Menu

Futsal

Liga mistrů

FP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň

3:6

konec (1:4)

01.12.2021, 20:30 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář

Statistiky zápasu
Střely – 62:49
Střely na branku – 17:25
Střely mimo branku – 19:16
Zblokované střely – 26:8
Žluté karty – 3:1 (22:22:22)
Nicméně i tak si může Marek Kopecký plácnout s usmívajícím se Tomášem Vnukem. Jeho čtyři kanadské body a gól á la Patrick Schick proti Skotsku na letošním ME nasměrovaly Plzeň k výhře proti Halle-Gooik. To, co dnes předvedl, to bylo něco neskutečného a možná, že se tady v poločase mohla rovnou udělovat cena pro Futsalistu roku 2021. Vnuk byl hlavně, co se týče rychlosti, někde úplně jinde než Halle-Gooik.. Ten v rychlostních soubojích s ním absolutně nestíhal.

Jinak obrovský podíl na vítězství má i trenér Kopecký. Ten ve chvíli, kdy soupeř získával navrch, tak vzal vždy v 11. minutě timeout a herní projev Interobalu byl najednou mnohem lepší. Plzeň byla v prvním poločase aktivnější, měla více šancí. Nicméně do druhého poločasu nevstoupila ideálně. Belgický mistr v úvodní minutě snížil a za pár sekund přehodil autor onoho gólu na 2:4 Diogo Vahalu, toho zachránila zadní tyč. Obhájce českého titulu se musel ke konci powerplay soupeře. Při té ale neinkasoval.

Každopádně Plzeň si za skvělé nasazení, obětavost a nespočet zablokovaných střel zasloužila vyhrát. Pohádka západočeského klubu tak pokračuje dál. Vnuk a spol. můžou začít regenerovat, zítra je od 20:30 čeká Dobovec. V 17:30 je naplánovaný výkop duelu Barcelona – Halle-Gooik.

Konec zápasu.

39:58

Plzeň ještě bude kopat aut z pravé strany u své lavičky, ten by rád vzal Seidler, ale jelikož gól z autu by neplatil, tak to hattrick dnes nebude.

39:46

Seidler minul z pravé strany přední tyč prázdné brány.

39:19

Interobal zablokoval střelu Gabriela z levé strany.

38:52

Gréllovi nesedla střela vedle pravé tyče, hosté potom zablokovali Vnukovu rozehrávku a Plzeň má aut.

38:51

Rick dostává za zákrok dvanáct metrů od branky Vahaly na středu žlutou kartu, na fauly 3:4.

38:15

Ránu Grélla bodlem z levé strany vyrazil Vahala, hosté se nedostali k dorážce a pak ztratili míč při souboji s Rickem.

37:47

Plzeň donutila hosty k tomu, aby stáhli Grélla zpět na střídačku, pak vysunula preisnk Rešetárem a Vnukem a Roninho byl s míčem na levé straně v autu.

37:10

Teď už se Plzeň zapotila mnohem víc! Při centru z pravé strany na zadní tyč spálil Gabriel stoprocentní šanci vedle poloprázdné brány v době, kdy se přesouval Vahala. Nicméně, pokud by trefil Gabriel míč z jedničky, tak by na tento pokus asi nedosáhl.

37:04

Nebezpečný centr z pravé strany vyřešil Rešetár na přední tyči s Vahalou.

36:51

Seidler pozdě přistoupil na pravé straně zřejmě ke Gabrielovi, ale potom vystoupil v brankovišti Rick.

36:27

Seidler blokuje střelu Grélla z pravé strany, hosté se ještě nedostali do loženky při powerplay.

35:59

Kozár se dostával tělem z posledního obránce před útočícího Gabriela, ten ho stáhl na palubovku, na fauly 3:2.

35:36

Na šestce si přehodil míč Roninho na levou nohu, ale zablokoval ho obětavý Rick.

35:09

Rick tečoval centr z levé strany na přední tyč do rukou Vahaly a tomu se potom ani v nejmenším nelíbilo, že jej Gabriel kopl do ruky. Protestoval i Marek Kopecký.

34:48

Při kličce ál la Zidane utekl míč Vnukovi na levé straně k Jelovčićovi.

34:31

Gabriel posouval míč na levou stranu, ale nečistá střela Roninha skončila vedle vzdálenější tyče.

34:05

Hosté hrají powerplay s Gréllem v dresu brankáře.

33:55

Kouč Kopecký reklamoval, že Roniho přebíral nahrávku na levé straně už na plzeňské lavičce. Následně srazil nahrávku Holý.

33:41

Timeout pro Halle-Gooik.

33:30

Podle všeho záměrně pouštěl Seidler míč zabíhajícímu Vnukovi, ten měl obrovskou rychlost a Roninho jej musel faulovat na posledním obránci. Jelikož se nejednalo o surovou hru, tak dostává žlutou kartu. Před dvěma lety by se šel sprchovat.

33:16

Jelovčićovu střelu z levé strany vyrážel Vahala do bližší tyče.

33:03

Vnuk odstavil Grélla a potom chtěl udělat clonu na kapitána soupeře pro Seidlera na levé straně.

32:47

Vahala nakopl míč po levé straně na dlouhou nohu Seidlera, ten přestřelil branku, ale gólmanovi za myšlenku poděkoval.

32:19

Vahala chytil střelu z levé strany do protipohybu svou levou rukou a potom zneškodnil i pokus z opačné strany.

31:37

Roninho se otáčel na rozhodčí po souboji mimo hru s Buchtou v brankovišti, hrálo se dál a Buchta se tak mohl postavit do střely Grélla z levé strany.

31:18

Halle-Gooik zablokoval volej Seidlera z pravé strany a ten tak na hattrick čeká.

31:14

Po Vahalově nástřelu z dálky dorážel Seidler z brankoviště do obránce před sebou.

31:06

Aktivním presinkem si vynutila Plzeň chybu v rozehrávce .

30:13

A ještě než se rozehraje, tak po konci timeoutu ukáže ruská rozhodčí žlutou kartu někomu z realizačního týmu hostů. Jestli člověk dobře viděl, tak trenérovi to nebude.

30:13

Trenér Kopecký si opět v jedenácté minutě poločasu vyžádal timeout.

30:11

Při rohu z pravé strany málem Rick u přední tyče sklepnul míč do vlastní sítě za Vahalu, ale ten na rozdíl od prvního kola proti Helasu Brno zastavil letící míč a Rick si tak nepřipsal druhého vlastence v letošní sezoně.

29:57

Plzeň udělala druhý faul, vzápětí Gréllovu střelu z levé strany tečoval Seidler vedle zadní tyče.

29:39

Roninho si rychle narazil na levé straně a přihrával už v brankovišti, následně se otočil na rozhodčí, která ale odmítla písknout penaltu za ruku padajícího Holého a podle ní bylo vše v rámci futsalových pravidel.

28:18

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Vnuk kopal roh z pravé strany, hosté zaspali a u vzdálenější tyče schovaný MICHAL SEIDLER poslal ve skluzu míč do prázdné brány. Hostům se tam cosi nelíbilo. Zřejmě to, že Vnuk podle jejich názoru neměl postavený míč přesně na místě určeném pro rozehrání rohu, ale to je pouhá domněnka. Nic jiného totiž člověka nenapadá. Asistence: Tomáš Vnuk.

28:16

Vahala zasáhl na přední tyči proti Dillienovi z levé strany a rozehrál na pravou stranu na Seidlera, jeho zakončení pod břevno škrtal rukama Cristiano.

27:51

Po ztrátě míče podle všeho fauloval Holý, hra ale pokračovala a rozhodčí neponechali výhodu, pak pro změnu zavánělo faul podražení na Vnuka.

27:39

Vnuk posunul Seidlerovi na levou stranu, jeho pokus vytahoval Cristiano na bližší tyči.

27:28

Holý s Vnukem signalizovali, že Gabriel hrál rukou a stejný názor měla i hlavní rozhodčí z východu Evropy, na fauly 1:1.

26:40

Rick se dostal tělem před dva hráče na levé straně a postrčil balón k lajně na Seidlera, jeho střelu vyrazil Cristiano a následně směřoval míč od Seidlera ve skluzu za branku.

26:07

Künstner byl na pravé straně v těžké pozici a ruská sudí nařídila odkop od hostující brány.

25:46

Tomićovu nahrávku z otočky tečoval Rick vedle pravé tyče. Hosté kopali roh z pravé strany, ale volej Dioga skončil o zem vedle přední tyče.

25:17

Již překonaný Vahala sebral zezadu balón Jelovčičovi. Je potřeba uznat, že Halle-Gooik má ve druhém poločase více šancí.

24:32

Chyť mě, když to dokážeš! Tomáš Vnuk (zase) utekl všem na levé straně, ale v závěru svého sóla nedotáhl kličku podél gólmana v době, kdy už chtěl zasouvat do prázdné brány.

23:25

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Jelovčić přihrál pěkně křížem zleva na pravou stranu a DRAGAN TOMIČ překonal Vahalu z prvního doteku na zadní tyč do protipohybu plzeňského gólmana. Asistence: Franko Jelovčić.

22:38

Rick nesouhlasí s výrokem asistenta rozhodčího, který pískl jeho zákrok v hostujícím brankovišti na Grélla a trenér Kopecký jej musí uklidňovat, aby nedostal zbytečnou kartu.

21:47

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Plzeň působila v začátku nervózním dojmem, ale MICHAL SEIDLER nejprve souhrou s Vnukem vybojoval roh, ten rozehrál Kozár zprava na levou stranu a historicky nejlepší střelec české reprezentace se položil do voleje k přední tyči za marně se natahujícího jmenovce gólmana pražské Sparty. Asistence: Peter Kozár.

21:25

Gréllovi chyběl kousek, aby zpracoval křižnou nahrávku z pravé strany. V opačném případě by byl asi sám před plzeňským brankářem.

20:52

Mohlo být hůř! Tentýž hráč utekl po levé straně a z druhé vlny přehodil Vahalu, ten si dobře postavil protější tyč.

20:28

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Jestli něco potřebovali hosté, tak je to tohle! Rozpaky Plzně před vlastním brankovištěm ukončil DIOGO ranou z pravé strany na bližší tyč. Bez asistence.

20:01

Začal druhý poločas.
Plzeň vede po poločase 4:1. Byla lepší, skvěle vstoupila do zápasu. Pak ji trošku znervózněl inkasovaný gól, ale trenér Kopecký zklidnil své svěřence timeoutem v 11. minutě a od té doby opět s obrovským nasazením hrající český mistr diktoval tempo zápasu. Tomáš Vnuk zkompletoval hattrick a ze samostatného úniku mohl přidat ještě čtvrtou branku. Nicméně za zmínku stojí hlavně jeho nevídaná trefa na 3:1 ze 17. minuty, kdy přehodil z prostoru u vlastního brankáře gólmana Cristiana na zadní tyč a člověk si docela vzpomněl na gól Patrika Schicka z letošního fotbalového ME. Vnukův výkon byl naprosto úžasný, bezprecedentní a v novinách by musel dostat desítku. Zkrátka zcela dominoval a bylo by velkým překvapením, kdyby nevyhrál poprvé v kariéře anketu Futsalista roku.
Statistiky prvního poločasu
Střely – 26:28
Střely na branku – 6:15
Střely mimo branku – 9:9
Zblokované střely soupeřem – 11:4
Žluté karty – 1:0
Akumované fauly – 4:2
Druhý poločas začne přibližně ve 21:30.

20:00

První poločas skončil.

19:59

Seidler srazil střelu Jelovčiće z pravé strany do autu.

19:47

Vahala se nedohodl při výhozu na levou stranu se Seidlerem, ještě poslední útok pro hosty.

19:40

Gréllo přihrával křížem na levou stranu a Roniho zakončoval nečistě mimo branku.

19:14

Roninho nasadil pasem z pravé strany jesle Buchtovi, ale za ním stál Rick a ten odkopl míč do bezpečí.

18:28

Vnuk hraje neskutečně! Nyní se prohnal z levé strany kolem posledního obránce, ten souboj s ním v podstatě neabsolvoval, Vnuk šel středem na Cristiana, ten vybíhal na hranici brankoviště a rukama připravil Vnuka o čtvrtý gól v prvním poločase.

17:38

Tomič zůstal nepokryt u vzdálenější tyče a Plzeň trošku se štěstím přestála roh z pravé strany.

17:37

Roninho dostal prostor ke střele levačkou z první, jeho ránu tečoval Vnuk vedle přední tyče.

17:11

Tomič se kolem Holého na levé straně, ale ten ještě stačil zablokovat jeho zakončení.

16:59

Seidlerova střela z pravé strany proskákala o fous vedle zadní tyče.

16:31

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
TOMÁŠ VNUK s přehledem proměňuje pravačkou ze svého pohledu do levého spodního rohu brány a protipohybu Cristiana. Stejně jako Ferrao kompletuje hattrick. Ale na rozdíl od brazilské hvězdy na něj potřeboval jen třináct minut.

16:29

Cristiano si počínal jako už poněkolikáté na hranici pravidel a tentokráte se jeho zákrok zezadu z pravé strany na Seidlera píská penalta.

16:29

Krátká penalta pro Tomáše Vnuka, který bude útočit na hattrick!

16:20

Halle-Gooik rozhýbal Plzeň a po pasu zprava do levé části brankoviště byl zůstal Tomič sám před Vahalou, ale mířil lobem nad branku.

15:53

Plzeň jezdí po prdeli a nasazení domácích futsalistů je obrovské.

15:05

Cristiano šel zprava na Seidlera, vyskočil nad něj a v době, kdy chtěl boxovat míč, tak ho zasáhl. Seidler zůstal ležet na palubovce a hned přispěchal lékařský štáb Plzně. Seidler se potom zvedl a vypadá to, že se vrátí na plac.

14:33

Seidler střílel z pravé strany vedle protější tyče, ale moc nescházelo, aby Plzeň vedla 4:1.

13:35

Holý musel stáhnout nohy, protože kdyby trefil soupeře ve skluzu, tak by dostal žlutou kartu. Nicméně Diogo šel z pravé strany do situace dva na jednoho, přihrával křížem, pas vystihl Vnuk a míč se vrátil zpět k Diogovi, proti jeho opakovanému pokusu se přesunul skvělý Vahala na přední tyči.

13:03

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné, co se povedlo plzeňskému muži s číslem deset. Tak jako Patrik Schick aspiruje na cenu za gól roku, tak tohle je útok na cenu pro nejhezčí gól tohoto ročníku Ligy mistrů! TOMÁŠ VNUK přehodil couvajícího Cristiana z pravé strany na zadní tyč z prostoru tak tři metry od plzeňského brankoviště. Bez asistence.

12:35

Plzeň měla pořádnou kliku! Tomić shazoval míč z pivota na levou stranu do druhé vlny na Roninha, ten už přeloboval balón, jenž ovšem skončil na horní tyči a odrazil se před čáru, kde ho odkopl Holý.

12:22

Vnuk nakopával křížem zprava do levé poloviny brankoviště, kde absolvoval Rešetár souboj s Cristianem a vybojoval roh.

11:25

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Rick sebral balón, zvedl hlavu, roztáhl hru na levou stranu a Seidler centrem přichystal míč pro PETERA KOZÁRA, jenž skóroval sám před Cristianem do dolní části brány. Asistence: Michal Seidler.

11:25

Halle-Gooik právě vstřelil branku!

11:05

Po rozehrávce autu z pravé strany zakročil Roninho proti Rickovi na bližší tyči.

10:57

Roninho se pustil do jeden na jednoho proti Kozárovi na pravé straně, slovenský reprezentant potom jeho centr vedle zadní tyče necentroval a i kvůli tomu si může kouč Kopecký vzít timeout.

10:03

Vnuk hodil míč Rešetárovi na levou stranu, Halle-Gooik reklamoval, že Rešetár zpracoval míč už mimo hřiště. Kapitán Plzně pak tlačil balón rukama na zadní tyč, kde zasahoval rukama Cristiano.

09:20

Asi nejlepší český futsalista tohoto kalendářního roku připravil z autu pozici pro zakončení levačkou Holého z jedničky a hosty zachránila pravá tyč.

09:03

Vnuk zatím na hřišti dominuje. Krásně přihrál za obranu Buchtovi, ten si stáhl míč od hrudi na nohu, ale na obstřel Cristiana postaveného na šestce neměl prostor.

08:45

Nebezpečný nástřel Grélla z pravé strany na zadní tyč se odrazil od Holého na roh, po něm vypálil Gabriel z první na středu nad branku.

08:19

Vnuk uhýbal nohama, aby nepodrazil Jelovčiče. Následovala nahrávka na levou stranu, kde odvedl dobrou práci Rick.

07:48

Roninho byl zdvojený, Kozár našel Seidlera na polovině hřiště, ten nedokázal dát jesle bránícímu Dillienovi.

07:34

Vahala byl pod tlakem a odkopl míč z levé strany do hlediště, aut bere Jelovčić.

06:52

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Po něm natáhl RONINHO pravačkou z takových dvanácti metrů a odrazil míč o pravou tyč, pro skákajícího Vahalu neřešitelná situace. Asistence: Franko Jelovčić.

06:49

Rick zablokoval střelu Roninha z patnácti metrů, následuje roh z pravé strany.

06:34

Vnuk pokračuje ve skvělém úvodu a na polovině hřiště si vynutil faul Roninha, na fauly 3:2 pro belgického mistra.

06:13

Vnuk málem porušil při autu z levé strany pravidlo o čtyřech sekundách a místo autu proti Plzni nedaleko brankoviště radši odevzdal.

06:00

Na posledním obránci odehrál Holý ve skluzu míč proti Tomičovi, ten se chtěl otáčet kolem českého reprezentačního obránce.

05:45

Vnuk posunul míč po levé straně rozeběhnutému Rešetárovi, ten se snažil obstřelovat vybíhajícího Cristiana na zadní tyči, ale Cristiano dobře vyběhl na šestku a vyrazil balón.

05:22

Buchta udělal druhý faul Plzně, hosté nemají zatím jediný.

05:11

Západočeši chybovali v rozehrávce, ale Vahala skočil pod nohy Roninhovi.

04:21

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Při perfektní křižné nahrávce Seidlera do běhu na levou stranu práskl do míče pravačkou TOMÁŠ VNUK a jeho bodlo zapadlo k přední tyči. Asistence: Michal Seidler.
Halle-Gooik právě vstřelil branku!

03:31

Kozár vypíchl míč z pravé strany, Interobal se potom snaží napadat rozehrávku.

03:08

Vahala zaváhal na půli při výběhu do powerplay, ale Künstner ho zachránil, potom z parvé strany trefil Tomiće.

02:48

Seidlerovu střelu po zemi z pravé strany na zadní tyč vyškrábl Cristiano.

02:40

Vahala naskočil z pravé strany na Gabriela v brankovišti. Zazněl hvizd ruské rozhodčí a Gabriel se drží za záda. K naštvání hostů neuvidíme penaltu, ale jen akumovaný faul Gabriela. Ten za pískotu diváků opouští hrací plochu.

02:14

Nákop Vahaly se hezky stáčel, ale Cristiano jej stáhl do náruče před čárou a ještě ho fauloval Rick, jenž hned kontroloval, zda je brankář belgického mistra v pořádku.

01:52

Plzeň zdvojila Dioga, při kontru ukopl Gréllo balón Seidlerovi na levé straně.

01:28

Vnuk obešel na levé straně Carpese, ale pak nezvládl přihrát patou do brankoviště.

01:10

Vnuk přišel o míč, Plzeň se pak bránila soupeři hrajícímu v rozestavení 3-1.

00:37

Vnuk kopl roh, ale Holý byl hned dostoupen. Situace se opakovala a Holý tentokráte dokázal vrátit Vnukovi na pravačku, ten zakončil nečistě vedle protější tyče.

00:31

Rešetár vystřelil z pravé strany na přední tyč, kde vyrážel Cristiano rukama na roh.

00:10

Hostům se hned nelíbilo, že rozhodčí nařídila aut z levé strany, ten chytil do náruče brankář.

00:01

Vnuk a Rešetár rozehráli. Z nervózně postávajícího Michala Holého už určitě spadla nervozita.

00:01

Utkání právě začalo.
Při představování hráčů se dostalo i na Tomáše Vnuka. Majitel čtyř individuálních cen z posledního play-off je přesně o dvaadvacet let mladší než jeden z nejvýše postavených mužů Interobalu.
Plzeň nastupuje v červenočerném. Stejně jako proti Ťumeni je oděna do barev Eintrachtu Frankfurt, oblíbeného klubu Markuse Henleina, který dnes slaví 50. narozeniny. Sázkovými kancelářemi favorizovaný Halle-Gooik bude hrát ve světlemodrém.
Belgický šampion bude mít v hale skvělou podporu. Sektor vymezený přímo pro fanoušky hostů je zaplněn do posledního místa.
Plzeň jde do zápasu skutečně kompletní. Trenér Kopecký postavil totožnou první čtyřku jako ve finále s Chrudimí. V brance Halle-Gooik nastoupí Cristiano, ale jedná se jen o jmenovce současného gólmana Sparty.
Úvodní sestavy:

FP Halle-Gooik: Cristiano (Bex, Meyers) – Gabriel, Carpes, Diogo, Gréllo (C) – Tomić, Roninho, Cordier, Dillien, Jelovčić, Sanchez.
Trenér: Luca Cragnaz

SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Rick, Kozár, Zdráhal, Štrajt, Havel, Seidler, Künstner.
Trenér: Marek Kopecký

Rozhodčí: Velikanovová (RUS), Kadykov (RUS) – Babic (CRO).
SK Plzeň
Fotbalová Viktoria musela při své premiéře v Champions League do Edenu, to futsalový Interobal (ale kvůli regulím UEFA oficiálně SK Plzeň) se představí při své první účasti v Lize mistrů ve své hale. Západočeši šokovali na konci října, když v základní skupině v italském Rimini byli v roli obrovského papírového favorita. Nicméně naprosto nečekanou remízou 3:3 proti Kajratu Almaty a výhrou 1:0 s Ťumení dokázali něco neskutečného a už teď zažívá obhájce českého titulu něco s čím se úplně nepočítalo. Pro Plzeň je to zkrátka pohádka. Vždyť ještě před 5,5 lety se ve městě piva hrála druhá liga... Celá pointa je ta, že Interobal má tým složený hlavně z odchovanců (Rešetár, Vnuk, Němec, Holý, Künstner, Buchta, Luhový).

Domácí by měli jít do zápasu kompletní. Uzdravil se i Gabriel Rick a slovenský reprezentant by tak neměl scházet v sestavě trenéra Kopeckého. Interobal se naladil na Elite Round tím, že z posledních čtyř zápasů hned třikrát neinkasoval (Česká Lípa, Helas Brno, Ústí). Ve čtvrtek přehrál ústecký Rapid 7:0. Ve druhém poločase pošetřila Plzeň Holého, Seidlera a Vnuka. V celém zápase zatrnulo hráčům Plzně především po zákroku hostujícího Matěje Čapka na Lukáše Rešetára zhruba devět minut před koncem. Každopádně Rešetár se po ošetření vrátil na plac a bude připraven.
FP Halle-Gooik
Zatímco 1. FUTSAL liga se v loňské sezoně dohrála, tak z nejvyšší belgické soutěže se stačily odehrát pouhé čtyři zápasy. Halle-Gooik byl tou dobou na čele. Ze čtyř duelů ani jednou nezaváhal. Mimochodem i v sezoně 2019/20 byla belgická Division 1 předčasně ukončena. Vítězem byla vyhlášena Charleroi, jež tehdy ovládla základní část. Nicméně v letech 2015 – 2019 si soupeř Plzně podmanil belgickou ligu pětkrát za sebou. Co se týče letošní sezony, tak Halle-Gooik má s Plzní společné to, že v lize padl jen jednou. Disponuje nejlepší obranou i útokem soutěže. Opírá se například o naturalizovaného Gruzínce Roninha, Brazilce Dioga, srbského reprezentanta Dragana Tomiće, nebo Chorvata Franka Jelovčiće, který se představil s chorvatským nároďákem i v loňské památné baráži o postup na letošní MS, kdy Chorvati senzačně podlehli mužstvu kouče Neumanna na penalty. Jinak Halle-Gooik si účast v Elite Round zajistilo třetím místem ve skupině s Benficou Lisabon, Jekatěrinburgem a Lučencem. Ten belgický tým deklasoval poměrem 7.1, když u jediného gólu poražených asistoval i exslávista Martin Směřička. Následně Halle-Gooik prohrál fotbalovým výsledkem 0:1 proti ruskému celku a 1:2 s týmem ze země posledních mistrů Evropy i světa.
Delegace
Utkání odpíská jako hlavní rozhodčí české reprezentaci moc dobře známá Irina Velikanovová, která už soudcovala loni brněnskou kvalifikační skupinu o MS 2021. Na něm, stejně jako český tým, ruská rozhodčí nechyběla. Role asistenta se zhostí její krajan Vladimir Kadykov. Třetím sudím bude Chorvat Vedran Babic. Časoměřičem český mezinárodní rozhodčí Filip Nešněra.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

FP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň

3:6

konec (1:4)

Zpět na online

Branky: 7. Roninho (Jelovčić), 21. Diogo, 24. Tomič (Jelovčič) – 5. Vnuk (Seidler), 12. Kozár (Seidler), 14. Vnuk, 17. Vnuk (pen.), 22. Seidler (Kozár), 29. Seidler (Vnuk)

Karty:   17. Cristiano (HAL), 31. Člen realizačního týmu (HAL), 34. Roninho (HAL) – 39. Rick (PLZ)

FP Halle-Gooik: Cristiano (Bex, Meyers) – Gabriel, Carpes, Diogo, Gréllo (C) – Tomić, Roninho, Cordier, Dillien, Jelovčić, Sanchez.
Trenér: Luca Cragnaz

SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Rick, Kozár, Zdráhal, Štrajt, Havel, Seidler, Künstner.
Trenér: Marek Kopecký

Rozhodčí: Velikanovová (RUS), Kadykov (RUS) – Babic (CRO)

Diváci: 623