Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Cádiz CF – FC Barcelona

0:0

konec (0:0)

23.09.2021, 22:00 • Estadio Ramón de Carranza • 6. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 6.98 4.42 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

V průběhu akce domácích se na hřišti objevil druhý balón. O komickou situaci se pak postaral Sergio Busquets, když volný míč napálil do Salviho, jenž hrál s tím správným míčem, za trest dostal žlutou kartu.

90+4

Memphis Depay znovu, nyní spálil jasnou gólovku! V situaci dva na dva dostal v ideální čas pas na pravou stranu od Piquého, ale křižným pokusem minul prostor mezi třemi tyčemi.

90

V krátkém časovém sledu přichází další žlutá karta do domácích řad. Jejím držitelem se stal Tomás Alarcón, který těsně za šestnáctkou nedovoleně atakoval Depaye.

88

Střídající Carlos Akapo si vysloužil kartu žluté barvy poté, co podrazil sprintujícího protihráče po levé lajně. Proti výroku ani neprotestoval.

81

Do vnitra pokutového území obdržel parádní nahrávku Salvi, křižnou střelou ovšem nechal vyniknout vyběhnuvšího ter Stegena! Sobrino pak poslal těžkou dorážku vedle pravé tyče.

80

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergiño Dest, přichází Ricard Puig.

79

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Isaac Carcelén, přichází Carlos Akapo.

73

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Gavi, přichází Nico González.

68

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luuk de Jong, přichází Philippe Coutinho.

68

Žlutá karta i do domácích řad, konkrétně pro Varazdata Harojana, jenž nezachytil pohyb Gaviho a pak ho úmyslně podrazil.

65

Tresty nekončí. Příliš hlasitý byl při protestech Sergi Roberto, který dostal také kartónek, prozatím ale pouze ten žluté barvy.

65

Obrovská komplikace pro katalánský celek, Frenkie de Jong je totiž po druhé žluté kartě vyloučen! Ve skluzu sice nejprve trefil balón, ale pak i zajel do Espina. Arbitr del Cerro si rozhodnutí obhájí.

61

První žlutou kartu střetnutí obdržel Frenkie de Jong. Nizozemský středopolař se provinil proti Lozanovi, jehož pravou rukou udeřil do obličeje.

57

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Santiago Arzamendia, přichází Alberto Perea.
Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Anthony Lozano.

53

Nyní si Memphis Depay počínal o poznání lépe! Krajan Luuk de Jong mu přenechal balón a křídelník zakončoval k levé tyči, kde úřadoval Ledesma, míč vyrazil mimo nebezpečí.

46

Fotbalisté Barcelony se ještě ani nestihli pořádně rozkoukat po návratu ze šaten a už mohli prohrávat! Povedený pokus šajtlí vyprodukoval Álvaro Negredo, avšak ter Stegen skvěle zareagoval a pravou rukou zabránil míči v cestě do sítě.

46

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Jiménez, přichází Salvi.
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Yusuf Demir, přichází Sergi Roberto.

40

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Fali, přichází Jens Jönsson.

Cádiz CF – FC Barcelona

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   68. Harojan (CAD), 88. Akapo (CAD), 90. Alarcón (CAD) – 61. F. de Jong (BAR), 65. Roberto (BAR), 90+6. S. Busquets (BAR)   65. F. de Jong (BAR)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:8.

Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (79. Akapo), Chust, Harojan, Espino (C) – Jiménez (46. Salvi), Alarcón, Fali (40. Jönsson), Arzamendia (57. Perea) – Sobrino, Negredo (57. Lozano).
Náhradníci: Gil – Akapo, Andone, Bastida, Cala, Calderón, Álex Fernández, Jönsson, Lozano, Mauro López, Perea, Salvi.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo, Piqué, Dest (80. Puig) – Gavi (73. González), S. Busquets (C), F. de Jong – Demir (46. Roberto), L. de Jong (68. Coutinho), Depay.
Náhradníci: Neto, Peña – Coutinho, García, Lenglet, González, Puig, Roberto, Umtiti.

Rozhodčí: del Cerro – Alonso, García