Menu

Hokej

Generali play off Tipsport extraligy

HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0) Stav série: 3:2

11.04.2021, 14:00 • WERK ARENA, Třinec • Semifinále • Michal Samiec (@MichalSamiec)

Tipsport: 1.68 4.6 4.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:41

Dalším vyloučeným hráčem je Michael Špaček (TRI), který dostává menší trest za hrubost. Hosté budou hrát do konce třetí třetiny přesilovku čtyři na tři.

59:27

Menší trest dostává Erik Hrňa (TRI). Třinecký útočník hasil požár, který vznikl při akci hostů dva na jednoho domácího hráče. Hostujícího útočníka Najmana sekl při zakončení této akce. Hrajeme čtyři na čtyři.

59:02

Oscar Flynn (MBL) při buly sekl Draveckého do hole a odzbrojil jej. Mladoboleslavskému útočníkovi se vyloučení nepozdává, ale míří na trestnou za nedovolené bránění.

58:28

Za šarvátku jsou vyloučení Maris Bičevskis (MBL) a Martin Gernát (TRI). Oba dostali menší trest za hrubost, bude se pokračovat v přesilovce pět na čtyři hostujícího týmu.

56:52

Šťastný probruslil do útočného pásma, předal na levou stranu Ciencialovi, který rychle přenechal Jääskeläinenovi a jeho velmi nebezpečnou střelu z vrcholu kruhu Kacetl lehce usměrnil mimo lapačkou.

56:40

Oceláři přesilovku nedohrají, neboť 11 sekund před koncem početní výhody je za sekání vyloučen Tomáš Marcinko (TRI). Bude se hrát chvíli ve čtyřech a pak následuje přesilovka hostů. Odvolají brankáře?

54:51

Matěj Stránský odjíždí z útočného pásma s bolestivou grimasou. Za sekání odjíždí na trestnou Adam Zbořil (MBL), Oceláři můžou ukrojit další dvě minuty v početní převaze.

48:07

Valentin Claireaux byl v rohu útočného pásma Bruslařského klubu atakován Davidem Musilem (TRI), který dostává menší trest za nedovolené bránění. Přesilovka Mladé Boleslavi.

44:48

Přesilovka pro Třinec. Jakub Kotala (MBL) trochu ostřeji dohrál v útočném rohu Draveckého a rozhodčí Hodek za to uděluje menší trest.

39:56

Pláněk v dobré šanci! Hostující bek měl puk na bombu na vrcholu kruhu, ale jeho ránu odrazil Kacetl do ochranné sítě.

39:02

Opět to je fifty fifty. Menší trest dostává David Bernad (MBL) a Patrik Hrehorčák (TRI). Oba za hrubost. Hrajeme čtyři na čtyři.

36:03

36:03 Michael ŠPAČEK - 3:0

36:03

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté teď ostřelovali třineckou branku ze všech pozic, ale jejich snažení utnul za brankou Musil. Puk získal v obranném pásmu Adámek a nádhernou přihrávkou vyslal do samostatného úniku MICHAELA ŠPAČKA, který forhendovým naznačením a střelou do horních pater branky překonal Růžičku. Asistence: Marian Adámek, David Musil. Stav utkání 3:0.

25:36

Na druhé straně byl sám proti Kacetlovi Jan Stránský. Domácí brankář povyjel a nakonec zneškodnil dobrou šanci hostujícího útočníka.

23:02

23:02 Petr VRÁNA - 2:0

23:02

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři museli rozehrávat akci z vlastního pásma trochu komplikovaně, protože Růžička při rozehrávce upadl. Vrána se Stránským odzbrojili Bičevskise, který se snažil šetřit čas, a na druhé straně se právě tato dvojice dostala do akce dva na jednoho. Stránský poslal puk na PETRA VRÁNU a domácí kapitán na dlouhou kličku překonal Jana Růžičku. Oceláři využili přesilovku. Asistence: Matěj Stránský, Martin Růžička. Stav utkání 2:0.

22:27

Ihned po buly zasáhl vysokou holí Jan Stránský (MBL) Milana Douderu a míří na trestnou lavici. Druhá přesilovka zápasu pro Třinec.

22:24

Šance hostů! Doudera propadl v útočném pásmu a Boleslavští jeli dva na jednoho. Puk vedl na pravém křídle Kousal, na druhé straně mezitím Hrehorčák dojel a pokryl Najmana, Kousal tak zkusil vystřelit a Kacetl kryje.

15:50

Dvě obrovské šance Michala Kovařčíka! Nejprve střílel z pravého kruhu, Růžička betonem jeho střelu odrazil. Následně po laxním bránění Davida Šťastného dostal puk do samostatné situace, ale jeho kličku Růžička přečetl.

15:29

Šťastný zavezl puk do útočného pásma, ale skončil v rohu na Douderovi. Následně střelu Bernada od modré šikovně tečoval Cienciala. Domácí brankář ukázal ukázkový rozštěp.

14:03

Předchozí rozmíšku odnesli Martin Pláněk (MBL) a Tomáš Kundrátek (TRI) dvěma minutami za hrubost. Oba týmy hrají ve čtyřech.

14:03

Hodně zajímavá střela domácího týmu! Růžička ve středním pásmu dal do jízdy Kundrátkovi, který zavezl puk, předal jej Stránskému a ten zkoušel trochu schovat svou střelu přes beka. Růžička kryje a po následně drobné rozmíšce před jeho brankou se bude vhazovat ve středním pásmu.

13:39

Dobrá střela Najmana! Hostující útočník dostal nabito na levý kruh a jeho střelu z první kryje Kacetl ve své výstroji. Pokračovat budeme po druhé komerční přestávce první třetiny.

11:13

Prvním vyloučeným hráčem Ocelářů je Michal Kovařčík (TRI), který se ve středním pásmu provinil faulem vysokou holí. Mladá Boleslav hraje první přesilovku zápasu.

08:25

Hrehorčák hned po buly obkroužil Růžičkovu branku a poslal puk do Růžičkova brankoviště. Moc nechybělo, aby Dravecký z bezprostřední blízkosti překonal mladoboleslavského brankáře podruhé.

05:22

05:22 Martin RŮŽIČKA - 1:0

05:22

Třinec právě vstřelil branku!
První gól utkání zaznamenali o pár momentů později na druhé straně domácí. Úvodním střelcem pátého semifinále je MARTIN RŮŽIČKA, který před Janem Růžičkou šikovně tečoval nahození Davida Musila od modré. Asistence: David Musil, Matěj Stránský. Stav utkání 1:0.

00:45

Zatímco ve čtvrtém utkání se za celý zápas na trestnou dostali jen dva hráči dohromady na čtyři minuty, dnes jsme čekali na prvního vyloučeného 45 sekund. Prvním vyloučeným je Jan Stránský (MBL) za hákování.

00:35

Pěkná kombinace mezi Vránou, který zatáhl puk do útočného pásma, a Stránským na levém křídle překazilo hákování hostů. Třinec bude hrát přesilovku.

HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0) Stav série: 3:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Martin Růžička (D. Musil, M. Stránský), 24. P. Vrána (M. Stránský, Martin Růžička), 37. Špaček (M. Adámek, D. Musil)

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, M. Adámek, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, Freibergs – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Kurovský – Rodewald, Špaček, M. Kovařčík – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák.

BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (C), Hrbas, Dlapa, Pláněk (A), Šidlík, Fillman, Bernad – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Claireaux – Flynn, Najman, P. Kousal.

Rozhodčí: Hodek, Lacina – Lhotský, J. Svoboda

Průběh zápasu
1. třetina
00:45 MBL 2 J. Stránský, hákování
05:22 TRI 1:0 Martin Růžička (D. Musil, M. Stránský)
11:13 TRI 2 M. Kovařčík, vysoká hůl
14:03 MBL 2 Pláněk, hrubost
TRI 2 Kundrátek, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
22:27 MBL 2 J. Stránský, vysoká hůl
23:02 TRI 2:0 P. Vrána (M. Stránský, Martin Růžička)
36:03 TRI 3:0 Špaček (M. Adámek, D. Musil)
39:02 TRI 2 Hrehorčák, hrubost
MBL 2 Bernad, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
44:48 MBL 2 Kotala, napadení
48:07 TRI 2 D. Musil, nedovolené bránění
54:51 MBL 2 A. Zbořil, sekání
56:40 TRI 2 Marcinko, sekání
58:28 MBL 2 Bičevskis, hrubost
TRI 2 Gernát, hrubost
59:02 MBL 2 Flynn, nedovolené bránění
59:27 TRI 2 Hrňa, sekání
59:41 TRI 2 Špaček, hrubost
Konec