Menu

Futsal

Liga mistrů

FP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň

3:6

konec (1:4)

01.12.2021, 20:30 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář

39:46

Seidler minul z pravé strany přední tyč prázdné brány.

38:51

Rick dostává za zákrok dvanáct metrů od branky Vahaly na středu žlutou kartu, na fauly 3:4.

33:30

Podle všeho záměrně pouštěl Seidler míč zabíhajícímu Vnukovi, ten měl obrovskou rychlost a Roninho jej musel faulovat na posledním obránci. Jelikož se nejednalo o surovou hru, tak dostává žlutou kartu. Před dvěma lety by se šel sprchovat.

33:16

Jelovčićovu střelu z levé strany vyrážel Vahala do bližší tyče.

30:13

A ještě než se rozehraje, tak po konci timeoutu ukáže ruská rozhodčí žlutou kartu někomu z realizačního týmu hostů. Jestli člověk dobře viděl, tak trenérovi to nebude.

28:18

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Vnuk kopal roh z pravé strany, hosté zaspali a u vzdálenější tyče schovaný MICHAL SEIDLER poslal ve skluzu míč do prázdné brány. Hostům se tam cosi nelíbilo. Zřejmě to, že Vnuk podle jejich názoru neměl postavený míč přesně na místě určeném pro rozehrání rohu, ale to je pouhá domněnka. Nic jiného totiž člověka nenapadá. Asistence: Tomáš Vnuk.

24:32

Chyť mě, když to dokážeš! Tomáš Vnuk (zase) utekl všem na levé straně, ale v závěru svého sóla nedotáhl kličku podél gólmana v době, kdy už chtěl zasouvat do prázdné brány.

23:25

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Jelovčić přihrál pěkně křížem zleva na pravou stranu a DRAGAN TOMIČ překonal Vahalu z prvního doteku na zadní tyč do protipohybu plzeňského gólmana. Asistence: Franko Jelovčić.

21:47

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Plzeň působila v začátku nervózním dojmem, ale MICHAL SEIDLER nejprve souhrou s Vnukem vybojoval roh, ten rozehrál Kozár zprava na levou stranu a historicky nejlepší střelec české reprezentace se položil do voleje k přední tyči za marně se natahujícího jmenovce gólmana pražské Sparty. Asistence: Peter Kozár.

20:52

Mohlo být hůř! Tentýž hráč utekl po levé straně a z druhé vlny přehodil Vahalu, ten si dobře postavil protější tyč.

20:28

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Jestli něco potřebovali hosté, tak je to tohle! Rozpaky Plzně před vlastním brankovištěm ukončil DIOGO ranou z pravé strany na bližší tyč. Bez asistence.

18:28

Vnuk hraje neskutečně! Nyní se prohnal z levé strany kolem posledního obránce, ten souboj s ním v podstatě neabsolvoval, Vnuk šel středem na Cristiana, ten vybíhal na hranici brankoviště a rukama připravil Vnuka o čtvrtý gól v prvním poločase.

16:59

Seidlerova střela z pravé strany proskákala o fous vedle zadní tyče.

16:31

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
TOMÁŠ VNUK s přehledem proměňuje pravačkou ze svého pohledu do levého spodního rohu brány a protipohybu Cristiana. Stejně jako Ferrao kompletuje hattrick. Ale na rozdíl od brazilské hvězdy na něj potřeboval jen třináct minut.

16:29

Cristiano si počínal jako už poněkolikáté na hranici pravidel a tentokráte se jeho zákrok zezadu z pravé strany na Seidlera píská penalta.

16:29

Krátká penalta pro Tomáše Vnuka, který bude útočit na hattrick!

13:35

Holý musel stáhnout nohy, protože kdyby trefil soupeře ve skluzu, tak by dostal žlutou kartu. Nicméně Diogo šel z pravé strany do situace dva na jednoho, přihrával křížem, pas vystihl Vnuk a míč se vrátil zpět k Diogovi, proti jeho opakovanému pokusu se přesunul skvělý Vahala na přední tyči.

13:03

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné, co se povedlo plzeňskému muži s číslem deset. Tak jako Patrik Schick aspiruje na cenu za gól roku, tak tohle je útok na cenu pro nejhezčí gól tohoto ročníku Ligy mistrů! TOMÁŠ VNUK přehodil couvajícího Cristiana z pravé strany na zadní tyč z prostoru tak tři metry od plzeňského brankoviště. Bez asistence.

12:35

Plzeň měla pořádnou kliku! Tomić shazoval míč z pivota na levou stranu do druhé vlny na Roninha, ten už přeloboval balón, jenž ovšem skončil na horní tyči a odrazil se před čáru, kde ho odkopl Holý.

11:25

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Rick sebral balón, zvedl hlavu, roztáhl hru na levou stranu a Seidler centrem přichystal míč pro PETERA KOZÁRA, jenž skóroval sám před Cristianem do dolní části brány. Asistence: Michal Seidler.

09:20

Asi nejlepší český futsalista tohoto kalendářního roku připravil z autu pozici pro zakončení levačkou Holého z jedničky a hosty zachránila pravá tyč.

09:03

Vnuk zatím na hřišti dominuje. Krásně přihrál za obranu Buchtovi, ten si stáhl míč od hrudi na nohu, ale na obstřel Cristiana postaveného na šestce neměl prostor.

06:52

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Po něm natáhl RONINHO pravačkou z takových dvanácti metrů a odrazil míč o pravou tyč, pro skákajícího Vahalu neřešitelná situace. Asistence: Franko Jelovčić.

04:21

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Při perfektní křižné nahrávce Seidlera do běhu na levou stranu práskl do míče pravačkou TOMÁŠ VNUK a jeho bodlo zapadlo k přední tyči. Asistence: Michal Seidler.

FP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň

3:6

konec (1:4)

Zpět na online

Branky: 7. Roninho (Jelovčić), 21. Diogo, 24. Tomič (Jelovčič) – 5. Vnuk (Seidler), 12. Kozár (Seidler), 14. Vnuk, 17. Vnuk (pen.), 22. Seidler (Kozár), 29. Seidler (Vnuk)

Karty:   17. Cristiano (HAL), 31. Člen realizačního týmu (HAL), 34. Roninho (HAL) – 39. Rick (PLZ)

FP Halle-Gooik: Cristiano (Bex, Meyers) – Gabriel, Carpes, Diogo, Gréllo (C) – Tomić, Roninho, Cordier, Dillien, Jelovčić, Sanchez.
Trenér: Luca Cragnaz

SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Rick, Kozár, Zdráhal, Štrajt, Havel, Seidler, Künstner.
Trenér: Marek Kopecký

Rozhodčí: Velikanovová (RUS), Kadykov (RUS) – Babic (CRO)

Diváci: 623