly po jeho pravé ruce.

39:09

Puk má ve své moci Ondřej Skokan a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

39:00

Hraje se poslední minutě druhé třetiny.

38:44

Domácí jsou v plném počtu.

38:13

Medvědi se ubránili většímu tlaku hostů a poté vykázali puk do neutrální zóny. Mohli si tak na chvíli vydechnout.

37:20

Děčínští získali puk v obranném pásmu a bez čekání ho nasměrovali až před hostující branku. Most tak musí do další akce z hloubi vlastního obranného pásma.

36:44

Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., hákování).

34:57

Svižná rána Jiřího Hoffmanna z pravého kruhu končí na betonu Ondřeje Skokana.

34:05

Medvědi byli opět pod tlakem, ten ustáli a hned na to šli do akce na druhé straně. Tam zblízka zakončil Daniel Volráb, ale nadvakrát Hosnedla nepřekonal.

33:08

Děčín je v plném počtu.

32:50

Po zisku puku se Děčín osvobozuje a posílá ho až před Hosnedla. Následně střídá unavenou čtveřici hráčů.

32:26

Hosté dlouho kombinovali v pásmu Děčína, až střílel Vladimír Kýhos, který ale poslal puk jen vedle levé tyče Skokanovy branky.

31:08

Vyloučení v týmu HC Děčín (David Černý – 2 min., krosček).

31:00

Medvědi se snažili najít odpověď, ale jejich dva pokusy skončily mimo tři tyče.

27:20

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Hosté jdou opět do vedení. JAN PAČAN nevěděl, co s pukem, tak ho z dálky spíše nahodil jen před děčínskou klec, kotouč ale nakonec propadl za Skokana a ten se už jen bezmocně otáčel za sebe – 2:3. Bez asistence.

25:41

Na pravé straně v pádu zakončil Dominik Kučera a kotouč šel mezi tři tyče, ale tam byl připraven Lukáš Hosnedl a tuhle střelu pokryl.

23:06

Štěpán Urbánek vyslal nad kruhy pokus po zemi, který holí vedle své branky srazil Ondřej Skokan.

21:50

Děčín právě vstřelil branku!
A nyní už je vyrovnáno. Hezky sehranou kombinaci zakončil povedenou střelou DAVID ČERNÝ a začíná se znovu od začátku – 2:2. Asistence: Radek Fojt.

21:25

Nejprve se do šance dostali Medvědi, poté zase hosté. Ale oba gólmani byli pozorní a neinkasovali.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Děčín právě vstřelil branku!
V závěru prvního dějství se Medvědi dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. David Černý posunul puk na TADEÁŠE SVOBODU, ten se dostal do prostoru mezi kruhy a táhlou střelou pak prostřelil Lukáše Hosnedla – 1:2. Asistence: David Černý.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

16:30

David Šesták dostal nabito na modrou čáru a jeho pumelice z nápřahu byla obranou Děčína sražena do bezpečí.

14:56

Hosté znovu zamotali hlavy domácí obraně i Ondřeji Skokanovi, ten po dvou střelách po sobě tu druhou už zastavuje i s přerušením hry.

13:58

Lukáš Zika si sjel a před Hosnedla, zamíchal před ním kotoučem a poté zakončil, ale hostující brankář pohotově zakročil a nedovolil, aby domácí útočník snížil!

12:18

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
A hosté vedou rozdílem dvou branek. Po sehrané kombinaci Lvů zakončoval PAVEL SMOLKA a Ondřej Skokan tak loví podruhé puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Ivan Řehoř a Roman Fučík.

11:48

Děčín hýřil opět aktivitou, mezi kruhy si sjel Jakub Loukota a jeho táhlá střela končí pod lapačkou Lukáše Hosnedla.

10:19

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Řehoř jel v tandemu se spoluhráčem, klepal si o přihrávku, ale nakonec se VOJTĚCH KYSELA rozhodl na levém kruhu sám zakončit. Kotouč pak prošel mezi betony Skokana a nakonec se došoural za jeho záda – 0:1. Asistence: Ivan Řehoř a Pavel Smolka.

08:13

Most je v plném počtu.

08:01

Děčín je v přesilové hře aktivní, nyní se dostal do další šance, ale tu Hosnedl kryje vykopnutím betonu. Následně pak se hosté osvobozují.

07:16

Medvědi bleskově využili přesilovou hru, když od modré čáry napálil kotouč Jakub Loukota a puk zapadl za Hosnedlova záda. Ovšem sudí nakonec gól neuznali, patrně pro postavení útočícího hráče v brankovišti.

06:13

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Jakub Procházka – 2 min., hákování).

05:57

Nyní bylo před mosteckou brankou rušno, Fojt si vyměnil puk s Tadeášem Svobodou a druhý jmenovaný švihl do puku. Jeho rána pak končí jen těsně vedle Hosnedlovy brány!

05:14

Do těsné Hosnedlovy blízkosti se dostal Radek Fojt, ale jeho sklepnutý kotouč znovu mostecký gólman kryje a přerušuje hru. Buly po jeho levé ruce.

04:24

Děčín vyšachoval hostující obranu, na pravou stranu dostal hezký pas Tadeáš Svoboda, ale nakonec jeho svižná rána končí na betonu Lukáše Hosnedla.

03:25

Lvi chvíli kousali před klecí Ondřeje Skokana, ale nakonec nemusel domácí brankář zasáhnout, puk skončil jen vedle jeho levé tyče.

02:18

Hosnedl tentokráte už musel zasahovat, z pravé strany na něho nepříjemnou střelu poslal Tadeáš Svoboda a hostující gólman tak po zákroku raději hru zastavil.

01:05

Následoval únik Medvědů, ti se dostali před Hosnedla, ale pokus Šilara se za jeho záda nevešel. Nicméně domácí stále obléhají jeho klec.

00:13

Hosté hned po úvodním vhazování ohrozili Skokana, ale ten zblízka pokus Vladimíra Kýhose pokryl.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Skokan (Kácha) – Loukota, Kučera, Kaltenböck, Ferbas, F. Černohorský, Arnold, V. Tůma, Molnár – Šilar, Ineman, Fojt, Zajan, Ekrt, T. Svoboda, Zika, Volráb (C), Černý, Faigl, Hruška
Trenér: Vladimír Kýhos

MOSTEČTÍ LVI: Hosnedl (Kovařík) – Šoustek, Havlůj (C), Urbánek, Šesták, Fučík, Hoffmann, Dohnal, Stříbrný, Kysela, Procházka, Kýhos (A), Smolka, Řehoř, J. Svoboda, Pačan
Trenér: Vladimír Machulda

Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Zmeškal.
Vzájemná utkání

Oba celky se v probíhající sezóně utkaly pětkrát. Čtyřikrát vyhrál Most, jednou pak Děčín. Ten v posledním společném duelu bude chtít uspět, aby soupeři prohry částečně vrátil a také aby se ještě více bodově vzdálil Bílině.
MOSTEČTÍ LVI

Mostečtí Lvi oproti Děčínu mají jiné starosti, jsou na třetím místě se ziskem osmasedmdesáti bodů a ještě mají šanci bojovat o druhou pozici, na kterou ztrácejí jediný bod. Ale to už pro ně není tak důležité. Vyřazovací boje mají samozřejmě jisté a tak už mohou pomalu začít ladit formu na další část sezóny. Mostu se v posledních třech duelech dařilo, Lvi si připsali tři výhry v řadě, naposledy plně bodovali v Nové Pace, kde vyhráli 4:3. Předtím doslova deklasovali Bílinu, kterou porazili 14:3.

Nejproduktivnější hráči

Pavel Písařík
29+34
Jakub Procházka 25+34
Martin Mical 19+32
HC Děčín

Medvědi stále hrají o záchranu druholigové příslušnosti, v tabulce jsou na sedmém místě a zapsali pětatřicet bodů. Poslední Bílina jich má o sedm méně a stále tak není jasno, kdo se udrží a kdo si zahraje souboje o udržení s ostatními posledními týmy. Bílina má o jeden zápas k dobru více, takže má ve hře ještě devět bodů, zatímco děčínští hokejisté už jen šest. Drama je tedy stále na programu dne a do poslední chvíle je závěr sezóny pro oba týmy hodně napínavý. Důležitou výhru si Medvědi připsali ve středu doma proti Hronovu, který porazili vysoko 7:3.

Nejproduktivnější hráči

Daniel Volráb 8+28
Pavel Zajan 23+9
Milan Kostourek 13+18
Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je předposlední jednačtyřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC Děčín a MOSTEČTÍ LVI.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – Mostečtí Lvi

3:5

konec (1:2, 1:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Svoboda (Černý), 22. Černý (Fojt), 57. Fojt (Volráb) – 11. Kysela (Řehoř, Smolka), 13. Smolka (Řehoř, Fučík), 28. Pačan, 44. Procházka (Stříbrný), 54. Řehoř (Smolka)

HC Děčín: Skokan (Kácha) – Loukota, Kučera, Kaltenböck, Ferbas, F. Černohorský, Arnold, V. Tůma, Molnár – Šilar, Ineman, Fojt, Zajan, Ekrt, T. Svoboda, Zika, Volráb (C), Černý, Faigl, Hruška
Trenér: Vladimír Kýhos

Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Šoustek, Havlůj (C), Urbánek, Šesták, Fučík, Hoffmann, Dohnal, Stříbrný, Kysela, Procházka, Kýhos (A), Smolka, Řehoř, J. Svoboda, Pačan
Trenér: Vladimír Machulda

Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Zmeškal

Průběh zápasu
1. třetina
06:13 MOL 2 Procházka, hákování
10:19 MOL 0:1 Kysela (Řehoř, Smolka)
12:18 MOL 0:2 Smolka (Řehoř, Fučík)
19:26 DEC 1:2 Svoboda (Černý)
Po 1. třetině
2. třetina
21:50 DEC 2:2 Černý (Fojt)
27:20 MOL 2:3 Pačan
31:08 DEC 2 Černý, krosček
36:44 DEC 2 Zajan, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:22 MOL 2:4 Procházka (Stříbrný)
45:24 MOL 2 Hoffmann, podrážení
50:24 MOL 2 Molnár, podrážení
53:23 MOL 2:5 Řehoř (Smolka)
56:26 DEC 3:5 Fojt (Volráb)
57:56 DEC 2 Molnár, podrážení
Konec