Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Argentina - Nový Zéland

4:1

konec (1:1, 1:0, 1:0, 1:0)

30.07.2021, 12:00 • Skupina A • Milan Huppert

60

Argentina právě vstřelil branku!

V poslední minutě zápasu přichází gól do prázdní brány. Za vyhozením Ortize vystartoval NICOLAS SANTIAGO KEENAN, volný prostor mezi třemi tyčemi trefil bez sebemenších problémů.

47

Skvělý Vivaldi! Na střelu po zemi zareagoval skvěle, když šel k zemi a levou nohou vykopl balónek do bezpečné vzdálenosti od brány.

47

A nezačíná vůbec zle! Casella totiž nedovoleným způsobem zabránil Thomasovu v pokračování do slibné příležitosti, za což přichází trest v podobě penaltového rohu.

44

Argentina právě vstřelila branku!

Jihoamerický celek proměňuje penaltový roh a odskakuje do vedení o dva góly! Rey sklepl míček pro JOSÉHO LEANDRA TOLINIHO, jenž vypálil nechytatelnou svižnou střelu k levé tyči.

43

Penaltový roh pro Argentinu! Střílel Casella se ze všech sil snažil míčku vyhnout, ale trefil jej do hlavy. Velká smůla pro Novozélanďana.

36

Nahrávka šla na Toliniho, který trefil soupeře do nohy a tou částí těla se hrát nemůže, proto následuje penaltový roh!

28

Střel Toliniho v brance neskončila, ale to jenom proto, že Findlay zase hrál nohou poté, co si je trefil hokejkou. Penaltový roh se bude opakovat.

28

Smith dostal zelenou kartu a Argentina rozehrávala zajímavou situaci. Nástřel si bránící Lane hokejkou trefil do nohou, následovat bude penaltový roh!

17

Argentina právě vstřelila branku!

Obrat dokonán, Argentina vede! Dlouhý nástřel Toliniho našel LUCASE MARÍNA VILU. Ten jen nastavil hokejku a usměrnil míček do brány. Na vstřelení prvního gólu na turnaji si nemohl vybrat lepší příležitost.

15

Argentina právě vstřelila branku!

Obrovský šok pro Novozélanďany! Tři desetiny před koncem první čtvrtiny vyrovnává LUCAS MARTÍNEZ, jehož povedená teč sice nešla mezi tři tyče, ale jeden z obránců si míček smolně srazil do vlastní brány.

14

Nový Zéland právě vstřelil branku!

Je to gól! Nahrávku dostal KANE RUSSELL, který se pře výstřelem ještě stihl podívat a míček poslal ideálně mezi brankářem Vivaldim a na brakové čáře bránícím Ortizem.

14

Nový Zéland získává první trestný roh v utkání! Hráči se domlouvají jak jej sehrají, tohle je důležitá chvíle, která může výrazně napovědět o dalších průběhu utkání.

Argentina - Nový Zéland

4:1

konec (1:1, 1:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online


Statistiky:
Sestavy

Argentina: Vivaldi - Ibarra (C), Casella, Vila, Tolini, Ortiz, López, Rey, Cicileo, Mazzilli, Rossi, Keenan, Salis, Paz, Martínez, Habif.

Nový Zéland: Hayward - Lett, Ross, Lane, Panchia, Woods, Russell, Tarrant (C), Findlay, Jenness, Wilson, Brydon, Smith, Thomas, McAleese, Edwards.

Rozhodčí: Madden (GBR), van Bunge (NED).