Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – FC Barcelona

2:3

konec (1:2)

06.01.2021, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • 2. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 5.22 4.22 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Bilbao právě vstřelilo branku!
Ještě tu máme zápletku pro závěrečné minuty! Álex Berenguer nahrál na hranici šestnáctky IKEROVI MUNIAINOVI, jehož technická střela pravačkou zapadla ke vzdálenější tyči ter Stegenovy svatyně – 2:3.

62

Barcelona právě vstřelila branku!
Teď už Blaugranas domácím Baskům odskakují! Skórovali po krásné akci, kterou rozjel a také zakončil dnes výtečný LIONEL MESSI. Hostující kapitán předal před šestnáctkou míč Albovi a naběhl si do pokutového území. Balón se mezitím dostal od Alby až k Antoinovi Griezmannovi, jenž z levé strany šestnáctky našel přesnou přihrávkou Messiho a ten z nějakých 8 metrů vypálil do spodní části břevna, od kterého se balón odrazil do sítě – 1:3.

38

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté vedou! LIONEL MESSI poslal míč dopředu na Pedriho, který na svého kapitána počkal a před šestnáctkou mu balón vrátil. Tím vyšachoval ze hry brankáře Simóna, který Pedrimu zmenšoval střelecký úhel a Messi zamířil po zemi k bližší tyči. Gólman Athleticu se už jen díval – 1:2

14

Barcelona právě vstřelila branku!
Z rohového kopu se hosté sice neprosadili, ale mrzet je to nemuselo. V gól totiž přetavili hned svou další akci! Lionel Messi poslal z levé strany perfektní centr na vzdálenější tyč, kam si zaběhl Frenkie de Jong. Ten balón vrátil přes brankáře Simóna před bránu a PEDRI ho hlavou pohodlně usměrnil do sítě.

3

Bilbao právě vstřelilo branku!
A domácí se z následného protiútoku prosazují! Přihrávku za obranu obdržel IÑAKI WILLIAMS, který v jejím momentě vybíhal ještě z vlastní poloviny, takže o ofsajdu nemohla být ani řeč. V pokutovém území si pak útočník Athleticu pohrál s vracejícím se Lengletem a přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře ter Stegena.

Athletic Bilbao – FC Barcelona

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 3. I. Williams (Raúl García), 90. Muniain (Berenguer) – 14. Pedri (F. de Jong), 38. Messi (Pedri), 62. Messi (Griezmann)

Karty:   27. Vesga (ATB), 70. Dani García (ATB) – 57. Lenglet (BAR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:6.

Athletic Bilbao: Simón – Capa, Núñez, I. Martínez, Berchiche (32. Balenziaga) – de Marcos (66. Berenguer), Vesga (66. Dani García), Vencedor, Muniain (C) – I. Williams, Raúl García (80. Morcillo).
Náhradníci: Ezkieta – Kodro, I. Gómez, Berenguer, Lekue, Dani García, I. Córdoba, Morcillo, Sancet, Balenziaga, Villalibre, Vicente.

FC Barcelona: ter Stegen – Dest (75. Mingueza), R. Araújo, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets, Pedri – Griezmann, Messi (C), O. Dembèlé (75. Braithwaite).
Náhradníci: Neto, Peña – de la Fuente, Mingueza, Firpo, Pjanić, Umtiti, Braithwaite, Trincão, Puig.

Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, García