Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Cádiz CF – FC Barcelona

0:0

konec (0:0)

23.09.2021, 22:00 • Estadio Ramón de Carranza • 6. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 6.98 4.42 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (00:04:39)
Zápas mezi Cádizem a Barcelonou gól nepřinesl, skončil bezbrankovou remízou. Po nezáživném prvním poločase se hra rozjela a k vidění bylo i několik zajímavých příležitostí. Tu první měl krátce po návratu hráčů na hřiště Negredo, s jehož pokusem si poradil ter Stegen. Na druhé straně zahrozil Depay, ale vyznamenal se i Ledesma.

Utkání výrazně ovlivnil moment z 63. minuty, kdy putoval po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy Frenkie de Jong. Přesilovku mohl využít Salvi, ale křižný projektil vychytal ter Stegen, aby nakonec v nastaveném čase Memphis Depay měl na noze tři body pro Barcelonu, ale přízemní křižný pokus poslal vedle brány.

Svěřenci kouče Cervery získali šestý bod do tabulky, díky němuž se dostali na 14. místo před Elche. Barcelona poskočila na 7. příčku před Betis a Bilbao, na kontě má devět bodů.
Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:8.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Poslední standardní situaci Cádiz ke vstřelení vítězného gólu nevyužil. Odražený balón si našel Anthony Lozano, slabou střelu namířil do ter Stegena.

90+6

V průběhu akce domácích se na hřišti objevil druhý balón. O komickou situaci se pak postaral Sergio Busquets, když volný míč napálil do Salviho, jenž hrál s tím správným míčem, za trest dostal žlutou kartu.

90+5

Před vypršením nastaveného času zahrozil i Cádiz. Alberto Perea si hodil míč na střed a vypálil nártem, leč vysoko nad bránu.

90+4

Memphis Depay znovu, nyní spálil jasnou gólovku! V situaci dva na dva dostal v ideální čas pas na pravou stranu od Piquého, ale křižným pokusem minul prostor mezi třemi tyčemi.

90+4

Příliš vysoký balón obdržel Memphis Depay. Uvědomil si, že zakončovat v záklonu nemůže, takže hrál pod sebe, ale našel jenom jednoho z protihráčů.

90+3

Hrozící nebezpečí zažehnal Marc-André ter Stegen. Německý gólman vystartoval z brankové čáry proti centru Lozana, míč udržel v náruči.

90+2

O žlutou kartu si říkal rovněž Jens Jönsson. V tomto případě se ale del Cerro zachoval shovívavě, spokojil se s ústním varováním.

90+1

Velkou příležitost vzal na svá bedra Philippe Coutinho. Mířil placírkou na stranu gólmana, nicméně balón poslal výrazně vedle levé tyče.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

90

V krátkém časovém sledu přichází další žlutá karta do domácích řad. Jejím držitelem se stal Tomás Alarcón, který těsně za šestnáctkou nedovoleně atakoval Depaye.

89

Moc dobře Anthony Lozano věděl, že si balón píchl příliš daleko. Proto zkusil nafilmovat pád před Busquetse, arbitr del Cerro úmysl útočníka prokoukl.

88

Střídající Carlos Akapo si vysloužil kartu žluté barvy poté, co podrazil sprintujícího protihráče po levé lajně. Proti výroku ani neprotestoval.

87

Rubén Sobrino udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Proti přesile nastřelil do natažení levé nohy Sergiho Roberta, akce Cádizu pokračuje rohovým kopem.

86

Na Lozana přiletěl další centr, pro změnu zprava. Tentokráte by útočník na míč dosáhl, ale v souboji prohrál s Gerardem Piquém.

85

S prodlouženým centrem si domácí defenziva poradila. Po branné hlavičce Jönssona ještě mohl hrát Depay, proti přesile se neprosadil.

84

Memphis Depay odstrčený nedovoleným způsobem. Provinil se na jeho osobu Harojan, který v hlavičkovém souboji použil i pravý loket.

83

Pár centimetrů navíc by potřeboval Anthony Lozano. Centr Salviho od levé lajny měl oči, ale forvard jej pouze přizvedl za sebe.

82

Tomás Alarcón v hlavičkovém souboji s Memphisem Depayem kraloval. Pak zvládl i zpracování míče a z poloviny hřiště zvolil malou domů.

81

Do vnitra pokutového území obdržel parádní nahrávku Salvi, křižnou střelou ovšem nechal vyniknout vyběhnuvšího ter Stegena! Sobrino pak poslal těžkou dorážku vedle pravé tyče.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Utkání mezi Cádizem a Barcelonou směřuje k bezbrankové remíze, oslabení hosté mají po vyloučení Frenkieho de Jonga cestu za třemi body výrazně ztíženou.

80

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergiño Dest, přichází Ricard Puig.

79

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Isaac Carcelén, přichází Carlos Akapo.

78

Pochvalu zaslouží Isaac Carcelén. Natlačil tělo před Depaye a nizozemskému konkurenta i přes křeče udržel na zádech. Ve finále ho míčem nakopl a získal aut, až poté usedl v bolestech na zem.

77

Autové vhazování Alfonsu Espinovi moc nevyšlo. Míč nedohodil až k Lozanovi, ovšem Araújo vrátil balón znovu jen do zámezí.

76

Na trávníku zůstal ležet Varazdat Harojan, avšak píšťalka rozhodčího zůstala němá. Del Cerro vyhodnotil, že si Busquets počínal povoleným způsobem.

75

Na pěkný centr Alberta Perey si naskočil Rubén Sobrino. V nelehké pozici hlavičkoval přes Araúja o metr nad břevno.

74

Přízemní centr zprava do pokutového území vyprodukoval Salvi. Adresát Anthony Lozano se však nechal předskočit Araújem.

73

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Gavi, přichází Nico González.

72

Dlouho Varazdat Harojan hledal, komu by nahrál, jenže žádného spoluhráče si nevšiml, proto hrací předmět nakopl až k brankáři ter Stegenovi.

71

Philippe Coutinho si navedl míč z levého křídla na střed, aby pak vyzval ke sprintu za obranu Depaye, ten se neprotlačil před Jönssona.

70

Koemanova družina se snaží kombinovat. To se jí daří, avšak zatím pouze na obranné polovině. Obsazovat oslabeného soupeře je pro hráče Cádizu jistě o něco snazší.

69

Nepovedený centr Anthonyho Lozana se změnil v přímé ohrožení ter Stegenovy svatyně, kulatý nesmysl nakonec proletěl těsně nad břevnem.

68

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luuk de Jong, přichází Philippe Coutinho.

68

Žlutá karta i do domácích řad, konkrétně pro Varazdata Harojana, jenž nezachytil pohyb Gaviho a pak ho úmyslně podrazil.

67

Není pochyb, že svěřenci kouče Koemana zkusí zabojovat o vítězství i proti přesile. I remízový výsledek je totiž v souboji o titul ztrátou.

66

Protesty hostujících fotbalistů pokračují. Rozhodčí si je ovšem svým rozhodnutím více než jistý, rozhodnutí již určitě nezmění.

65

Tresty nekončí. Příliš hlasitý byl při protestech Sergi Roberto, který dostal také kartónek, prozatím ale pouze ten žluté barvy.

65

Obrovská komplikace pro katalánský celek, Frenkie de Jong je totiž po druhé žluté kartě vyloučen! Ve skluzu sice nejprve trefil balón, ale pak i zajel do Espina. Arbitr del Cerro si rozhodnutí obhájí.

64

Přenesení hry Sergiñu Destovi vůbec nevyšlo, příliš nízký balón se stal kořistí Varazdata Harojana, jenž neotálel a kulatý nesmysl okamžitě odpálil na útočnou polovinu.

63

Memphis Depay zkusil vysokým míčem za obranu oslovit Luuka de Jonga. Z brankové čáry vystartoval Jeremías Ledesma, balón schoval do koše.

62

Na útočný výlet se vydal Víctor Chust. Když už nemohl, tak předal míč Pereaovi, jenž v souboji jeden na jednoho prohrál s Araújem.

61

První žlutou kartu střetnutí obdržel Frenkie de Jong. Nizozemský středopolař se provinil proti Lozanovi, jehož pravou rukou udeřil do obličeje.

60

Hodina z utkání je pryč, do konce zápasu zbývá posledních třicet minut. Cádiz na domácím stadiónu stále drží nadějnou bezbrankovou remízu

59

Pod tlakem Sergi Roberto zkusil odcentrovat, nicméně napálil pouze Anthonyho Lozana, vzápětí míč odpálil do bezpečí Harojan.

58

Pokračuje snaha Barcelony o vstřelení vedoucího gólu. Ofenzivu podpořil i Sergio Busquets, právě on ale nepřesně přihrával.

57

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Santiago Arzamendia, přichází Alberto Perea.
Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Anthony Lozano.

56

Spíše z nouze střílel zhruba z dvaceti metrů od brány Tomás Alarcón. Dobře postavený Gerard Piqué jeho projektil bez problémů zblokoval.

55

Memphis Depay je v posledních okamžicích součástí každé akce. Teď rozvinul hru po levé lajně pasem na Desta, jemuž nevyšla klička proti Arzamendiovi.

54

Narážečka mezi Depayem a Luukem de Jongem nevyšla. Před prvním jmenovaným ve skluzu výborně zakročil Isaac Carcelén, míč píchl ke spoluhráči Chustovi.

53

Nyní si Memphis Depay počínal o poznání lépe! Krajan Luuk de Jong mu přenechal balón a křídelník zakončoval k levé tyči, kde úřadoval Ledesma, míč vyrazil mimo nebezpečí.

52

Adresátem stříleného centru Gaviho byl Memphis Depay. V tutovce ovšem selhal, místo zakončení se mu od paty odrazil míč za záda.

51

Sice Salvi prohodil míč mezi nohama Piquému, jenže balónu dal moc velkou razanci, za španělského stopera zaskočil jeho kolega Araújo.

50

Isaac Carcelén se vyšplhal nejvýše poté, co od pravé lajny odcentroval Sergi Roberto. Míč se v pokutovém území Cádizu dlouho nezdržel.

49

Stoper Víctor Chust nezvládl zpracování ideálně, míč si hodil za tělo. Poradil si následně obstojně, v záklonu odpálil balón do zámezí.

48

Frenkie de Jong měl dost prostoru, přesto centroval do prvního blokujícího protihráče, jímž byl Alfonso Espino. Hrají domácí.

47

Oba trenéři udělali do druhé půle jednu změnu. Na domácí straně nahradil Jiméneze Salvi, kouč hostů vystřídal Roberta za Demira.

46

Fotbalisté Barcelony se ještě ani nestihli pořádně rozkoukat po návratu ze šaten a už mohli prohrávat! Povedený pokus šajtlí vyprodukoval Álvaro Negredo, avšak ter Stegen skvěle zareagoval a pravou rukou zabránil míči v cestě do sítě.

46

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Jiménez, přichází Salvi.
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Yusuf Demir, přichází Sergi Roberto.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 23:03.
První poločas zápasu mezi Cádizem a Barcelonou moc fotbalové krásy nepobral. S remízou jsou bezesporu spokojenější domácí, kteří hrají přesně to, co potřebují. Trpělivě brání a čekají na šance založit protiútok, kterých se pár naskytlo, ale defenziva katalánského celku nebezpečí vždy včas zažehnala. Ani na hostující straně nebyla k vidění žádná příležitost, jež by zaváněla gólem, kouč Koeman má do druhé půle nad čím přemýšlet.

45+4

První poločas skončil.

45+3

V závěru nastaveného času první půle dostala Barcelona k dispozici volný přímý kop po faulu na Gaviho, Depayův centr vyřešil vyběhnuvší brankář.

45+2

Odvážný byl i Sergiño Dest. I on zkusil štěstí proti třem konkurentům a i on pole očekávání neuspěl, ztroskotal na Chustovi.

45+1

Sám proti třem neměl Álvaro Negredo moc šancí na úspěch. Sice si dokázal přehodit míč přes Piquého, ale přitom opustil hrací plochu.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.

44

Standardku v podobě rohového kopu domácí v senzační vedení nepřetavili, protože po centru na přední tyč se nejvýše vyšplhal Gerard Piqué.

43

Rubén Sobrino si posunul míč po levé lajně až moc před sebe. Tělo před konkurenta vložil Sergiño Dest, pomohl si nahrávkou Piquému do zadních řad.

42

Bolestivě Sergio Busquets došlápl na levý kotník Jiméneze. Domácí fotbalista na pár vteřin poležel, ale je v pořádku a schopen pokračovat v zápase.

41

Nově příchozí Jens Jönsson se okamžitě zapojil do hry. Zvládl střet jeden na jednoho proti Depayovi, míč soupeři odebral čistým způsobem.

40

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Fali, přichází Jens Jönsson.

39

S Falim to nevypadá vůbec dobře. Po odkopu se svalil na zem a drží se za levou nohu, hlavu schovává do země. Zřejmě se bude muset střídat.

38

Hodně dopředu dával Ronald Araújo najevo, že bude nahrávat středem Gavimu. Před středopolařem zachytil nahrávku Chust.

37

Sergiño Dest v souboji tělo na tělo odstavil Jiméneze, který skončil na trávníku. Nedovoleného zákroku se dožadoval bez úspěchu.

36

Znovu si nohama zahrál Marc-André ter Stegen, i v tomto případě si nechal odkop na poslední chvíli. Negredo natahoval pravou nohu za míčem marně.

35

Obrovské zaváhání vyrobil Fali, když míč nepochopitelně pustil za sebe. Nebezpečí zažehnal Jeremías Ledesma, který včas vystartoval a odpálil balón před Demirem.

34

Hodně si zahrával Marc-André ter Stegen. Po odkopu na poslední chvíli podklouzl a Koeman musí doufat, že si Němec nepřivodil svalové zranění.

33

Volný přímý kop těsně za hranicí šestnáctky chtěl Luuk de Jong příliš okatě. Arbitr del Cerro forvardovi na lep neskočil, hra pokračuje bez přerušení.

32

Ne, rohové kopy dnes nepatří mezi silné stránky katalánského klubu. Memphis Depay tentokráte zakroutil míč mimo hrací plochu.

31

Až do zakončení udělal Memphis Depay všechno dobře. Výborně se odpoutal od Harojana, jenže vystřelil přímo do připraveného Ledesmy.

30

Tlak Barcelony se stupňuje. Kousek za velkým pokutovým územím si balón připravil na střelu Demir, avšak technicky vystřelil nad bránu.

29

Destův přetažený centr mířil na Depaye. Nizozemský křídelník čekal na kulatý nesmysl marně, mimo jeho dosah jej přizvedl Víctor Chust.

28

Polovysoký centr Depaye od praporku zkoušel Ronald Araújo usměrnit na bránu patičkou, avšak trefil pouze před sebou stojícího protihráče.

27

Pěkný střílený centr vyslal z levé strany šestnáctky Memphis Depay. Nebezpečí zažehnal Jeremías Ledesma, jenž balón vyboxoval do bezpečí.

26

Mezi dvěma protihráči Rubén Sobrino našel nikým neatakovaného Negreda. Ten si věřil do souboje s Araújem, z nějž vyšel jako poražený.

25

Frenkie de Jong obral Faliho a vystartoval do protiútoku pravou lajnou. Nedočkal se ovšem žádné podpory, tak akci zbrzdil zpětnou přihrávkou Piquému.

24

Nedorozumění mezi Sergiem Busquetsem a Yusufem Demirem vedlo ke ztrátě míče. První jmenovaný posílal průnikový pas za obranu, druhý očekával nahrávku do nohy.

23

Lob za obranu v podání Gaviho měl oči. Adresátem byl s největší pravděpodobností Memphis Depay, v rychlostním souboji s Ledesmou ovšem prohrál.

22

Pohybem si řekl o balón Luuk de Jong. Nositel stejného příjmení Frenkie vyslal centr, ale ve skluzu skvěle zapracoval Varazdat Harojan.

21

Kousek za polovinou hřiště se lehkého faulu dopustil Santiago Arzamendia. Za takový prohřešek se pokárání od kouče určitě nedočká, naopak jej možná i pochválí za zmařenou šanci konkurentovi.

20

Barcelona se snaží kombinovat na útočné polovině, ale nemá to vůbec lehké. Hosté velmi dobře dostupují, čímž soupeři situaci výrazně znesnadňují.

19

Pro dnešní zápas křídelník Memphis Depay se vydal podpořit středovou řadu. Po bezchybném zpracování zkusil obloučkem za obranu najít krajana de Jonga, těsně před ním odpálil balón Fali.

18

Domácí zatím předvádějí velmi dobrý výkon. Na přetažený centr Isaaca Carceléna zprava naskočil Álvaro Negredo, z úhlu však nezamířil přesně.

17

Ronald Araújo neměl komu dopředu, proto volil sázku na jistotu, a sice malou domů gólmanovi. Marc-André ter Stegen sáhl k dlouhému odkopu.

16

Zdálo se, že Álvaro Jiménez si při souboji s Destem pomohl rukama, nicméně arbitr del Cerro nechal ve hře pokračovat. Domácí borec vybojoval autové vhazování.

15

Defenzivní povinnosti si Tomás Alarcón splnil na jedničku. Zachytil pohyb rozběhnutého Desta a čistým způsobem ho odstavil od míče.

14

Depayovi centr na zadní tyč vůbec nevyšel podle představ. Dobrou práci odvedl Fali, který nedovolil zakončovat z úhlu de Jongovi.

13

Pod tlakem si Yusuf Demir poradil na jedničku. Před balón si dal tělo a počkal si na kontakt s Harojanem, rozhodčí odpískal nedovolený zákrok.

12

Do zajímavé příležitosti se hnal Rubén Sobrino. S míčem na kopačkách pronikl až do pokutového území, v němž ovšem nevyzrál na skluzujícího Piquého.

11

Narážečka mezi Demirem a de Jongem nevyšla, neboť druhý jmenovaný vrátil kulatý nesmysl kolegovi za paty. Hraje Álvaro Jiménez.

10

Akce Barcelony pokračovala rohovým kopem. Ten si vzal na starosti Memphis Depay, jenž našel pouze hlavu protihráče.

9

Pěknou individuální akcí se prezentoval Yusuf Demir. Na malém prostoru vymotal dva hráče, aby vzápětí odcentroval a Varazdat Harojan měl co dělat s odvrácením míče před de Jongem.

8

Exekuce standardky se chopil Rubén Sobrino. Vyslal povedený centr, ale nenašel žádného se spoluhráčů, načež se Harojan dopustil taktického faulu.

7

Proti pravidlům se provinil Sergio Busquets. Hostující kapitán bez zjevné snahy hrát míč postavil strom do cesty rozběhnutému Jiménezovi.

6

Za vysoký presink si vysloužil potlesk fanoušků Álvaro Negredo, nicméně Piqué s ter Stegenem situaci zvládli, brankář pak přenesl hru doprava na Minguezu.

5

Hráči katalánského celku znovu útočili po levé straně. Sergiño Dest se jako vítr prohnal kolem Jiméneze a zvládl odcentrovat do šestnáctky, kde kraloval gólman Jeremías Ledesma.

4

Stoper Gerard Piqué podpořil ofenzivu, když pěknou průnikovou nahrávkou vyslal po levé lajně Depaye, ten však centrem trefil pouze obránce.

3

Už to vypadalo, že Oscar Mingueza vybojoval balón pro své řady, ale pomezní rozhodčí nakonec správně odhalil, že se Harojan míče nedotkl.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních žlutých dresech. Fotbalisté favorizované Barcelony zvolili pro dnešní ligové střetnutí dresy barvy modré.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Chust, Harojan, Espino (C) – Jiménez, Alarcón, Fali, Arzamendia – Sobrino, Negredo.
Náhradníci: Gil – Akapo, Andone, Bastida, Cala, Calderón, Álex Fernández, Jönsson, Lozano, Mauro López, Perea, Salvi.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo, Piqué, Dest – Gavi, S. Busquets (C), F. de Jong – Demir, L. de Jong, Depay.
Náhradníci: Neto, Peña – Coutinho, García, Lenglet, González, Puig, Roberto, Umtiti.

Rozhodčí: del Cerro – Alonso, García.
FC Barcelona

Barcelona má obrovské finanční problémy, které mají pochopitelně vliv na chod celého klubu, mj. musela odejít největší legenda v podobě Lionela Messiho. Katalánský klub v dosavadních čtyřech kolech nasbíral osm bodů. Koemanova družina ještě sice neprohrála, ale kromě výher nad Realem Sociedad a Getafe remizovala s Athleticem Bilbao a naposledy o víkendu Granadou, navíc v rámci prvního skupinového utkání Ligy mistrů prohrála 0:3 s mnichovským Bayernem.
Cádiz CF

Fotbalisté Cádizu letos určitě budou chtít navázat na loňskou sezónu, kterou strávili v poklidném středu tabulky bez sestupových starostí. Nakonec skončili na pěkném 12. místě se ziskem 44 bodů. Svěřenci kouče Cervery v úvodních dvou kolech nového ligového ročníku uhráli dvě remízy s Levante a Betisem, následovaly dvě porážky s Osasunou a Realem Sociedad. Prvního vítězství se dočkali o víkendu, kdy zvítězili 2:1 na půdě Celty Vigo.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování 6. kola španělské La Ligy, u zápasu mezi Cádizem a Barcelonou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

Cádiz CF – FC Barcelona

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   68. Harojan (CAD), 88. Akapo (CAD), 90. Alarcón (CAD) – 61. F. de Jong (BAR), 65. Roberto (BAR), 90+6. S. Busquets (BAR)   65. F. de Jong (BAR)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:8.

Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (79. Akapo), Chust, Harojan, Espino (C) – Jiménez (46. Salvi), Alarcón, Fali (40. Jönsson), Arzamendia (57. Perea) – Sobrino, Negredo (57. Lozano).
Náhradníci: Gil – Akapo, Andone, Bastida, Cala, Calderón, Álex Fernández, Jönsson, Lozano, Mauro López, Perea, Salvi.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo, Piqué, Dest (80. Puig) – Gavi (73. González), S. Busquets (C), F. de Jong – Demir (46. Roberto), L. de Jong (68. Coutinho), Depay.
Náhradníci: Neto, Peña – Coutinho, García, Lenglet, González, Puig, Roberto, Umtiti.

Rozhodčí: del Cerro – Alonso, García