Menu

Fotbal

Evropská liga

Molde FK – Dundalk FC

3:1

konec (2:0)

03.12.2020, 21:00 • Aker Stadion, Molde • Skupina B • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.26 6.3 11.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Jordan FLORES - 3:1

90+5

Dundalk právě vstřelil branku!
Nádherný gól zbavuje Andrease Lindeho čistého konta. Odražený míč po rohovém kopu z levé strany sebral Seán Gannon. Svou předávku věnoval JORDANU FLORESOVI, který zavřel oči a těsně před koncem nastaveného času zkusil propálit vše, co mu stojí v cestě. A přesně to se záložníkovi irského Dundalku povedlo. Parádní střela zaplula do horních pater branky a hosté si připisují alespoň jeden čestný úspěch. Asistence: Seán Gannon.

90+1

Molde si za vcelku hlasitého potlesku tribun užívají kombinaci na vlastní polovině. V tom ale přichází ztráta a ani Erling Knudtzon nedohraje bez žlutého napomenutí.

89

89. Bolly po svém průniku zasáhl tyč

89

Bollymu se nepovedlo vyhrát souboj přes urostlého Gartlanda. O chvíli později sice do vápna proskočil, ale trefuje tyč. Mohlo to být 4:0.

86

Jednogólový střelec Ohi Omoijuanfo si půjde sednout na hráčskou lavici a šanci dostává na samotný závěr Mathis Bolly.

84

Risa musel provést taktický zákrok proti pravidlům, který mu ale po dvou úchvatných asistencích asi nikdo nevyčte. Žlutá karta je nicméně neoddiskutovatelná.

79

Střídání v týmu Molde FK: ze hřiště odchází Fredrik Aursnes, přichází Tobias Christensen.
Střídání v týmu Molde FK: ze hřiště odchází Magnus Wolff Eikrem, přichází Leke James.
Střídání v týmu Molde FK: ze hřiště odchází Eirik Hestad, přichází Mattias Moström.

73

Z hrací plochy se pakuje také McMillan, kterého může Dundalk potřebovat o víkendu v domácí soutěži. Kratší šichtu si dnes odpracuje také David McMillan.

68

Střídání v týmu Molde FK: ze hřiště odchází Stian Gregersen, přichází Etzaz Hussain.
Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Chris Shields, přichází John Mountney.

68

68. Martin ELLINGSEN - 3:0

68

Molde právě vstřelilo branku!
Tentokrát už se Dundalku daří rohový kop dokonale využít. Magnus Wolff Eikrem je mašinou na přesné centry, na zadní tyči nyní vyhledal MARTINA ELLINGSENA. Jeho hlavičku ještě zkoušel zastavit Cameron Dummigan, zběsilý výběh z brankové čáry ovšem nestačil a zmatku v defenzivě Dundalku nasadil korunu gólman Rogers, jemuž míč nešťastně propadl mezi nohama. Stav ukazuje hodnotu 3:0. Asistence: Magnus Wolff Eikrem.

66

Žlutou kartu vidí zřejmě kvůli dodatečným protestům Brian Gartland.

61

Hned tři změny si přichystal trenérský štáb Dundalku. Hřiště opouští Andy Boyle, Nathan Oduwa i Greg Sloggett. Prorazit naopak v poslední třetině utkání zkusí Patrick McEleney, Michael Duffy a Daniel Cleary.

57

57. Sheriff Sinyan zahazuje další gólovku

57

Neskutečné zaváhání Sinyana, který neproměňuje ani svou druhou obrovskou šanci v tomto utkání. Po dalším úžasném rohu Eikrema a zákroku Rogerse proti Omoijuanfovi se před Sinyanem objevila prázdná branka. Stoper Molde však trestuhodně minul.

52

Důraz oplácí Stian Gregersen. Tady musí přijít první žluté napomenutí. Nathan Oduwa se zvedl z trávníku, ale ještě chvíli bude tento souboj vyběhávat.

40

40. Ohi OMOIJUANFO - 2:0

40

Molde právě vstřelilo branku!
Domácí šikovně změnili strategii a jakmile to nešlo z pravé strany, rozhodli se své útoky vést zleva. Je z toho další úspěšný zásah. Asistenci opět připisuje Birk Risa, který luxusním pasem vyhledal na malém vápně OHIHO OMOIJUANFOA. Tomu stačilo lehce trknout do míče a už se mohl vesele radovat se spoluhráči. Molde vede v utkání, kde si nemůže dovolit zaváhat, už 2:0. Asistence: Birk Risa.

30

30. Magnus Wolff Eikrem - 1:0

30

Molde právě vstřelilo branku!
Domácím se konečně daří prolomit kletbu nepřesných centrů. Birk Risa poslal do vápna velmi kvalitní navštívenku, ze které gólový efekt vytěžil MAGNUS WOLFF EIKREM. Ten si za svou pracovitost trefu určitě zasloužil. Na brance má nepostradatelný podíl také Erling Knudtzon, který akci nezabalil poté, co v šestnáctce ideálně nezpracoval nadějný vzdušný pas. Favorit z Molde vede 1:0. Asistence: Birk Risa.

12

12. Proti hlavičce Sinyana se postavil Dummigan

12

Napodruhé už domácí zvládli skvěle rozehrát, jenže Sheriff Sinyan se svou šancí naložil velmi ledabyle a Cameron Dummigan dokázal zasáhnout na brankové čáře. Počítáme úvodní ránu do prostoru tří tyčí.

Molde FK – Dundalk FC

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Eikrem (Risa), 40. Omoijuanfo (Risa), 68. Ellingsen (Eikrem) – 90+5. Flores (Gannon)

Karty:   52. Gregersen (MLD), 84. Risa (MLD), 90+1. Knudtzon (MLD) – 66. Gartland (DAK)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:4.

Molde FK: Linde – Wingo, Gregersen (68. Hussain), Sinyan, Risa – Aursnes (79. Christensen), Eikrem (79. James), Ellingsen – E. Hestad (79. Moström), Omoijuanfo (86. Bolly), Knudtzon.
Náhradníci: Ranmark, Craninx – Moström, Bolly, Christensen, Hussain, James, Holmgren Pedersen, Brynhildsen.

Dundalk FC: Rogers – Dummigan, Boyle (61. McEleney), Gartland, Hoare – Flores, Shields (68. Mountney), Sloggett (61. Cleary) – Kelly (73. McMillan), Oduwa (61. Duffy), Gannon.
Náhradníci: Corcoran, McCarey – Wynne, Leahy, S. Murray, Mountney, McMillan, McEleney, Duffy, Cleary.

Rozhodčí: Siebert – Schiffner, Achmüller