Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Andorra – Albánie

0:3

konec (0:2)

04.06.2021, 18:00 • Estadi Nacional, Andorra la Vella • Skupina G • David Suchý

Tipsport: 4.87 3.65 1.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Albánie, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Ani druhý poločas nebyl zrovna oku lahodící, přesto jsme se dočkali ještě jedné branky, o kterou se postarala Albánie. Naopak domácí celek se pokoušel s výsledkem něco udělat, jenomže dnes to směrem dopředu moc nešlo a brankář Alia tak neměl moc práce. (19:50:42)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 25:14.

90+3

Konec zápasu.

90+1

Nyní od své branky může odkopávat brankář Alia, který se zřejmě postará o rozehrávku nakrátko.

88

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Fernández, přichází Leighton.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je delší dobu rozhodnuto, dost možná se nebude nic nastavovat.

86

Nedovoleným zákrokem si sice pomohl domácí Babot, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře a nakonec byl čistě zastaven Broja.

85

Po delší době se k míči dostal také hostující brankář Alia, který nakonec výhozem dokázal rozehrát na osamoceného Mitaje.

84

Daleko se ovšem nedostal Alonso, kterému posléze ještě přispěchal na pomoc Dos Santos, který pro změnu vybojoval vhazování.

83

Od své branky mohl znovu odkopávat domácí brankář Álvarez, který to znovu zkoušel vysokým pasem na pravou stranu hrací plochy.

82

Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Vangeli, přichází Bušaj.
Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Karrica, přichází Gjata.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Andorra se nyní musí bránit, soupeř bude zahrávat standardní situaci.

80

Žlutou kartu dostává Ruiz Haro (Andorra).

79

Andorra se znovu musela bránit, také v tomto případě to bylo bez výraznějších problémů. Do skluzu na zem navíc musel Dos Santos.

78

Do kombinace se před malým momentem zapojil také domácí brankář Álvarez, který to raději zkoušel odkopem na opačnou polovinu.

77

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Da Cunha, přichází Alonso.
Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Remolins, přichází Bellido.

75

Míč znovu zavítal do zámezí a na pořadu dne tak bylo autové vhazování. Mitaj si počkal na náběh od Memy, který se nedostal přes Remolinse.

74

Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Ismajlgeci, přichází Cara.

73

Následoval hodně vysoký pas, který se měl snést na pravou stranu. Před hostujícím Kalajem ovšem ve vzduchu zakročil Fernández.

73

Žlutou kartu dostává Karrica (Albánie).

72

Posléze to centrem z levé strany zkoušel domácí Fernández, který ovšem našel pouze rukavice Alia, jenž se postaral o výhoz.

71

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Albánie stále vede o tři branky a svého soupeře nepouští do žádných šancí.

69

Hodně místa měl kolem sebe domácí Babot, který to nakonec zkoušel přímo na hostující branku, jenomže míč poslal vysoko nad ní.

68

Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Dobra, přichází Mema.

67

Žlutou kartu dostává Da Cunha (Andorra).

66

Nakonec jsme sledovali kroucený centr, jenž doplachtil přesně do rukavic brankáře Alii, který se následně postaral o rychlý odkop.

64

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Valeš, přichází Herjemine.

63

Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Palou Roca, přichází Ruiz Haro.

62

Albánie právě vstřelila branku!
Je tu třetí branka hostujícího celku! V pokutovém území se do palebné pozice dokázal dostat hostující Armando Broja, který jednoduchým způsobem propálil ÁLVAREZE, kterému je připsána vlastní branka.

62

Andorra si kousek od pokutového území došla pro faul a k vidění tak bude zajímavá standardní situace.

61

Je za námi hodina hry, která nám stále nabídla dva zásahy. Druhý poločas zatím není moc atraktivní, více ze hry má hostující reprezentace.

60

Hosté rozjeli kombinaci přes pravou stranu, jenomže zpětná nahrávka spíše zahnala Marka, který se tak musel pro balón vracet.

59

Albánci se na poměrně dlouhou dobu udrželi na polovině soupeře. Nyní to v obraně zvládl Torres, který za sebe nepustil Vangjeliho.

58

Míč se v krátkém časovém sledu dostal do zámezí a sledovali jsme tak autové vhazování hostujícího Marka, který si vybral Fernándeze.

57

Od své branky nyní mohl odkopávat domácí brankář Álvarez, kterému se po zemi nakrátko povedlo rozehrát na Da Cunhu.

56

Ze druhé vlny se za pokutovým územím dostal do střelecké pozice hostující Mehmeti, jehož rána ovšem vystoupala vysoko nad branku.

55

Nyní jsme pro změnu sledovali další nedovolený zákrok, kterým se prezentoval domácí Remolins, který lehce zavadil o protihráče.

54

Albánie se snad poprvé ve druhém dějství dostala k opačnému pokutovému území a ihned z toho byl zisk rohu.

53

Rohový kop ovšem nepřinesl nic nebezpečného a k míči se tak dostal hostující brankář Alia, kterému se ale nepovedl odkop na druhou stranu.

52

Nyní jako poslední hráč zasahoval hostující Pellumbi, od kterého šel míč do zámezí a následovat tak bude další rohový kop.

51

Andorra vstoupila do druhého poločas nesmírně aktivně. Práci měl také hostující obránce Mitaj, který za sebe nepustil centr směřující na Rosase.

50

Následovalo dalekonosné autové vhazování z levé strany. Fernández sice poslal míč do pokutového území, jenomže tam zasahoval Dobra.

49

Alia si navíc před malým momentem připsal úspěšný zákrok. Z velké vzdálenosti to totiž zkoušel domácí Valeš, který ale pálil doprostřed.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali nedovolený zákrok hostujícího Vangjeliho, který lehce zavadil o nohu protihráče.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídla dva zásahy, o které se postarala Albánie. Sledovali jsme poměrně nezáživnou podívanou, která nám dohromady přinesla pouze dvě vyložené šance, přičemž obě skončily v brance. Andorra zatím marně hledá recept na připravenou obranu soupeře.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Běží nám nastavený čas, albánská reprezentace kombinuje na polovině soupeře.

43

43. MEHMETI - 0:2

43

Albánie právě vstřelila branku!
K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil ARNIS MEHMETI, který zakončil k pravé tyči, kde se Álvarezovi málem povedlo střelu zneškodnit.

42

42. Penaltový zákrok.

42

Penalta pro Albánii!

40

Da Cunha se nyní postaral o provedení vhazování, při kterém hledal kolegu Fernándeze, jenž prodlužoval pouze do moci Mehmetiho.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

37

V pokutovém území se nyní povedlo zakročit Pellumbimu, který odvracel do zámezí, naopak na druhé straně centroval Remolins.

36

Ismajgleci se probíjel přes levou stranu hrací plochy, kde ho dokázal zastavit Torres, od kterého šel míč do zámezí.

35

Andorra si po delší době vybojovala standardní situaci, která nakonec nepřinesla nic nebezpečného, neboť se povedlo zakročit Mitajovi.

33

O rozehrávku volného kopu se posléze postaral Mehmeti, který to zkoušel pasem na pravou stranu, kde ovšem zasahoval domácí Da Cunha.

32

Žlutou kartu dostává Pellumbi (Albánie).

32

Hostující Karrica to zkoušel nahrávkou mezi obránce, jenomže nabídka byla pro Broju moc prudká a Álvarez tak balón pouze zkontroloval.

31

Je za námi úvodní třetina hry, která nám zatím nabídla jedinou branku, o kterou se zhruba po dvaceti minutách hry postaral hostující Broja.

29

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok. Kousek od rohového praporku byl pozdě v souboji Torres, který tak fauloval.

28

Hlavní sudí si všiml dalšího nedovoleného zákroku. Kousek od středového kruhu si taktickým faulem pomohl domácí zadák Torres.

27

Na levém křídle se k míči dostal hostující Mitaj, který se pokoušel o centr přes domácí obranu, jenomže tam zasahoval pozorný Da Cunha.

25

K míči se znovu dostal také hostující brankář Alia, který mohl odkopávat od své branky a povedlo se mu oslovit Ismajlgeciho.

24

Albánie se posléze pokoušela přenést hru na levou stranu, kde se nacházel Ismajlgeci, který ovšem měl k míči hodně daleko.

23

Na opačné straně se do pokutového území pokoušel dostat hostující Karrica, který ovšem před vápnem narazil do Guillena.

21

Rohový kop nakonec nepřinesl nic nebezpečného a v poklidu se tak k míči dostal brankář Alia, který odkopem rozehrál na druhou stranu.

20

Nyní bude následovat další rohový kop pro domácí celek, přičemž se k rozehrávce postavil aktivně hrající záložník Valeš.

18

Znovu jsme sledovali odkop od domácí branky, Álvarezovi se míč povedlo poslat na opačnou polovinu.

17

Albánie právě vstřelila branku!
Hostující celek se dostává do vedení! Domácí obrana naprosto zaspala a k míči se tak dostal ARMANDO BROJA, který se dostal přes posledního protihráče a v úniku se mu povedlo prostřelit Álvareze.

17

Střela z velké vzdálenosti v podání Mehmetiho nakonec putovala hodně vedle branky, Álvarez nemusel zasahovat, naopak bude vykopávat.

16

Míč se nyní dostal znovu ven z hrací plochy a na pořadu dne tak bylo další autové vhazování, ke kterému se postavil domácí Torres.

15

U hranice pokutového území nakonec skončil na zemi Rosas, jenomže se nepískalo. Sudí si následně všiml nedovoleného zákroku Rocy.

14

K odkopu od své branky se posléze postavil domácí brankář Álvarez, který to zkoušel dalekonosným pasem na druhou stranu.

13

V obraně se posléze povedlo zakročit hostujícímu Pellumbimu, který odvracel míč na opačnou stranu hrací plochy, kde se ho ujal Guillen.

12

Na útočnou polovinu se posléze s míčem vydal domácí Valeš, který ovšem narazil pouze do protihráče a k balónu se tak dostal Dobra.

11

Andorra tak zahrávala standardní situaci z velké vzdálenosti. Míč nakonec propadl až do moci hostujícího brankáře Alii.

10

Hlavní sudí si posléze všiml nedovoleného zákroku, o který se postaral hostující Mehmeti, jenž místo míče trefil nohu protihráče.

9

Posléze jsme sledovali centrovanou nabídku z pravé strany, o kterou se nakonec postaral Kalaj, který jí ale poslal nad branku.

8

Na pořadu dne bylo další vhazování, o které se nakonec postaral hostující Marku, který poté vyprodukoval zpětnou nahrávku na Dobru.

7

Nakonec z toho bylo další autové vhazování pro soupeře. Krátce po něm se na druhou stranu vydal Vangjeli, který ale narazil.

6

Poprvé se tedy k míči dostal hostující brankář Alia, který mohl rozehrávat od své branky. Míč se mu povedlo poslat na druhou stranu.

5

Da Cunha to zkoušel nahrávkou do tandemu na Fernándeze, který se s míčem dostal na opačnou stranu, kde se neprodral přes Kalaje.

4

Albánie si nakonec autové vhazování ještě jednou zopakovala. Tentokráte míč padal k domácímu Babotovi, kterému se povedlo odvrátit.

3

Ismajlgeci si hned v úvodu vybojoval autové vhazování, které posléze sám obstaral. Jeho vzdušná nabídka směřovala na Dobru.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Andorra: Álvarez (C) – Torres, Babot, Guillen, Da Cunha – Dos Santos, Remolins, Valeš, Fernández – Rosas, Palou
Náhradníci: Pascual – Alonso, Bardina, Bellido, Cuinas, Herjemine, Leighton, Rodríguez, Ruíz

Albánie: Alia – Kalaj, Pellumbi, Mitaj – Marku, Dobra, Mehmeti, Vangjeli, Ismajlgeci – Karrica – Broja (C)
Náhradníci: Molla – Beqja, Bušaj, Cara, Doda, Dragoši, Gjata, Mema, Smajlaj

Rozhodčí: Kourgheli – Chomčenko, Hetsikov..
Papírovým favoritem by měl být celek z Albánie, nicméně vzájemná utkání ukazují, že se vždy proti snaživým Andořanům velmi natrápil.
Utkání bude alespoň z části zpřístupněno divákům. Ale v Andorrě pravidelně chodí velmi málo diváků na zápasy své reprezentace.
Výběr Andorry se střetne potřetí v relativně krátké době se soupeřem z Albánie.

Vzájemná utkání:

Albánie – Andorra 3:1 (0:1) 8.9.2020

Branky: 62. Selmani, 85. Vrioni, 90+4. Bullari – 2. (penalta) Jordi Alaez

Andorra – Albánie 2:2 (1:0) 26.3.2019

Branky: 19. a 55. Jordi Alaez – 53. Imeri, 86. Sula
V kvalifikační skupině G se střetne šest následujících výběrů do 21 let: Anglie, Česko, Slovinsko, Albánie, Kosovo, Andorra.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Andorra – Albánie

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 17. Broja, 43. Mehmeti (pen.), 62. Álvarez (vla.)

Karty:   67. Cunha (ANR), 80. Haro (ANR) – 32. Pellumbi (ALB), 73. Karrica (ALB)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 25:14.

Andorra: Álvarez (C) – Torres, Babot, Guillen, Da Cunha (77. Alonso) – Dos Santos, Remolins (77. Bellido), Valeš (64. Herjemine), Fernández (88. Leighton) – Rosas, Palou (63. Haro)
Náhradníci: Pascual – Alonso, Bardina, Bellido, Cuinas, Herjemine, Leighton, Rodríguez, Ruíz

Albánie: Alia – Kalaj, Pellumbi, Mitaj – Marku, Dobra (68. Mema), Mehmeti, Vangjeli (82. Bušaj), Ismajlgeci (74. Cara) – Karrica (82. Gjata) – Broja (C)
Náhradníci: Molla – Beqja, Bušaj, Cara, Doda, Dragoši, Gjata, Mema, Smajlaj

Rozhodčí: Kourgheli – Chomčenko, Hetsikov.