Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Juventus FC

1:3

konec (1:1)

06.01.2021, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 16. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 3.39 3.48 2.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:47:26)
Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:12.
Šlágr 16. kola Serie A zvládl vítězně Juventus, který zvítězil na stadiónu AC Milán 3:1 a přiblížil se tak lídrovi tabulky na rozdíl sedmi bodů. Stadou dámu poslal do vedení v 16. minutě Federico Chiesa, který si narazil s Dybalou a křižnou střelou prostřelil Donnarummu. Domácí našli odpověď v závěru úvodního dějství, kdy se parádní ránou do pravé šibenice prezentoval Davide Calabria. Ve druhém poločase ovšem stříleli už jen hosté. Federico Chiesa měl střelecký den, v 62. minutě přidal technickým zakončením k levé tyči svůj druhý zásah v utkání. Pojistku na vítězství Pirlových svěřenců dali střídající hráči, přihrávku Kulusevského přetavil v gól Američan Weston McKennie. AC Milán byl až do dneška posledním neporaženým týmem soutěže. Jednu porážku v lize má na kontě i Juventus, ten však nasbíral o dvě výhry méně.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Poslední útok podnikli domácí fotbalisté středem hřiště. Rafael Leao patičkou hledal Hakana Çalhanoğla, jemuž poslal kulatý nesmysl za paty.

90+4

Daniel Maldini se nyní zachoval hodně sobecky. Na levé straně měl úplně volného Díaze, avšak situaci vzal na sebe. Slabou střelou pouze pozdravil Szczęsného.

90+3

Středopolař Franck Kessié zkoušel ve skluzu zastavit pohyb McKennieho. To se podařilo, jenže při pádu na trávník se míče dotkl rukou, což pozornosti rozhodčího neuniklo.

90+2

Po Maldiniho centru se strhl v pokutovém území Staré dámy velký boj o balón Vítězně z něj vyšel Merih Demiral, který okamžitě odkopl do bezpečí.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

90

Premiérovou žlutou kartu v domácím výběru inkasoval Alessio Romagnoli. Domácí kapitán nestihl včas zastavit svůj pohyb a tvrdě narazil do Ronalda.

89

Lorenzo Colombo upadl v šestnáctce protivníka, ani v tomto případě se Milánští penalty nedočkali. Mladičký útočník si byl vědom, že zákrok de Ligta byl čistý, rychle se bez jakýchkoliv protestů zvedl.

88

Aktivita Rossoneri pokračuje. Hakan Çalhanoğlu obdržel nahrávku od Maldiniho, tvrdý projektil vyslaný ze střední vzdálenosti minul cílové zařízení o několik metrů.

87

Hakan Çalhanoğlu našel hlavu Alessia Romagnoliho, který však hlavičkoval v záklonu a to mělo na kvalitu zakončení velký vliv, míč proletěl nad.

87

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gianluca Frabotta, přichází Merih Demiral.
Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Lorenzo Colombo.

86

Domácí mají možnost přiblížit se soupeři na kontakt ze standardky. Samuel Castillejo si hodil míč mezi nohama Danila, aby následně přepadl přes jeho nataženou nohu.

85

Velmi odvážný pokus pokus předvedl hříšník z před malé chvíle Gianluca Frabotta. Místo očekávaného centru pálil na bránu, přímo do rukavic připraveného Donnarummy.

84

Z osmnácti metrů vyzkoušel štěstí Hakan Çalhanoğlu. Technická rána mířila přímo do středu brány, Wojciech Szczęsny měl snadnou práci.

83

Gianluca Frabotta zezadu nebezpečně podrazil Castilleja, který spadl na záda. Italský bek se soupeři alespoň sportovně omluvil.

AC Milán – Juventus FC

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Calabria (Leao) – 19. Chiesa (Dybala), 62. Chiesa (Dybala), 76. McKennie (Kulusevski)

Karty:   90. A. Romagnoli (ACM) – 60. Bentancur (JUV), 72. Danilo (JUV)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:12.

AC Milán: G. Donnarumma – Dalot (81. Maldini), Kjaer (81. Kalulu), A. Romagnoli (C), Hernández – Calabria (81. Conti), Kessié – Castillejo (87. L. Colombo), Çalhanoğlu, Hauge (67. B. Díaz) – Leao.
Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – L. Colombo, Conti, B. Díaz, Duarte, Frigerio, Kalulu, Maldini, Musacchio.

Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C), de Ligt, Frabotta (87. Demiral) – Chiesa (64. Kulusevski), Bentancur (74. Arthur), Rabiot, Ramsey (74. Bernardeschi) – Dybala (64. McKennie), Ronaldo.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Arthur, Bernardeschi, Da Graca, Demiral, Di Pardo, Fagioli, Chiellini, Kulusevski, McKennie, Portanova.

Rozhodčí: Massimiliano Irrati – Alessandro Costanzo, Salvatore Longo