Menu

Futsal

Liga mistrů

FP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň

3:6

konec (1:4)

01.12.2021, 20:30 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář

28:18

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Vnuk kopal roh z pravé strany, hosté zaspali a u vzdálenější tyče schovaný MICHAL SEIDLER poslal ve skluzu míč do prázdné brány. Hostům se tam cosi nelíbilo. Zřejmě to, že Vnuk podle jejich názoru neměl postavený míč přesně na místě určeném pro rozehrání rohu, ale to je pouhá domněnka. Nic jiného totiž člověka nenapadá. Asistence: Tomáš Vnuk.

23:25

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Jelovčić přihrál pěkně křížem zleva na pravou stranu a DRAGAN TOMIČ překonal Vahalu z prvního doteku na zadní tyč do protipohybu plzeňského gólmana. Asistence: Franko Jelovčić.

21:47

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Plzeň působila v začátku nervózním dojmem, ale MICHAL SEIDLER nejprve souhrou s Vnukem vybojoval roh, ten rozehrál Kozár zprava na levou stranu a historicky nejlepší střelec české reprezentace se položil do voleje k přední tyči za marně se natahujícího jmenovce gólmana pražské Sparty. Asistence: Peter Kozár.

20:28

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Jestli něco potřebovali hosté, tak je to tohle! Rozpaky Plzně před vlastním brankovištěm ukončil DIOGO ranou z pravé strany na bližší tyč. Bez asistence.

16:31

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
TOMÁŠ VNUK s přehledem proměňuje pravačkou ze svého pohledu do levého spodního rohu brány a protipohybu Cristiana. Stejně jako Ferrao kompletuje hattrick. Ale na rozdíl od brazilské hvězdy na něj potřeboval jen třináct minut.

13:03

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné, co se povedlo plzeňskému muži s číslem deset. Tak jako Patrik Schick aspiruje na cenu za gól roku, tak tohle je útok na cenu pro nejhezčí gól tohoto ročníku Ligy mistrů! TOMÁŠ VNUK přehodil couvajícího Cristiana z pravé strany na zadní tyč z prostoru tak tři metry od plzeňského brankoviště. Bez asistence.

11:25

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Rick sebral balón, zvedl hlavu, roztáhl hru na levou stranu a Seidler centrem přichystal míč pro PETERA KOZÁRA, jenž skóroval sám před Cristianem do dolní části brány. Asistence: Michal Seidler.

06:52

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Po něm natáhl RONINHO pravačkou z takových dvanácti metrů a odrazil míč o pravou tyč, pro skákajícího Vahalu neřešitelná situace. Asistence: Franko Jelovčić.

04:21

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Při perfektní křižné nahrávce Seidlera do běhu na levou stranu práskl do míče pravačkou TOMÁŠ VNUK a jeho bodlo zapadlo k přední tyči. Asistence: Michal Seidler.

FP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň

3:6

konec (1:4)

Zpět na online

Branky: 7. Roninho (Jelovčić), 21. Diogo, 24. Tomič (Jelovčič) – 5. Vnuk (Seidler), 12. Kozár (Seidler), 14. Vnuk, 17. Vnuk (pen.), 22. Seidler (Kozár), 29. Seidler (Vnuk)

Karty:   17. Cristiano (HAL), 31. Člen realizačního týmu (HAL), 34. Roninho (HAL) – 39. Rick (PLZ)

FP Halle-Gooik: Cristiano (Bex, Meyers) – Gabriel, Carpes, Diogo, Gréllo (C) – Tomić, Roninho, Cordier, Dillien, Jelovčić, Sanchez.
Trenér: Luca Cragnaz

SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Rick, Kozár, Zdráhal, Štrajt, Havel, Seidler, Künstner.
Trenér: Marek Kopecký

Rozhodčí: Velikanovová (RUS), Kadykov (RUS) – Babic (CRO)

Diváci: 623