Menu

Hokej

KHL

Admiral Vladivostok – Lokomotiv Jaroslavl

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1)

23.12.2021, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • Patrik Czepiec

Tipsport: 5.24 4.66 1.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:00

O jeden skvělý zákrok musel rozšířit svůj účet Nikita Serebrjakov. V mezikruží na něj vyrukoval zcela nepokrytý Georgij Ivanov, který ovšem čtvrtý zásah nedokonal.

54:57

Přečíslení dva na jednoho mohl vést Libor Šulák, ale rozhodl se pro na obránce velmi troufalou kličku. Neuspěl, takže Vladivostok čeká na čestný úspěch nadále.

53:02

Tři minuty se hraje bez přerušení. Zprostředkovat ho mohl Arťom Iljenko, jenže před zívající bránou mu sjel kotouč z čepele a pak už nemohl mířit přesně.

50:04

Ve středním pásmu přelomil soupeřovo náčiní Denis Barancev a schytává dvě minuty za sekání.

47:11

S fauly se teď poněkud roztrhl pytel, dvě minuty za hru vysokou holí dostává též Alexandr Polunin.

47:05

47:05 Denis ALEXEJEV - 0:3

47:05

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Indrašis si pořádně od plic zanadává, nic už ovšem nezmění na tom, že DENIS ALEXEJEV využívá další přesilovou hru. Vlastně to ani přesilovka nebyla, jelikož rozehrávající obránce zlomil své náčiní a v době, kdy padl gól, se tak v podstatě hrálo čtyři na čtyři. Alexejev si sjel před bránu a dostal tam ukázkový pas pro rázný příklep. Asistence: Reid Boucher a Artur Kajumov.

46:36

Proti Vladivostoku se osud otáčí zády. Na trestnou lavici musí i Miks Indrašis, který zřejmě něco pověděl sudím, dostává dvě minuty za nesportovní chování a s akciemi domácích to nevypadá dobře.

42:20

Lugin svým držením obírá Vladivostok o přesilovku, hrát se bude ve čtyřech.

41:32

Za podrážení si půjde odpočinout Artur Kajumov, což znamená, že vůbec poprvé v utkání se Admiral dočká početní výhody.

38:58

Krásnou kombinaci až do kuchyně nezakončil Jegor Korškov. Teď přežili domácí infarktový moment.

38:02

Se soupeřem ve slotu zametl Libor Šulák a je mu vyměřen dvouminutový trest za nedovolené bránění. Jedná se o čtvrtý přestupek Admiralu v utkání.

37:34

37:34 Reid BOUCHER - 0:2

37:34

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Tak to je hodně laciný gól. Daniil Kolokolcev ve středním pásmu natřikrát nedokázal odpravit vyhození Denisa Baranceva do bezpečí, sám sebe dostal pod tlak a najetý REID BOUCHER ho obral. Pak navíc našel místo v mizerném postavení brankáře Nikity Serebrjakova. Nyní hraje všechno proti Vladivostoku, který měl přitom utkání slušně rozjeté. Manko je rázem dvoubrankové. Asistence: Denis Barancev.

31:05

31:05 Rušan RAFIKOV - 0:1

31:05

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Teď už ovšem přesilovka končí úspěšným zásahem. Z pravé strany dostal příležitost pálit příklepem RUŠAN RAFIKOV a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Na gól mu výtečně nabil Denis Barancev, se kterým si kotouč vyměnil po přihrávce Alexandra Polunina. Hosté se navzdory horšímu vstupu do utkání dočkali vedení. Asistence: Denis Barancev

30:26

Na lavici hanby zamířil Vojtěch Mozík, který bude po svém podrážení netrpělivě vyhlížet aktivitu hostů ve třetí přesilovce.

27:50

Z otočky bekhendem zakončoval Daniil Tesanov a pak naopak z forhendové strany další hostující útočník, Arťom Iljenko. Ten dokonce zahrál na brankovou konstrukci. Jaroslav má také své zajímavé momenty.

25:51

Krásně prostrčil puk Artur Kajumov na Denise Alexejeva a v pokračující akci ze slotu pálil Reid Boucher. Brankář Nikita Serebrjakov úplně zamrznul a zdálo se, že ho od inkasování ochránila tyč.

21:51

K bekhendovému zakončení z ostrého úhlu sáhl Daniil Tesanov a na druhou stranu okamžitě vyrazil Dmitrij Sajustov. To byla asi největší dosavadní šance utkání, ale Daniil Isajev skvěle podržel svůj tým, když nevypustil kotouč z výstroje.

19:21

Je tomu tak. Vladivostok posledním vyhozením nezasáhl tvrzené sklo a právě Josh Kestner se tak ze střídačky přesune na trestnou lavici. Dvě minuty odpyká za zdržování hry.

16:38

Ihned po vhazování vypálil Maxim Osipov. V obrovské šanci se pak objevil Vladislav Kaletnik, okamžitou protiakci ovšem nezakončil do sítě.

10:44

Dvě minuty za držení dostává po skrumáži před bránou Leonid Metalnikov. Snažil se za každou cenu zabrzdit pronikajícího Iljenka.

Admiral Vladivostok – Lokomotiv Jaroslavl

0:3

konec (0:0, 0:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 32. Rafikov (Barancev), 38. Boucher (Barancev), 48. Denis Alexejev (Boucher, Kajumov)

Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Sinjagin) – Mozík, Šulák, Metalnikov, F. Beljakov, Chamidullin, Jermakov, Kolokolcev, Gutik – Obidin, Lugin, A. Ševčenko – A. Garejev, Kestner, Sajustov – Indrašis, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Makarenko, Kaletnik, Verba.
Trenér: Leonid Tambijev

Lokomotiv Jaroslavl: D. Isajev (Pasquale) – Misjul, Rafikov, Barancev, Jelesin, Čerepanov, M. Osipov, Lukičjov – Boucher, Kajumov, Denis Alexejev – Polunin, Kraskovskij, Korškov – J. Averin, Georgij Ivanov, P. Kudrjavcev – M. Beljajev, Arťom Iljenko, Tesanov – Perevalov.
Trenér: Igor Nikitin

Rozhodčí: Sergejev, Soin – Lazarev, Šalagin

Průběh zápasu
1. třetina
10:44 VLD 2 Metalnikov, držení
19:21 VLD 2 Kestner, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
Po 1. třetině
2. třetina
30:26 VLD 2 Mozík, podrážení
31:05 JAR 0:1 Rafikov (Barancev)
37:34 JAR 0:2 Boucher (Barancev)
38:02 VLD 2 Šulák, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:32 JAR 2 Kajumov, podrážení
42:20 VLD 2 Lugin, držení
46:36 VLD 2 Indrašis, nesportovní chování
47:05 JAR 0:3 Denis Alexejev (Boucher, Kajumov)
47:11 JAR 2 Polunin, vysoká hůl
50:04 JAR 2 Barancev, sekání
Konec