Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Lucembursko – Černá Hora

1:2

konec (1:1)

04.06.2021, 19:30 • Stade de la Frontière (Esch-sur-Alzette) • Skupina F • Lukáš Jasoněk, Jan Kozák

Tipsport: 3.57 3.31 1.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas mezi Lucemburskem a Černou Horou je u konce. Oba týmy se v začátku poločasu pokusily oživit hru střídáním, to se nakonec vyplatilo Černé Hoře, když jeden ze svých pokusů proměnil Nikola Krstović, který se do hry dostal právě až v druhém dějství. Lucembursko se však nevzdávalo a bojovným výkonem se snažilo prohru odvrátit, i když mnohdy za cenu žluté karty, která byla pro Correiu jeho druhá v zápase, další minuty se tak musel jeho tým obejít bez něj a jeho místa v poli. Nejviditelnějším hráčem v druhé půli byl jednoznačně již zmiňovaný Krstović, který si s dalším časem na hřišti budoval i plno šancí, na které už ale brankář Kips stačil. Utkání tak nakonec končí ve prospěch Černé hory.
To je dnes ode mě vše, přeji vám pěkný zbytek večera. (21:41:11)

90+6

Konec zápasu.

90+6

Lucembursko se ale nevzdává! K úniku se dostal Latic, jeho pokus ale končí u gólmana Černé Hory.

90+5

Lucembursko je již opravdu unavené a snaží se dělat cokoli, aby odvrátilo dnešní prohru. Žlutou kartu si za svůj faul tentokrát vysloužil Latic, který si vyšlápl na Nikolu Krstoviće. Následovat bude volný kop.

90+4

Nikola Krstović opět ukazuje své fotbalové umění! Již potřetí za pár minut se s klidem dostává před bránu soupeře, Kips ale jeho pokus i tentokrát zastavuje.

90+2

Černá hora si vydobyla další roh, ke kterému se dostává
Ražnatović, ke třem tyčím se ale míč blíže nedostal. Před bránou se seskupilo hned několik hráčů. Vukcevic nechtěně fauloval Haksena z Lucemburska. Jeho tým tak má k dispozici volný kop.

90

Bude se nastavovat 6 minut.

89

Černohorci mají aktuálně daleko více ze hry. K míči se opět dostal Latković, který se pokusil proniknout před obranu Lucemburska, brankář jeho soupeře si ale šanci pohlídal.

86

Medina se po pěti minutách na hřišti také dočkal udělení žluté karty. Na hráčích lze poznat frustraci z inkasované branky.

85

Je zde roh pro Lucembursko, který dostává po faulu od Sijarice. Míč ale bránu nikterak neohrozil a pokračuje se dál ve hře.

83

Žlutou kartou za faul je tentokrát potrestán Mathias Olesen. Jeho tým cítí, že se blíží konec utkání a tak se snaží dostat za každou cenu k míči, ovšem i za cenu faulu.

81

Střídání v týmu Lucembursko: ze hřiště odchází Yannick Schaus, přichází Yvandro Borges Sanches.

81

Pauzy po udělení žluté karty pro Černou Horu využívá trenér Lucemburska, který se tak na poslední minuty snaží oživit hru a dát svému týmu aspoň malou šanci na dorovnání skóre. Ze hřiště odvolává Semeda a přichází čerstvý Gianni Medina.

81

Žlutou kartu dostává Drešaj (Lucembursko).

79

Černá Hora právě vstřelila branku!
K zakončení se po vyvinutém tlaku u lucemburské brány dostal střídající NIKOLA KRSTOVIĆ, který tak posílá Černou Horu do vedení!

78

Černá hora se pokusila oživit hru střídáním a usadila se na straně svého soupeře, kterého aktuálně nepustí k míči. Latković se pokusil dostat před bránu nebezpečnou akcí. Lucembursko ale vzdoruje.

74

Střídání v týmu Černé hory: ze hřiště odchází Srdjan Krstović, přichází Petar Vukčević.

73

Střídání v týmu Lucembursko: ze hřiště odchází Timothe Rupil, přichází Magnus Hardahl Hansen.

Lucembursko – Černá Hora

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 42. Olesen – 8. Babić, 79. Krstović

Karty:   22. Correia (LUX), 45+1. Bernard (LUX), 55. Bernardy (LUX), 83. Olesen (LUX), 86. Medina (LUX), 90+5. Latic (LUX) – 18. Pešukić (CHO), 39. Mijović (CHO), 59. Janjić (CHO), 81. Drešaj (CHO)   66. Correia (LUX)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:4.

Lucembursko: Kips – Bernardy, Latic, Olesen (C), Sacras – Ikene, Semedo (81. Medina), Rupil (73. Hansen) – Correia, Bernard (65. Rossler), Schaus (81. Sanches).
Náhradníci: Martin – Sinner, Medina, Carqueira Martins, Rossler, Hardahl Hansen, Monteiro De Oliveira, Turping, Borges Sanches.

Černá Hora: Popović – Drešaj, Milić (C), Babić, Ražnatović – Brnović (46. Janjić), S. Krstović (74. Vukčević)– Pešukić (65. Latković), Vukotic (46. N. Krstović), Sijaric – Mijović (60. Vukcevic).
Náhradníci: Ivezić – Janjić, Pajović, Vukcevic, Vukčević, Milić, Striković, Latković, N. Krstović.

Rozhodčí: Lukjancukas – Kazlauskas, Snarskis (LTU)