Menu

Hokej

Mistrovství světa do 18 let

Německo – Rusko

1:6

konec (0:1, 0:3, 1:2)

29.04.2021, 23:00 • Skupina B • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (01:23:44)

Dnešní utkání sledovalo 1663 diváků.
Střely na bránu: 10 – 33
Dnešní zápas končí přesně tak, jak by asi většina hokejových fanoušků očekávala. Rusko zcela bez problémů přejelo Německo a vítězí pětibrankovým rozdílem, navíc si už s předstihem zajišťuje postup do play off. V dnešním duelu nejvíce zářil Matvej Mičkov, který nakonec zapsal čtyři přesné zásahy a všechny jeho góly navíc byly ukázkou jeho hokejové umění. To třeba Němcům dost chybí, také jim schází výdrž, protože s Ruskem dokázali držet krok jen jednu třetinu. Ve druhé periodě totiž inkasovali třikrát, což o jejich porážce definitivně rozhodlo.

Konec zápasu.

59:27

Rusové se stále ještě snaží, díky šťastnému odrazu tak mohla přijít ještě jedna nebezpečná střela, ale ta byla zablokována obráncem.

58:20

58:20 Matvej MIČKOV - 1:6

58:20

Rusko právě vstřelilo branku!
MATVEJ MIČKOV se nakonec přece jen prosazuje počtvrté, a to když ho zpoza branky našel Alexandr Figurin, nejlepší střelec dnešního klání následně poslal kotouč těsně nad betonem k pravé tyči a rozvlnil tak síť. Asistence: Alexandr Figurin.

57:48

Maxim Rausch se dokonce zničehonic dostal k pořádné dělovce od modré čáry, avšak ta se nakonec nevešla mezi tři tyče.

57:08

I přes blízký konec třetí třetiny se pořád hraje v poměrně vysokém tempu, protože Rusko chce pořád oplatit inkasovaný gól. Zatím se mu to ale vůbec nedaří.

56:24

Dlouhý souboj ve středním pásmu nakonec ovládli ruští hokejisté, kteří díky tomu mohou pokračovat v útoku, ale ani tentokrát nevymysleli zakončení.

55:50

Rusové se ještě chtějí pomstít za inkasovanou branku, usazují se tedy vepředu, avšak tam se moc dlouho neudrželi.

55:18

Hra je opět přerušena kvůli ruskému ofsajdu, po krátké pauze se tak bude vhazovat ve středním pásmu.

54:30

54:30 Connor KORTE - 1:5

54:30

Německo právě vstřelilo branku!
Tak Němci se přece jen dočkali, i když jim k tomu pomohla velká dávka štěstí! Německo se však pěkně dostalo do přečíslení dva na jednoho, které Roman Zap řešil sám. Trefil se však do hokejky obránce, od které kotouč zamířil před odkrytou klec, čehož okamžitě využil CONNOR KORTE. Asistence: Roman Zap, Bennet Rossmy.

54:08

Němci začínají mít v posledních minutách mírně navrch, protože soupeři skoro vůbec nepůjčují kotouč. Zatím toho ale nedokážou příliš využít.

53:27

Kevin Niedenz sám našel cestu až do útočného pásma a z dálky následně zkusil štěstí, ale Sergej Ivanov se už o čisté konto nenechá obrat jen tak.

52:47

Německo už by rádo neinkasovalo, takže po vyhraném vhazování okamžitě posílá kotouč z pásma, aby opět zbytečně nenabídlo šanci protihráčům.

52:20

Nyní už Německo uklidňuje hru ve vlastní třetině a vzápětí samozřejmě míří dopředu, avšak kazí rozehrávku, což následně musel zachraňovat Nikita Quapp fantastickým zákrokem!

51:38

V rohu německého pásma se konal souboj čtyř hráčů. Ten vyšel lépe Němcům, kteří se tak ženou do protiútoku, avšak ten skončil v samotném zárodku.

51:13

Vsevolod Gajdamak je první u nahozenému puku, takže se nepískalo zakázané uvolnění, hru o chvíli později přerušil až Nikita Quapp.

50:41

Rusko nenašlo regulérní cestu přes modrou čáru, takže se proti němu píská ofsajd a vhazovat se bude ve středním pásmu.

50:04

Zápas už se vyloženě dohrává, protože dnešní výherce už se určitě měnit nebude. Všichni hráči si jsou toho dobře vědomi a tak už na ledě nic neriskují.

49:27

Nikita Quapp se vydal k rozehrávce až do rohu kluziště, to ale nezvládl ideálně a tak po návratu mezi tyče málem inkasoval, pomohlo mu jen nepřesné zakončení ruského hokejisty.

48:35

Ilja Kvočko se díky dobrému vypíchnutí spoluhráče mohl tlačit před branku, německý bek ho však dobře odstavil ze střelecké pozice.

48:13

Danila Jurov se pokoušel o založení protiútoku, přitom mu ale utekl puk k protihráči a tak se musí pustit do forčekinku.

47:38

Německo se i přes aktuální stav nevzdává a pokouší se aspoň o čestný zásah, vepředu mu ale skoro nic nevychází.

45:48

45:48 Ilja KVOČKO- 0:5

45:48

Rusko právě vstřelilo branku!
Rusové si ještě více zlepšují náladu, protože skórují popáté! ILJA KVOČKO se také zapisuje na střeleckou listinu, a to když dostal dobrou přihrávku na pravou stranu, odkud tedy okamžitě přihrával před branku. Tam hledal Matveje Mičkova, ale místo toho našel čepel Maxima Rausche, od které se kotouč odrazil do německé sítě. Asistence: Nikita Čibrikov, Alexandr Figurin.

45:20

Sandro Mayr měl velké problémy s rozehrávkou, nakonec se ale od protihráče přece jen vymanil a našel najíždějícího spoluhráče ve středním pásmu.

44:36

Závěrečná třetina se zatím docela vleče, protože se dost často přerušuje. Němci třeba nyní vyhráli vhazování, ale následně kus gumy okamžitě poslali na icing.

44:15

Nikita Quapp už má na kontě přes třicet zákroků, nyní si připisuje další a za chvíli se bude konat buly po jeho pravici.

43:55

Nikita Čibrikov je první u nahozeného puku a mohl tak zahájit kombinaci, které však moc dlouho nevydržela.

43:20

Pascal Steck se také mohl prosadit, díky šťastnému odrazu se ocitl dost blízko ruské brány, ale pod tlakem nedokázal vystřelit přesně.

42:46

Rusko hraje v plném počtu a hned se chopilo kotouče, přičemž přes levou stranu se dostalo do slibné příležitosti, kterou Nikita Quapp jen tak tak zlikvidoval.

42:15

Nikita Quapp už zase chytá kotouč za svou klecí, za což rozhodně není rád, ale s porážkou by už měl být smířený.

41:50

Rusové se osvobodili a následně úspěšně drží hru mimo své pásmo, vypadá to tedy, že zvládnou i další početní nevýhodu.

41:08

Bennet Rossmy si v pravém kruhu našel odražený kotouč a už se chystal na zakončení, na poslední chvíli ho však tělem odstavil jeden z obránců.

40:34

Vyloučení v týmu Rusko (Vladimir Grudinin – 2 min., podrážení).

40:27

Německo ještě zkouší vzdorovat, protože se po vhazování dostalo dopředu, kde si došlo pro přesilovou hru.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá perioda nám přinesla spoustu pěkných hokejových momentů, ale také jeden nepěkný. Začněme tím, že Matvej Mičkov hraje v neuvěřitelné formě, protože během jedné třetiny vstřelil čistý hattrick, přičemž všechny branky vstřelil opravdu nádherným způsobem. Jednou předvedl dokonalý lakrosový úchop, podruhé skóroval z velkého úhlu a potřetí se prosadil s hokejkou mezi nohami. Díky tomu mají Rusové čtyřgólové vedení a o osudu zápasu je tedy nejspíš rozhodnuto. Za zmínku také určitě stojí pětiminutový trest pro Rayana Bettahara, který dost tvrdě sestřelil Prochora Poltapova, ale ten je naštěstí v pořádku.
Další třetina začne přibližně v 0:47.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Rusové uklidňují hru ve vlastní třetině a do přestávky už nechtějí nic riskovat. Se čtyřbrankovým vedením si ale nějaké zaváhání mohou dovolit.

39:18

Rusko se osvobozuje až v tuto chvíli a ihned hledá cestu dopředu, postup se však zastavil na útočné modré čáře.

38:38

Němci si po delší době našli cestu do útočného pásma, tam se následně i usadili a po nahození od modré čáry tak mohla přijít také dorážka, avšak Sergej Ivanov stále drží čisté konto.

38:14

Matvej Petrov se také chtěl zapsat na střeleckou listinu, jeho střela se však odrazila pouze do ochranné sítě, takže se aspoň bude vhazovat v útočném pásmu Ruska.

37:23

Během posledních minut se toho stalo opravdu hodně, nyní už se hra trochu uklidňuje, asi hlavně proto, že už skoro o nic nepůjde.

35:58

Roman Zap si rozjel trestné střílení velmi slibně, protože Sergeje Ivanova dostal na zem, ale ve velké rychlosti ho nedokázal objet a bekhendem tak pálil jenom do tyče!

35:58

Vyloučení v týmu Rusko (Prochor Poltapov – trestné střílení, hákování).

35:29

35:29 Matvej MIČKOV - 0:4

35:29

Rusko právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelné, MATVEJ MIČKOV během necelých čtrnácti minut kompletuje čistý hattrick! Jeho třetí gól byl navíc opět ukázkou dokonalého hokejového umění, protože po skrumáži před brankou se k němu odrazil kotouč a mladý Rus následně z pravého kruhu a s hokejkou mezi nohami překonal zmateného Nikitu Quappa. Asistence: Prochor Poltapov.

35:00

Matvej Petrov číhal na hraně levého kruhu, jenže od spoluhráče dostal příliš prudkou přihrávku, která navíc směřovala na brusle, takže z toho střela být nemohla.

34:38

Rusko se dostalo dopředu až teď, avšak moc dlouho se tam neohřálo kvůli přihrávce rukou.

34:08

Německo zatím dlouhé oslabení zvládá velmi dobře, soupeři nedovolilo ani střelu a nyní docela dlouho drží kotouč mimo své pásmo.

33:13

Rusové už se usadili v útočném pásmu a opatrně tam kombinují, chtějí totiž najít pozici, které by jim určitě zajistila branku.

32:08

Prochor Poltapov schytal opravdu tvrdý hit směrem na hlavu od Rayana Bettahara, pro kterého tedy předčasně končí dnešní utkání. Jeho spoluhráči navíc budou muset čelit pětiminutovému oslabení.

31:35

Vyloučení v týmu Německo (Rayan Bettahar – 5 min. + osobní trest do konce utkání, napadení).

31:12

Ilja Ivancov nemohl kotouč získat, ale samozřejmě se za ním hnal a takto aspoň zabránil zakázanému uvolnění.

30:47

Ilja Kvočko útočil do rozhozené obrany protivníka, prostor si přitom hledal posunutím kotouče mezi nohami, to se mu ale vůbec nepovedlo.

30:07

Němci si první střelu ve druhém dějství připsali až nyní a to díky chybě při rozehrávce soupeře, Sergej Ivanov byl však dobře připraven.

29:29

Německo se dokáže dostat z pásma jen pomocí nahození, potom se ale většinou nedostane do útoku, protože kus gumy prostě nevybojuje.

28:53

Vsevolod Gajdamak zkusil překvapit německého gólmana rychlým výjezdem zpoza branky, ten měl ale prostor u tyče velmi dobře pokrytý a zasáhl tak betonem.

28:05

Rusové pořád nemají dost, protože opět se usadili v útoku a opatrně hledají cestu ke střele. Dávají si s tím poměrně na čas, přece jen vzhledem k aktuálnímu stavu nemusí nikam spěchat.

27:12

27:12 Matvej MIČKOV - 0:3

27:12

Rusko právě vstřelilo branku!
Zápas už pomalu začíná být rozhodnutý, protože Rusko už vede o tři branky! Nahození od modré čáry bylo těsně před Nikitou Quappem lehce tečované, ale ten přesto dokázal zasáhnout. Kus gumy ale vyrazil jen před sebe, kde byl první MATVEJ MIČKOV, jenž si německého brankáře položil a následně ho z velkého úhlu přehodil. Asistence: Vladimir Grudinin, Nikolaj Makarov.

27:00

Rusko už se zase usadilo v útočném pásmu, kde ale nemá kotouč pod pevnou kontrolou, navíc si zvládá přihrávat jen u mantinelu.

26:08

Sergej Ivanov musel jít po delší době do rozkleku, zasahovat ale nemusel, protože nahození zablokoval jeden z jeho spoluhráčů.

25:47

Německý brankář se v posledních minutách rozhodně nenudí, protože tentokrát k zákroku použil svou lapačku a zase se tedy před ním bude vhazovat.

25:18

Danila Jurov dokázal nebezpečně vypálit i z otočky a navíc byl pod velkým tlakem, Nikita Quapp však jeho pokus srazil do rohu kluziště.

24:32

Němci nerozehráli vůbec dobře, takže Rusové hned mířili do protiútoku, při kterém přišla i nebezpečná střela, která však skončila jen na betonu brankáře.

24:03

Nikita Quapp v klidu kryje lehké nahození od modré čáry, čímž aspoň částečně vrací týmu ztracené sebevědomí.

23:30

Hra se po delší době stěhuje před Segeje Ivanova, protože se jeho spoluhráči také dopustili icingu. Ten je v dnešním duelu častým jevem na obou stranách.

22:55

Nahození od modré čáry se mezi tyče nevešlo, Němci však pořád marně hledají cestu z vlastní třetiny.

22:27

Fjodor Svečkov kotouč v útočném pásmu nezískal, avšak protihráče alespoň donutil k vyhození na zakázané uvolnění.

21:58

Rusko je díky parádnímu gólu samozřejmě na koni a pořád hraje s velkou chutí. Další velkou příležitost si ale nemůže vytvořit.

20:30

20:30 Matvej MIČKOV - 0:2

20:30

Rusko právě vstřelilo branku!
Tak to byla naprostá paráda, takový gól by na Mistrovství světa do 18 let čekal málokdo! MATVEJ MIČKOV totiž držel kotouč za brankou, kde si ho nabral na čepel a lakrosovým způsobem ho dopravil až do sítě! Asistence: Nikita Čibrikov, Nikita Novikov.

20:18

Rusko opět začíná aktivněji, Nikita Quapp tak už musel krýt ránu od modré čáry, což zvládl na jedničku.

20:01

Začala druhá třetina.
První dějství je za námi a zatím se vše vyvíjí podle předpokladů. Rusko o něco málo přehrává Německo, díky čemuž se také dostalo do vedení po gólu Danila Jurova. Němci však rozhodně nepředvádí špatný výkon a Rusko mohou ještě pořádně potrápit.
Další třetina začne přibližně ve 23:55.

20:00

První třetina skončila.

19:08

Německo tedy nejspíš přežije své první oslabení v duelu, do šaten se tak bude odcházet za jednobrankového vedení Ruska, což je pro Němce stále hratelné.

18:40

Nakonec se přece jen před brankou uvolnil Danila Jurov, který ale selhal, protože prudkou přihrávku ani nezachytil!

18:18

Rusko v přesilovce na soupeře pořádně tlačí, avšak nemůže najít nějakou nebezpečnou střeleckou pozici.

17:15

Vyloučení v týmu Německo (Sten Fischer – 2 min., držení).

17:00

Německo je však každým okamžikem rychlejší, jejich vzestup však nyní zastavují čárový rozhodčí, kteří pískají ofsajd.

16:15

Rusové úspěšně drží hru mimo své pásmo, minimálně do sirény už nechtějí nic riskovat, takže si dávají pozor hlavně na to, aby zbytečně neztráceli kotouče.

15:29

Rusko vyhrálo kotouč v rohu útočného pásma, následně ale nezvládlo kombinaci, takže rychle musí spěchat dozadu.

14:49

Sten Fischer musí hrát, protože by se kotouč nedoklouzal na zakázané uvolnění, takže zkouší vymyslet nějakou efektivní rozehrávku.

14:04

Nikita Quapp dnes chytá opravdu skvěle, protože dobře vyrazil tvrdou ránu Fjodora Svečkova a pokryl i následnou dorážku Danila Jurova!

13:42

Arsenij Koromyslov se vydal na útočný výlet, při kterém se dostal až k pravé tyči německé branky, ale odtud nemohl brankáře překvapit.

13:26

Založení útoku se nyní nepovedlo také Rusům, protože Dmitrij Katělevskij nezkrotil prudký pas a nemohl tak zabránit zakázanému uvolnění.

12:50

To se však příliš nepovedlo, protože se proti nim píská další icing a Nikita Quapp tak pořád bude muset držet pozornost.

12:28

Nahození Nikolaje Makarova se příliš neujalo, kotouč navíc následně získali Němci, kteří zkouší okamžitě zakládat protiakci.

11:48

Rusko stále nemá dost a směle se žene do dalších příležitostí, nyní je ale mnohem opatrnější, protože náskok nechce rychle ztratit.

10:44

10:44 Danila JUROV - 0:1

10:44

Rusko právě vstřelilo branku!
Rusové už začínají potvrzovat roli favorita a dostávají se do vedení! Tentokrát už Fjodor Svečkov přihrál velmi přesně, protože mezi kruhy našel najíždějícího DANILA JUROVA, který přízemní střelou k pravé tyči překvapil Nikitu Quappa. Asistence: Fjodor Svečkov.

10:32

Tempo hry se v posledních chvíli neskutečně zrychluje! Díky tomu Rusko mířilo do přečíslení dva na jednoho, ale klíčová přihrávka Fjodora Svečkova nenašla správného adresáta!

10:00

Také Německo mohlo jít do vedení, protože Nikolaus Heigl vystihl přihrávku a už si objížděl Sergeje Ivanova, ale ten na poslední chvíli vystrčil beton a úspěšně zasáhl!

09:32

Vladimir Grudinin měl spoustu prostoru v pravém kruhu, který samozřejmě využil ke střele ke vzdálenější tyči, ale tu o pár centimetrů minul!

09:09

Němci zvládli souboj v rohu vlastního obranného pásma, kus gumy jim ale následně utíká až na zakázané uvolnění.

08:20

Rusko si dává s rozehrávkou docela na čas, což se jim příliš nevyplatilo, protože vymyslelo jen nepřesné nahození, po kterém může jenom napadat.

07:29

Německo velmi dobře zvládlo vhazování v útočném pásmu, díky čemuž mohl rychle střílet Bennet Rossmy, avšak ruský brankář ho jistě vychytal betonem!

07:25

Roman Zap si díky dobrému zpracování našel slibnou střeleckou pozici, puk však poslal jen přímo do rukavice Sergeje Ivanova.

06:44

Yannick Proske si našel cestu kolem dvou ruských obránců, avšak puk si dovedl jen za branku, kde o něj musí ještě bojovat.

06:03

Gleb Ivanov z pravé strany nabízel kotouč k teči, ani jeden z jeho spoluhráčů však na jeho nabídku nedokázal zareagovat.

05:48

Maxim Rausch se svým vyhozením trefuje jen na střídačku protivníka, což bylo jeho jediné štěstí, protože jinak by mířil na trestnou lavici.

05:20

Rusko už hraje v plném počtu a tak může na Němce zase tlačit, tentokrát ale neudrželo kotouč za brankou soupeře.

04:48

Nyní už se jeden z německých hráčů dostal ke střele, ta ale nebezpečná nebyla, protože skončila na prvním obránci v cestě.

04:13

Rusové jsou ve vlastním oslabení dokonce nebezpečnější než soupeř, nyní už málem mířili do úniku, ale nakonec si jeden z protihráčů pomohl hraničním zákrokem, který u rozhodčích prošel.

03:35

Německo v přesilovce zatím marně hledá cestu do útočného pásma, Fjodor Svečkov dokonce vystihl přihrávku a při napadání tak získal pár cenných vteřin.

03:07

Vyloučení v týmu Rusko (Ivan Mirošničenko – 2 min., podrážení).

02:42

Nikita Quapp pokračuje ve velmi jistém výkonu, protože vyráží další nebezpečné zakončení, díky čemuž se Němci mohli osvobodit.

02:14

Connor Korte si ve středním pásmu nezpracoval kotouč zrovna ideálně, protože mu následně utekl až za branku soupeře, kde ho už nedokázal získat zpátky.

01:41

Prochor Poltapov předvedl velmi nebezpečný individuální průnik přes levou stranu, který zakončil střelou k bližší tyči, ale tu si německý brankář dobře pohlídal.

01:02

Německo je stále pod velkým tlakem, příliš dobře nezvládá ani rozehrávku, protože nyní ztratilo kotouč při přechodu vlastní modré čáry.

00:12

Úvodní buly patří Rusům, kteří se následně ihned dostali dopředu, kde od modré čáry vypálil Nikolaj Makarov a Nikita Quapp už tak musel zasahovat.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Německo: Quapp (Wolf) – Klein (A), Mayr, Bettahar, Fischer, Gottwald, Rausch, Krenzlin, Winkelmann – Steck, van Calster, Proske (A) – Rossmy (C), Zap, Lutz – Cimmerman, N. Heigl, T. Heigl – Niedenz, Hauf, Korte.

Rusko: S. Ivanov (Brinkman) – Grudinin, Makarov, Novikov, Koromyslov, Duda, Figurin (A), G. Ivanov – Mirošničenko, Svečkov, Jurov – Čibrikov (C), Kvočko, Mičkov – Petrov, Ivancov (A), Poltapov – Gajdamak, Bučelnikov, Lazutin – Katělevskij.

Rozhodčí: Fernandez, Kika – Davis, Poljakov.
Rusko
Rusko se samozřejmě o postup bát nemusí, protože pokud dnes vyhraje, už mu ho nikdo nesebere. Dnes by to pro Rusko měl být odpočinkový zápas, protože první dva duely skupiny byly nesmírně složité. Rusové se totiž na úvod turnaje utkali s USA, přičemž tento zápas přinesl rovnou třináct branek a nakonec o jeden gól zvítězilo Rusko po prodloužení. Hodně těsné to bylo taky proti Finům, to už se ale nakonec radovali Seveřané po nájezdech a výsledku 4:3. Rusko se tak potřebuje uklidnit, o což se určitě bude snažit.

První dvě utkání turnaje
Finsko vs. Rusko – 4:3sn
Rusko vs. USA – 7:6pp
Německo
Německo schytalo opravdu obtížnou skupinu, přičemž na postup asi nedosáhne, protože svým zbývajícím soupeřům nejspíš nemůže konkurovat. Němci boj o postup vlastně svedli hned ve svém prvním utkání, kde se utkali s Českem. Padli 1:3, následně nestačili poměrem 3:5 také na USA a pokud chtějí postoupit do play off, budou to mít už hodně složité. Dnes proti Rusku totiž potřebují získat aspoň bod a poté by měli porazit Finsko.

První dvě utkání turnaje
Německo vs. USA – 3:5
Česko vs. Německo – 3:1
Dobrý večer všem hokejovým fanouškům! Mistrovství světa do 18 let chvátá ve velkém tempu, protože dnes nás čekají třetí zápasy ve skupině. V jednom z nich na sebe narazí Německo a Rusko. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

Německo – Rusko

1:6

konec (0:1, 0:3, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 55. Korte (Zap, Rossmy) – 11. Jurov (Svečkov), 21. Mičkov (Čibrikov, Novikov), 28. Mičkov (Grudinin, Makarov), 36. Mičkov (Poltapov), 46. Kvočko (Čibrikov, Figurin), 59. Mičkov (Figurin)

Německo: Quapp (Wolf) – Klein (A), Mayr, Bettahar, Fischer, Gottwald, Rausch, Krenzlin, Winkelmann – Steck, van Calster, Proske (A) – Rossmy (C), Zap, Lutz – Cimmerman, N. Heigl, T. Heigl – Niedenz, Hauf, Korte.

Rusko: S. Ivanov (Brinkman) – Grudinin, Makarov, Novikov, Koromyslov, Duda, Figurin (A), G. Ivanov – Mirošničenko, Svečkov, Jurov – Čibrikov (C), Kvočko, Mičkov – Petrov, Ivancov (A), Poltapov – Gajdamak, Bučelnikov, Lazutin – Katělevskij.

Rozhodčí: Fernandez, Kika – Davis, Poljakov

Diváci: 1663

Průběh zápasu
1. třetina
03:07 RUS 2 Mirošničenko, podrážení
10:44 RUS 0:1 Jurov (Svečkov)
17:15 GER 2 Fischer, držení
Po 1. třetině
2. třetina
20:30 RUS 0:2 Mičkov (Čibrikov, Novikov)
27:12 RUS 0:3 Mičkov (Grudinin, Makarov)
31:35 GER 5+20 OK Bettahar, napadení
35:29 RUS 0:4 Mičkov (Poltapov)
35:58 RUS TS Poltapov, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:34 RUS 2 Grudinin, podrážení
45:48 RUS 0:5 Kvočko (Čibrikov, Figurin)
54:30 GER 1:5 Korte (Zap, Rossmy)
58:20 RUS 1:6 Mičkov (Figurin)
Konec