Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Bílí Tygři Liberec – HC Energie Karlovy Vary

3:6

konec (1:2, 1:0, 1:4)

05.11.2021, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • 16. kolo • Ondřej Belák

56:32

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Energetici zvyšují na rozdíl tří gólů. Štěpán Vopravil dělal co mohl, první střelu JANA BOTOŠE do prázdné klece ještě zákrokem večera nepustil, stejný hráč nakonec ale dotlačil kotouč za čáru. Dlouhá karlovarská přesilovka je poprvé využita. Asistence: Lukáš Adámek, Jakub Vogel.

55:08

Obrovská škoda pro Liberec! Lukáš Nezbeda chtěl do samostatného úniku vyslat Jakuba Zajíčka, jemuž šel puk na brusle a nepodařilo se mu jej zpracovat.

53:34

Robin Sapoušek (KVA) ovšem hodně netakticky fauloval při vlastní přesilovce pět na tři! Inkasuje dvě minuty za podrážení.

53:01

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 5 min., nedovolené bránění + osobní trest do konce utkání, nedovolené bránění).
Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plos – 2 min., podrážení).

52:28

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Trestné střílení na sebe vzal ROBIN SAPOUŠEK, který to provedl fantasticky. Gólmana nalákal na střelu a v poslední chvíli puk strhl do bekhendu, aby ho uklidil do odkryté části liberecké klece. Západočeši během čtrnácti sekund možná rozhodují zápas.

52:28

Po faulu Šimona Pavlíka na pronikajícího protihráče je navíc hned vzápětí nařízeno trestné střílení ve prospěch Karlových Varů!

52:14

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Tým z lázeňského města znovu odsakuje! Vítek Benda střílel od modré čáry a povedenou tečí těsně před Vopravilem vrací hostům vedení SAMUEL ŠMAJDA. Asistence: Vítek Benda, Michal Kusak.

51:27

Při hře čtyři na čtyři je na ledě více místa, čehož využili energetici. Obránce Vítek Benda zakončoval rychlý brejk ranou do brankářova protipohybu, Štěpán Vopravil ovšem skvělým zákrokem udržel nerozhodný stav!

50:44

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Botoš – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plos – 2 min., hrubost).

50:44

Lukáš Nezbeda se fantasticky prokličkoval zpoza brány až do kladného úhlu. Pro Liberec pak byla velká škoda, že krásnou akci neproměnil v lepší zakončení. O dorážku se ještě snažil Lukáš Plos, načež následovala potyčka.

42:07

Liberec právě vstřelil branku!
Šelmy znovu srovnávají krok. Liberecký kapitán LUKÁŠ NEZBEDA se vytočil zpoza klece a vystřelil z ostrého úhlu. David Bočan vyrazil puk do vzduchu, odkud se nakonec snesl až za brankovou čáru. Tam ho Nezbeda snad tlačil i očima. Asistence: Adam Měchura.

40:18

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Skvělý vstup Západočechů do třetí části! Liberečtí zapomněli na MICHALA KUSAKA, který po přihrávce Lukáše Adámka ujížděl sám na bránu. Vopravila posléze překonal razantní střelou okolo lapačky. Asistence: Lukáš Adámek.

39:12

Strhující pasáž pokračuje. Lubomír Kupčo ukázal, že by se neztratil ani v baseballu a ze vzduchu pořádně vystrašil domácí lavičku. Puk prolétl jen těsně okolo Vopravilovy klece!

38:47

Adam Měchura od zadního mantinelu našel před branku najíždějícího Jakuba Zajíčka, který to stejně jako při prvním gólu domácích zkusil bekhendovou kličkou. Tentokrát mu však puk ujel a skóre zůstává beze změny.

37:01

Na ledě se zas neustále něco děje. Ve velké šanci se najednou objevil Robin Sapoušek, který plácl do kotouče těsně před bránou. Vopravil reflexivně zareagoval a podržel Liberec!

35:48

Jan Huňor se z pravého křídla protlačil až do brankoviště, kde se s protihráčem na zádech marně snažil překonat Davida Bočana. K puku se poté ještě mezi kruhy dostal Šimon Pavlík, i on však ztroskotal na gólmanovi Energie!

34:54

Po delší době zahrozily i Karlovy Vary. Lubomír Kupčo z levého kruhu nestřílel nikterak razantně, ale zato nesmírně pohotově. Štěpán Vopravil měl co dělat, aby puku nastavil lapačku.

28:20

Jakub Zajíček za brankou získal puk po liknavé rozehrávce Energie. Mezi kruhy pak oslovil volného Adama Měchuru, kterého v souboji jeden na jednoho David Bočan skvěle vychytal lapačkou! Měchura musel zakončovat v rychlosti a zdálo se, že mu střela nesedla úplně podle představ.

25:32

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Benda – 2 min., napadení).

24:46

Liberec právě vstřelil branku!
Nejlepší střelec soutěže promluvil, Bílí Tygři využívají přesilovku a je vyrovnáno. Lukáš Nezbeda vyjel zpoza karlovarské klece a povedenou přihrávkou našel na brankovišti ADAMA MĚCHURU, který doklepl puk do sítě. Asistence: Lukáš Nezbeda, Jakub Zajíček.

24:21

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Blengino – 2 min., hrubost).

24:00

Lubomír Kupčo si parádně obhodil Hladíka a nebezpečně střílel z levého kruhu. Štěpán Vopravil jeho pokus vyrazil před sebe, puk následně do poloodkryté branky neprotlačil Jan Botoš! Dost možná mu v tom krásným zákrokem zabránil gólman.

Hned z brejku ujížděli Liberečtí ve dvou na jednoho, nicméně bránící hráč Energie vleže dokázal zastavit Plosovu přihrávku.

17:18

Liberec právě vstřelil branku!
To byla lahůdka! Adam Měchura v přečíslení dvou na jednoho ideálně načasoval přihrávku na JAKUBA ZAJÍČKA, který tváří v tvář Davidu Bočanovi předvedl krásný bekhendový blafák. Tygři jsou zpět na dostřel! Asistence: Adam Měchura.

13:26

V Liberci to zatím zvoní jako na Václaváku. Tyčku trefila už potřetí Energie, konkrétně Kryštof Bulka, jehož schované nahození od modré čáry Štěpán Vopravil vůbec neviděl.

11:35

Obrovská šance Liberce zůstává nevyužita! Přihrávka Šimona Pavlíka nadělala po teči starosti brankáři Bočanovi, který se ve svém brankovišti ocitl v ležící poloze. Puk se následně odrazil přímo k Janu Huňorovi, kterému už ho stačilo jen zvednout přes gólmana. Střela se ovšem zastavila o tyč! Hra byla hned poté přerušena pro posunutou bránu.

06:23

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Západočeši z povedené pasáže těží další gól. A byla to povedená spolupráce beků. JAKUB ZOLNAJ si sjel až na brankoviště, kde ho od zadního hrazení oslovil Kryštof Bulka. Následné zakončení Zolnaje bylo pohotové a hlavně přesné. Asistence: Kryštof Bulka.

05:10

A znovu to za Štěpánem Vopravilem zazvonilo! Tyč tentokrát orazítkoval Lubomír Kupčo, který se prohnal okolo Adama Starého a z levého kruhu se snažil trefit prostor pod břevnem.

02:53

Hosté si svůj pobyt v ofenzivní zóně ještě prodloužili a Robert Šlechta trefil tyč! Málem to už bylo o dvě branky.

01:23

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Tak to je nečekaný vývoj aktivního libereckého nástupu, do rychlého vedení jdou totiž energetici! Jeden z domácích obránců zaváhal při rozehrávce, čehož k zisku puku využil Jan Botoš. Následná přihrávka mířila mezi kruhy na SEBASTIANA SEIDLERA, který se trefil přesně do šibenice. Asistence: Jan Botoš.

Bílí Tygři Liberec – HC Energie Karlovy Vary

3:6

konec (1:2, 1:0, 1:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Zajíček (Měchura), 25. Měchura (Nezbeda, Zajíček), 43. Nezbeda (Měchura) – 2. Seidler (Botoš), 7. Zolnaj (Bulka), 41. Kusak (Adámek), 53. Šmajda (Benda, Kusak), 53. Sapoušek (TS), 57. Botoš (Adámek, Vogel)

Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Král) – Kollert, Duschka, Starý, Rybář, Kovář, Hladík, Culek – Leden, Nezbeda (C), Pavlík (A), Kříž, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda, Huňor.

HC Energie Karlovy Vary: Bočan (Kubát) – Benda (A), Bulka, Pohanka, Krejčík, Blengino, Zolnaj, Vogel – Ekrt, Rymon (A), Botoš, Šlechta, Sapoušek, Šmajda, Adámek (C), Seidler, Kupčo, Kusak.

Rozhodčí: Bernat – Kajínek, Maštalíř.

Průběh zápasu
1. třetina
01:23 KVA 0:1 Seidler (Botoš)
06:23 KVA 0:2 Zolnaj (Bulka)
17:18 LIB 1:2 Zajíček (Měchura)
Po 1. třetině
2. třetina
24:21 KVA 2 Blengino, hrubost
24:46 LIB 2:2 Měchura (Nezbeda, Zajíček)
25:32 KVA 2 Benda, napadení
Po 2. třetině
3. třetina
40:18 KVA 2:3 Kusak (Adámek)
42:07 LIB 3:3 Nezbeda (Měchura)
50:44 KVA 2 Botoš, hrubost
LIB 2 Plos, hrubost
52:14 KVA 3:4 Šmajda (Benda, Kusak)
52:28 KVA 3:5 Sapoušek (TS)
53:01 LIB 5+20 OK Měchura, nedovolené bránění+nedovolené bránění
LIB 2 Plos, podrážení
53:34 KVA 2 Sapoušek, podrážení
56:32 KVA 3:6 Botoš (Adámek, Vogel)
Konec