Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – Real Sociedad San Sebastian

2:3

konec (1:0)

23.09.2021, 19:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • 6. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 4.31 3.39 2.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (21:39:18)
Další program:

Granada CF
7. kolo – 27. 9. 2021, 21:00: Celta Vigo – Granada

Real Sociedad San Sebastian
7. kolo – 26. 9. 2021, 18:30: Real Sociedad – Elche
Statistiky zápasu:

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:11.
Střely mimo: 3:4.
Rohy: 4:7.
Ofsajdy: 1:1.
Fauly: 11:16.
Druhý poločas nabídl výborný fotbal a čtyři branky. Hosté už v prvních 15 minutách tohoto dějství otočili skóre díky brankám Elustonda a Merina, domácí se ale nevzdali, přidali směrem do útoku a Bacca svým průnikem, který ukončil faulem Guevara, získal pro Granadu pokutový kop, který proměnil Milla. Oba týmy se pak tlačily do útoku, rozhodující branka ale padla do svatyně Granady, a to když Aritz Elustondo (hrající zřejmě svůj životní zápas) překonal podruhé v utkání domácího brankáře Maximiana. Závěrečný tlak Granady už pak k ničemu nebezpečnému před brankou Realu Sociedadu nevedl a tři body tak zaslouženě získávají hosté.

Granadě se nepovedlo zvítězit ani v šestém utkání této sezony a se třemi body je na 18. místě ligové tabulky. Real Sociedad se naopak díky čtvrté výhře v sezoně posunul už na třetí příčku.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Valera zavezl míč k rohovému praporku, kde ho dokázal udržet v souboji s Ariasem. Na tomto místě se tak dnešní zápas zřejmě skončí.

90+4

Míč se přihrávkami dozadu dostal až k domácímu brankáři Maximianovi, jenž ho chtěl nakopnout na spoluhráče na útočné polovině. Nákop se mu ale vůbec nepovedl a míč poslal do prostoru, kde nebyl nikdo v červeno-bílém.

90+3

Januzaj se uvolnil na pravé straně útočné poloviny a navedl si míč kolem obránce až k brankové čáře. Jeho přihrávku na Lobeteho odkopl do bezpečí Duarte.

90+2

Naštěstí se nejednalo o vážné zranění a Merino pokračuje v zápase i bez ošetření. Granada má míč pod kontrolou a pokračuje ve svém tlaku.

90+1

Merino odhlavičkoval centr do šestnáctky, při této hlavičce ho ale zasáhl do zad Monchu. Záložník Realu Sociedad zůstává ležet na trávníku.

90

Bude se hrát ještě pět minut.

89

Ten vykopl míč až na útočnou polovinu, kde ho jeho spoluhráči zatáhli do rohu a u rohového praporku získali několik desítek sekund.

88

Puertas hlavou prodlužoval nákop do šestnáctky na spoluhráče, jako první se ale k míči dostal brankář hostů Ryan.

87

Granada kulatý nesmysl vybojovala a konečně se ji daří dostávat hosty pod tlak. Obrana Realu Sociedad ale zatím nepouští domácí do nebezpečných střeleckých pozic.

86

Až teď se to domácím povedlo. Puertas se s míčem dostal až k rohovému praporku, odkud nacentroval tak, že hrací předmět skončil v zámezí na opačné straně hřiště.

85

Dění na hřišti pořád vypadá tak, jako kdyby musel ztrátu smazat spíše Real Sociedad. Domácí mají velký problém se dostat na delší dobu k míči.

84

Hosté pokračují ve své útočné aktivitě i poté, co se dostali do vedení. Jejich útočnou akci ale teď zastavil faul Lobeteho.

82

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté opět vedou! Valerova přihrávka zleva do šestnáctky se od hráčů v souboji na přední tyči odrazila přímo před volného Januzaje, jehož výborným reflexivním zákrokem ještě dokázal brankář Granady Maximiano vychytat. Míč se ale po jeho zákroku odrazil přímo před dobíhajícího ARITZE ELUSTONDA, jenž ho z první poslal nechytatelně k levé tyči domácí branky. Bez asistence.

Granada CF – Real Sociedad San Sebastian

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 9. G. Sánchez (Rochina), 70. Milla (pen.) – 52. A. Elustondo (Oyarzabal), 60. Merino, 82. A. Elustondo

Karty:   28. Suárez (GRN), 36. Rochina (GRN), 50. D. Duarte (GRN), 64. S. Arias (GRN), 72. G. Sánchez (GRN) – 72. Le Normand (RSC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:16.

Granada CF: Maximiano – Arias, G. Sánchez (C), D. Duarte, Neva (79. Escudero) – Montoro, Gonalons, Milla (79. Monchu) – Rochina (66. Bacca), Suárez, Machís (24. Puertas).
Náhradníci: A. Escandell – Escudero, Soro, Puertas, Monchu, Díaz, Quini, Abram, Bacca, J. Molina, Ruiz, Torrente.

Real Sociedad San Sebastian: Ryan – Zaldúa (77. Zubimendi), A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Portu (65. Januzaj), Guevara, Merino, Navarro (64. Valera) – Oyarzabal (C) (77. Lobete), Sörloth (76. Zubeldia).
Náhradníci: Remiro – Zubimendi, Zubeldia, Januzaj, Gorosabel, Turrientes, González, Lobete, Djouahra, Valera, Cristo Romero.

Rozhodčí: Gómez – Jiménez, Vega

Diváci: 9 552