Menu

Hokej

NHL

Pittsburgh Penguins – Florida Panthers

3:2

po s.n. (2:1) (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

12.11.2021, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Petr Šatalík

Tipsport: 2.65 4.2 2.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jeff CARTER - 3:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým Pittsburgh Penguins.
Autorem vítězné branky je JEFF CARTER. Ten v nájezdech předvedl krásnou dlouhou forhendovou kličku a zasunul kotouč za betonem Bobrovského do sítě.

64:50

Aleksander Barkov pálil z pravého kruhu a trefil bližší tyč! Následně se k dalšímu pokusu dostal ještě Aaron Ekblad, ale toho vychytal Jarry a my uvidíme nájezdy!

64:04

Florida postavila přesilovkový vzorec a nyní se snaží najít vhodný palebný prostor. Jonathan Huberdeau dostal kotouč na pravý kruh a tvrdě pálil, Tristan Jarry předvedl skvělý přesun i zákrok!

63:26

Jake Guentzel je tak vyloučen za nedovolené bránění brankáři, když najel z boku do Bobrovského na hraně brankoviště. Florida tak bude hrát přesilovku čtyři na tři.

62:48

Michael Matheson využil špatného střídání Floridy a sám šel z pravé strany na Bobrovského, kterého ale forhendovým blafákem nepřekonal!

60:38

Jeff Carter dostal kotouč na pravou stranu a měl první palebnou pozici prodloužení, jeho rána z pravé strany na zadní tyč nechala vyniknout beton Bobrovského!

57:06

Radko Gudas se dostal k puku za svou klecí a okamžitě ho po mantinelu vyhodil z obranného pásma Floridy. Následně se na levé straně dostal do velké šance Jonathan Huberdeau, jehož razantní projektil na zadní tyč chytá Tristan Jarry do lapačky, krásný hokejový okamžik!

55:15

Branka Floridy neplatí! Lavička Pens si vzala trenérskou výzvu a reklamovala ofsajd Barkova, který byl skutečně s kotoučem kousek za modrou čárou, než vrátil puk do třetiny Pens, takže branka není uznána, platí i nadále stav 2:2! Tady není o čem diskutovat, šlo o jasný ofsajd, který ale čárový nemohl postřehnout, protože musel v danou chvíli uhýbat nohama, aby měl Barkov dost prostoru na svůj manévr.

55:15

Florida právě vstřelila branku!
Florida jde možná do klíčového vedení! Panteři vystihli špatnou rozehrávku Pens a Carter Verhaeghe našel přihrávkou z levé strany u pravé tyče číhajícího ANTHONYHO DUCLAIRA, jenž ranou z první překonal pozdě se přesunujícího Jarryho! Asistence: Carter Verhaeghe, Aleksander Barkov.

52:04

Následně Michael Matheson nahodil puk od modré čáry do brankoviště Panterů, kde se kotouč odrazil od betonů Bobrovského a Teddy Blueger měl velkou šanci, když ihned vracel touš do sítě. Ani on však na gólmana Floridy nevyzrál!

51:30

Brock McGinn nahazoval z pravé strany kotouč do brankoviště Panthers, protože byl už v ostrém úhlu. Bobrovskému puk uvízl pod betonem a nakonec je rád, že s ním neodklouzal za brankovou čáru!

46:08

Tučňáci se stále drží v útočném pásmu, kotouč se znovu odrazil doprava pro Bryana Rusta, jenž pálil na přední tyč, kde skvěle zakročil Sergej Bobrovskij svou lapačkou!

45:06

Gustav Forsling za vlastní klecí zasáhl svou holí do obličeje právě Jakea Guentzela, za což vyfasuje trest na dvě minuty a bude se modlit, aby je celé strávil na trestné lavici.

42:30

42:30 Aleksander BARKOV - 2:2

42:30

Florida právě vstřelila branku!
Máme podruhé vyrovnáno! Carter Verhaeghe našel přihrávkou z pravé strany číhajícího kapitána Floridy ALEKSANDERA BARKOVA, který si sjel mezi kruhy a následně prudkou ranou zápěstím vymetl bližší horní růžek svatyně Jarryho! Po jeho výstavní trefě je aktuálně skóre 2:2! Asistence: Carter Verhaeghe, MacKenzie Weegar.

39:44

Anton Lundell se dostával z pravé strany na osu hřiště, odkud nakonec vypálil, Jarry ale jistě chytá. Při zakončení byl forvard Floridy lehce krosčekován Letangem, který za to dostává dvě trestné minuty za sekání.

37:53

37:53 Evan RODRIGUES - 2:1

37:53

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Pittsburgh jde podruhé v utkání do vedení! Zucker posunul ve středním pásmu puk od levého hrazení na střed pro EVANA RODRIGUESE. Ten šel sám na Bobrovského, kterého propálil střelou těsně nad beton k pravé tyči a Pens vedou 2:1! Asistence: Jason Zucker, John Marino.

37:27

Aleksander Barkov teď špatně přihrál ve středním pásmu, z čehož rychle těžil Kasperi Kapanen, který ale ranou z pravé strany rozvlnil jen boční síť svatyně Bobrovského!

33:38

Nyní se v oslabení dostal do obrovské šance Sam Bennett, jenž dostal přihrávku v situaci dva na jednoho, kotouč mu ale při střele z pravé strany nesedl ideálně na čepel! Velká škoda pro Floridu!

31:35

Ryan Lomberg je dalším vyloučeným tohoto utkání. Před vlastní bránou dal tvrdou hrazdu do zad Marka Friedmana, za což fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.

25:37

Jeff Carter putuje dnes podruhé za katr. Tentokrát se neprovinil žádným faulem, ale bekhendem vyhodil kotouč z kluziště přes tvrzené sklo, za což jsou dvě minuty za zdržování hry.

24:05

Nyní to bylo hodně zajímavé, když se Carter Verhaeghe rychle snažil vyjet od zadního mantinelu, Jarry se proti němu nemohl přesunout od vzdálenější tyče, jelikož ho zablokoval vlastní obránce, Michael Matheson. Útočník Floridy však trefil pouze tyč svatyně Pens v této obrovské šanci!

18:09

Kotouč letí přes všechny čáry k Jarrymu už podruhé, předtím ale Jake Guentzel zajímavě zavařil Bobrovskému, když nabil na pravou stranu Bryanu Rustovi, jenž z bezprostřední blízkosti trestuhodně netrefil poloprázdnou bránu!

17:47

Aaron Ekblad je druhým vyloučeným dnešního duelu. V souboji před vlastní svatyní přidržel hokejku Jeffu Carterovi, který se snažil tečovat ránu od modré a inkasuje za to dvě minuty.

16:55

16:55 Frank VATRANO - 1:1

16:55

Florida právě vstřelila branku!
Z ničeho nic máme srovnáno, když se Florida dostala do situace dva na jednoho! Anton Lundell nehamounil a poslal kotouč na levý kruh, kde si FRANK VATRANO puk zpracoval a pak ho poslal k bližší tyči dřív, než se Tristan Jarry stihl přesunout, stav je 1:1! Asistence: Anton Lundell, Sam Reinhart.

15:35

Jake Guentzel se nyní dostal do úniku, kdy šel sám na bránu Floridy, předvedl pěknou stahovačku, ale svou střelou trefil jen rameno brankáře Bobrovského, jenž předvedl další skvělý zákrok!

14:46

A na druhé straně je také únik, Jeff Carter šel sám na klec Panthers, jeho ránu z mezikruží však Sergej Bobrovskij chytá a drží tak svůj tým nad vodou!

14:17

Nyní tu byla velká šance na srovnání, když se Aleksander Barkov dostal sám do úniku a z mezikruží zakončoval bekhendem, jeho pokus ale zastavil Tristan Jarry, jenž situaci ustál!

13:37

13:37 Teddy BLUEGER - 1:0

13:37

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Pens jdou v první třetině do vedení! Kris Letang objel na levé straně hrazení až k brankové čáře a odtud poslal puk bekhendem do předbrankového prostoru. Tam stál připravený TEDDY BLUEGER, který kotouč ranou z první poslal do sítě, Bobrovskij byl bez šance! Asistence: Kris Letang, Michael Matheson.

12:50

Jason Zucker řádně roztrančil Sergeje Bobrovského v jeho brankovišti, nejprve jej šikovnou kličkou objel, následně se ale dostal až za klec Floridy a pokus o vrácení kotouče o záda brankáře do brány nevyšel.

08:18

Kasperi Kapanen dostal prudký pas na pravý kruh a ranou na vzdálenější tyč rozezněl brankovou konstrukci Panthers, Sergej Bobrovskij se jen bezmocně ohlížel na zadní tyč!

04:05

Jeff Carter je prvním vyloučeným dnešního utkání, když si v útočném pásmu pomohl lehkým háčkem proti Jonathanu Huberdeauovi. Dvě minuty si za to odpykat musí. Přesilovka pro Floridu.

Pittsburgh Penguins – Florida Panthers

3:2

po s.n. (2:1) (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Blueger (Letang, Matheson), 38. Rodrigues (Zucker, Marino), rozh. náj. J. Carter – 17. Vatrano (A. Lundell, S. Reinhart), 43. Barkov (Verhaeghe, Weegar)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Jake Guentzel (PIT)
0:0   Aleksander Barkov (FLA)
2. série:
0:0   Kris Letang (PIT)
0:1   Jonathan Huberdeau (FLA)
3. série:
1:1   Bryan Rust (PIT)
1:1   Patric Hörnqvist (FLA)
4. série:
2:1   Jeff Carter (PIT)
2:1   Anton Lundell (FLA)

Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Matheson, Letang (A), Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Friedman – Guentzel, J. Carter (A), Rust (A) – Zucker, Rodrigues, Kasperi Kapanen – D. Heinen, Blueger, B. McGinn – D. O'Connor, Boyle, Aston-Reese.

Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Ekblad, Forsling, Gudas, Montour, Lucas Carlsson – Verhaeghe, Barkov (C), Duclair – Huberdeau (A), S. Bennett, Tippett – Vatrano, A. Lundell, S. Reinhart – Lomberg, Luostarinen, Hörnqvist (A).

Rozhodčí: Hanson, Rooney – Galloway, Gawryletz

Diváci: 17 194

Průběh zápasu
1. třetina
04:05 PIT 2 J. Carter, hákování
13:37 PIT 1:0 Blueger (Letang, Matheson)
16:55 FLA 1:1 Vatrano (A. Lundell, S. Reinhart)
17:47 FLA 2 Ekblad, držení hole
Po 1. třetině
2. třetina
25:37 PIT 2 J. Carter, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
31:35 FLA 2 Lomberg, nedovolené bránění
37:53 PIT 2:1 Rodrigues (Zucker, Marino)
39:44 PIT 2 Letang, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:30 FLA 2:2 Barkov (Verhaeghe, Weegar)
45:06 FLA 2 Forsling, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
63:26 PIT 2 Guentzel, nedovolené bránění brankáři
před nájezdy
Samostatné nájezdy
PIT 3:2 J. Carter (rozh. náj.)
po s.n.