Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres

3:5

konec (2:0, 0:2, 1:3)

11.04.2021, 20:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Denisa Józsová

Tipsport: 1.73 4.61 3.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:51:47)
Česká & slovenská stopa

Jakub Voráček (PHI) – 0+0, -2 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 17:35.
Kdo se postavil do brankoviště?

Carter Hart (PHI) – 26 zákroků, 4 OG, úspěšnost 86,7%, odchytal 59:09.

Linus Ullmark (BUF) – 40 zákroků, 3 OG, úspěšnost 93%, odchytal 59:43.
Statistiky po celém zápase:

Střely na branku: 43 – 31
Přesilové hry: 1/1 – 0/3
Trestné minuty: 8 – 4
Vhazování: 55% – 45%
Zblokované střely: 15 – 12
Hity: 17 – 21
Je konec! V dnešním duelu vítězí Buffalo, což je možná poněkud překvapivé. Do vedení šli navíc jako první v poslední třetině domácí, když se trefil Shayne Gostisbehere. Šavle se sice snažily, ale dlouho se nemohly dočkat zásahu. Ten přišel až při hře bez gólmana, když trefu Jeffa Skinnera ještě posvětilo video. O pár vteřin později navíc přišla otočka, když se trefil Rasmus Asplund. Výhru hostů pečetil trefou do prázdné branky Casey Mittelstadt.

Konec zápasu.

59:37

59:37 Casey MITTELSTADT - 3:5

59:37

Sabres právě vstřelili branku!
Je rozhodnuto! Kotouč se u útočné modré několikrát odrazil, až si ho našel CASEY MITTELSTADT, jenž ho z poloviny hřiště poslal do odkryté branky. Asistence: Kyle Okposo a Riley Sheahan.

59:00

Minuta do konce utkání!

58:46

A mohlo být srovnáno! Jakub Voráček dostal bekhendem puk do brankoviště, kde přišla dorážka. Linus Ullmark v té době už jen ležel, ale kotouč proletěl vedle branky!

58:15

S domácím celkem to tentokrát nevypadá vůbec dobře, proto hraje bez gólmana!

57:22

57:22 Rasmus ASPLUND - 3:4

57:22

Sabres právě vstřelili branku!
A pozor hostující hokejisté jdou po několika vteřinách dokonce do vedení! Jacob Bryson vypálil od modré a Hart betonem puk vyrazil jenom před sebe. Tam byl jako první clonící RASMUS ASPLUND, jenž bekhendem rozvlnil síťku! Asistence: Jacob Bryson.

56:57

Skinnerově brusli ale pomohl také jeden ze soupeřů, který ho v té době podkopl, a tak branka platí!

56:57

V akci je opravdu video!

56:57

56:57 Jeff SKINNER - 3:3

56:57

Sabres právě vstřelili branku!
Tři minuty před koncem se hosté prosazují a dost možná posílají zápas do prodloužení! Victor Olofsson vypálil od modré a Carter Hart neudržel puk ve výstroji. Touš do branky dorazil JEFF SKINNER, ale dostal ho tam bruslí... Tak uvidíme, jestli se bude ještě volat. Asistence: Victor Olofsson a Jacob Bryson.

56:46

Opravdu se mu to povedlo a na několik sekund zamklo svého soupeře v pásmu. Claude Giroux poté jemně vyhodil puk, ale ten doklouzal až na icing.

56:09

Letci znovu nenechali svého soupeře přejít ani skrze neutrální třetinu, s tím má Buffalo opravdu velké problémy. Nyní to však vypadá, že se mu to povede.

55:47

Ivan Provorov ale nyní musel zabrat, jelikož za odraženým kotoučem od zadního mantinelu se hnal ještě jeden ze soupeřů. Domácí obránce to ale zvládl.

55:18

Philadelphia hraje v posledních minutách dobře takticky a svého soupeře nepouští z jeho obranného pásma. To pro Buffalo není dobře, potřebuje útočit.

54:43

Domácí hokejisté jsou nebezpečnější a mají rozhodně zajímavější šance. Mají to dnes dobře rozehrané a mají osud utkání jen a jen ve svých hokejkách.

54:06

A Sabres se opravdu začíná čas velmi rychle krátit... Už nám do konce poslední periody chybí necelých šest minut a hosté nemají vlastně žádné šance.

53:40

Oba týmy hrají v plném počtu!

53:10

To byla šance domácího celku na dvougólové vedení! Jakub Voráček zachytil kotouč na vrcholku kruhu. Poté ještě předvedl stahovačku a vypálil, ovšem Linus Ullmark má puk ve výstroji!

52:42

Buffalo přehrálo soupeře v obranném pásmu, ale nemohlo se dlouho dostat až do toho útočného. Nyní se mu to ale už povedlo a snaží kombinovat.

52:08

Na hřišti tak poprvé vidíme situaci, že se hraje ve čtyřech na obou stranách. To znamená více prostoru na ledě. Dokáže toho gólově nějaký tým využít?

51:40

Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Robert Hägg – 2 min., hrubost).

Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., hrubost).

51:40

A je tu hromadná bitka! Jeden z hostí sekl přes lapačku gólmana, kterému na chvilku vypadl puk. Pustily se do sebe vlastně celé pětky a nějaké tresty se dají očekávat!

51:16

Buffalo drží kotouč pod kontrolou, ale je s ním jen ve svém obranném pásmu. Naopak domácí hokejisté si velmi dobře brání střední třetinu.

50:41

Letci se hnali do další ofenzivní akce, ovšem předvedli jen nepřesnost. Navíc celá formace byla unavená, a tak kotouč nechala ladem a šla vystřídat.

50:08

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:08

A do konce poslední periody už nám zbývá necelých deset minut! Hostům se nyní bude krátit čas hodně rychle, dokáží ještě vstřelit dnes branku?

49:29

Střely na branku: 35 – 24!

48:54

Hra je během chvilky znovu přerušena, tentokrát za to mohl hostující celek. Ten srazil střelu soupeře do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před Ullmarkem.

48:06

Navíc to mohlo být během chvilky dokonce o dvě branky! Joel Farabee se z ničeho nic dostal do samostatného úniku, ale bekhendem beton gólmana o kousek nepřehodil!

47:53

Je za námi další komerční přestávka a Buffalo by se potřebovalo herně trochu zvednout. Sice nehraje špatně, jenže v té finální fázi to není ideální.

47:08

Nicolas Aube-Kubel je na ledě!

46:48

Ne, početní výhody evidentně nejsou doménou hostů, víceméně se nemohou ani usadit na delším dobu v pásmu. Letci vyhazují jeden puk za druhým.

46:03

Casey Mittelstadt byl napadán dvěma soupeři a svou úlohu u mantinelu jednoduše nezvládl. Ztratil kotouč a domácí hokejisté ho vyvezli do střední třetiny.

45:39

Šavle mají celkem zajímavou možnost na srovnání stavu. Hrají totiž třetí přesilovou hru v dnešním zápase. V těch se jim dnes ale moc nedaří...

45:08

Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nicolas Aube-Kubel – 2 min., hákování).

44:28

Philadelphia rozjela další akci, stačily jí jen dvě přihrávky a byla až v útočném pásmu. Tam ale nakonec nic nevymyslela a vrací se do defenzivy.

43:47

43:47 Shayne GOSTISBEHERE - 3:2

43:47

Philadelphia právě vstřelila branku!
A tak po několika vteřinách přichází trest, domácí jsou znovu do vedení! Joel Farabee vybojoval puk u mantinelu a předložil ho do druhé vlny. Tam byl úplně osamocený SHAYNE GOSTISBEHERE, jenž svou střelu zápěstím poslal pod nadzvednutý beton gólmana. Asistence: Joel Farabee a Philippe Myers.

43:19

Buffalo rozjíždí další ofenzivní akci, tentokrát od své vlastní branky. Jeff Skinner se ale s kotoučem nedostal, svou přihrávkou spíše kotouč odevzdal.

42:58

Travis Sanheim se dostal ke střele z velmi dobré pozice, sjel si totiž od modré hodně dopředu, ale Linus Ullmark mu zmenšil střelecký úhel a puk lapil.

42:16

Tage Thompson a ještě jeden jeho spoluhráč se snažili vybojovat puk v útočném pásmu. Sice nadělali domácím značné problémy, ale k puku se nedostali.

41:45

Rasmus Ristolainen si na druhé straně dlouho šteloval kotouč na střelu, kterou nakonec zápěstím i vyslal. Před Hartem byla ale hradba těl, která touš nepropustila.

41:22

Justin Braun byl nakonec tím, kdo vypálil. Jeho pokus byl sraženy do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat o levé ruce gólmana hostujícího celku.

40:52

Joel Farabee zastavil kotouč ve středním pásmu a dostal svůj tým do útočného pásma. Tam se zatím Flyers drží, ale na branku ještě nevystřelili.

40:13

A už je před námi i poslední perioda dnešního duelu! Stav máme vyrovnaný, oba týmy daly dvě branky. Dočkáme se rozuzlení v základní hrací době?

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé části:

Střely na branku: 27 – 20
Přesilové hry: 1/1 – 0/2
Trestné minuty: 4 – 2
Vhazování: 44% – 56%
Zblokované střely: 11 – 8
Hity: 14 – 16
už jsou za námi dvě periody dnešního utkání, po kterém je stav vyrovnaný 2:2. V prostřední části jsme tedy viděli dvě branky do domácí sítě. Nejprve Jeff Skinner vyhrál vhazování a kotouč posunul na Sama Reinharta, který poslal puk do branky. O minutu později se napřáhl Arttu Ruotsalainen a jeho rána skončila bezpečně v síti.

Další třetina začne přibližně v 21:58.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Na ledě je v posledních sekundách domácí formace s Jakubem Voráčkem. Ta měla sice slušný tlak, ale střela Bruna od modré byla sražena do ochranné sítě.

39:00

Minuta do konce třetiny!

38:22

Philadelphia byla znovu v útočném pásmu a při své kombinaci se snažila vystřídat. To však vedlo k nepřesné nahrávce a celkem rychle ztrátě kotouče.

37:46

Zatím to vypadá, že do šaten půjdeme za vyrovnaného stavu. Vhazovat se však bude ještě před domácím gólmanem a dvě minutky nám do konce periody chybí.

37:14

Travis Sanheim prokázal dobrý odhad a byl u odraženého kotouče jako první. Ten poté jen lehce posunul do středního pásma, nepřidělával si starosti.

36:27

Ivan Provorov vyslal tvrdou ránu od modré, která letěla jen kousek nad ledem. Netrefila však vůbec branku, a tak Šavle následně mohly touš vyhodit.

35:56

Letci vybojovali kotouč v útočném pásmu a Joel Farabee se od něj nenechal ani poté odstavit. Domácí mají tlak v útočném pásmu, Buffalo se brání.

35:09

Jakub Voráček už byl na ledě celkem dlouho, a tak jenom protečoval touš do útočného pásma. Následoval úprk na střídačku a na ledě jsou čerstvé síly.

34:37

Je za námi poslední komerční přestávka této třetiny a hned po ní tvrdě vypálil Claude Giroux. Linus Ullmark na jeho pokus dobře viděl a udržel ve výstroji.

34:01

To byla velká šance na hostující straně! Jeff Skinner měl spoustu prostoru na levé straně a měl dobrou rychlost. K tomu dostal ideální přihrávku a dostal se až před gólmana. Toho chtěl překonat do tzv. teploměru, ale Carter Hart kotouč udržel!

33:29

Rasmus Dahlin měl na modré hodně času, navíc tam dostal přihrávku. Vyslal zajímavou střelu zápěstím, která byla sražena do ochranné sítě.

32:55

Jenže Philadelphia tam toho moc nevymyslela. Buffalo už bylo ale celkem unavené, a tak kotouč jen vyhodilo. Na ledě proto máme čerstvé síly.

32:12

Je za námi během krátké chvilky další komerční přestávka. Po t se snaží něco vymyslet v útoku domácí hokejisté, kteří jsou usazená v útočném pásmu.

31:54

Komerční přestávka.

31:13

Philippe Myers se dostal k odraženému puku na druhé straně a obrana Buffala byla celkem rozhozená. Domácí obránce ale hradbu před sebou neprostřelil.

30:46

Cody Eakin ukázal, že umí být rychlým bruslařem a během chvilky se dostal až ke střele. Carter Hart dobře viděl, a tak schoval kotouč do bezpečí své lapačky.

30:15

Po dlouhé době jsme měli přerušenou hru, a tak jsme museli překonat jednu z komerčních přestávek. Nyní už ale hraje a domácí hráči mají puk.

29:57

Komerční přestávka.

29:14

Travis Sanheim dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal celkem slušnou ránu. Linus Ullmark měl celkem dobrý výhled, a tak ji vyrazil do rohu kluziště.

28:51

Střely na branku: 15 – 17!

28:08

V posledních minutách sledujeme hodně nepřesností ve hře, a tak obraz hry není zrovna ideální.

27:27

Matt Irwin z pozice obránce táhl další akci svého týmu a zavezl puk do útočného pásma. Následně byl ale vyveden z rovnováhy a o touš brzo přišel.

26:46

Šavle jsou nyní polité živou vodou a mají nebezpečné a rychlé akce! Zakončujícímu hráči ale nyní střela nesedla, a tak Carter Hart nemusel zasahovat.

26:02

Buffalo se ubránilo akci domácích bez větších problémů a samo vyrazilo dopředu. Tentokrát z toho byla střela z levé strany, která však nebyla úplně přesná.

25:18

Philadelphia tak během chvilky ztratila dvoubrankové vedení, a tak se snaží zase útočit. Viděli jsme střelu od modré, avšak ta byla zblokována soupeřem.

24:42

24:42 Arttu RUOTSALAINEN - 2:2

24:42

Sabres právě vstřelili branku!
A během jedné minuty je stav dokonce srovnaný! ARTTU RUOTSALAINEN dostal nabito na vrcholek kruhu a jeho parádní bomba trefila odkrytou část branky! Asistence: Dylan Cozens.

23:56

23:56 Sam REINHART - 2:1

23:56

Sabres právě vstřelili branku!
A hned po vhazování jsme se dočkali první branky v síti Philadelphie! Jeff Skinner vyhrál vhazování v útočném pásmu a šel s pukem dopředu. Následně posunul kotouč napravo, kde byl volný SAM REINHART, jenž z první dostal puk do sítě. Asistence: Jeff Skinner.

23:48

Tentokrát domácí gólman pomohl spoluhráčům s rozehrávkou, ale neudělal to zrovna ideálně. Proto se musel následně vrátit do branky a předvést zákrok.

23:14

Riley Sheahan se z ničeho nic dostal ke střeleckému pokusu. Objel branku a zkusil to bekhendem na zadní tyč, Carter Hart tento pokus chytil do lapačky.

22:30

Nyní už to vypadalo, že by se to Šavlím mohlo povést, jelikož dlouhá přihrávka měla oči. Hráč hostí ale puk nezpracoval, a tak přišla další ztráta.

21:55

Buffalo se hnalo do zajímaví akce dva na dva, ale jeden z domácích hráčů se stihl vrátit do obrany a celou akci překazit. Sabres potřebují něco povedeného.

21:19

Ivan Provorov měl co dělat za svou brankou, kde ho napadal jeden ze soupeřů. Nakonec to ale zvládl, a tak se Letci mohou hnát zase do ofenzivy.

20:46

Philadelphia to má nyní z útočné třetiny blízko na střídačku, a tak mohli prostřídat, zatímco útočili. Ani to jim ale nepomohlo a brzy o touš přišli.

20:17

A právě nám odstartovala i druhá perioda dnešního utkání! Domácí celek vede o dvě branky a má to dobře rozehrané... Dočkáme se dalších gólů?

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první části:

Střely na branku: 15 – 8
Přesilové hry: 1/1 – 0/2
Trestné minuty: 4 – 2
Vhazování: 46% – 54%
Zblokované střely: 6 – 6
Hity: 5 – 8
Je za námi první třetina dnešního utkání, po které budou spokojenější domácí hokejisté, kteří vedou o dvě branky. Ve dvanácté minutě měl trochu štěstí Oskar Lindblom,od kterého se puk na brankovišti odrazil do gólmana, jenž si ho bruslí srazil do branky. O chvilku později ještě Flyers využili přesilovou hru. Joel Farabee sice prvním pokusem neuspěl, ale následně mu stačilo puk posunout za brankovou čáru.

Další třetina začne přibližně v 21:06.

20:00

První třetina skončila.

18:58

Philippe Myers je na ledě!

18:25

Hostujícím hokejistům se zatím v oslabení vůbec nedaří... Naopak ti domácí vyhazují jeden kotouč za druhým, a tak nemají při bránění žádné problémy.

17:49

Tentokrát už domácí hokejisté vyhodili kotouč přes všechny čáry, a tak mohla bránící čtyřka vystřídat. Na ledě jsou čerstvé síly na obou stranách.

17:11

Ivan Provorov odvedl dobrou práci v obranném pásmu, ovšem nedostal kotouč do středního pásma. Šavle proto mohou pokračovat v kombinaci v pásmu.

16:58

Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Philippe Myers – 2 min., držení).

16:36

Jejich akce ovšem vypadala hodně podobně jako u soupeře. Proto se do dobré pozice na druhé straně dostal hráč hostí, ale Carter Hart zasáhl lapačkou.

16:08

Buffalo se během chvilky dostalo zpět do útočného pásma, ale nic zajímavého zde nevymyslelo. Dopředu se proto mohou hnát domácí hokejisté.

15:35

Tentokrát se nepovedla rozehrávka hostujícímu týmu, a tak se kotouč dostal až na zakázané uvolnění. Hra se proto vrátí k praví ruce Linuse Ullmarka.

14:56

Letci jsou nyní samozřejmě na koni, jelikož vstřelili dvě branky během chvilky. Philadelphia se tentokrát u puku dlouho neudržela a musí se vracet do defenzivy.

14:15

14:15 Joel FARABEE - 2:0

14:15

Philadelphia právě vstřelila branku!
S poslední vteřinou přesilové hry se domácí přece jen prosazují! JOEL FARABEE sice napoprvé gólmana nepřekonal. Kotouč ale zůstal ležet za brankářem, kde se jako první zjevil právě Farabee, jenž dostal puk pošťouchnutím do branky! Asistence: Nolan Patrick a Sean Couturier.

13:54

Buffalo vyhrálo osobní souboje u mantinelu v obranném pásmu, ovšem kotouč nedokázalo dostat do středního pásma, Philadelphia ještě proto má čas.

13:19

Shayne Gostisbehere se mohl odhodlat ke střele od modré, měl před sebou celkem hodně prostoru. Nakonec posunul puk doprava a po chvilce přišla ztráta.

12:52

Domácí hokejisté mají ideální možnost na to, aby šli do dvoubrankového vedení během chvilky. Sice jsou s kotoučem v pásmu, jenže zatím moc nestřílí.

12:15

Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Arttu Ruotsalainen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

11:36

11:36 Oskar LINDBLOM - 1:0

11:36

Philadelphia právě vstřelila branku!
Letci navíc z následné akce dávají branku! Shayne Gostisbehere táhl akci po levé straně a poslal kotouč před branku. Ten se odrazil od OSKARA LINDBLOMA do gólmana, který si ho srazil bruslí do branky. Asistence: Shayne Gostisbehere a Nicolas Aube-Kubel.

11:11

Tage Thompson rozehrál na levou stranu středního pásma, jenže tam přišla rychlá ztráta Buffala. Proto se dopředu mohou hnát zase domácí hokejisté.

10:25

Victor Olofsson měl zajímavou možnost! Měl prostor na pravé straně, a tak si sjel do dobré střelecké pozice. Jeho pokus ovšem Carter Hart vyrazil vyrážečkou.

09:42

Ivan Provorov se snažil udržet kotouč ještě v útočném pásmu, jenže byl k tomu ještě v souboji, a tak kotouč projel do středního pásma. Letci jsou ale zpět.

09:16

Buffalo zatím působí o něco aktivnějším dojmem a vybojovalo další vhazování v pásmu. Philippe Myers poslal totiž puk jenom na zakázané uvolnění.

08:43

Nadále se nám hra přerušuje víceméně stále, a tak tempo utkání zatím není moc rychlé. Po zákroku Harta bude následovat vhazování po jeho levé ruce.

08:11

Sam Reinhart si dobře zpracoval kotouč bruslí a vydal se do útočného pásma po levé straně. Jeho střelu gólman viděl a vyrazil ji do ochranné sítě.

07:38

Komerční přestávka.

07:05

Hra je zatím plná nepřesností, což je velká škoda. O něco aktivněji zatím působí hostující celek, avšak ten toho ještě nijak nedokázal využít ke vstřelení gólu.

06:42

Claude Giroux je na ledě!

06:17

James van Riemsdyk odvedl skvělou práci v obranném pásmu, kde obral soupeře o puk. Puk sice dostal do středního pásma nadvakrát, ale dokázal to.

05:36

Buffalo se už dostalo do pásma a Rasmus Dahlin dostal nabito na modrou. Nepáral se s tím a vyslal slušnou ránu, jenže tu zblokovala obrana před ním.

05:01

Celkem brzy mají šavle zajímavou možnost, jelikož hrají přesilovou hru. Domácí hokejisté však vyhráli první vhazování a poslali kotouč přes všechny čáry.

04:42

Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Claude Giroux – 2 min., podrážení).

04:17

Střely na branku: 2 – 5!

03:55

Linus Ullmark měl spoustu času a chtěl pomoci spoluhráčům s rozehrávkou. Ta se mu ale úplně nepovedla, a tak musel rychle zpátky do branky.

03:08

Znovu se nám hra přerušila, a tak následovalo vhazování v obranném pásmu Flyers. Ti ho sice vyhráli, ale poté se provinili nepřesností v rozehrávce.

02:41

Hosté to zkusili rychlou protiakcí dva na dva. Nakonec přišla přihrávka do druhé vlny, ovšem s tou si poradil někdo ze soupeřů, který tento pokus srazil do rohu.

02:17

Jakub Voráček se nám celkem brzy ukázal střelou. Dostal nabito na vrcholek levého kruhu, ale jeho ránu z první gólman hostí schoval do výstroje.

01:49

Scott Laughton měl prostor na levé straně. Nakonec to vzal na sebe a proháčkoval se až mezi kruhy. Jeho následný bekhendový pokus Ullmark zastavil.

01:14

A během prvních minut zde máme již několikáté přerušení. Tentokrát za to mohla nepřesná rozehrávka Philadelphie, která skončila na zakázaném uvolnění.

00:45

Oba gólmani za sebou mají první zákroky. Ten těžší musel předvést Carter Hart, ale zvládl to. Mezitím se hra přesunula před druhého gólmana.

00:12

A dnešní utkání nám právě začalo! Favoritem jsou dnes domácí hokejisté, kteří hrají v černooranžových dresech. Naopak u Buffala dnes převažuje bílá barva.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Braun, Provorov (A), Hägg, Sanheim, Gostisbehere, P. Myers – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, Giroux (C), Voráček – Patrick, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Laczynski, Lindblom.

Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Irwin – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Okposo (A), Cozens, Ruotsalainen – Sheahan, Eakin, Rieder.

Rozhodčí: Blandina, Charron – Flemington, Gawryletz.
Československá stopa v utkání

Jakub Voráček (PHI) 36 zápasů, 7+25
Buffalo Sabres

To Buffalo je na tom ještě o něco hůře než jeho dnešní soupeř, je dokonce tím nejhorším týmem v celé NHL! Po čtyřiceti zápasech má na svém kontě jen čtyřiadvacet bodů, to nemůže být jiné než poslední místo ve Východní divizi. Šavle mají stejně špatnou obranu jako jejich dnešní soupeř, ovšem k tomu vstřelily jen devadesát tři branek. Buffalo v posledních třech zápasech vybojovalo dva body, když přehrálo New Jersey. Následně ale se stejným soupeřem padlo, načež nestačilo ani na Washington.

Nejproduktivnější hráči:
Sam Reinhart – 25 bodů (13+12)
Victor Olofsson – 23 bodů (11+12)
Taylor Hall – 19 bodů (2+17)

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Philadelphia Flyers

Philadelphia zatím nepředvádí ideální výkony, avšak to se dá říct i o jejím soupeři. Po čtyřiceti zápasech má na svém kontě čtyřiačtyřicet bodů, které ji stačí jen na pátou pozici Východní divize. Letci mají špatnou defenzivu, jednu z těch nejhorších v celé NHL, jelikož inkasovali už 143 branek, oni sami jich dali 119. Philadelphia v posledních třech duelech brala dva body, když porazila Boston v posledním zápase. Předtím se stejným soupeřem padla, stejně tak s Iskanders.

Nejproduktivnější hráči:
James van Riemsdyk – 33 bodů (13+20)
Jakub Voráček – 32 bodů (7+25)
Claude Giroux – 31 bodů (11+20)
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci NHL! V tomto střetu se podíváme na zápas mezi Philadelphiou a Buffalem. Úvodní buly je naplánováno na 20:00 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres

3:5

konec (2:0, 0:2, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Lindblom (Gostisbehere, Aube-Kubel), 15. Farabee (Patrick, Couturier), 44. Gostisbehere (Farabee, P. Myers) – 24. S. Reinhart (Skinner), 25. Ruotsalainen (Cozens), 57. Skinner (Olofsson, Bryson), 58. Asplund (Bryson), 60. Mittelstadt (Okposo, Sheahan)

Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Braun, Provorov (A), Hägg, Sanheim, Gostisbehere, P. Myers – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, Giroux (C), Voráček – Patrick, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Laczynski, Lindblom.

Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Irwin – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Okposo (A), Cozens, Ruotsalainen – Sheahan, Eakin, Rieder.

Rozhodčí: Blandina, Charron – Flemington, Gawryletz

Průběh zápasu
1. třetina
04:42 PHI 2 Giroux, podrážení
11:36 PHI 1:0 Lindblom (Gostisbehere, Aube-Kubel)
12:15 BUF 2 Ruotsalainen, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
14:15 PHI 2:0 Farabee (Patrick, Couturier)
16:58 PHI 2 P. Myers, držení
Po 1. třetině
2. třetina
23:56 BUF 2:1 S. Reinhart (Skinner)
24:42 BUF 2:2 Ruotsalainen (Cozens)
Po 2. třetině
3. třetina
43:47 PHI 3:2 Gostisbehere (Farabee, P. Myers)
45:08 PHI 2 Aube-Kubel, hákování
51:40 PHI 2 Hägg, hrubost
BUF 2 C. Miller, hrubost
56:57 BUF 3:3 Skinner (Olofsson, Bryson)
57:22 BUF 3:4 Asplund (Bryson)
59:37 BUF 3:5 Mittelstadt (Okposo, Sheahan)
Konec