Menu

Fotbal

Evropská liga

Molde FK – Dundalk FC

3:1

konec (2:0)

03.12.2020, 21:00 • Aker Stadion, Molde • Skupina B • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.26 6.3 11.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (23:01:47)
Utkání v režii výhradně jednoho celku je úspěšně za námi. Molde na domácím stadionu získalo po psychické stránce velmi cenné vítězství 3:1 a v posledním skupinovém klání s vídeňským Rapidem mu bude k postupu stačit remíza. Ve druhém poločase své jméno na střeleckou listinu připsal ještě Elligsen, který se ve skrumáži po rohovém kopu dobře zorientoval ve vápně a zůstal zcela sám na zadní tyči, odkud míč hlavičkoval mezi nohy brankáře Rogerse. Jeho protějšek Andreas Linde si do poslední chvíle držel naději na čisté konto, jenže závěrečná pumelice z nohy Jordana Florese rozhodla o čestném zásahu hostů. Nádherný gól však rozhodně nemaže nevýrazné výkony, které Dundalk v dosavadním průběhu Evropské ligy předvádí. Na reparát bude mít poslední zápas proti dominantnímu Arsenalu. To Molde si dnešní partii vysloveně užilo a v dalším utkání bude vyhlížet cenný postup. Konečný stav má podobu 3:1.
Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:4.

90+5

Konec zápasu.

90+5

90+5. Jordan FLORES - 3:1

90+5

Dundalk právě vstřelil branku!
Nádherný gól zbavuje Andrease Lindeho čistého konta. Odražený míč po rohovém kopu z levé strany sebral Seán Gannon. Svou předávku věnoval JORDANU FLORESOVI, který zavřel oči a těsně před koncem nastaveného času zkusil propálit vše, co mu stojí v cestě. A přesně to se záložníkovi irského Dundalku povedlo. Parádní střela zaplula do horních pater branky a hosté si připisují alespoň jeden čestný úspěch. Asistence: Seán Gannon.

90+4

Wingo včas zasáhl před svým pronásledovatelem, Dundalk čeká ještě jeden roh.

90+3

Z přímého kopu Dundalku vzešla přízemní rána, která jen o kousek prosvištěla kolem pravé tyče. Postaral se o ni John Mountney.

90+1

Molde si za vcelku hlasitého potlesku tribun užívají kombinaci na vlastní polovině. V tom ale přichází ztráta a ani Erling Knudtzon nedohraje bez žlutého napomenutí.

90

Zejména vlivem několikanásobného střídání uvidíme ještě čtyři minuty hracího času.

89

89. Bolly po svém průniku zasáhl tyč

89

Bollymu se nepovedlo vyhrát souboj přes urostlého Gartlanda. O chvíli později sice do vápna proskočil, ale trefuje tyč. Mohlo to být 4:0.

88

Seán Gannon se z pozice krajního beka rozeběhl vpřed, protože čekal, že autové vhazování bude přisouzeno jeho týmu. Pak se musel ale se salvou nadávek vracet zpátky na svou defenzivní pozici, jelikož sudí měl jiný názor.

86

Jednogólový střelec Ohi Omoijuanfo si půjde sednout na hráčskou lavici a šanci dostává na samotný závěr Mathis Bolly.

85

První rohový kop Dundalku v utkání rozehrál Duffy. Ihned ukázal, že by to nemusela být úplně špatná možnost ohrožení brány. Jenže kapitán Brian Gartland po svém hlavičkovém zakončení špatně přistál na trávník a zmítá se ve velkých bolestech.

84

Risa musel provést taktický zákrok proti pravidlům, který mu ale po dvou úchvatných asistencích asi nikdo nevyčte. Žlutá karta je nicméně neoddiskutovatelná.

83

Mattias Moström ukázal silné nohy a u půlící čáry udržel míč, přestože na jeho zádech byl natěsno zavěšený obránce hostí.

82

Hussain vybídl ke skórování Knudtzona, ten ovšem znovu zbytečně přidával přihrávku, co neprošla ani do vápna. Věčná škoda pro několik málo fanoušků norského týmu, kteří by rádi viděli čtvrtý zásah.

Molde FK – Dundalk FC

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Eikrem (Risa), 40. Omoijuanfo (Risa), 68. Ellingsen (Eikrem) – 90+5. Flores (Gannon)

Karty:   52. Gregersen (MLD), 84. Risa (MLD), 90+1. Knudtzon (MLD) – 66. Gartland (DAK)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:4.

Molde FK: Linde – Wingo, Gregersen (68. Hussain), Sinyan, Risa – Aursnes (79. Christensen), Eikrem (79. James), Ellingsen – E. Hestad (79. Moström), Omoijuanfo (86. Bolly), Knudtzon.
Náhradníci: Ranmark, Craninx – Moström, Bolly, Christensen, Hussain, James, Holmgren Pedersen, Brynhildsen.

Dundalk FC: Rogers – Dummigan, Boyle (61. McEleney), Gartland, Hoare – Flores, Shields (68. Mountney), Sloggett (61. Cleary) – Kelly (73. McMillan), Oduwa (61. Duffy), Gannon.
Náhradníci: Corcoran, McCarey – Wynne, Leahy, S. Murray, Mountney, McMillan, McEleney, Duffy, Cleary.

Rozhodčí: Siebert – Schiffner, Achmüller