Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Piráti Chomutov – Rytíři Kladno

2:8

konec (1:3, 0:4, 1:1)

19.10.2021, 16:05 • ROCKNET ARÉNA • Skupina Západ • Libor Kult (@@LiborKult)

Třetí třetina už na vítězi nic nezměnila, přestože Piráti v ní poměrně brzy skórovali. Kladenští také přidali další zásah, takže si bez problémů dokráčeli pro tři body, díky nimž přeskočí Severočechy v tabulce. (18:10:27)

Konec zápasu.

59:31

Piráti se snažili rychle vrátit před Stránského, ovšem dostali se jen k modré čáře, kde jejich postup hosté zastavili.

59:06

Chomutov kombinoval v útočném pásmu, ale do střelecké pozice se nedostal. Kladno navíc nyní vyhodilo přes všechny čáry.

58:36

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matyáš Mejtský – 2 min., podrážení).

58:29

Zakázané uvolnění domácích.

57:54

Čihař projel hostující obranou, ale vylámal si zuby na Stránském, do něhož v brankovišti navíc najel, takže domácí jsou kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti vykázáni do středního pásma.

57:31

Boj v rohu po pravici Stránského vyhráli Piráti, ale jejich zakončení z dolní poloviny levého kruhu bylo slabé a hostující gólman s ním neměl problémy.

56:48

Holub vlétl po levém křídle do pásma, jenže Kladno v rohu přišlo o kotouč, čehož domácí využili k protiakce. Daniel Badinka střílel bekhendem z brankové čáry vlevo od Stránského, který se po jeho pokusu sice ohlížel, jestli mu puk neprojel mezi betony, ale neprojel.

55:56

Piráti se znovu snažili nastěhovat před Stránského, jenže na modré nezdrželi puk v pásmu, takže je jim odpískán ofsajd.

55:14

Tuhý boj o puk u levého mantinelu útočného pásma Pirátů nakonec vyhráli Kladenští, kteří posunuli puk do středního pásma.

54:09

Chomutovské vyhození na zadní mantinelu za Stránským nebylo posouzeno jako icing, ale Daniel Badinka se za brankou volného puku nezmocnil, takže ho Kladno vyvezlo do středního pásma.

53:40

Krušnohorci se usazovali v útočném pásmu, ale po souboji před Stránským opustila kladenská branka základní postavení, takže hlavní sudí přerušil hru a vykázal Severočechy do středního pásma.

53:07

Icing Kladna.

52:56

Hosté v plném počtu.

52:15

Piráti se dostali k jedné střele, po níž Kladno vyhodilo puk ze svého obranného pásma. Chomutovští už jsou ale zpět před Stránkým, který si nyní poradil s pokusem z levé strany.

50:56

Daniel Badinka se dostal do úniku, který hasil ze strany hostů na poslední chvíli Jakub Aschenbrenner nedovoleným zákrokem. Po hákování hostujícího obránce se nepojede trestné střílení, i když byl Badinka před bekem, ale domácí mají přesilovku.

50:18

Daníček mohl přidat druhý gól v této třetině, ale sám před Štěrbou bekhendem neuspěl.

49:27

Titlbach spěchal po pravém křídle ke kladenské brance, ale trefil jen boční síť.

48:43

Čihař se s pukem na hokejce dostal v útočném pásmu před branku mezi kruhy, ale místo střely volil ještě přihrávku, což nebylo dobré rozhodnutí. Rána by ohrozila Stránského, takhle Piráti o puk přišli.

47:32

Kladno právě vstřelilo branku!
MAREK DANÍČEK vybojoval u zadního mantinelu puk, obloukem přes roh po Štěrbově pravici vyjel před branku a bekhendem mezi betony přidal osmý kladenský gól. Bez asistence.

47:14

Mejtský dobrý pohybem zrušil signalizovaný icing a po odrazu puku od zadního mantinelu střílel z první z pravé strany. Štěrba se nalepil na tyčku a ucpal všechny mezírky.

46:27

Čihař vybojoval u pravého mantinelu puk pro Daniela Badinku, který objel branku a zkusil Stránského překvapit bekhendem. Hostující gólman byl ale pozorný.

45:22

Domácí si opět nepočínali při rozehrávce ve vlastním pásmu dostatečně obezřetně a přišli o kotouč. Po sérii odrazů si puk před brankou našel Daníček, ale pod Štěrbovým betonem ho do branky nepropasíroval.

44:46

Hned po buly vyhodili hosté jen na zakázané uvolnění.

44:31

Hynek dostal na pravém mantinelu puk do jízdy, po přejetí útočné modré čáry zasekl na osu, odkud vystřelil. Stránský si jeho pokus pohlídal.

43:47

Dominik Badinka přišel u zadního mantinelu o puk, ale Štěrba zastavil přihrávku přes brankoviště příložníkem, po němž domácí dostali puk do bezpečí.

42:23

Piráty gól viditelně povzbudil. Titlbach přihrál z pravé strany na osu Vondráškovi, jehož ránu však Stránký vyrazil do rohu. Následně to od modré zkusil Pašek, jenže trefil jen spodní oblouk hostující branky.

41:12

Piráti právě vstřelili branku!
Titlbach se v pravém kruhu díval směrem ven z pásma, ale parádní přihrávkou naslepo našel u protější tyče DANIELA BADINKU, který snížil. Asistence: Adam Titlbach.

40:17

Čihař nabruslil po levém křídle do pásma, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě, odkud puk vypadl mimo mantinely.

40:01

Začala třetí třetina.
Piráti mají za sebou třetinu hrůzy, v níž jim nefungovala souhra ani přihrávky. Hosté těžili mimo jiné i z chyb domácích a skórovali čtyřikrát, takže vedou pohodlně o šest přesných zásahů. Třetí část započne přibližně v 17:40.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Domácí nejsou schopní se dostat z vlastního pásma nebo přes střední třetinu.

38:45

Dominik Badinka přišel u vlastní branky o puk, což ale hosté nepotrestali. Pirátům nyní nevychází ani elementární hokejové dovednosti.

38:04

Hosté v plném počtu.

37:35

Piráti pobyli v útočném pásmu jen chvilku, neboť přihrávka Daniela Badinky z levého rohu po zadním mantinelu nikoho ze spoluhráčů nenašla a puk vyjel do středního pásma.

37:15

Kladno dostalo puk až ke Štěrbovi a následně Pirátům nevyšlo založení útoku, takže jim je odpískán v jejich přesilovce icing.

36:42

Piráti drží pásmo, ale dlouho tomu chyběla střelba. Až nyní napřáhl na modré Hynek, jehož ránu vykopl Stránský pravým betonem do rohu.

36:04

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vojta Marcinek – 2 min., podrážení).

35:24

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytíři rychle otočili hry z vlastního pásma před Štěrbu, který záhy po nástupu na led přichází o nulu na svém kontě. Rájkovo nahození zastavilo břevno, od něhož se puk odrazil před TOMÁŠE HOLEČKA, který neměl problém trefit prázdnou domácí branku. Asistence: Štěpán Rájek a Pavel Holub.

34:39

Icing Kladna.

33:36

Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Alexandr Perůtka, přichází David Štěrba.

33:36

Kladno právě vstřelilo branku!
JAKUB LEV využil liknavou rozehrávku domácích za vlastní brankou, kde Dominika Svoboda napadal jeden z útočníků. Rozehrál jen na hůl kladenského střelce, který mířil přesně k bližší levé tyči Perůtkovy branky. Bez asistence.

33:14

Piráti se dostali do zajímavé situaci, v níž ale Pospíšil přihrál z pravého křídla hodně nepřesně, takže Daniel Badinka neměl šanci na puk dosáhnout.

31:57

Piráti donutili Stránského k zákroku a po buly se mezi kruhy natahoval po puku Vondrášek, který to však měl na dlouhou hůl a navíc na bekhend, takže se kotouče zmocnil kladenský obránce.

30:21

Kladno právě vstřelilo branku!
Perůtka sice dvě přesilovkové střely chytil, ale na pohlednou kombinaci, kdy puk putoval zleva doprava a zpět už nestačil. Na konci souhry stál PAVEL HOLUB, který bez problémů rozvlnil síť v odkryté části branky. Asistence: Vojtěch Aschenbrenner a Marek Daníček.

29:29

Lev sice střílel z mezikruží, ale gól by stejně neplatil, i kdyby Perůtku překonal. Šíma totiž stál v brankovišti a bránil domácímu gólmanovi v zákroku, takže Rytíři jsou vykázáni do středního pásma.

29:16

Po souboji za chomutovskou brankou má Kladno k dispozici další přesilovku.

29:16

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., hrubost).

28:59

Čihař střílel z mezikruží do horní části Stránského masky, následně se puk snášel do kladenského brankoviště, kde se však nikdo z Pirátů k dorážce nedostal a Kladno se opět osvobodilo.

28:15

Piráti se sice vrátili do pásma, ale se Stejskalovým nahození z otočky na vrcholu levého kruhu neměl Stránský problémy a hostující obrana následně dostala puk mimo pásmo.

27:39

Domácí dostal čtvrtý gól ještě víc do kolen. Daniel Badinka si sice na levém křídle dojel nepřesnou přihrávku do jízdy, ale vysoko přestřelil, načež puk z jeho hokejky vyjel po mantinelu z pásma.

26:52

Kladno právě vstřelilo branku!
Domácí se dopustili ofsajdu, ale po buly na obranné modré čáře Rytířů inkasovali počtvrté, když si nechali upláchnout PAVLA HOLUBA, jenž tváří v tvář Perůtkovi nezaváhal. Bez asistence.

26:04

Vyrovnání měla na hokejce dvojčata Badinkova. Dominik vjel zpoza branky před ní, ale Stránský jeho pokus vyrazil. K volnému puku si najel Daniel, jenž mířil do odkryté části klece, kam se však Stránský stihl mrsknout a hokejkou zabránit jasnému gólu.

24:57

Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.

24:57

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Holeček – 2 min., hrubost).

24:57

Domácí se nemohou dostat do tempa, nedaří se jim rozehrávka na žádném místě kluziště. Po zákroku Perůtky, který přikryl puk v brankovišti se dral za dorážkou Mejtský, což se nelíbilo domácí obraně, takže vznikla mela.

24:16

Další zmatky v domácí defenzivě začaly akcí Petříka, jemuž vložil hůl do kličky Perůtka. Kladno však udrželo pásmo i puk, takže mohl z mezikruží pálit Šíma, jehož vychytal Perůtka.

23:49

Po buly ve středním pásmu a krátké mezihře vjel do útočného pásma po pravém křídle Lev, ale minul vzdálenější tyč. Následně Perůtka přikryl puk v brankovšti.

23:19

Středočeši znovu útočili, ale čárový sudí signalizoval ofsajd, takže hosté nemohli hrát.

22:59

Kladenští jsou nyní častěji před Perůtkou než domácí na druhé straně. Domácí gólman vyřešil střelu po přihrávce zpoza branky i nahození od modré.

21:47

Piráti nahodili do útočného pásma, jenže ho nestihli vyklidit, takže nemohli spěchat za pukem, čehož hosté využili ke klidné rozehrávce.

20:42

Piráti zastavili útok Kladna na své obranné čáře, jenže následně nezvládli přechod útočné modré. Titlbach dával za sebe Danelu Badinkovi, ale vjel do pásma dřív než puk, takže byl odpískán ofsajd.

20:01

Začala druhá třetina.
Piráti sice na první gól Kladna zareagovali vyrovnáním, ale Rytíři přidali další dva zásahy, na které zatím Chomutovští neodpověděli, přestože šance na to měli. Prostřední dějství začne přibližně v 16:52.

20:00

První třetina skončila.

19:18

Šíma měl u pravé tyče domácí branky dostatek času, aby přehodil ležícího Perůtku, jenže vůbec netrefil branku.

18:25

Moc nechybělo, aby Kladno vedlo o tři góly. Holub dostal z pravé strany přihrávku před branku, kde však ztroskotal na výborném Perůtkovi, který se stihl přesunout a zasáhnout betonem. Následně hostující beci neudrželi puk v útočném pásmu, takže byl odpískán ofsajd.

17:56

Šatkovo vysoké nahození ukryl Perůtka bez potíží v lapačce.

17:27

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytíři využívají přesilovku poté, co Šíma sice neuspěl se střelou u pravé Perůtkovy tyče, ale pak od zadního mantinelu našel v levém kruhu VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA, který prostřelil domácího gólmana skrz teploměr u bližší tyče. Asistence: Petr Šíma.

16:49

Titlbach ujel ve vlastním oslabení kladenské obraně, ale minul branku.

16:34

Daniel Badinka u vlastní střídačky sestřelil u mantinelu jednoho z hostujících hráčů, jemuž museli pomoct spoluhráči na střídačku, kde je v péči zdravotnice.

16:34

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., vražení na hrazení).

16:16

Daniel Badinka převzal ve středním pásmu Perůtkovu rozehrávku, ale z pravé strany minul vzdálenější tyč.

15:54

Domácí zbytek oslabení zvládli bez ohrožení vlastní branky a jsou kompletní.

15:18

Puky létaly v posledních desítkách vteřin směrem k chomutovské brance ze všech možných pozic, ale Perůtka musel zasahovat až nyní, když k němu doklouzala ztlumená rána Šátka, který napřáhl na modré na ose pásma.

14:18

Piráti jsou ve čtyřech.

14:15

Těsně před vypršením prvního chomutovského trestu si Perůtka bez problémů poradil se střelou Šátka od modré.

13:54

Domácí budou 24 vteřin čelit hostující výhodě o dva muže.

13:54

Domácí sice dostali puk až před Stránkého, jenže při napadání si Adam Titlbach počínal mimo rámec pravidel a dostává dvě minuty za sekání.

13:14

Kladno se opět vrátilo do útočného pásma, ale Perůtka si se střelou z pravé strany poradil a přerušil hru.

12:45

Piráti vyhodili puk až ke Stránskému, ale Rytíři se rychle vrátili do pásma. Jmenovitě to byl Mejtský, který z levé strany mířil jen do Perůtky, po jehož zákroku posunuli domácí beci puk do středního pásma.

12:18

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., hákování).

12:06

Daniel Badinka vybojoval u pravého mantinelu puk, namířil si to k brance, ale z pravé strany mířil jen do boční sítě.

11:37

Další zakázané uvolnění Kladna.

10:13

Nejprve před chomutovskou brankou tísněný obránce netrefil Lev přihrávku Daníčka z pravé strany, hned z protiútoku ostře pálil Grosskopf, ale z levého kruhu minul vzdálenější tyč.

09:54

Na druhé straně už se ale zakázané uvolnění pískalo.

09:16

Chomutovským nevyšla dlouhá přihrávka z vlastního pásma na útočnou modrou, ale Čihař bl na čárkách dřív než obránce, takže se zakázané uvolnění nepískalo. Piráti však z této situace střelu nevytěžili.

08:09

Icing Kladna.

07:31

Kladno právě vstřelilo branku!
Hosté tlakem v útočném pásmu vytvořili zmatky v chomutovské obraně, až zůstal před brankou nikým nehlídaný LUKÁŠ PRAŽÁK, který podruhé v zápase strhává vedení na stranu Rytířů. Asistence: Jakub Lev a Vojtěch Aschenbrenner.

06:44

Hosté v plném počtu.

06:40

Piráti se stále marně snaží usadit v útočném pásmu, tahle přesilovka jim nevychází.

06:05

Domácí se stále nemohou vrátit do pásma, Kladenští jakýkoliv jejich pokus o zavezení puku hned zpacifikují před obrannou modrou, nebo případně vyhodí puk rychle ven ze svého pásma.

05:25

Střelu Dominika Svobody z mezikruží vykopl Stránský špičkou brusle a následně se hosté v oslabení osvobodili.

04:44

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Pavel Holub – 2 min., hákování).

03:49

Ofsajd Kladna.

03:12

Piráti právě vstřelili branku!
Napodruhé už domácím přečíslení vyšlo gólově. DOMINIK MIŠOVIC to vzal v situaci dva na jednoho na sebe a z pravé strany trefil přesně vzdálenější šibenici. Asistence: Dominik Badinka.

02:16

Domácí mohli v situaci dva na jednoho vyrovnat. Titlbach přihrál zprava na druhou stranu k Danielu Badinkovi, který však netrefil puk.

01:56

Kladno právě vstřelilo branku!
Rytíři hned po buly ve vlastním obranném pásmu vyrazili kupředu. Za chomutovskou defenzivou zůstal úplně osamocený JAKUB ASCHENBRENNER, který bekhendovým blafákem zasunul puk za brusli Perůtky. Asistence: Josef Váňa.

01:42

Rytíři nepustili domcí do svého pásma, ale nevyšlo jim založení útoku, takže je jim odpískán ofsajd.

01:30

Petřík sebral ve středním pásmu puk a vjel do útoku, kde však byl sám a za chomutovskou brankou o puk přišel.

00:47

Kladenští postupovali kupředu, ale ve středním pásmu skončil puk mimo mantinely, takže se bude vhazovat u obranné modré Pirátů.

00:27

Jako první pobyli v útočném pásmu Rytíři , ale domácí je k ohrožení vlastní branky nepustili, takže Daniel Badinka mohl bruslit po levém křídle kupředu. Za brankou Kladna však o puk přišel.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy i rozhodčí jsou na ledě a soupeři se zdraví na modrých čarách. Utkání za malou chvíli začne.
Začátek utkání se kvůli problémům se zápisem o pár minut posune.
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka, Sochor, Čihař.

Rytíři Kladno: Stránský (Punda) – J. Svoboda, Šátek, J. Aschenbrenner, Novák, Pražák, Marcinek, Rájek – Daníček, Lev, Mejtský, Černý, Holeček, Váňa, Petřík, V. Aschenbrenner, Holub, Šíma.

Rozhodčí: Žižka – Pěkný, Janíček.
PIRÁTI CHOMUTOV

Svěřenci trenérů Kamila Koláčka s Angelem Krstevem a Vladimírem Petrovkou mají v zádech úspěšný týden, během nějž potvrdili tři cenné body z dohrávky v Plzni doma s Třemošnou a na ledě PZ Kladno, takže s druhým kladenským týmem budou chtít protáhnout vítěznou šňůru. Pomoci by k tomu měl i nejproduktivnější obránce všech tří skupin soutěže Dominik Badinka. Severočeši se pyšní zatím nejlepšími přesilovkami v celé extralize a také skórovali už čtyřikrát ve vlastním oslabení. Více tref v početní nevýhodě mají na kontě už jen Liberec a pražská Sparta (7).

POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

Body: 12.
Skóre: 49:27.
Bilance: 4-0-0-4.
Využití přesilovek: 40,63 %.
Oslabení: 89,29 %.
Trestné minuty: 87.
Góly v oslabení: 4.
Brankáři: Alexandr Perůtka – 8 startů/89,18 %, David Štěrva – 1/0 %.
Nejproduktivnější hráč: Adam Titlbach 13 (9+4).
Nejlepší střelec: Adam Titlbach 9 gólů.
Nejlepší nahrávač: Dominik Badinka 11 asistencí.
Nejproduktivnější bek: Dominik Badinka 13 (2+11).
Nejlepší +/-: Jaroslav Pospíšil +9 (+15, -6).
Nejtrestanější hráč: Dominik Svoboda 31 tr. minut.

POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

Mladá Boleslav – Chomutov 5:3
Hvězda Praha – Chomutov 6:1
Plzeň – Chomutov 2:4
Chomutov – Třemošná 8:2
PZ Kladno Chomutov 1:10
RYTÍŘI KLADNO

Družina Jiřího Kopeckého, Radka Aschenbrennera a Martina Slánského vstoupila do sezóny dvěma výhrami a čistými konty z úvodních tří kol, v nichž vynulovala Třemošnou a PZ Kladno. V říjnu však Rytíři na výhru zatím čekají, bod si odvezli pouze z ledu Litvínova.

POHLED DO STATISTIK RYTÍŘŮ:

Body: 10.
Skóre: 33:34.
Bilance: 3-0-1-5.
Využití přesilovek: 5 %.
Oslabení: 72,22 %.
Trestné minuty: 113.
Góly v oslabení: 0.
Brankáři: Filip Punda – 6 startů/84,28 %, Štěpán Stránský – 5/90 %.
Nejproduktivnější hráč: Tomáš Holeček 16 (6+10).
Nejlepší střelec: Tomáš Holeček a Matyáš Mejtský 6 gólů.
Nejlepší nahrávač: Tomáš Holeček 10 asistencí.
Nejproduktivnější bek: Štěpán Rájek 4 (0+4).
Nejlepší +/-: Tomáš Holeček +10 (+16, -6).
Nejtrestanější hráč: Josef Váňa 35 tr. minut.

POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ KLADNA:

Mladá Boleslav – Kladno 5:0
Kladno – Hvězda Praha 5:1
Litvínov – Kladno 6:5pp
Kladno – Plzeň 2:4
Karlovy Vary – Kladno 6:2
Piráti vs. Rytíři

Dohrávkou pátého kola Extraligy dorostu odstartuje Chomutov série tří domácích klání a bude chtít udržet Kladno pod sebou. Oba soupeře dělí dva body, které mají k dobru Severočeši. Z původního termínu bylo střetnutí odloženo kvůli početné marodce v kádru týmu zpod Krušných hor, jemuž bude po souboji se Středočechy zbývat dohrát ještě derby s Litvínovem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Piráti Chomutov – Rytíři Kladno

2:8

konec (1:3, 0:4, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Mišovic (Dominik Badinka), 42. Daniel Badinka (Titlbach) – 2. J. Aschenbrenner (Váňa), 8. Pražák (Lev, V. Aschenbrenner), 18. V. Aschenbrenner (Šíma), 27. Holub, 31. Holub (V. Aschenbrenner, Daníček), 34. Lev, 36. Holeček (Rájek, Holub), 48. Daníček

Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka, Sochor, Čihař.

Rytíři Kladno: Stránský (Punda) – J. Svoboda, Šátek, J. Aschenbrenner, Novák, Pražák, Marcinek, Rájek – Daníček, Lev, Mejtský, Černý, Holeček, Váňa, Petřík, V. Aschenbrenner, Holub, Šíma.

Rozhodčí: Žižka – Pěkný, Janíček

Průběh zápasu
1. třetina
01:56 KLA 0:1 J. Aschenbrenner (Váňa)
03:12 CHM 1:1 Mišovic (Dominik Badinka)
04:44 KLA 2 Holub, hákování
07:31 KLA 1:2 Pražák (Lev, V. Aschenbrenner)
12:18 CHM 2 Daniel Badinka, hákování
13:54 CHM 2 Titlbach, sekání
16:34 CHM 2 Daniel Badinka, vražení na hrazení
17:27 KLA 1:3 V. Aschenbrenner (Šíma)
Po 1. třetině
2. třetina
24:57 CHM 2 Žižka, hrubost
KLA 2 Holeček, hrubost
26:52 KLA 1:4 Holub
29:16 CHM 2 Žižka, hrubost
30:21 KLA 1:5 Holub (V. Aschenbrenner, Daníček)
33:36 KLA 1:6 Lev
33:36 CHM -Perůtka +Štěrba (Střídání)
35:24 KLA 1:7 Holeček (Rájek, Holub)
36:04 KLA 2 Marcinek, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
41:12 CHM 2:7 Daniel Badinka (Titlbach)
47:32 KLA 2:8 Daníček
50:56 KLA 2 Aschenbrenner, hákování
58:36 KLA 2 Mejtský, podrážení
Konec