Menu

Fotbal

Evropská liga

Arsenal FC – Benfica Lisabon

3:2

konec (1:1)

25.02.2021, 18:55 • Stadio Georgios Karaiskakis, Pireus • 1/16 finále • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.74 3.91 5.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

87. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 3:2

87

Arsenal právě vstřelil branku!
Aktuálně je Arsenal postupujícím týmem! Bukayo Saka odcentroval z levé strany a na zadní tyči situaci uzavíral PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, který hlavou vrací kanonýry do vedení. Sledujeme strhující utkání a Benfice stále vstřelit jeden gól. Asistence: Bukayo Saka.

67

67. Kieran TIERNEY - 2:2

67

Arsenal právě vstřelil branku!
To je utkání jako hrom a Arsenal potřebuje dát ještě jeden gól! Willian přihrál na hranici šestnáctky, kde si KIERAN TIERNEY obhodil soupeře a seběhl si kousek blíže k brance. Jeho pokus z levé části vápna pak zamířil přesně k pravé tyči, to byl pěkný moment skotského krajního obránce The Gunners. Asistence: Willian.

61

61. Rafa SILVA - 1:2

61

Benfica právě vstřelila branku!
Školáckou chybu předvedl Dani Ceballos a Benfica se ujímá vedení! Španělský záložník chtěl dát vysoký míč za sebe, ale vůbec mu hlavička nevyšla. Sám na německého brankáře se hnal RAFA SILVA, který si Bernda Lena obhodil a trefil prázdnou bránu. Arsenal v tuto chvíli musí dát dvě branky!

43

43. Diogo GONÇALVES - 1:1

43

Benfica právě vstřelila branku!
Nááádherný gól a brankou do šatny je vyrovnáno! Dani Ceballos fauloval soupeře před šestnáctkou a balon si postavil DIOGO GONÇALVES. Portugalský záložník to trefil na jedničku, když míč nasměřoval do levého horního rohu branky. Bernd Leno plachtil vzduchem, ale na milimetrovou střelu nemohl dosáhnout!

21

21. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 1:0

21

Arsenal právě vstřelil branku!
Tohle je velmi důležitý gól pro Arsenal a prosadil se gabonský střelecký mág! Bukayo Saka vymyslel nádhernou přihrávku, na kterou si naběhl PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, jenž jemným lobem přehodil vybíhajícího brankáře. Kapitán londýnského mužstva se jako první zapsal mezi střelce zápasu – 1:0. Asistence: Bukayo Saka.

Arsenal FC – Benfica Lisabon

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Aubameyang (Saka), 67. Tierney (Willian), 87. Aubameyang (Saka) – 43. D. Gonçalves, 61. R. Silva

Karty:   5. Taarabt (BNF)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:3.

Arsenal FC: Leno – Bellerín (78. A. Lacazette), David Luiz, Gabriel Magalhaes, Tierney – D. Ceballos (63. Partey), Xhaka, Odegaard (90. Alnaní) – Smith-Rowe (63. Willian), Aubameyang (C), Saka (90. Chambers).
Náhradníci: Hein, Ryan – Willian, Alnaní, Chambers, A. Lacazette, Marí, Martinelli, Nketiah, Pépé, Soares, Partey.

Benfica Lisabon: Leite – Veríssimo, Otamendi, Vertonghen – D. Gonçalves, Taarabt (57. Gabriel Pires), Weigl (90. Waldschmidt), R. Silva, Grimaldo (85. N. Tavares) – Pizzi (C) (57. Everton) – Seferović (57. Núñez).
Náhradníci: Svilar, Vlachodimos – Gabriel, Cervi, Pedrinho, Chiquinho, Gilberto, Núñez, Ramos, Everton, N. Tavares, Waldschmidt.

Rozhodčí: Björn Kuipers – Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (všichni Nizozemsko)

První zápas: Benfica - Arsenal 1:1