Menu

Hokej

NHL

Florida Panthers – St. Louis Blues

4:3

po s.n. (2:1) (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)

04.12.2021, 19:00 • FLA Live Arena, Sunrise • Petr Šatalík

Tipsport: 1.89 4.45 3.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sam REINHART - 4:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
Autorem vítězné branky je SAM REINHART.

63:03

Brayden Schenn sejmul ošklivým faulem na koleno Antona Lundella, jehož musí noha pekelně bolet. Brayden Schenn fasuje naprosto zasloužené dvě minuty.

57:26

57:26 Maxim MAMIN - 3:3

57:26

Florida právě vstřelila branku!
Sergej Bobrovskij byl na lavičce dvě vteřiny, Panthers dávají svou padesátou střelou na bránu v utkání třetí gól! Puk se hned po buly, které vyhrál Anton Lundell, dostal na levém kruhu na čepel MAXIMA MAMINA, jenž nekompromisní ranou k zadní tyči nedal Hussovi nejmenší šanci zasáhnout, Florida potřetí srovnává a je to 3:3! Asistence: Anton Lundell.

57:24

Sergej Bobrovskij zůstává na střádačce a Florida to zkouší se šesti bruslaři v poli, uvidíme, zda se jí tento risk vyplatí!

54:58

No a je tu další trochu sporné vyloučení. Torey Krug dostává dvě minuty za držení a dává Floridě snad poslední možnost s utkáním něco udělat. Podle mého názoru však šlo o minimálně vyrovnaný souboj. Z opakovaného záběru ale vidím, že Krug opravdu záměrně chytil soupeři hůl.

53:15

Sam Reinhart nyní využil minely obránce Marca Scandelly, jenž při rozehrávce na kruhu ztratil puk a ihned pálil k bližší tyči, Ville Husso však znovu zakročil svou vyrážečkou a drží svůj tým stále ve vedení! Následuje snad poslední krátká pauza.

48:25

Za nahozeným pukem nyní na pravém kruhu spěchal Maxim Mamin, ten si parádní stahovačkou udělal obránce Perunoviche, jenž upadl, přízemní projektil však přes betony Hussa neprošel!

47:26

Panthers se drží na kotouči. Frank Vatrano se šikovnou kličkou dostal přes útočnou modrou a od zadního mantinelu poslal puk Owenu Tippettovi, jenž naprosto selhal ve stoprocentní šanci, když z bezprostřední blízkosti netrefil polovinu odkryté brány a napálil touš zase jenom do Hussa!

44:58

Ryan Lomberg šel nyní sám a naprosto sám na klec Blues, jenže skvěle chytajícího Hussa střelou mezi betony nepropálil!

44:29

44:29 Brandon SAAD - 2:3

44:29

St. Louis právě vstřelilo branku!
Potřetí v zápase vedou hráči ze St. Louis! Poměrně bezpečně vyhlížející situaci dva na dva vyřešili přihrávající Ryan O'Reilly a zakončující BRANDON SAAD naprosto skvěle! Po krátkém pasu na ose hřiště zvládl druhý jmenovaný prostřelit přesouvajícího se Bobrovského mezi betony a Blues vedou 3:2! Asistence: Ryan O'Reilly, Colton Parayko.

43:58

Kevin Connauton pálil z levé strany od modré čáry, jeho nepříliš prudká, zato velice dobře skrytá střela orazítkovala břevno svatyně Hussa!

41:07

Aaron Ekblad vyslal z osy hřiště od modré čáry tvrdý přízemní projektil, který však vynikající Ville Husso dokázal zastavit parádním zákrokem lapačkou!

40:15

Úvodní buly třetí třetiny vyhráli hokejisté St. Louis, jenže do úniku se dokázal okamžitě dostat Jonathan Huberdeau, jenž šel sám na Hussa, při kličce ho ale sekl Scandella, který fasuje dvě trestné minuty! Divím se, že sudí nenařídil trestné střílení, Huberdeau byl o metr před Scandellou...

38:00

38:00 Sam REINHART - 2:2

38:00

Florida právě vstřelila branku!
Florida skóruje a srovnává přesně dvě minuty před druhou sirénou! Šikovný Huberdeau si najel až do pravého rohu kluziště v útočném pásmu. Následně parádním křižným pasem našel v druhé vlně na levém kruhu Carlssona, jehož ránu ještě Husso vyrazil. Na dorážku SAMA REINHARTA z bezprostřední blízkosti už ale nestačil a na Floridě je srovnáno – 2:2! Asistence: Lucas Carlsson, Jonathan Huberdeau.

36:40

Na druhé straně se před Bobrovského procpal Pavel Bučněvič, jenž si sjel z pravé strany. Z bezprostřední blízkosti už ale nedokázal zakončit tak, aby prostrčil touš pod betony brankáře Floridy do sítě!

36:10

Ryan Lomberg se vydal v oslabení do úniku po pravém křídle, ranou z kruhu si však na Hussa nepřišel, ten jeho pokus dokázal vyrazit!

35:13

Tak pozor, Gudas měl správného chlapa, byl to skutečně Kyrou, kdo ho krosčekem poslal do hrazení. To však sudí neviděli a tak posílají na trestnou lavici jen českého beka, jehož oplácení už si všimli. Jejich výkon v dnešním duelu není dobrý.

32:41

Scott Perunovich držel nyní v předbrankovém prostoru zakončujícího Maxima Mamina, za což dostává dvouminutový trest a Panthers si zahrají první přesilovou hru.

31:06

Buly před Hussem vyhráli hokejisté Floridy, kteří kombinují podél hrazení, aby se dostali do zakončení, šikovně to udělal Aaron Ekblad, jenž se od modré čáry dostal až před gólmana Blues, kterého však forhendovou kličkou z bezprostřední blízkosti nepokořil!

30:49

Pavel Bučněvič nahodil kotouč obloučkem na klec Floridy a touš se odrazil od zadní horní tyče, když přeletěl Bobrovského, který skákal marně, aby puk hlavičkou poslal pryč od své branky!

26:36

26:36 Jake WALMAN - 1:2

26:36

St. Louis právě vstřelilo branku!
St. Louis podruhé vede! Radko Gudas v rohu kluziště lacino ztratil puk v prospěch Ryana O'Reillyho, jenž českého beka u hrazení dohrál a následnou přihrávkou z tohoto prostoru našel na vrcholcích kruhů najetého JAKEA WALMANA, který tvrdou střelou na lapačku propálil Bobrovského – 2:1 pro Blues! Asistence: Ryan O'Reilly.

25:18

Poprvé v zápase se vylučuje a to na obou stranách. Ryan Lomberg fasuje podle mě naprosto nepochopitelný trest za filmování, Scott Perunovich dostane dvě minuty za nedovolené bránění zaslouženě. Hraje se čtyři na čtyři.

21:48

Ryan Lomberg přetlačil u hrazení dva soupeře, z čehož za chvíli těžil Lucas Carlsson, který z levé strany trefil vzdálenější tyč svatyně St. Louis!

21:01

Přesto se o chvíli později dostal právě Ryan O'Reilly ke střele z mezikruží! Jeho přízemní projektil však Sergej Bobrovskij dokázal sevřít mezi své betony, pěkný zákrok gólmana Floridy!

18:20

Obrovské šance Floridy, nejdřív se před Hussa protáhl Owen Tippett, jemuž ale forhendová klička nevyšla, po ráně MacKenzieho Weegara zívala na Ryana Lomberga prázdná brána soupeře, kterou však forvard Floridy minul!

16:27

Sam Bennett se nyní na ose hřiště dostal ke střele mezi beky a Ville Husso měl co dělat, aby jeho ostrou ránu zvládl vytěsnit někam do bezpečí!

15:13

O touš se nyní bojuje na zadním hrazení, kde jej dokázali Blues vydolovat. Ránu od modré Scandelly i dorážku dnes velice aktivního Logana Browna však kryje fantastický Sergej Bobrovskij! Následuje další pauzička.

12:40

Logan Brown nejprve střílel z ostrého úhlu, na Bobrovského si však nepřišel, stejně jako o chvíli později Dakota Joshua, který pálil z pravého kruhu na zadní tyč, gólmana Panthers ale nepřekonal!

07:04

07:04 Maxim MAMIN - 1:1

07:04

Florida právě vstřelila branku!
Florida rychle reaguje a srovnává skóre na 1:1! MAXIM MAMIN dostal za útočnou modrou krásnou zpětnou přihrávku mezi nohama od Carlossona do druhé vlny a střelou k zadní tyči pokořil dosud bezchybného Hussa, jenž nejspíš přes obránce na ránu špatně viděl – 1:1! Asistence: Lucas Carlsson, Anton Lundell.

05:24

05:24 Logan BROWN - 0:1

05:24

St. Louis právě vstřelilo branku!
St. Louis jde z první solidní příležitosti do vedení! Skvěle to nyní udělal Dakota Joshua, jenž na pravé straně nejprve naznačil střelu a pak sjel až do předbrankového prostoru, kde předložil touš LOGANU BROWNOVI. Ten z hranice brankoviště rychlou ranou propálil Bobrovského a Blues vedou 1:0! Asistence: Dakota Joshua, Ivan Barbašev.

04:06

Anton Lundell se nyní natlačil do prostoru mezi kruhy a pálil nebezpečně těsně vedle pravé tyče svatyně Hussa! Do dalšího zakončení se pak prosadil Carter Verhaeghe, jenž ale pouze vyprášil betony brankáře St. Louis!

Florida Panthers – St. Louis Blues

4:3

po s.n. (2:1) (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Mamin (Lucas Carlsson, A. Lundell), 38. S. Reinhart (Lucas Carlsson, Huberdeau), 58. Mamin (A. Lundell), rozh. náj. S. Reinhart – 6. L. Brown (Joshua, I. Barbašev), 27. Walman (R. O'Reilly), 45. Saad (R. O'Reilly, Parayko)

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Anton Lundell (FLA)
1:0   Jordan Kyrou (STL)
2. série:
1:0   Jonathan Huberdeau (FLA)
1:1   Logan Brown (STL)
3. série:
2:1   Sam Reinhart (FLA)
2:1   Ryan O'Reilly (STL)

Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Montour, Lucas Carlsson, Gudas, Connauton – S. Reinhart, S. Bennett, Huberdeau (A) – Verhaeghe, A. Lundell, Mamin – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
Trenér: Andrew Brunette.

St. Louis Blues: Husso (Ch. Lindgren) – Parayko, Mikkola, M. Scandella, Krug, Bortuzzo, Perunovich – Kyrou, R. O'Reilly, B. Schenn – Tarasenko, R. Thomas, Bučněvič – I. Barbašev, Sundqvist, Saad – L. Brown, Joshua, Walman.
Trenér: Craig Berube.

Rozhodčí: Dunning, Dwyer – Gibbons, MacPherson.

Diváci: 13 446

Průběh zápasu
1. třetina
05:24 STL 0:1 L. Brown (Joshua, I. Barbašev)
07:04 FLA 1:1 Mamin (Lucas Carlsson, A. Lundell)
Po 1. třetině
2. třetina
25:18 FLA 2 Lomberg, nafilmovaný pád nebo přihrávání
STL 2 Perunovich, nedovolené bránění
26:36 STL 1:2 Walman (R. O'Reilly)
32:41 STL 2 Perunovich, držení
35:13 FLA 2 Gudas, krosček
38:00 FLA 2:2 S. Reinhart (Lucas Carlsson, Huberdeau)
Po 2. třetině
3. třetina
40:15 STL 2 M. Scandella, sekání
44:29 STL 2:3 Saad (R. O'Reilly, Parayko)
54:58 STL 2 Krug, držení
57:26 FLA 3:3 Mamin (A. Lundell)
Po 3. třetině
Prodloužení
63:03 STL 2 B. Schenn, faul kolenem
před nájezdy
Samostatné nájezdy
FLA 4:3 S. Reinhart (rozh. náj.)
po s.n.