Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Cádiz CF – FC Barcelona

0:0

konec (0:0)

23.09.2021, 22:00 • Estadio Ramón de Carranza • 6. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 6.98 4.42 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (00:04:39)
Zápas mezi Cádizem a Barcelonou gól nepřinesl, skončil bezbrankovou remízou. Po nezáživném prvním poločase se hra rozjela a k vidění bylo i několik zajímavých příležitostí. Tu první měl krátce po návratu hráčů na hřiště Negredo, s jehož pokusem si poradil ter Stegen. Na druhé straně zahrozil Depay, ale vyznamenal se i Ledesma.

Utkání výrazně ovlivnil moment z 63. minuty, kdy putoval po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy Frenkie de Jong. Přesilovku mohl využít Salvi, ale křižný projektil vychytal ter Stegen, aby nakonec v nastaveném čase Memphis Depay měl na noze tři body pro Barcelonu, ale přízemní křižný pokus poslal vedle brány.

Svěřenci kouče Cervery získali šestý bod do tabulky, díky němuž se dostali na 14. místo před Elche. Barcelona poskočila na 7. příčku před Betis a Bilbao, na kontě má devět bodů.
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:8.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Poslední standardní situaci Cádiz ke vstřelení vítězného gólu nevyužil. Odražený balón si našel Anthony Lozano, slabou střelu namířil do ter Stegena.

90+6

V průběhu akce domácích se na hřišti objevil druhý balón. O komickou situaci se pak postaral Sergio Busquets, když volný míč napálil do Salviho, jenž hrál s tím správným míčem, za trest dostal žlutou kartu.

90+5

Před vypršením nastaveného času zahrozil i Cádiz. Alberto Perea si hodil míč na střed a vypálil nártem, leč vysoko nad bránu.

90+4

Memphis Depay znovu, nyní spálil jasnou gólovku! V situaci dva na dva dostal v ideální čas pas na pravou stranu od Piquého, ale křižným pokusem minul prostor mezi třemi tyčemi.

90+4

Příliš vysoký balón obdržel Memphis Depay. Uvědomil si, že zakončovat v záklonu nemůže, takže hrál pod sebe, ale našel jenom jednoho z protihráčů.

90+3

Hrozící nebezpečí zažehnal Marc-André ter Stegen. Německý gólman vystartoval z brankové čáry proti centru Lozana, míč udržel v náruči.

90+2

O žlutou kartu si říkal rovněž Jens Jönsson. V tomto případě se ale del Cerro zachoval shovívavě, spokojil se s ústním varováním.

90+1

Velkou příležitost vzal na svá bedra Philippe Coutinho. Mířil placírkou na stranu gólmana, nicméně balón poslal výrazně vedle levé tyče.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

90

V krátkém časovém sledu přichází další žlutá karta do domácích řad. Jejím držitelem se stal Tomás Alarcón, který těsně za šestnáctkou nedovoleně atakoval Depaye.

89

Moc dobře Anthony Lozano věděl, že si balón píchl příliš daleko. Proto zkusil nafilmovat pád před Busquetse, arbitr del Cerro úmysl útočníka prokoukl.

88

Střídající Carlos Akapo si vysloužil kartu žluté barvy poté, co podrazil sprintujícího protihráče po levé lajně. Proti výroku ani neprotestoval.

87

Rubén Sobrino udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Proti přesile nastřelil do natažení levé nohy Sergiho Roberta, akce Cádizu pokračuje rohovým kopem.

86

Na Lozana přiletěl další centr, pro změnu zprava. Tentokráte by útočník na míč dosáhl, ale v souboji prohrál s Gerardem Piquém.

Cádiz CF – FC Barcelona

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   68. Harojan (CAD), 88. Akapo (CAD), 90. Alarcón (CAD) – 61. F. de Jong (BAR), 65. Roberto (BAR), 90+6. S. Busquets (BAR)   65. F. de Jong (BAR)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:8.

Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (79. Akapo), Chust, Harojan, Espino (C) – Jiménez (46. Salvi), Alarcón, Fali (40. Jönsson), Arzamendia (57. Perea) – Sobrino, Negredo (57. Lozano).
Náhradníci: Gil – Akapo, Andone, Bastida, Cala, Calderón, Álex Fernández, Jönsson, Lozano, Mauro López, Perea, Salvi.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo, Piqué, Dest (80. Puig) – Gavi (73. González), S. Busquets (C), F. de Jong – Demir (46. Roberto), L. de Jong (68. Coutinho), Depay.
Náhradníci: Neto, Peña – Coutinho, García, Lenglet, González, Puig, Roberto, Umtiti.

Rozhodčí: del Cerro – Alonso, García