Menu

Hokej

Příprava NHL

Boston Bruins – Philadelphia Flyers

4:2

konec (3:1, 1:0, 0:1)

01.10.2021, 01:35 • TD Garden, Boston • Milan Huppert

Tipsport: 1.72 4.2 3.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (04:12:31)
Statistické okénko

Střely na bránu: 24 – 18 | Přesilová hra: 2/5 – 2/6 | Trestné minuty: 12 – 10

Kdo se postavil do brankoviště?

Jeremy Swayman (BOS) – 16 zákroků, 2 OG, úspěšnost 88,9%, odchytal 60:00
Martin Jones (PHI) – 8 zákroků, 3 OG, úspěšnost 72,7%, odchytal 30:42
Felix Sandström (PHI) – 12 zákroků, 1 OG, úspěšnost 92,3%, odchytal 29:14

Česká a slovenská stopa v utkání

Jakub Zbořil (BOS) – 0+0, 1 účast, 0 střel na bránu, TM 4, čas na ledě 17:35
David Pastrňák (BOS) – 0+1, 1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 17:45

Tři hvězdy utkání

1. Taylor Hall (BOS) – 0+2
2. Erik Haula (BOS) – 0+2
3. Joel Farabee (PHI) – 2+0

Dnešnímu utkání přihlíželo 17 850 diváků.
Hokejisté Bostonu v přípravném utkání před novou sezónou potvrdili proti Philadelphii roli favorita, svého soupeře na domácím ledě porazili 4:2. O osudu střetnutí napověděla hned první třetina, během níž se hosté dostali do vedení, ale Bruins třemi zásahy překlopili misky vah na svou stranu. V prostředním dějství navýšil vedení domácích Jake DeBrusk a hráči Flyers se v závěrečné dvacetiminutovce zmohli už jen na snížení, v přesilovce se podruhé v zápase prosadil Joel Farabee.

Svěřenci kouče Cassidyho zapsali v přípravě druhé vítězství ze tří zápasů, ten čtvrtý odehrají s New Yorkem Rangers v noci z pátku na sobotu. Philadelphia dnešním utkáním teprve přípravu odstartovala, druhý zápas sehraje v noci ze soboty na neděli proti Washingtonu.

Konec zápasu.

59:37

Nejspíše ne, protože domácí udržují hru ve střední třetině a je jasné, že hokejisté Flyers během dvaceti sekund dva zásahy už vstřelit nestihnou.

59:17

Postavení mimo hru, rozhodčí vykázal hru do středního pásma. Sandström se proto vrací do brány a je otázkou, zda se ještě podívá na střídačku.

59:00

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:45

Tyson Foerster nahodil do útočného pásma a Felix Sandström míří na střídačku! Philadelphia přeci jen zkouší powerplay.

58:30

Nahození před bránu v podání Cliftona bylo nebezpečné. Sandström pouze vyrazil puk k Hallovi, jehož dorážka proletěla vysoko nad.

57:46

Do protiútoku vyrazil po ztrátě Sandina domácí Jake DeBrusk. Na posledního obránce Sanheima však nevyzrál, kličkou se sám vyhnal z palebné pozice.

57:24

Rasmus Ristolainen si vyměnil puk s Mayhewem a vypálil dělovku od modré čáry, puk pouze rozezvučel mantinel za bránou.

56:47

Nate Thompson vyzval k souboji jeden na jednoho Frederica. Zkusil kličku po mantinelu, s níž bránící útočník počítal a soka o hrací předmět připravil.

56:21

Hostům se nedaří udržet v útočném pásmu. Do tohoto prostoru sice nahodil kotouč Foerster, ale okamžitě jej odvezl do bezpečí Zbořil.

55:54

Do útočného pásma chtěl nahodit kotouč James van Riemsdyk. Trefil ale jenom kalhoty DeBruska, od nichž se černá guma odrazila na domácí střídačku.

55:20

Utkání pokračuje v tradičním počtu pět na pět, Boston tentokráte oslabená přestál bez úhony. Kouč Vigneault už určitě přemýšlí o powerplay.

54:52

Gerald Mayhew si vyměnil touš se Sanheimem, načež vypálil po rychlém švihu ze zápěstí. Puk nasměroval o pár decimetrů nad břevno.

54:28

Konečně se hosté alespoň probojovali do útočného pásma. Ristolainen naznačil střelu, aby ještě nahrál Farabeemu, Swayman se stihl přesunout k pravé tyči.

53:43

Hostům se nedaří usadit v útočném pásmu. Po McAvoyovi vyhodil rovněž Matt Grzelcyk, Ristolainen na modré čáře na puk nedosáhl.

53:19

Výborná práce Charlieho McAvoye, jenž tak dlouho obtěžoval Foerstera, až jej nakonec přiměl k chybě, po níž vyhodil přes všechny čáry.

52:43

Trent Frederic si nedal pozor na své náčiní, když hokejkou trefil do obličeje Clendeninga. Philadelphia se může těšit z další přesilovky.

52:22

Z těžké pozice od levého mantinelu střílel Morgan Frost. Houf hráčů stojící před bránou neprostřelil, úspěšný blok zapsal do statistik Connor Clifton.

51:55

Nicolas Aube-Kubel nabral velkou rychlost a po pravém mantinelu proskočil kolem McAvoye. Následně zkusil obtočit bránu a zasunout k bližší tyči, v klíčovou chvíli však ztratil nad pukem kontrolu.

51:28

Felix Sandström zmenšil střelecký úhel Bergeronovi a jeho pokus po ledě vykopl mimo nebezpečí pravým betonem. Hrají hosté.

50:45

Tříbrankové vedení chtěl Bruins vrátit David Pastrňák, ale při střele z pravého kruhu smolně rozlomil hokejku na dvě části.

50:10

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Boston stále vede, ale už pouze o dva góly. Farabee se postaral o menší zápletku.

49:40

49:40 Joel FARABEE - 4:2

49:40

Philadelphia právě vstřelila branku!
Letci snižují! Přesilovku využil JOEL FARABEE, jenž využil pobídky od Yorka na jedničku, křižné střele do pravého víka ještě pomohla v cestě do sítě tyčka, brankář Swayman vystrčil vyrážečku příliš pozdě. Asistence: Cameron York a James van Riemsdyk.

49:04

Od modré čáry vypálil dělovku Cameron York. Doácí gólman reagoval pozdě, ale nemusel smutnit, protože puk prosvištěl nad břevnem.

48:36

Do levého kruhu si nabruslil Morgan Frost, mířil nejspíše do levé šibenice. Puk ovšem netrefil ideálně a Swayman zakročil levým ramenem.

48:12

Příležitost pro Flyers, zahrají si totiž přesilovku. V útočném pásmu se zbytečného prohřešku držení dopustil Jake DeBrusk, autor čtvrtého gólu Bostonu poslal k zemi Wylieho.

47:44

McAvoy podržel puk, aby následně zrychlil hru dlouhým pasem na Jacka Studnicku, mladého útočníka zbrzdilo špatné zpracování.

47:01

Další útok elitní formace byl o poznání nebezpečnější. Patrice Bergeron hledal Pastrňáka, tomu ovšem zakončení taktéž nevyšlo.

46:49

Do prakticky neřešitelné pozice obdržel přihrávku Brad Marchand. Mezi kruhy se nacházel mezi trojicí protihráčů, která Kanaďana udržela na uzdě.

46:27

Rozjetý Craig Smith se nezvládl natlačit před Wylieho. Obránce dal před černou gumu tělo a protihráče udržel na zádech.

45:36

Nahození Yorka se pokoušel tečovat Nate Thompson. To se mu nakonec i podařilo, ale puk nasměroval o pořádný kus vedle pravé tyče.

45:15

patrice Bergeron v souboji s Laughtonem přišel o hokejku, proto neměl jak zpracovat pas od Marchanda, černou gumu musel chtě nechtě přenechat Seelerovi.

44:42

Na druhé straně tak musel zasahovat Jeremy Swayman. Přes Sandina a Wilsona se puk dostal k Wyliemu, jeho ránu od modré americký gólman zpacifikoval nadvakrát.

44:20

Pravou bruslí si Pastrňák zpracoval nahrávku Hauly a hru přesunul do útočného pásma. Kličku po mantinelu přečetl Sandin.

43:48

Domácí se provinili postavením mimo hru. Charlie McAvoy zabojoval, ale kotouč zpracoval až kousek za modrou čárou.

43:21

Velká škoda, že Cameron Hughes dostal nahrávku za tělo, jinak by postupoval sám na bránu. Takhle musel zpomalit, aby vůbec na kotouč dosáhl.

42:55

Lehké nahození Rasmuse Ristolainena se stalo snadnou kořistí Jeremyho Swaymana. Američan nastavil lapačku a touš do ní zaplaval.

42:08

Domácí defenzivě ovšem funguje příkladně. Jakub Zbořil si počkal na kličku Aube-Kubela, aby mu puk vypíchl čistým způsobem.

41:45

Trest Clendeninga je u konce. Od této chvíle může Philadelphia přepnout na útočný mód a ještě s pokusit s výsledkem něco udělat.

41:20

Matt Grzelcyk nabil na modrou čáru Charlie McAvoyovi. Felix Sandström zmenšil střelci úhel a vykopl střelu pravým betonem.

40:41

Z konce druhá čísti pokračuje přesilovka Bruins po faulu Clendeninga. Z pravého kruhu střílel David Pastrňák, Sandström se nachytat nenechal.

40:10

Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Lze očekávat, že se Boston nebude tlačit tolik dopředu, jelikož vede rozdílem tří gólů.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 3:23.
Hokejisté Bostonu ve druhé dvacetiminutovce ještě vylepšili svůj náskok, do té třetí budou nastupovat s tříbrankovým vedením v zádech. Dlouho to vypadalo, že druhá třetina skončí bez branek, ale nakonec se ve 39. minutě přihlásil o slovo Jake DeBrusk, jenž šťastně protlačil kotouč za záda Sandströma. Domácí hrají aktivněji a jejich vedení je zasloužené. Pokud chtějí hráči Flyers zápas minimálně zremizovat, musí ve třetí části výrazně přidat.
Střely na bránu po 2. třetině: 18 – 11.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

V závěru prostředního dějství ještě vybojoval faul na svou osobu David Pastrňák. Výborně si přikryl puk před Clendeningem, obránce jej zahákoval.

39:20

Scott Laughton nahodil nahozený kotouč za bránu Flyers a dlouho se nerozpakoval, vysokým obloučkem přenesl hru do střední třetiny.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:31

38:31 Jake DEBRUSK - 4:1

38:31

Bruins právě vstřelili branku!
Druhá třetina neskončí bez branek, o čtvrtou domácí se postaral JAKE DEBRUSK! Vytočil se před bránu a forhendem zakončil k bližší tyči, Sandströmovi propadl puk výstrojí až do brány. Asistence: Erik Haula.

38:16

Postavení mimo hru, oba celky mají možnost vydechnout. Nezafungovala komunikace mezi Wagnerem a Fredericem. První jmenovaný očekával nahrávku do jízdy, ale ta nepřišla, Frederic pak přejel útočnou modrou později než spoluhráč.

37:47

Už to vypadalo, že by Craig Smith mohl ujet do úniku, ale obránci jej dostihli, proto Američan volil nahrávku Hallovi, navíc nepřesnou.

37:25

Utkání pokračuje ve velkém tempu, delší dobu se nepřerušovalo. Zajímavé nahození Sanheima tečoval Wilson vedle levé tyče.

36:59

S nelehkým zákrokem si Jeremy Swayman poradil. Výborně zmenšil střelecký úhel Thompsonovi, jeho střelu vyrazil pravým betonem.

36:27

Rozestoupené defenzivy soupeře zkusil využít Linus Sandin. Ale McAvoy se k němu výborně stáhl a čistým hitem jej zpacifikoval.

35:48

Medvědi jsou zpět v útočné třetině. David Pastrňák za bránou zkontroloval situaci a nabil Marchandovi, ten však vysoko přestřelil.

35:30

Spolupráce mezi Studnickou a Forbortem nezafungovala. První jmenovaný poslal americkému kolegovi puk za brusle.

34:45

Hra opět probíhá v plném počtu na obou stranách. Navrátilec Nick Seeler okamžitě podpořil útok, ale nahrávku nedostal, Aube-Kubel střílel sám a bekhendem zvedl puk moc vysoko.

34:22

Tato přesilovka Bruins zatím rozhodně nepatří k těm povedenějším. Tvrdý nástřel Bergerona ze středního pásma dojel Laughton a Flyers znovu osvobodil.

33:48

Po mantinelu poslal Marchand nahrávku až na modrou McAvoyovi. Obránce tvrdou střelou trefil Sandströma do levého betonu.

33:14

David Pastrňák zakvedlal s kotoučem, načež v levém kruhu hledal Taylora Halla, Kanaďan ve slibné pozici přestřelil.

32:40

Přesilovku si zahraje rovněž domácí mužstvo. Podobně jako Zbořil, i Nick Seeler navštívil trestnou lavici už podruhé, a to za hákování proti Hallovi.

32:21

Erik Haula si najel mezi kruhy, kam dostal nabito od Taylora Halla. Fin střílel do horních pater brány, Sandström zasáhl vyrážečkou.

31:40

Druhý Zbořilův trest v utkání Flyers nevyužili. Český obránce se okamžitě zapojil do hry, protože hosté znovu obsadili útočnou třetinu.

31:12

Výbornou práci odvedl Charlie McAvoy. Nejenže obral o puk Sandina, ale ještě dokázal vyhodit až za bránu soupeře.

30:42

Trenér Vigneault chce vidět v akci i Felixe Sandströma. Martin Jones zamířil na střídačku, druhou polovinu zápasu odchytá jeho o sedm let mladší švédský kolega.

30:33

Pěnou kombinaci, do níž se zapojila kompletní přesilovková pětice, zakončoval z pravého kruhu Ristolainen, Swayman včas vystrčil proti kotouči pravé rameno.

30:10

Zápas se přehoupl do své druhé poloviny. Boston udržuje dvoubrankové vedení, v prostředním dějství zatím žádná tutovka k vidění nebyla.

29:36

Dnes podruhé zamířil na lavici hanby český obránce Jakub Zbořil. Rozhodčí jej vyloučil na dvě minuty za držení, kterého se zadák dopustil na Foersterovi.

29:17

O přerušení hry se postaral až Jeremy Swayman, jenž ve výstroji podržel pokus zápěstím Sandina, na rozehrávku si netroufl.

29:01

Philadelphia ještě chvíli pokračovala v útočném pásmu. Druhou střelu v krátkém časovém sledu zkusil Clendening, tentokráte minul.

28:49

Delší dobu se hraje bez přerušení. Mezi kruhy dostal zajímavou přihrávku James van Riemsdyk, jenže selhal při zpracování.

28:22

Odvážnému štěstí přeje. David Pastrňák zkusil proskočit mezi trojicí protihráčů, nicméně podle očekávání o puk přišel.

27:47

Tvrdou ránou se prezentoval Adam Clendening. Swayman měl velké štěstí, že na hrací předmět viděl a mohl tak včas máchnout lapačkou.

27:14

S rozehrávkou vypomohl spoluhráčům Martin Jones. Zvedl hlavu a volnou pravou stranu posunul černou gumu k hokejce Ristolainena.

26:53

Velký náskok Brandon Carlo před Farabeem neztratil. Ujel za vlastní bránu, odkud s klidem rozehrál na úplně volného Haulu.

26:20

Ani Wagnerův tvrdý hit na Seelera nestačil Bostonu k zisku kotouče. Obránce totiž ještě stihl nahrát za vlastní bránu Sanheimovi.

25:49

Zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Swaymana. Byl to Cameron Hughes, kdo nestihl dojet či zpracovat dlouhý pas Zbořila.

25:16

Na druhý úspěch v utkání zaútočil Craig Smith. Od Halla dostal přihrávku mezi kruhy, avšak střelou z první pouze vyprášil Jonesův pravý beton.

24:44

Útočné pásmo pro Fylers vybojoval James van Riemsdyk. Nabil na modrou Yorkovi, jehož projektil ukryl Swayman v lapačce.

24:23

Wylie vystihl rozehrávku Marchanda na Bergerona, jenže pak neměl komu nahrát, proto jen nahodil za bránu a odjel vystřídat.

23:52

Po návratu na led zkusil Jack Studnicka ujet do úniku, ale Seeler se výborně bránil a tělem protihráči zamezil v pokračování akce.

23:16

Nate Thomspon poslal přes hokejku McAvoye žabičku na Sandina, pětadvacetiletý švédský útočník forhendem touš minul.

22:45

Letci se trápí, nedokáží se udržet v útočné třetině. Za bánu nahodil Farabee, přes všechny čáry vyhodil Brandon Carlo.

22:12

Těžkou nahrávku obdržel na modrou čáru Sanheim. Zkusil černou gumu zpracovat, ta mu však propadla mezi bruslemi.

21:26

Hosté se udrželi v útočné třetině a získali ve svůj prospěch přesilovou hru, Jack Studnicka zastavil Seelera jen za cenu nedovoleného bránění.

21:14

Za nahozeným pukem směřoval Jeremy Swayman za bránu marně, kotouč nestihl. Ale nemusel smutnit, neboť k němu nejrychleji dojel spoluhráč Carlo.

20:35

Elitní lajna Bruins rozpoutala v útočném pásmu pořádný kolotoč. Po nahrávce Pastrňáka střílel od modré McAvoy, Jones udržel puk ve výstroji.

20:10

Druhá třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Patrice Bergeron uspěl na buly a kotouč posunul za sebe na McAvoye, po jeho nahrávce najel do útočného pásma Marchand.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:31.
Favorizovaní hokejisté Bostonu zatím plní papírové předpoklady, po první třetině vedou nad soupeřem z Philadelphie 3:1. Přitom to byli hosté, kteří skórovalo jako první, v 8. minutě se z přesilové hry prosadil Joel Farabee. Letci pak sami dvakrát poskytli soupeři možnost početní převahy a Bruins trestali v obou případech, na trefu Brada Marchanda navázal Craig Smith. Cassidyho družina následně udeřila potřetí ve hře čtyř proti čtyřem, v 17. minutě se trefil do černého střelou z pravého kruhu na bližší tyč obránce Brandon Carlo.
Střely na bránu po 1. třetině: 11 – 4.

20:00

První třetina skončila.

19:47

Taylor Hall chtěl zrychlit útok dlouhou nahrávkou na Hughese, jenže přecenil rychlostní schopnosti spoluhráče, výsledkem je icing.

19:20

Laughton hrál pod tlakem napříč kluzištěm do prostoru, ke neměl žádného spoluhráče. Fredericův protiútok zastavil čistým hitem Sanheim.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:46

Za brankou soupeře operoval s pukem na holi Brad Marchand. Do levého kruh nabil Davidu Pastrňákovi, Jones včas srazil betony k sobě.

18:06

Charlie McAvoy dokázal nabrat stejnou rychlost, jako s kotoučem na holi jedoucí AubeKubel. Soupeři pak čistým způsobem touš vypíchl.

17:30

Philadelphia krátce po inkasovaném gólu hrála zkrácenou přesilovou hru, během níž Swaymana nezaměstnala ani jednou, domácí si tento časový úsek pohlídali.

16:41

16:41 Brandon CARLO - 3:1

16:41

Bruins právě vstřelili branku!
Svěřenci kouče Cassidyho disponují už dvoubrankovým náskokem! Pastrňák ztratil stabilitu, přesto zvládl přihrát Hallovi, který českému útočníkovi následně kotouč vrátil. Střela nevyšla ideálně, ale puk se odrazil do pravého kruhu k BRANDONU CARLOVI, obránce tvrdou střelou trefil mezeru mezi levou tyčkou a ramenem gólmana. Asistence: Taylor Hall a David Pastrňák.

16:17

Na modré čáře dostal hodně volného prostoru Yorke. Zkusil nahodit na teč, ale žádná z hokejek touš netečovala, Swayman tak měl lehkou práci.

15:28

Medvědům přesilová hra příliš dlouho nevydržela. Matt Grzelcyk nešťastně nechal hokejku pod Aubem-Kubelem, jehož podrazil.

15:15

Brad Marchand si vyměnil touš s Patricem Bergeronem a střílel z mezikruží. Tvrdou ránu Jones jenom vyrazil pře sebe, do bezpečí pak černou gumu odpálil pozorný Sandin.

14:45

Domácí pokračují ve vysokém tlaku a zahrají si třetí přesilovou hru, neboť Travis Sanheim si proti Marchandovi pomohl držením.

14:21

Za dlouhou nahrávkou Jakuba Zbořila vystartoval Cameron Hughes. Zpracování mu chvíli trvalo, s čímž nepočítal Smith a spoluhráče vystavil ofsajdu.

13:52

Do brejku vystartoval Tyson Foerster. Devatenáctiletý kanadský mladík zkusil proskočit mezi dvěma protihráči, kudy poslal puk, sám se ale před brankáře nepobojoval.

13:30

Aktivita Bostonu pokračuje. Zpoza brány se vytočil Erik Haula, ale bekhendové zakončení postrádalo na razanci, Jones lehce zakročil.

12:23

12:23 C. SMITH - 2:1

12:23

Bruins právě vstřelili branku!
Bruins překlápí misky vah na svou stranu! Foligno si v levém kruhu poradil se zpracováním nelehké nahrávky Hauly a pasem do pravého kruhu vybídl ke skórování CRAIGA SMITHE, dvaatřicetiletý Američan prostřelil Jonese ránou do horních pater brány. Asistence: Nick Foligno a Erik Haula.

11:14

Druhý trest na straně Flyers, dokoná Boston obrat? Hákováním Nick Seeler vyvedl z rovnováhy Halla, rozhodčí tento přečin velmi dobře viděli.

11:05

V pohybu vzad rozehrál Charlie McAvoy až těsně před modrou čárou. Adresátem nahrávky byl Hall, jeho pokus z úhlu si Jones pohlídal.

10:46

Ofsajd odpískán domácímu celku. David Pastrňák nevydržel a najel o útočného pásma dříve, než s pukem jedoucí Marchand.

10:10

Úvodní dějství se přehouplo do své druhé poloviny a na nudu si zatím stěžovat rozhodně nemůžeme! Zápas mezi Bostonem a Philadelphií má grády od prvních vteřin.

09:17

09:17 Brad MARCHAND - 1:1

09:17

Bruins právě vstřelili branku!
Na využití přesilovky potřebovali domácí deset vteřin! Hall příkladně zabojoval a v pádu posunul bekhendem touš na vrcholek levého kruhu k BRADU MARCHANDOVI, ten uspěl střelou mezi pravý beton a ruku Jonese. Asistence: Taylor Hall.

09:07

Krosček i na druhé straně. Proti pravidlům hrál Cam York, ten udeřil Jacka Studnicku do hlavy u mantinelu za vlastní bránou.

08:44

Vstřeleným gólem povzbuzený Joel Farabee se vydal vysoko napadat Jakuba Zbořila. Český zadák si poradil a po mantinelu zapojil do hry McAvoye.

08:33

Od modré čáry nahazoval Matt Grzelcyk. Žádný z hráčů touš netečoval, proto měl Martin Jones snadnou práci při zákroku.

08:15

S rychlou odpovědí chtěl přispěchat David Pastrňák. Zkusil zajímavou střelu z pravého kruhu, černou gumu namířil o pár decimetrů nad horní tyč.

07:18

07:18 Joel FARABEE - 0:1

07:18

Philadelphia právě vstřelila branku!
Napotřetí se hosté udrželi v útočném pásmu a výsledkem je vedoucí gól! Van Riemsdyk nahrál před bránu nikým neatakovanému JOELU FARABEEMU, který z hranice brankoviště prostřelil bezmocného Swaymana forhendovou střelou k levé tyči. Asistence: James van Riemsdyk.

07:05

Úvod přesilovky hostům vůbec nevychází podle představ. Nejprve po buly vyhodil Brandon Carlo, spoluhráče o pár vteřin později napodobil Derek Forbort.

06:29

První přesilovou hru si zahrají hosté z Philadelphie. Zbytečného faulu se v útočném pásmu dopustil český zadák Jakub Zbořil, jenž krosčekem dohrál Wylieho dávno po jeho odehrání kotouče.

06:11

Moc práce zatím Jeremy Swayman neměl, o to těžší práci měl při prvním zákroku. Pokus Frosta odrazil koncem lapačky nad horní tyčku.

05:55

Po pravém mantinelu nabral velkou rychlost David Pastrňák. Periferně viděl mezi kruhy najíždějícího Marchanda, nahrávku mu adresoval na brusle.

05:23

Brandon Carlo si protáhl střídání a těsně před odjezdem na střídačku si počkal na Laughtona a uštědřil mu tvrdý hit, volný puk sebral Haula.

04:42

Přes velkou snahu se Carlovi nepodařilo udržet kotouč v útočné třetině. Před dotírajícím Catesem byl nucen opustit tento prostor, následně hrál na jistotu napříč kluzištěm na McAvoye.

04:20

Postavení mimo hry, domácí jsou vykázáni do středního pásma. Dlouhou nahrávkou hledal Clifton Halla, ten zpracoval puk až za modrou.

03:39

Z pravého kruhu střílel Jake DeBrusk. Jones se skvěle přesunul ke své levé tyči a bez větších potíží zakročil betonem.

03:02

Zakázané uvolnění vrací hru před Martina Jonese. Wyatte Wylie zabojoval, ale na dlouhou nahrávku Yorka ani tak nedosáhl.

02:47

Dlouhý nástřel Studnicky doputoval ke Smithovi, jenž zkusil kličku na stojícího Thompsona, avšak neuspěl, trefil brusli soka.

02:17

Jen za cenu vysokého obloučku Sandina se hosté osvobodili a stihli prostřídat. Za vlastní bránu pak ujel s kotoučem Lyle.

01:52

Aktivita Bostonu ještě měla své pokračování. Charlie McAvoy nahazoval od modré čáry a Erik Haula tečoval těsně vedle levé tyče.

01:21

Medvědi zahrozili zásluhu nejobávanější trojice. Přes Bergerona a Marchanda mířil kotouč k Pastrňákovi, tomu puk přeskočil přes čepel hole.

00:41

První útok patřil hráčům Flyers. Rasmus Ristolainen nahrál za bránu Van Riemsdykovi, tomu otočka zpoza brány nevyšla.

00:10

Zápas mezi Bostonem a Philadelphií právě začal! Mírným favoritem jsou v přípravném utkání domácí, každopádně šanci uspět určitě mají i hosté.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Boston Bruins: Swayman (Grosenick) – Carlo (A), Forbort, Grzelcyk, Zbořil, McAvoy, Clifton – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A), Frederic, C. Smith, Wagner, N. Foligno, Studnicka, C. Hughes, Haula, Hall, DeBrusk.

Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – Clendening, Sanheim, Seeler, York, Wylie, Ristolainen – Mayhew, Laughton (A), J. van Riemsdyk (A), L. Sandin, Thompson (A), C. O'Reilly, G. Wilson, Frost, Foerster, Cates, Aube-Kubel, Farabee.

Rozhodčí: Blandina, Joannette – Cormier, Daisy.
Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers měla výrazně kratší sezónu, než jejich dnešní konkurent. Letci se se sezónou rozloučili už po základní části, ve Východní divizi skončili třetí od konce, tedy na šesté příčce. Postup jim unikl výrazně, na čtvrtý New York Islanders ztratili propastných třináct bodů. V rámci přípravy sehrála Vigneaultova družina zatím jediné utkání, právě s New Yorkem Islanders prohrála 2:3 po prodloužení.
Boston Bruins

Hokejisté Bostonu budou chtít vylepšit loňskou sezónu, v níž došli mezi osm nejlepších celků turnaje. V netradičním ročníku byli zařazeni do Východní konference, v níž obsadili druhou příčku, do play-off proto šli na druhý Washington. Svěřenci kouče Cassidyho sice první utkání prohráli, ale zbylá tři klání opanovali a postoupili do čtvrtfinále, v němž narazili na New York Islanders, s nímž padli v poměru 2:4 na zápasy.

V rámci předsezónní přípravy odehrál Boston dva zápasy, po vítězství 3:2 nad Washingtonem po nájezdech následovala porážka 2:3 s New Yorkem Rangers.
Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásnou pozdní noc. Vítám vás při sledování přípravy NHL, u zápasu mezi Bostonem a Philadelphií.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Boston Bruins – Philadelphia Flyers

4:2

konec (3:1, 1:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Marchand (Hall), 13. C. Smith (N. Foligno, Haula), 17. Carlo (Hall, Pastrňák), 39. DeBrusk (Haula) – 8. Farabee (Riemsdyk), 50. Farabee (York, J. van Riemsdyk)

Boston Bruins: Swayman (Grosenick) – Carlo (A), Forbort, Grzelcyk, Zbořil, McAvoy, Clifton – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A), Frederic, C. Smith, Wagner, N. Foligno, Studnicka, C. Hughes, Haula, Hall, DeBrusk.

Philadelphia Flyers: M. Jones (31. Sandström) – Clendening, Sanheim, Seeler, York, Wylie, Ristolainen – Mayhew, Laughton (A), J. van Riemsdyk (A), L. Sandin, Thompson (A), C. O'Reilly, G. Wilson, Frost, Foerster, Cates, Aube-Kubel, Farabee.

Rozhodčí: Blandina, Joannette – Cormier, Daisy

Diváci: 17 850

Průběh zápasu
1. třetina
06:29 BOS 2 Zbořil, krosček
07:18 PHI 0:1 Farabee (Riemsdyk)
09:07 PHI 2 York, krosček
09:17 BOS 1:1 Marchand (Hall)
11:14 PHI 2 Seeler, hákování
12:23 BOS 2:1 C. Smith (N. Foligno, Haula)
14:45 PHI 2 Sanheim, držení
15:28 BOS 2 Grzelcyk, podrážení
16:41 BOS 3:1 Carlo (Hall, Pastrňák)
Po 1. třetině
2. třetina
21:26 BOS 2 Studnicka, nedovolené bránění
29:36 BOS 2 Zbořil, držení
30:42 PHI -Jones +Sandström (Střídání)
32:40 PHI 2 Seeler, hákování
38:31 BOS 4:1 DeBrusk (Haula)
39:45 PHI 2 Clendening, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
48:12 BOS 2 DeBrusk, držení
49:40 PHI 4:2 Farabee (York, J. van Riemsdyk)
52:43 BOS 2 Frederic, vysoká hůl
Konec