Menu

Fotbal

Evropská liga

Molde FK – Dundalk FC

3:1

konec (2:0)

03.12.2020, 21:00 • Aker Stadion, Molde • Skupina B • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.26 6.3 11.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Jordan FLORES - 3:1

90+5

Dundalk právě vstřelil branku!
Nádherný gól zbavuje Andrease Lindeho čistého konta. Odražený míč po rohovém kopu z levé strany sebral Seán Gannon. Svou předávku věnoval JORDANU FLORESOVI, který zavřel oči a těsně před koncem nastaveného času zkusil propálit vše, co mu stojí v cestě. A přesně to se záložníkovi irského Dundalku povedlo. Parádní střela zaplula do horních pater branky a hosté si připisují alespoň jeden čestný úspěch. Asistence: Seán Gannon.

68

68. Martin ELLINGSEN - 3:0

68

Molde právě vstřelilo branku!
Tentokrát už se Dundalku daří rohový kop dokonale využít. Magnus Wolff Eikrem je mašinou na přesné centry, na zadní tyči nyní vyhledal MARTINA ELLINGSENA. Jeho hlavičku ještě zkoušel zastavit Cameron Dummigan, zběsilý výběh z brankové čáry ovšem nestačil a zmatku v defenzivě Dundalku nasadil korunu gólman Rogers, jemuž míč nešťastně propadl mezi nohama. Stav ukazuje hodnotu 3:0. Asistence: Magnus Wolff Eikrem.

40

40. Ohi OMOIJUANFO - 2:0

40

Molde právě vstřelilo branku!
Domácí šikovně změnili strategii a jakmile to nešlo z pravé strany, rozhodli se své útoky vést zleva. Je z toho další úspěšný zásah. Asistenci opět připisuje Birk Risa, který luxusním pasem vyhledal na malém vápně OHIHO OMOIJUANFOA. Tomu stačilo lehce trknout do míče a už se mohl vesele radovat se spoluhráči. Molde vede v utkání, kde si nemůže dovolit zaváhat, už 2:0. Asistence: Birk Risa.

30

30. Magnus Wolff Eikrem - 1:0

30

Molde právě vstřelilo branku!
Domácím se konečně daří prolomit kletbu nepřesných centrů. Birk Risa poslal do vápna velmi kvalitní navštívenku, ze které gólový efekt vytěžil MAGNUS WOLFF EIKREM. Ten si za svou pracovitost trefu určitě zasloužil. Na brance má nepostradatelný podíl také Erling Knudtzon, který akci nezabalil poté, co v šestnáctce ideálně nezpracoval nadějný vzdušný pas. Favorit z Molde vede 1:0. Asistence: Birk Risa.

Molde FK – Dundalk FC

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Eikrem (Risa), 40. Omoijuanfo (Risa), 68. Ellingsen (Eikrem) – 90+5. Flores (Gannon)

Karty:   52. Gregersen (MLD), 84. Risa (MLD), 90+1. Knudtzon (MLD) – 66. Gartland (DAK)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:4.

Molde FK: Linde – Wingo, Gregersen (68. Hussain), Sinyan, Risa – Aursnes (79. Christensen), Eikrem (79. James), Ellingsen – E. Hestad (79. Moström), Omoijuanfo (86. Bolly), Knudtzon.
Náhradníci: Ranmark, Craninx – Moström, Bolly, Christensen, Hussain, James, Holmgren Pedersen, Brynhildsen.

Dundalk FC: Rogers – Dummigan, Boyle (61. McEleney), Gartland, Hoare – Flores, Shields (68. Mountney), Sloggett (61. Cleary) – Kelly (73. McMillan), Oduwa (61. Duffy), Gannon.
Náhradníci: Corcoran, McCarey – Wynne, Leahy, S. Murray, Mountney, McMillan, McEleney, Duffy, Cleary.

Rozhodčí: Siebert – Schiffner, Achmüller