Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Los Angeles Kings

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1)

12.11.2021, 01:07 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.52 4.17 2.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:39:54)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 8 221 diváků.
Tři hvězdy utkání:

1. Jonathan Quick (LAK) – 34 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%
2. Filip Gustavsson (OTT) – 34 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,4%
3. Anže Kopitar (LAK) – 1+0
Česká a slovenská stopa v utkání

Do zápasu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
Kdo se postavil do brankoviště?

Filip Gustavsson (OTT) – 34 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,4%, odchytal 57:27
Jonathan Quick (LAK) – 34 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
Střely na branku: 34 – 36
Je konec! Los Angeles nakonec poráží Ottawu 2:0 a získává důležité dva body. Hosté dnes předvedli skvělý výkon zejména v defenzivě, kde je v těžkých momentech podržel Jonathan Quick. Ve druhé části poslal Kings do vedení Anže Kopitar. Ottawa sice ve třetí třetině zkoušela vyrovnat, ale tři minuty před koncem přidal pojistku Andreas Athanasiou.

Konec zápasu.

59:38

Poslední akci Senators táhl Batherson, který projel po pravé straně do útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy odevzdal puk obránci.

59:12

Až nyní se hostům podařilo vyhodit puk šikovným obloučkem do středního pásma. Ottawa už skutečně nemá moc času na nějakou korekci.

58:45

Tierney na modré čáře udržel kotouč v útočném pásmu. Ottawa má obrovský tlak, ale Kings nadále pomáhají Quickovi v udržení čistého konta.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:34

Domácí brankář už je na střídačce a Senators zkouší zdramatizovat závěr duelu!

57:12

Hostům navíc druhý zásah nestačí a nadále se ženou do útočného pásma. Pro Ottawu jde o další těžký duel na domácím ledě.

56:50

56:50 Andreas ATHANASIOU - 0:2

56:50

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! Hostující celek tři minuty před koncem přidává druhý zásah! Los Angeles se usadilo v útočném pásmu, kde se do puku opřel ANDREAS ATHANASIOU a šikovně poslal puk za záda brankáře! Asistence: Alexander Edler, Phillip Danault.

56:03

Anže Kopitar nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém se k jeho pobídce nedostal. Defenziva soupeře hraje opravdu dobře.

55:29

Chabot se snažil udržet kotouč v útočném pásmu, ale puk mu těsně přeskočil přes čepel do středního pásma. Hosté nasbírají další cenné sekundy.

55:06

Sokolov vybojoval puk pro domácí ve středním pásmu a rychle rozjel útočnou akci. Jonathan Quick si poradil s další střelou z levé strany.

54:29

Carl Grundström projel po levé straně do útočného pásma, ale z prostoru u mantinelu branku domácí Ottawy netrefil. Hosté ale zůstávají na puku.

54:05

Los Angeles se po delší době podívalo do útočného pásma, jenže osamocený Kempe puk proti přesile obránců nemohl udržet a raději jej nahodil za branku.

53:16

Staňte se fanoušky NHL.cz!

53:16

Tim Stützle se před brankou Kings dostal k odraženému kotouči, který chtěl bekhendem poslat za záda Jonathana Quicka, ale ten výborně zasáhl!

53:00

Hosté v plném počtu.

52:26

Josh Norris měl střeleckou pozici na pravém kruhu, jenže prováhal ideální moment pro zakončení. Kvarteto hráčů Los Angeles už je hodně unavené.

52:00

Hosté skvěle brání na modré čáře a nedávají hráčům v černém prostor k přechodu do útočného pásma. Sledujeme velký boj.

51:30

Hosté se v obranném pásmu zmocnili volného kotouče a jednoduše jej poslali přes celé kluziště za branku Ottawy. Domácí se nedaří ani v přesilovce.

51:05

Alexander Edler napadal rozehrávku Ottawy ve středním pásmu a dokázal o kotouč obrat Nikitu Zajceva. Ze strany Senators je to ofenzivní zmar.

51:00

Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Blake Lizotte – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).

50:23

Anže Kopitar si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil zápěstím, ale domácí brankář Gustavsson skvělým zákrokem drží Ottawu ve hře o body!

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut. Athanasiou v rohu útočného pásma udržel puk, ale pod tlakem nepřihrál přesně.

49:18

Hosté se tentokrát ubránili jen za cenu vyhození kotouče do středního pásma. Los Angeles hrají to, co potřebují. Ottawa se jen těžko dostává do zakončení.

49:02

Domácí brankář si musel dát pozor na nahození ze středního pásma a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Ottawa se snaží, ale hosté skvěle napadají.

48:26

Další pokus o založení útoku se Ottawě vůbec nepovedl. Nahození na pravou stranu skončilo na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje před Gustavssona.

48:10

Tyler Ennis si z pravého křídla navedl kotouč mezi kruhy, odkud zakončil zápěstím, jenže jeho svižnou střelu zablokoval obětavý obránce!

47:23

Drake Batherson se stáhl před vlastní branku, kde se natlačil před soupeře a vybojoval kotouč pro domácí Ottawu. Oba týmy brání skutečně urputně.

47:02

Kempe dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud pohotově zakončil příklepem, ale brankář Gustavsson jeho ránu vykopl.

46:34

Domácí po vyhraném vhazování kombinovali v útočném pásmu, ale obrana Los Angeles znovu dokázala vyhodit kotouč za modrou čáru.

46:10

Brady Tkachuk nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže mu chyběla podpora spoluhráčů. Defenziva Kings se rychle vrátila a vybojovala puk.

45:41

Jonathan Quick vyjel ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho přihrávka podél hrazení skončila ve středním pásmu.

45:12

Hosté bez problémů hlídají své těsné vedení a v posledních minutách nepouští Ottawu do střeleckých pozic. Defenziva Kings hraje skvěle.

44:24

Phillip Danault z těžké pozice prověřil pozornost domácího brankáře. Gustavsson byl připraven a ránu hostujícího hráče schoval do lapačky.

44:02

Tyler Ennis se za brankou zmocnil odraženého kotouče a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídku zadáci Los Angeles bez problémů zastavili.

43:32

Michael Del Zotto měl velké problémy se zpracováním puku na levé straně. Kotouč mu přeskočil přes čepel a napadající soupeř už jej nenechal rozehrát.

43:10

Tobias Björnfot poslal přihrávku na levou stranu, kam spěchal Anže Kopitar, jenže slovinský hokejista pod tlakem nedokázal zakončit.

42:34

Další ofenzivní výpad domácího celku skončil nahozením do rohu útočného pásma, kam se vrátili zadáci Kings, kteří puk odehráli do bezpečí.

42:10

Tkachuk projel po levém křídle do útočného pásma, kde poslal přihrávku před branku, ale Tierney z dobré pozice trefil beton ležícího Quicka!

41:29

Zadáci Kings uklidňují rozehrávku v obranném pásmu a čekají na vystřídání kompletní pětice. Čerstvé síly posílá na led i domácí kouč.

41:10

Ottawa se musela bránit rychlému výpadu soupeře, ale Adrian Kempe z pravé strany vůbec netrefil domácí klec. Kings přesto drží útočné pásmo.

40:44

Jonathan Quick je dnes pevný jako skála! Hostující brankář viděl další ránu od mantinelu a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

40:10

Ottawa uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Kanadský celek potřebuje v závěrečné periodě dnešního souboje zlepšit útok v ofenzivě.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:56.
Střely na branku: 20 – 28
Druhá třetina končí! Po druhé části mohou být spokojenější hokejisté Los Angeles. Dlouho jsme čekali na úvodní branku, kterou nakonec přinesla přesilovka v závěru třetiny, během které se prosadil Anže Kopitar. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 0:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:28

Senators se v závěru druhé části usadili v útočném pásmu, jenže akce Ottawy se odehrávala u mantinelu, odkud domácí nebyli nebezpeční.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:46

Hosté v plném počtu.

38:10

Znovu se hokejistům Los Angeles podařilo vyhodit puk za branku Ottawy. Kanadskému celku se v jeho úvodní přesilovce v dnešním souboji moc nedaří.

37:29

Kings pokračují v urputné defenzivě. Do bránění se na modré čáře zapojil také autor úvodní branky Anže Kopitar, který puk nevyhodil.

37:06

Batherson poslal z levého kruhu nebezpečnou přihrávku na brankoviště, kde bez problémů zasáhla defenziva Kings. Hosté puk vyhodili přes celé kluziště.

36:46

První přesilovku si zahraje i Ottawa. Edler dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

36:29

Kings se tlačí do útoku. V rohu ledové plochy uspěl v souboji se soupeřem Brown, ale důrazní zadáci Ottawy svého spoluhráče zastoupili.

36:06

Ottawa je i po skončení přesilové hry pod velkým tlakem. Domácí se před dotírajícími soupeři ubránili jen vyhozením puku do útočného pásma.

35:28

35:28 Anže KOPITAR - 0:1

35:28

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Los Angeles mělo v přesilovce obrovský tlak, který vyústil přihrávkou na pravý kruh, odkud ANŽE KOPITAR příklepem poslal puk mezi betony domácího brankáře! Asistence: Kale Clague, Adrian Kempe.

35:03

Kempe střílel zápěstím z levého kruhu. Jeho pokus se ještě odrazil před klec Senators, ale dotírající Anže Kopitar puk nedokázal doklepnout do sítě.

34:26

Domácí se hned v úvodu zmocnili v obranném pásmu kotouče, který bez problémů vyhodili přes celé kluziště za branku Los Angeles.

34:03

Hosté si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Batherson.

33:15

Ottawa zahodila další obrovskou šanci! Jeden z domácích hráčů se zjevil prakticky sám před odkrytou brankou, ale při zakončení selhal!

33:00

Jonathan Quick zatím zůstává v brance a nemusí pustit na ledovou plochu Petersena. Hokejisté Kings si určitě oddechli, jelikož Quick dnes podává fantastický výkon.

32:27

Tohle pro Kings nevypadá vůbec dobře. Jonathan Quick totiž zůstává po předchozím zákroků ležet v brankovišti a podle všeho jej opět trápí zranění v dolní oblasti těla.

32:23

Quick se fantasticky roztáhl na brankovišti a reflexivně zakročil proti střele z levé strany! Hostující brankář drží bezbrankový stav!

31:26

Domácí se opět vydali do útoku po levém křídle, jenže zadáci Kings byli důrazní a nenechali nikoho v černém dresu Ottawy zakončit.

31:02

Thomas Chabot střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho ránu Jonathan Quick dobře viděl a připsal si snadný zákrok lapačkou.

30:23

Kempe si na pravé straně sjel na přihrávku na pravý kruh, odkud střílel zápěstím, ale Gustavsson jeho ránu ukryl lapačkou.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby a stále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. Navíc nepřicházejí ani velké příležitosti.

29:26

Jeden z domácích hokejistů upadl souboji v prostoru před brankou soupeře a právě kvůli tomu nedokázal přesně zakončit.

29:00

Gustavsson musel po delší době zasahovat. Brankář Ottawy si v chumlu clonících hráčů našel výhled a schoval tvrdou dělovku od modré čáry do lapačky.

28:28

Kempe z pravé strany bekhendem předložil kotouč mezi kruhy, ale jeden z domácích obránců obětavým zákrokem odehrál puk do bezpečí.

28:03

Na opačné straně zkoušel z pravé strany zahrozit Athanasiou, jenže pod tlakem domácího obránce přišel u hrazení o kotouč.

27:26

Tim Stützle poslal z levého kruhu nebezpečný nástřel před branku Kings, ale dojíždějící hráč v černém dresu špičkou čepele tečoval puk mimo branku.

27:03

Ottawa se dostala do útočného pásma, kde hosté zaváhali při odraženém kotouči, jenže nikdo v černém nedokázal rychle zareagovat.

26:26

Domácí zadáci uklidňují rozehrávku v obranném pásmu a čekají na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i kouč Los Angeles.

26:03

Ottawa se dostala do útočného pásma, ale Brady Tkachuk bekhendovou střelou trefil jen vnější oblouk branky. Hosté puk okamžitě vyhodili za modrou čáru.

25:26

Tak jsem to zakřiků! Přihrávku mezi kruhy dostal Phillip Danault, který chtěl přehodit puk přes beton domácího brankáře, ale Gustavsson reflexivně zakročil!

25:10

V úvodu druhé části pokračuje boj o střední pásmo. Ani jeden z týmů se nadále nedostává do vyložených brankových příležitostí.

24:29

Ottawa se dostal do útočného pásma, ale přihrávka z rohu do prostoru mezikruží našla jen hokejku připraveného hokejisty Los Angeles.

24:02

Právě Stutzle upadl s pukem na modré čáře a málem pustil napadajícího soupeře do samostatného úniku. Německý hráč zasáhl na poslední chvíli.

23:34

Tim Stützle na levé straně nahodil puk do útočného pásma, jenže v jeho rohu kralovali zadáci v bílých dresech Los Angeles.

23:05

Iafallo projel do útočného pásma, srovnal si puk na forhend a vypálil. Jeho projektil Gustavsson dobře viděl a připsal si snadný zákrok.

22:36

Domácí se hnali do útočného pásma, jenže další výpad Ottawy zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl na levé straně Tierney. Vhazuje se ve středním pásmu.

22:10

Kempe objel branku Ottawy, zpoza které přihrál mezi kruhy, nicméně zadáci Senators kotouč na poslední chvíli protečovali ven z obranného pásma.

21:19

Thomson chtěl rozjet další ofenzivní výpad Ottawy, ale jeden ze soupeřů jeho pobídku srazil na střídačku Los Angeles, kde si zákrok lapačkou vychutnal druhé brankář.

21:00

Podle nejnovějších informací do dnešního souboje znovu nezasáhne Arťom Zub, který se zranil v jednom ze soubojů v úvodní periodě.

20:36

Quick si dal pozor na nahození ze středního pásma a raději kotouč vyrazil k hrazení. Pro odražený puk si do obranného pásma dojel Anže Kopitar.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé části. Ottawa bude chtít navázat na solidní výkon z první části, který bude chtít vylepšit ofenzivou.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:01.
Střely na branku: 9 – 10
První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka přinesla obrovskou bitvu, ve které jsme se úvodní branky dnešního souboje nedočkali. Domácí byli v úvodu o něco aktivnější, ale postupně dokázali útočit také hosté, kteří hráli dosud jedinou přesilovku, kterou sehráli mizerně. Na velké šance tak musíme počkat do další části.

20:00

První třetina skončila.

19:24

Olli Määttä ještě zůstal na ledě a pomohl hostům se založením další ofenzivní akce. Finský obránce je během první třetiny hodně vytížený.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:26

Olli Määttä dostal kotouč na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem domácí klece. Kings nadále drží útočné pásmo.

18:02

Stutzle v útočném pásmu získal kotouč pro Ottawu, ale německý talent byl u mantinelu tísněn a už nedokázal najít spoluhráče v černém dresu.

17:24

Jonathan Quick si po delší době musel připsat těžší zákrok. Domácí brankář však ránu z levé strany našel i přes clonícího soupeře.

17:02

Zub vybojoval kotouč na modré čáře a rozjel akci Ottawy po levé straně. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v černém dresu Senators.

16:37

Domácí v plném počtu.

16:00

Hostům se v této přesilovce nedaří. Los Angeles sice chvíli kombinovalo s kotoučem na hokejkách, ale domácí jej následně vyhodili přes celé kluziště.

15:26

Znovu se hokejisté kanadského mužstva dostali ke kotouči v obranném pásmu a bez problémů jej odrazem o mantinel vyhodili do bezpečí.

15:00

Hosté hned v úvodu přesilové hry přišli o kotouč a zadáci Ottawy se jednoduchým vyhozením dokázali osvobodit.

14:37

Hosté si zahrají přesilovku. Sabourin dostává dvě minuty za sekání.

14:05

Ottawa se dokázala vymanit ze sílícího tlaku svého soupeře, nicméně hráči v černém kotouč moc dlouho neudrželi.

13:26

Po další době zaútočilo také Los Angeles, ale akci hostujícího celku zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl na pravé straně Brown.

13:03

Kings se z tlaku domácích vymanili jen za cenu vyhození puku obloučkem do útočného pásma. Ottawa má v první třetině mnoho prostoru.

12:27

Obrovská šance Ottawy! Z prostoru mezi kruhy zakončoval Norris, jehož krásná rána zápěstím orazítkovala horní tyč!

12:09

Další přechod Los Angeles zastavil souboj ve středním pásmu, po kterém se kotouč odrazil na střídačku Senators. Vhazuje se ve středním pásmu.

11:41

Zadáci Kings byli v souboji za svou klecí znovu hodně důrazní a odehráli kotouč do bezpečí. Ottawa se během první části prakticky nedostává do zakončení.

11:10

Brown se po levém křídle prokličkoval do útočného pásma, ale další zadák v černém dresu jej fantastickou poziční hrou odtlačil k hrazení.

10:26

Kopitar pro změnu zkusil překvapit domácího brankáře bekhendem z ostrého úhlu, ale Gustavsson měl beton u tyče položeny naprosto přesně.

10:10

Kempe si sjel na nahození z pravé strany a před brankou Ottawy kotouč dokázal šikovně tečovat. Od jeho čepele se puk odrazil mimo tři tyče.

09:19

Athanasiou ustál souboj s obráncem na pravé straně hřiště a bekhendem vrátil pobídku mezi kruhy. Jeho přihrávka byla ale příliš dlouhá.

09:10

Hostům se vůbec nepovedla rozehrávka a nahození na levou stranu skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po levici brankáře Quicka.

08:41

Phillip Danault se z levého kruhu dostal do prostoru před brankou, jenže jeho pokus bekhendem byl pro Gustavssona snadným soustem.

08:10

Hráči obou týmů dlouho bojovali o kotouč v rohu ledové plochy. Sudí dlouho nepískl a nepřerušil hru, takže domácí zadáci kotouč nakonec vydolovali.

07:28

Mikey Anderson se dostal k puku ve středním pásmu, ale pod tlakem jej nahodil do pásma útočného, kde jej opět získali hráči Senators.

07:10

Anže Kopitar se po pravém křídle dral podél mantinelu do útočného pásma, ale důrazný obránce Ottawy mu v souboji nedal ani kousek prostoru.

06:29

Tierney projel do útočného pásma, kde si kotouč srovnal na forhend a chystal se zakončit. Proti jeho ráně ale vystoupil obětavý blok v bílém.

06:10

Phillip Danault se opřel příklepem do odraženého kotouče, ale domácí brankář jeho ránu dobře viděl a připsal si snadný zákrok lapačkou.

05:29

Zub nahodil puk po hrazení do rohu útočného pásma, kde u něj byli jako první zadáci Los Angeles. Stále čekáme na první obrovskou šanci utkání.

05:05

Zub podpořil ofenzivu Ottawy výpadem po levé straně, ale na modré čáře si puk posunul příliš daleko před sebe a z těžké pozice už nezakončil.

04:29

Domácí nakonec nahodili kotouč za branku soupeře a raději odjeli na střídačku. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také hostující kouč.

04:05

Zachary Sanford střílel od modré čáry, jenže jeho projektil zápěstím prolétl kolem branky Los Angeles a pouze zaduněl o zadní mantinel.

03:37

Alexander Edler rozehrál na pravou stranu, kde měl rozjetého spoluhráče, ale skvěle vystoupil Zub, který pro změnu získal puk pro Senátory.

03:10

Domácí zvýšili tlak na útočné modré čáře, ale hosté přesto dokázali bez problémů přejít do útočného pásma. Zatím je to boj o každý metr.

02:42

Quick vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Zkušený brankář si tentokrát poradil i s dotírajícím útočníkem.

02:15

Kopitar si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde počkal za brankou na dostřídání svých spoluhráčů. Los Angeles je v úvodu aktivní.

01:48

Kempe vrátil kotouč do nebezpečného prostoru před brankou Ottawy, ale domácí brankář puk s obrovskou porcí štěstí odehrál k mantinelu.

01:12

Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu nedokázal včas zakončit. Důrazní zadáci Los Angeles vybojovali puk pro sebe.

00:27

Tkachuk se na opačné straně naopak dostal do zakončení. Hostující brankář Jonathan Quick jeho pokus dobře viděl a schoval puk do lapačky.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Los Angeles se ihned vydalo do útoku, ale hráči v bílém se na kotouči moc neohřáli.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní kanadská a americká hymna.
Úvodní sestavy:

Ottawa Senators: F. Gustavsson (A. Forsberg) – N. Zajcev, Chabot, Zub, Brännström, Del Zotto, Heatherington – Sanford, Norris, B. Tkachuk – Batherson, N. Paul, Stützle – J. Sokolov, Tierney, Ennis – Sabourin, L. Shaw, P. Kelly.

Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Roy, Edler, Clague, O. Määttä, M. Anderson, Björnfot – D. Brown, Kopitar, A. Kempe – Iafallo, Danault, Athanasiou – T. Moore, Kupari, Grundström – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux..
Ottawa Senators

Celek z kanadské metropole se letos trápí podobně jako v předchozích sezónách. Ottawa letos odehrála dvanáct zápasů, ve kterých získala sedm bodů a patří jí patnáctá pozice Východní konference. V ní je na tom hůře jen další kanadský celek Montreal. Ottawu trápí slabá ofenziva. Dosud soupeřům nasázela jen třicet branek. Posledních pět duelů navíc Senators prohráli. Naposledy padli 2:3 na ledě Bostonu.
Los Angeles Kings

Hostující Los Angeles letos prožívá o něco lepší sezónu než v posledních letech. Po třinácti odehraných duelech mají Kings na svém kontě patnáct bodů a zatím jim patří devátá pozice Západní konference. Na kluzištích soupeře se ale Los Angeles tolik nedaří. Hosté už přesto šestkrát v řadě dokázali zvítězit. Naposledy zvítězili 3:2 v prodloužení na ledě Montrealu. Nejproduktivnějším hráčem Kings je s patnácti body Anže Kopitar.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům NHL! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Ottawa SenatorsLos Angeles Kings.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Ottawa Senators – Los Angeles Kings

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Kopitar (Clague, A. Kempe), 57. Athanasiou (Edler, Danault)

Ottawa Senators: F. Gustavsson (A. Forsberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Brännström, Del Zotto, Heatherington – Sanford, Norris, B. Tkachuk (C) – Batherson, N. Paul (A), Stützle – J. Sokolov, Tierney, Ennis – Sabourin, L. Shaw, P. Kelly.

Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Roy, Edler, Clague, O. Määttä, M. Anderson, Björnfot – D. Brown, Kopitar (C), A. Kempe – Iafallo (A), Danault, Athanasiou – T. Moore, Kupari, Grundström – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.

Rozhodčí: O´Donnel, McCauley – Cherrey, Baker

Diváci: 8 221

Průběh zápasu
1. třetina
14:37 OTT 2 Sabourin, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
34:03 OTT 2 Batherson, hákování
35:28 LAK 0:1 Kopitar (Clague, A. Kempe)
36:46 LAK 2 Edler, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
51:00 LAK 2 B. Lizotte, zdržování hry / porušení postupu vhazování
56:50 LAK 0:2 Athanasiou (Edler, Danault)
Konec