Menu

Fotbal

Evropská liga

FK Zorja Luhansk – Leicester City

1:0

konec (0:0)

03.12.2020, 18:55 • Stadion Awanhard, Ługańsk (Ukrajina) • Skupina G • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 5.63 4.28 1.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas nám skončil a docela překvapivou výhru bere Zorja Luhansk. Tedy, překvapivou jen před zápasem, po zápase, ve kterém jsme viděli velmi vyrovnaný a docela atraktivní fotbal, to vlastně až takové překvapení není. Leicester se nikam nehnal a klíčové hráče nechal sedět, zato Zorja musela vyhrát, aby si zachovala naději na postup. Vzhledem k vývoji zápasu AEK – Braga (2:4) a výhře portugalců už ale stejně postoupit nemůže. (20:56:10)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:3.
Střely mimo: 9:8.
Rohy: 7:1.
Ofsajdy: 1:0.
Fauly: 14:11.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Střídání v týmu FK Zorja Luhansk: ze hřiště odchází Arťom Gromov, přichází Mihailo Perović.

90+2

Sudí nyní pravděpodobně poškodil Zorju! Vladislav Kabaev se dostal do vápna, kde ho stíhal soupeř, který ho nakonec poslal k zemi, ale Eskas neodpískal penaltu!

90+1

Zorja v nastavení drží míč na svých kopačkách a je zatažená. Snaží se logicky plýtvat časem a co nejvíce zdržovat hru.

90

Sudí nastavuje ještě tři minutky nad standardní hrací dobu.

89

Christian Fuchs si vzal míč za autovou čarou a poslal ho do hry. Jeho aut byl velmi dlouhý a doletěl až do šestnáctky, ale Leicester už s ním pak nic nevymyslel

88

Domácí měli k dispozici volný přímý kop z docela dobré vzdálenosti. Míč poslal ze značky do vápna Jurčenko, ovšem vykopla ho rychle domácí obrana.

87

Žlutou kartu dostává Wesley Fofana (Leicester City).

85

85. Allahjár SAJJÁDMANEŠ - 1:0

84

Zorja Luhansk právě vstřelila branku! Skvelá kombinace Zorji končí gólem a outsider se ujímá vedení! Favorov poslal parádní pozemní centr k vzdálenější tyčce pro ALLAHJÁRA SAJJÁDMANEŠE, který ve skluzu v obrovské rychlosti usměrnil míč do branky.. Asistence: Denys Favorov.

83

James Maddison poslal dlouhý pas, který mířil do vápna na Keleriho Iheanacha. Jenže do trajektori míče se vložil jeden z domácích a zablokoval ho.

82

Zorya Luhansk drží míč na své polovině a vyměňuje si ho v rámci své defenzivní linie. Občas se připojí i brankáč Vasilj.

81

Střídání v týmu FK Zorja Luhansk: ze hřiště odchází Oleksandr Hladkij, přichází Allahjár Sajjádmaneš.

79

79. Dvojitý zákrok Vasilje

79

Tak tohle byla obrovská dvojitá šance Leicesteru! Iheanacho získal míč a vypálil z velké dálky. brankář Vasilj skvělým tygřím skokem míč zneškodnil. Ten se odrazil k Jamesu Maddisonovi, který okamžitě dorážel, ale Vasilj vykopl míč nohou před brankovou čarou.

78

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Dennis Praet, přichází James Maddison.

FK Zorja Luhansk – Leicester City

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. Sajjádmaneš (Favorov)

Karty:   32. Ciganiks (ZOR), 74. Nazaryna (ZOR) – 42. R. Pereira (LEC), 45+1. Iheanacho (LEC), 58. N. Mendy (LEC), 87. Fofana (LEC)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 9:8. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:11.

FK Zorja Luhansk: Vasilj – Favorov, Ivaniseňa, Abu Hanna, Ciganiks – V. Jurčenko, Kočergin, Nazaryna – Gromov (90+4. Perović), Hladkij (81. Sajjádmaneš), Kabajev.
Náhradníci: Macapura, M. Ševčenko – Alefirenko, Gryn, Luňov, Perović, Piddubnyj, Sajjádmaneš, Agapov.

Leicester City: D. Ward – R. Pereira (46. Thomas), Morgan (56. Fuchs), Söyüncü (17. Fofana), Justin – Ndidi (56. N. Mendy), Choudhury – Ünder, Praet (78. Maddison), H. Barnes – Iheanacho.
Náhradníci: Jakupović, Stolarczyk – Fofana, Fuchs, Leshabela, Maddison, N. Mendy, Ayoze Pérez, Thomas, Albrighton, Flynn, Nelson.

Rozhodčí: E. Eskas (Norsko)