Menu

Fotbal

Německý pohár

FC Sankt Pauli – Borussia Dortmund

2:1

konec (2:0)

18.01.2022, 20:45 • Millerntor-Stadion, Hamburg • Osmifinále • Jiří (PLZ) Beníšek

90

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Witsel, přichází Moukoko.
Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Burgstaller, přichází Makienok.

76

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Akanji, přichází Zagadou.

75

Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Ohlsson, přichází Zander.
Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Amenyido, přichází Dittgen.

70

Dvojitá možnost pro BVB! Zprvu Malen hledal u bližší tyče volného Brandta, jeho pas však neprošel. Zanedlouho to z totožné pozice zkoušel Marko Reus a vybral si jiné řešení, z úhlu chtěl nachytat Smarsche na bližší tyči, leč ten byl pozorný.

67

Nebyli jsme daleko od vyrovnání. K míči se ve vápně dostal Brandt a našel ještě lépe postaveného Guerreira. Portugalský ofenzivně laděný obránce napřáhl a přestřelil. Lepší zakončení a mohlo být vyrovnáno.

65

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Hazard, přichází Malen.

58

58. HAALAND - 2:1

58

Dortmund právě vstřelil branku!
Autorem branky z pokutového kopu je HAALAND. ERLING HAALAND nařízený pokutový kop střelou k pravé tyči suverénně proměňuje a Dortmund snižuje.

57

Je nařízena penalta! VAR pravil jasně a k míči se staví Erling Haaland.

57

Nějaký čas hry se odehrál a poté dostal rozhodčí signál od videa, aby si hraniční situaci šel překontrolovat. Také tak činí a jsme jistě zvědaví, jak bude znít jeho verdikt.

55

55. Ruka v pokutovém území znamená penaltu

55

Matts Hummel se vysunul až do pokutového území, odkud se pokoušel o sklepnutí na svého spoluhráče. Proti byla ruka jednoho z bránících hráčů a uvidíme, zda se bude pískat penalta.

53

53. Burgstallerova nebezpečná hlavička

53

Na signál z přímáku si seběhl dnes velmi dobře hrající Burgstaller a svou hlavičku nasměroval k pravé tyči. Co chybělo, aby svůj tým poslal do tříbrankového vedení. Výborně však zasáhl Kobel a míč vyrazil.

40

40. WITSEL - 2:0

40

St. Pauli právě vstřelilo branku!
Autorem vlastní branky je WITSEL. Tak to jsou mi tedy věci! Outsider jde do dvoubrankového trháku. Burgstaller jako dnes už poněkolikáté nahrával míč z pravé strany do vápna na naběhnuté spoluhráče a tentokrát do jeho nahrávky nešikovně šáhl AXEL WITSEL a srazil si míč do vlastní branky.

27

Velká šance tentokrát na straně druhé! Marcel Hartel se opřel do rány z delší vzdálenosti a jen o chlup minul pravou tyč branky Kobela.

17

Dortmundští stupňují svůj tlak a důsledkem byla dvojitá šance. Nejprve nebezpečně pálil Haaland, poté se míč dostal k Reusovi a ten z delší distance jen přestřelil.

9

Inu zatím to Borussii v defenzivě poměrně skřípe. Druhý útok Pauli a druhá nebezpečná situace! Burgstaller odtáhl hru i s míčem k levé lajně a v pravou chvíli vyslal do vápna načechraný centr. Ten si ze vzduchu stáhl Becker, ovšem zakončil vedle. Dostal však mnoho prostoru a to by se mohlo později vymstít.

4

4. AMENYIDO - 1:0

4

St. Pauli právě vstřelilo branku!
Autorem branky je AMENYIDO. Tak to je hororový úvod utkání pro Dortmund. Do zápasu vstoupil jeho soupeř z Hamburku ve skvělém tempu a zaslouženě vede. Nedůslednost v obraně hostí potrestal ETIENNE AMENYIDO a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Marcel Hartel.

3

První příležitost k útoku pro domácí tým a hned solidní! Burgstaller se prodral k volnému balónu v pokutovém území a div, že jeho pokus neskončil v síti. Chtělo to jen větší přesnost.

FC Sankt Pauli – Borussia Dortmund

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 4. Amenyido, 40. Witsel (vla.) – 58. Haaland (pen.)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:8.

FC Sankt Pauli: Smarsch – Ohlsson, Lawrence (C), Medić, Paqarada – Irvine, Smith, Becker, Hartel – Burgstaller, Amenyido
Náhradníci: Vasilj (B), Ritzka, Zander, Ziereis, Benatelli, Buchtmann, Daschner, Dittgen, Makienok

Trenér: Timo Schultz

Borussia Dortmund: Kobel – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Brandt, Witsel, Bellingham – Reus (C), Haaland, Hazard
Náhradníci: Hitz (B), Pongračić, Schulz, Zagadou, Reinier, Wolf, Malen, Moukoko, Tigges

Trenér: Marco Rose

Rozhodčí: Osmers – Kempter, Siewer