Menu

Další

Olympijské hry - Vodní pólo (ženy)

ROC – Maďarsko

10:10

konec (1:2, 3:5, 3:1, 3:2)

26.07.2021, 08:30 • Tatsumi Water Polo Centre, Tokio • Skupina B • Michal Břuchanský

0:07

Vůbec poprvé od třetí minuty zápasu platí nerozhodný stav! Pouhých sedm vteřin před koncem se o to postarala Jekatěrina Prokofjevová.

10:10

1:59

Rusky potřebovaly skórovat, což se jim dvě minuty před koncem také povedlo. Leimeterová jim dala vteřiny navíc, zprava se pak trefila Ivanovová.

9:10.

2:25

Tohle už začíná z maďarského pohledu vypadat nadějně! Střední útočnice Aniko Gyöngyössyová zúročila přihrávku do předbrankového prostoru.

8:10.

4:11

Rusky jsou v útoku i po neúspěšné střele Ivanovové. Po faulu využila narůstající tlak Prokofjevová. Zase je tu nejtěsnější rozdíl!

8:9

6:53

Důležitý zásah pro klid v hlavách maďarských vodních pólistek. Dobrou mušku prokázala Gabriella Szucsová.

7:9.

0:35

Porada během oddechového času očividně padla na úrodnou půdu. Naděžda Glyzinová dnešním prvním zásahem dotahuje Rusky na jediný gól.

7:8

4:35

Rusky se zuby nehty drží v kontaktu. Po přihrávce na levou stranu to zkusila Prokofjevová a míč se od břevna a hlavy brankářky vydal až do sítě.

6:8.

4:57

Tyčky dnes hrají velmi důležitou roli. Ta krajní nyní odrazila střelu Dory Leimeterovové za záda ruské gólmanky.

5:8

7:16

Hodně svižný úvod třetí čtvrtiny! Parkesová svou možnost neproměnila, kdežto na druhé straně uklidila míč přesně k tyči Veronika Vachitovová.

5:7

0:18

Gyöngyössyová si pomohla faulem, za který byl Ruskám přiřknut trestný hod. Prokofjevová se z něj nezmýlila.

4:7

0:29

Skutečně se tak stalo zásluhou Anny Illésové! Jevgenija Ivanovová konečky prstů letící střelu tečovala, nikoliv ale mimo tři tyče.

3:7

2:32

Sehrávku na levou stranu využila gólovou střelou Dorottya Szilágyiová. Maďarky disponují slibným třígólovým náskokem.

3:6

5:58

Góly teď padají jako na běžícím páse. Při svém druhém dnešním zakončení se zblízka poprvé prosadila rodačka z Nového Zélandu, Rebecca Parkesová.

3:5

6:17

Anna Timofejevová se s nepříznivým stavem nechtěla smířit a při první příležitost zase docvakla Rusky na rozdíl jediného gólu.

3:4.

6:47

Třetí útok v řadě, který byl zakončený gólovou trefou! Do listiny střelkyň přidala své jméno s dvanáctkou hrající Krisztina Gardaová.

2:4

7:11

Přichází však bleskurychlá reakce z ruky Elviny Karimovové, pro kterou je to první přesný zásah na probíhajících olympijských hrách.

2:3

7:24

Vályiová jako první doplavala pro míč na startu druhého dějství. Se svými spoluhráčkami pak vytvořila zámek a pomohla zvýšit na dvougólový rozdíl. Karnauchovová o milimetry nedosáhla na projektil Szilágyiové.

1:3.

0:38

Glyzinovové chyběly doslova centimetry, když trefila horní tyčku. V protiakci zavinila Bersněvová penaltu a tu proměnila Dora Leimeterová.

1:2

2:22

A za dalších dvacet vteřin se mohou poprvé radovat také Maďarky! Kapitánka Rita Keszthelyiová byla na konci účinné souhry.

1:1

2:43

Po nahrávce z pravé strany od Vachitovové napřáhla ke střele Ivanovová a jako první vyzrála na gólmanku Magyariovou!

1:0

ROC – Maďarsko

10:10

konec (1:2, 3:5, 3:1, 3:2)

Zpět na online


Rozhodčí: Dervieux (FRA), Buch (ESP)

Statistiky:
Sestavy:
ROC: Golovinová, Karnauchová - Bersněvová, Prokofjevová (C), Karimovová, Vachitovová, Seržantovová, Simanovičová, Timofejevová, Sobolevová, Ivanovová, Glyzinová.

Maďarsko: - Ganglová, Magyariová - Szilágyiová, Vályiová, Gurisattiová, Szucsová, Parkesová, Illésová, Keszthelyiová (C), Leimeterová, Gyöngyössyová, Gardaová.