Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – FC Barcelona

2:3

konec (1:2)

06.01.2021, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • 2. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 5.22 4.22 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Rozhodčí nastaví tři minuty!

90

Bilbao právě vstřelilo branku!
Ještě tu máme zápletku pro závěrečné minuty! Álex Berenguer nahrál na hranici šestnáctky IKEROVI MUNIAINOVI, jehož technická střela pravačkou zapadla ke vzdálenější tyči ter Stegenovy svatyně – 2:3.

80

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Raúl García, přichází Jon Morcillo.

75

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergiño Dest, přichází Oscar Mingueza.
Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Martin Braithwaite.

72

Lionel Messi útočil na hattrick! Griezmann ho našel zpětnou přihrávkou a malý Argentinec trefil z hranice šestnáctky dnes už podruhé tyč!

70

Nyní si Dani García ale vykoledoval žlutou kartu.

66

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Óscar de Marcos, přichází Álex Berenguer.
Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Mikel Vesga, přichází Dani García.

62

Barcelona právě vstřelila branku!
Teď už Blaugranas domácím Baskům odskakují! Skórovali po krásné akci, kterou rozjel a také zakončil dnes výtečný LIONEL MESSI. Hostující kapitán předal před šestnáctkou míč Albovi a naběhl si do pokutového území. Balón se mezitím dostal od Alby až k Antoinovi Griezmannovi, jenž z levé strany šestnáctky našel přesnou přihrávkou Messiho a ten z nějakých 8 metrů vypálil do spodní části břevna, od kterého se balón odrazil do sítě – 1:3.

59

Hosté byli blízko navýšení náskoku! Ousmane Dembèlé na pravé straně dlouho držel míč. Nakonec nahrál Lionelovi Messimu, který vypálil levačkou z hranice šestnáctky a orazítkoval spojnici břevna a tyče!

57

Žlutou kartu dostává Clément Lenglet (FC Barcelona).

53

Lionel Messi dostal přihrávku za obranu a svůj únik zakončil přesně! Gól ale platit nemůže, pomezní mával ofsajd, který potvrdila i technika. Bylo to ale dosti těsné!

51

Málem bylo vyrovnáno! Přízemní centr Mikela Balenziagy tečoval na přední tyči špičkou kopačky Iñaki Williams a balón se snesl těsně vedle svatyně Barcelony. Tohle by Marc-André ter Stegen rozhodně neměl!

40

Tentokrát se Unai Simón vytáhl! Z levé strany pokutového území napřáhl Antoine Griezmann, který střílel ke vzdálenější tyči. Brankář Balbaa však předvedl tygří skok a balón vyrazil.

38

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté vedou! LIONEL MESSI poslal míč dopředu na Pedriho, který na svého kapitána počkal a před šestnáctkou mu balón vrátil. Tím vyšachoval ze hry brankáře Simóna, který Pedrimu zmenšoval střelecký úhel a Messi zamířil po zemi k bližší tyči. Gólman Athleticu se už jen díval – 1:2

32

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Yuri Berchiche, přichází Mikel Balenziaga.

27

Žlutou kartu dostává Mikel Vesga (Athletic Bilbao), který na půlce hřiště podrazil Ousmaneho Dembèlého.

23

Dembèlé nalevo uvolnil Jordiho Albu, který střílel z ostrého úhlu. Unai Simón byl pozorný a vyrazil míč na roh!

14

Barcelona právě vstřelila branku!
Z rohového kopu se hosté sice neprosadili, ale mrzet je to nemuselo. V gól totiž přetavili hned svou další akci! Lionel Messi poslal z levé strany perfektní centr na vzdálenější tyč, kam si zaběhl Frenkie de Jong. Ten balón vrátil přes brankáře Simóna před bránu a PEDRI ho hlavou pohodlně usměrnil do sítě.

13

Ousmane Dembèlé ze střední vzdálenosti pořádně protáhl brankáře Unaie Simóna. Ten střelu, která směřovala na zadní tyč, vytěsnil na roh!

7

Zahrozili také Blaugranas. Lionel Messi zatáhl míč do šestnáctky z pravé strany. Jeho přihrávku sklepl Griezmann proti noze Sergiña Desta, jehož zakončení vytěsnil na roh Unai Simón!

6

Další šance domácích! Iker Muniain nahrál v pokutovém území doleva Yurimu Berchicheovi, který pálil do boční sítě.

3

Bilbao právě vstřelilo branku!
A domácí se z následného protiútoku prosazují! Přihrávku za obranu obdržel IÑAKI WILLIAMS, který v jejím momentě vybíhal ještě z vlastní poloviny, takže o ofsajdu nemohla být ani řeč. V pokutovém území si pak útočník Athleticu pohrál s vracejícím se Lengletem a přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře ter Stegena.

Athletic Bilbao – FC Barcelona

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 3. I. Williams (Raúl García), 90. Muniain (Berenguer) – 14. Pedri (F. de Jong), 38. Messi (Pedri), 62. Messi (Griezmann)

Karty:   27. Vesga (ATB), 70. Dani García (ATB) – 57. Lenglet (BAR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:6.

Athletic Bilbao: Simón – Capa, Núñez, I. Martínez, Berchiche (32. Balenziaga) – de Marcos (66. Berenguer), Vesga (66. Dani García), Vencedor, Muniain (C) – I. Williams, Raúl García (80. Morcillo).
Náhradníci: Ezkieta – Kodro, I. Gómez, Berenguer, Lekue, Dani García, I. Córdoba, Morcillo, Sancet, Balenziaga, Villalibre, Vicente.

FC Barcelona: ter Stegen – Dest (75. Mingueza), R. Araújo, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets, Pedri – Griezmann, Messi (C), O. Dembèlé (75. Braithwaite).
Náhradníci: Neto, Peña – de la Fuente, Mingueza, Firpo, Pjanić, Umtiti, Braithwaite, Trincão, Puig.

Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, García