Menu

Hokej

Play-off Chance ligy

HC Stadion Litoměřice – HC Dukla Jihlava

6:3

konec (2:1, 1:2, 3:0) Stav série: 2:1

23.03.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Čtvrtfinále • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.4 4.2 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s vámi loučím, přeji hezký zbytek večera a už zítra zde v Litoměřicích na počtenou! (19:12:43)
V Kalich Areně je dobojováno! Po zcela jednoznačné třetí třetině se Litoměřičtí ujali poprvé vedení v sérii, když Duklu v závěrečné třetině smetli 3:0, celkově tak 6:3. Jihlavští ale budou mít už zítra šanci na reparát.

Konec zápasu.

59:50

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Baláž – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

59:21

Josef Skořepa prohodil kotouč pod nohama Patrika Marcela, na Královu hokejku ale nestihl.

58:46

Jiří Fronk se dostal k zakončení z mezikruží po Illéšově nahrávce od mantinelu. Tomáš Král ale v tuto chvíli celkem snadno zareagoval a puk vyrazil.

58:25

Z poslední šance vybruslil Josef Jícha, který se středem pole dostal až k Žukovovi, kterého ale opět neprostřelil.

58:03

Jihlavští se marně snaží dostat do útočného pásma. Přihrávky od mantinelu ale zvládají kališníci blokovat.

57:50

Oba týmy v plném počtu.

56:45

Tomáš Harkabus si najel podél mantinelu do útočného pásma. Jeho nahození na branku ale bylo víc než nepřesné, neboť se odrazilo o mantinel o metr vedle Královy branky.

55:50

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Černý – 2 min., sekání).

54:29

54:29 Tomáš SVOBODA - 6:3

54:29

Litoměřice právě vstřelily branku!
Litoměřičtí jsou v přesilovkách nekompromisní, což dokazují jejím dalším využitím! Rychlou přihrávku přes brankoviště od Patrika Miškáře převzal na levé straně TOMÁŠ SVOBODA, který z první tvrdě poslal kotouč do jihlavské branky. Asistence: Patrik Miškář a Jan Holý.

53:23

Jihlavě se následně povedlo vyhodit puk až ke Královi. Stadion se tak musel vrátit zpět a ke střele se dostal Josef Jícha. Maxim Žukov ale včas reagoval vyrážečkou.

53:07

Tlak Litoměřic pokračoval ihned po vhazování. Rychlý nájezd ale Žukov pokryl.

52:59

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Daniel Kolář – 2 min., vysoká hůl).

52:47

Hosté v plném počtu.

51:43

51:43 Matěj TOMAN - 5:3

51:43

Litoměřice právě vstřelily branku!
Kališníci opět odstupují o dvě branky! MATĚJ TOMAN si narazil kotouč o mantinel a rychle se vyřítil proti Žukovově brance! Z levého kruhu posléze dokázal zcela přesně poslat puk za záda jihlavského gólmana. Asistence: Vladimír Kremláček a Josef Jícha.

51:08

Puk se už objevil v Žukovově brankovišti, avšak sudí nekompromisně rozmáchl rukama. V chaotické situaci před jihlavskou brankou neměl úplně přehled.

50:59

Dukla pokračuje ve čtyřech.

50:52

Hned zkraje oslabení vyhodili Jihlavští puk ke Královi. Kališníci se musí probít zpět.

50:47

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jakub Illéš – 2 min., sekání).

50:32

Stadion je ale v útočném pásmu aktivnější, byť ke střele se nijak dostat nemůže.

50:16

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Holý – 2 min., podrážení).

49:53

Slibná souhra mezi Patrikem Miškářem a Tomášem Svobodou. Po Miškářově přihrávce přes brankoviště ale nedokázal Svoboda přesně zpracovat kotouč a dopravit jej do branky.

49:05

Kališníci celkem rychle obsadili pozice v útočném pásmu. Od modré vypálil Holý, jeho šanci ale Žukov vyrazil. To se ještě snažil využít Tomáš Svoboda, přes dvojici hráčů v jihlavských barvách ale kotouč na branku neposlal.

48:59

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Pekr – 2 min., nedovolené bránění).

48:09

Nebezpečnou situaci si vytvořil před sebou Tomáš Král po Harkabusově střele, kterou vyrazil, ale neměl puk zcela pod kontrolou. Toho se snažil využít Jiří Fronk, který se snažil umístit puk k levé tyči. Král se ale rychle pohnul a nakonec dokázal situaci uhasit.

46:55

Z vrcholu od modré vypálil vyšší střelu Tomáš Svoboda. Puk ovšem branku přelétl a ocitl se nad ní.

45:44

Pekrovu střelu srazil Jan Holý. Do brejku tak mohl za odraženým kotoučem vystartovat Josef Jícha, u mantinelu ale nezvládl souboj s Tomášem Černým. Dukla se tak chopila situace a vrátila se ke Královi.

45:09

Nahození Jiřího Jebavého Jihlavští srazili ve středním pásmu a díky tomu se dostali ke kotouči za vlastní brankou. V protiakci ale kvůli ofsajdu za modrou čáru nepřešli.

43:42

Josef Skořepa se chopil střely z mezikruží. Ta ale nebyla příliš důrazná, navíc se mu zlomila hokejka. Nastala tak trochu kuriózní situace, kdy puk zvládli kališníci vyrazit, za Králova záda se ale dostala hokejka jihlavského kapitána.

43:22

Poblíž Žukovovy branky už se to začíná mlít. Sraženého Patrika Miškáře k ledu se jal bránit Martin Procházka. Sudí ale celkem rychle získali situaci pod kontrolu.

42:29

Hodně dlouho se držel v útoku Jan Strejček, ač kolem něj byla celá trojice hráčů Litoměřic. Přesto si nakonec kališnická obrana dokázala s touto šancí poradit.

41:57

Daniel Kolář ubránil puk před dojíždějícím Lukášem Stehlíkem a nasměroval svůj tým do brejku. Z něj od modré vystřelil Miroslav Juda, avšak přímo do Královy náruče.

41:42

Domácí v plném počtu.

41:15

41:15 Patrik MIŠKÁŘ - 4:3

41:15

Litoměřice právě vstřelily branku!
Stadion zvládl skórovat i přes oslabení! PATRIK MIŠKÁŘ využil chyby Harkabuse v rozehrávce a obkroužil si až překvapivě snadno celou jihlavskou formaci, Hned na to poslal kotouč přesně za Žukovova záda a svůj tým opět do vedení. Bez asistence.

40:06

Na počátku třetí třetiny se k puku dostali Jihlavští, kteří rozehráli od vlastní branky. Po chvíli se dostali ke Královi, na kterého ale nevystřelili.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá perioda naopak vyšla o něco lépe jihlavskému týmu, který ve velkém ostřeloval Královu branku. Přesto musel podruhé dotahovat dvoubrankovou ztrátu. V tom byl ale úspěšný a díky tomu je hra před závěrečnou třetinou stále otevřená.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., krosček).

39:11

Těžký souboj o kotouč v rohu po Žukovově pravé ruce nemohl najít svého vítěze. Až nakonec se vydala do akce Jihlava a Jakub Illéš do zakončení. Tomáš Král ale celkem snadno vyrazil.

38:08

Josef Jícha si klepal hokejkou o led pro nahrávku od Tomáše Svobody. Puk na něj letěl ale příliš rychle a Jícha ho nedokázal včas zpracovat. O chvilku později ale měl možnost šanci napravit, když se dostal sám do zakončení. Tentokrát sice vystřelil, ale Žukov šanci dokázal pokrýt.

37:29

Na druhé straně zahrozil Patrik Miškář, který se i přes Dundáčkovu osobní obranu dostal k zakončení. Jeho střela ale nebyla nijak důrazná a její zachycení nečinilo Žukovovi problém.

36:53

36:53 Tomáš ČACHOTSKÝ - 3:3

36:53

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští po dlouhém snažení vyrovnávají skóre utkání! Přihrávky zpoza Královy branky se zmocnil TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, který nekompromisně vytrestal vikýř litoměřické klece. Asistence: Jan Strejček.

36:06

Lukáš Válek převzal ve středním pásmu odražený kotouč po chybě Jihlavských a měl před sebou docela velké množství volného prostoru. Toho využil a následně poslal puk doleva na Jánského. Ten ale včas puk netrefil.

35:43

Domácí v plném počtu.

35:40

Přesto se Dukla do útoku dostala a snažila se pokračovat ve svém střeleckém snažení.

34:46

Tomáš Černý se vrátil za svou branku. Odkud rychle vypálil dopředu. Sám ale s pukem do pásma nevyjel, předal ho doleva Harkabusovi. Ten ovšem v první chvíli nepřešel přes modrou.

33:56

Rychlá souhra Jihlavských přinesla Skořepovo zakončení kousek od pravé tyče Královy svatyně. Gólman Litoměřic se ale dokázal rychle přesunout a střelu vykrýt.

33:43

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

32:45

Dukla rozehrála od vlastní branky. V útočném pásmu se objevil Matěj Pekr, který ale nepřešel přes litoměřický obranný trojúhelník. Jihlava ale v útočném snažení pokračuje.

31:54

Příliš dlouho držel na své holi kotouč Patrik Miškář při svém samostatném nájezdu směrem na Žukova. Tomu se pokusil procedit kotouč k pravé tyči, avšak v té době už měl jihlavský gólman akci zcela pod kontrolou a prostor u tyče nekompromisně uzamkl.

31:02

Lukáš Stehlík vypíchl kotouč Janu Strejčkovi. Přešel ale od modré na druhou modrou, kde si Strejček vzal puk zpět a vrátil jej směrem k litoměřické brance.

30:39

Domácí v plném počtu.

29:57

Matěj Pekr našel před brankou Josefa Skořepu, který stál těsně před brankovištěm. Královi se ale podařilo vypíchnout hokejkou puk nad sebe a domácí poté vyhodili.

28:55

V další přesilovce pokračují Jihlavští ve střeleckém tažení a posílají na Krále těžké střely. Litoměřický gólman je ale zatím zvládá vyrážet.

28:39

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., krosček).

28:25

Z tlaku na jihlavskou branku vybruslil Peter Jánský, který si najel skoro až k brance Žukova. Za modrou se ale dostal do sevření dvou hráčů Jihlavy, kteří ho zblokovali.

27:24

Jihlavská obranná trojice zastavila před Žukovem akci Stadionu a Tomáš Harkabus se vydal na opačný konec ledové plochy.

27:04

Litoměřická obrana se ale musí stále držet na pozoru. Jihlavský tlak ani v nejmenším neustává. Zatím ho ale kališníci zvládají blokovat.

25:38

25:38 Jakub ILLÉŠ - 3:2

25:38

Dukla právě vstřelila branku!
Stejně jako v první třetině i nyní Jihlavští rychle odpovídají! Po vhazování se dostal do šance JAKUB ILLÉŠ, který mezi kruhy převzal přihrávku od levého mantinelu. Napoprvé sice ještě Krále nepřekonal, odraženou střelu od betonů mu ale napasoval přesně mezi nohy. Asistence: Asistence: Tomáš Harkabus a Jiří Fronk.

25:09

25:09 Lukáš VÁLEK - 3:1

25:09

Litoměřice právě vstřelily branku!
Litoměřičtí využívají přesilovku a opět navyšují vedení! Odražený puk od betonů Žukova po střele Martina Procházky převzal v mezikruží LUKÁŠ VÁLEK, který ho z první poslal přímo za záda jihlavského brankáře. Asistence: Martin Procházka a Jan Holý.

24:40

Jako první vypálil na Žukova Martin Procházka, Střelu ale zvolil až moc razantní, tak se puk odrazil o plexisklo nad brankou Jihlavy.

24:31

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., krosček).

23:43

Lukáš Stehlík převzal odražený kotouč za svou branku. Do akce vyslal Petera Jánského, na něhož se ale nabalili tři hráči Jihlavy a definitivní stopku mu vystavil Matěj Pekr. Ten následně vyrazil proti Královi a vystřelil na něj. Strážce litoměřické svatyně ale puk podržel.

22:42

Litoměřická útočná souhra ale pokračuje. Mladíky vystřídala první kališnická formace a po Marcelově střele od modré neměl Žukov kotouč zcela pod kontrolou. Navíc se spustila drobná potyčka mezi Tomášem Svobodou a Jiřím Fronkem. Jihlavský gólman si ale nakonec dokázal poradit.

21:21

Tomáš Urban vybojoval v těžkém souboji za brankou Žukova kotouč a po souhře s Konečným naservíroval puk na pěknou šanci pro Lukáše Stehlíka. Ten se ale nedokázal včas zorientovat a kotouče si všiml až po jihlavském hráči.

20:56

Jiránkovu střelu z levého kruhu Král přikryl u ledu.

20:10

Jihlavští se rychle vydali do útočného pásma. Ze svého snažení ale střelu nevykřesali a naopak se hned poté museli vydat zpět k Žukovovi.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina dnešního utkání je za námi. Vstoupil do ní daleko lépe domácí tým, který se jako první ujal vedení, následně přežil čtyřminutové oslabení a hned po něm vedení navýšil. Až poté se Jihlava probudila, snížila a pokračovala v útočném snažení. Ke gólu to už ale nevedlo, proto domácí Stadion vstoupí do druhé části utkání s jednogólovým náskokem.

20:00

První třetina skončila.

19:27

Na závěr třetiny se Jihlavští vydali do akce proti Královi. Z tohoto nájezdu ho ale neohrozili.

17:55

Vladimír Kremláček zabránil Josefu Skořepovi dostat se do vyložené šance. Kališníci posléze otočili hru a Ondřej Baláž prověřil Žukova střelou od modré. Její lapení ale nebylo pro jihlavského gólmana příliš náročné.

16:56

Illéšovu střelu vyrazil ještě před Králem Marek Berka. Litoměřičtí se posléze vydali k Žukovovi.

16:43

Hosté v plném počtu.

15:39

Po Výtiskově rozehrávce obsadili kališníci pozice v útočném pásmu. Z vnější hranice kruhu napálil tvrdě puk na branku Peter Jánský, Žukov ji ale zvládl vyrazit.

15:07

Hosté zatím zvládají blokovat ve čtyřech. Litoměřičtí se málokdy mohou dostat přes modrou, o to méně pak k vystřelení na Maxima Žukova.

14:43

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Černý – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

14:14

Balážovu střelu Žukov dokázal vyrazit. Následně na opačný konec kluziště vyrazil Tomáš Harkabus a obkroužil si celé útočné pásmo. Od modré posléze vypálil, Král ale puk lapil.

13:16

Z přetahované o puk mezi Miškářem a Pekrem vyšel lépe domácí forvard, který poslal kotouč za sebe na litoměřickou obranu. Jihlavští ale nadále bojovali a nepustili soupeře do brejku.

12:50

Další střelu na branku si připsal Josef Skořepa, který poslal puk na branku ze středního pásma. Tomáš Král ale pohotově reagoval svou lapačkou.

12:22

Jan Holý srazil Lukáše Mareše a pokusil se vytěsnil hosty ven ze třetiny. Přesto se na modré dostal ke střele Vítězslav Brož, jehož ránu středem pole Král podržel.

10:28

10:28 Daniel KOLÁŘ - 2:1

10:28

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava ale rychle reaguje! Čachotského přihrávky zpoza branky se zmocnil na vnitřní hranici pravého kruhu DANIEL KOLÁŘ a z první tvrdě rozvlnil síť Královy svatyně. Asistence: Matěj Pekr a Tomáš Čachotský.

10:07

10:07 Tomáš URBAN - 2:0

10:07

Litoměřice právě vstřelily branku!
Litoměřičtí přežili čtyři minuty v početní nevýhodě a krátce po vyrovnání početních sil reagují navýšením vedení! Z hranice kruhu si sjel přesně před branku TOMÁŠ URBAN, který poslal puk přesně pod horní víko Žukovovy klece. Asistence: Lukáš Stehlík a Peter Jánský.

09:52

Domácí v plném počtu.

09:49

Poslední střelu jihlavského tlaku vyslal od modré Jakub Illéš. Král ale zachytil puk u těla a zbývají už jen tři vteřiny přesilovky Dukly.

09:01

Vladimír Kremláček poslal puk podél mantinelu až za Žukova. Hráči Jihlavy se ale rychle dostali zpět a opět zatápěli Tomášovi Královi.

08:07

Do druhé přesilovky vstoupili Jihlavští o něco lépe. První střeleckou salvu ale zvládl Král odrazit a kališníci posléze vyhodili puk do bezpečí.

07:52

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., podrážení).

07:39

Domácí v plném počtu.

07:36

Patrik Marcel vyjel s pukem až do středního pásma. Jal se pokračovat dál, avšak v souboji hráčů s číslem 44 nestačil na Daniela Koláře.

06:52

Z levého kruhu poslal rychlou střelu na Krále Tomáš Harkabus. Gólman Litoměřic ale dokázal kotouč vyrazit svým betonem.

06:08

Čachotského nájezd na branku zastavil Josef Jícha. Hosté se poté ještě nějakou chvíli drželi před Králem, ohrozit ho ale nedokázali.

05:39

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Marek Berka – 2 min., krosček).

05:26

Jan Strejček nezvládl natřikrát poslat kotouč přes dorážejícího hráče Litoměřic. Místo toho Marek Berka obkroužil Žukovovu klec a poslal puk dopředu na Jana Holého. Jeho střelu od modré už ale Jihlavští srazili.

05:05

Marcelovo obloukovité nahození na branku lapil Žukov nad svou hlavou. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

03:28

Přesně mezi kruhy se dostal Patrik Miškář. K zakončení se ale neodhodlal, namísto toho posunul puk doleva na Tomáše Svobodu. Tomu ovšem kotouč odskočil od hole.

02:52

Důležitý obranný zákrok Jana Výtiska, kterým narušil přihrávku od Tomáše Harkabuse na Jiřího Fronka. Jihlavští se kvůli tomu museli stáhnout od Královy klece.

01:39

01:39 Jakub KONEČNÝ - 1:0

01:39

Litoměřice právě vstřelily branku!
Litoměřičtí se rychle ujímají vedení! Lukáš Stehlík vystartoval podél levého mantinelu rychle do útočného pásma. Před brankou našel kolmicí JAKUBA KONEČNÉHO, který prostřelil kotouč Žukovovi mezi nohama. Asistence: Lukáš Stehlík a Vladimír Kremláček.

01:19

Matěj Pekr pouze nahodil kotouč za Krále a zamířil na střídačku.

00:07

Martin Procházka se pokusil probít přes modrou čáru. Hned jako první se mu ale do cesty postavil Tomáš Harkabus, který zahájil protiakci Dukly. Ta ovšem ke střele na Krále nevedla.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Černohorský – T. Svoboda, Miškář, Procházka – Jícha, Válek, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Toman, Jindra.

HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – Mareš, D. Kolář (A), Dundáček, T. Černý, Bilčík, Strejček, D. Krenželok – T. Harkabus, Fronk, Illéš – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – Jiránek, Lichanec, Mácha – T. Havránek, Juda, Vítězslav Brož.

Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment.
Do druhého utkání vstoupili kališníci stejně jako před dvěma lety s jiným gólmanem. Tehdy Tomáše Krále vystřídal současný strážce svatyně sešívaných Martin Michajlov, letos se do této role postavil Adam Beran. A historie se opakovala i ve výsledku, protože v obou případech vyhrál Stadion shodně 4:1. Skóre otevřel v šesté minutě Matěj Beran, pro něhož to ale byla finální trefa, neboť musel odstoupit kvůli zranění. Jihlavští si posléze vytvořili tlak, který vyústil ve vyrovnávací trefu Matěje Pekra. Na další góly se ale čekalo až do závěrečné periody, kdy Stadion využil přesilovkového tlaku a góly Martina Procházky, Patrika Miškáře a Petera Jánského si zajistil, že se v Jihlavě ještě minimálně jednou představí.
Obě dosud odehrané klání se vždy nesly v jiném duchu. V tom prvním se čekalo na vstřelení úvodního gólu až do 46. minuty, kdy umístil kotouč za Králova záda Jiří Fronk. O osm minut později ještě stvrdil vedení Dukly Josef Skořepa. Litoměřické snížení z hole Jana Holého přišlo až třináct vteřin před koncem zápasu a to už na vyrovnání nestačilo. Dukla se tak jako první ujala vedení v sérii.
To Jihlava se po základní části probojovala mezi nejlepší čtyřku a z druhé pozice tak čekala, kdo skončí z osudí předkola na třetí nejhorší příčce a vyzve ve čtvrtfinále právě Duklu. Stejně jako před dvěma lety se takovým týmem staly Litoměřice. Jihlavští tak zatím odehráli v play-off jen dva zápasy, v nichž se jen dva hráči dostali na hranici dvou kanadských bodů. A to Tomáš Čachotský a Filip Dundáček. Oba shodně se dvěma nahrávkami. Další čtveřice hráčů pak má na kontě jeden gól nebo jednu asistenci. Obě čtvrtfinálové utkání odchytal Maxim Žukov. Jeho úspěšnost ale příliš vysoká není, zastavila se na 88,89 %.
Litoměřičtí se do čtvrtfinále probojovali po vyhrocené sérii předkola s Baníkem Sokolov, která dospěla až do maximálního počtu pěti utkání. V tom posledním ale kališníci smetli Sokolov vysoko 5:0 a díky tomu postoupili do čtvrtfinále, kde narazili na Duklu Jihlava. Hráči Stadionu se stejně jako v základní části drží střelecky na výši. Ne náhodou tak mají v nejlepší pětici nejproduktivnějších hráčů v play-off hned čtveřici. Od prvního Patrika Miškáře se postupně seřadili dolů Jan Holý, Martin Procházka a Matěj Beran. Až páté místo připadlo na porubského Endála. Daří se i oběma gólmanům. Většinu utkání odchytal Tomáš Král, který si zajistil úspěšnost 93,43 %. Naposledy se ale kvůli Králově zranění postavil mezi tři tyče Adam Beran, přičemž jeho úspěšnost činí 96,43 %.
Zdravím vás u třetího čtvrtfinálového klání mezi Stadionem Litoměřice a Duklou Jihlava. Po dvou zápasech v jihlavské CZ LOKO Aréně se série za vyrovnaného stavu přesunula do Litoměřic. Šance jsou tedy na obou stranách otevřené, o to atraktivnější utkání nás čeká.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HC Stadion Litoměřice – HC Dukla Jihlava

6:3

konec (2:1, 1:2, 3:0) Stav série: 2:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Konečný (L. Stehlík, Kremláček), 11. Urban (L. Stehlík, Jánský), 26. Válek (Procházka, J. Holý), 42. Miškář, 52. Toman (Kremláček, Jícha), 55. T. Svoboda (Miškář, J. Holý) – 11. D. Kolář (Pekr, Čachotský), 26. Illéš (T. Harkabus, Fronk), 37. Čachotský (Strejček)

HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Černohorský – T. Svoboda, Miškář, Procházka – Jícha, Válek, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Toman, Jindra.

HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – Mareš, D. Kolář (A), Dundáček, T. Černý, Bilčík, Strejček, D. Krenželok – T. Harkabus, Fronk, Illéš – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – Jiránek, Lichanec, Mácha – T. Havránek, Juda, Vítězslav Brož.

Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment

Průběh zápasu
1. třetina
01:39 LTM 1:0 Konečný (L. Stehlík, Kremláček)
05:39 LTM 2 Berka, krosček
07:52 LTM 2 Jánský, podrážení
10:07 LTM 2:0 Urban (L. Stehlík, Jánský)
10:28 JIH 2:1 D. Kolář (Pekr, Čachotský)
14:43 JIH 2 T. Černý, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
24:31 JIH 2 Bilčík, krosček
25:09 LTM 3:1 Válek (Procházka, J. Holý)
25:38 JIH 3:2 Illéš (T. Harkabus, Fronk)
28:39 LTM 2 Jánský, krosček
33:43 LTM 2 Jícha, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
36:53 JIH 3:3 Čachotský (Strejček)
39:42 LTM 2 Marcel, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
41:15 LTM 4:3 Miškář
48:59 JIH 2 Pekr, nedovolené bránění
50:16 LTM 2 J. Holý, podrážení
50:47 JIH 2 Illéš, sekání
51:43 LTM 5:3 Toman (Kremláček, Jícha)
52:59 JIH 2 D. Kolář, vysoká hůl
54:29 LTM 6:3 T. Svoboda (Miškář, J. Holý)
55:50 LTM 2 Jícha, sekání
JIH 2 T. Černý, sekání
59:50 LTM 2 Baláž, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Konec