Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – Traktor Čeljabinsk

3:4

konec (0:3, 1:1, 2:0)

03.12.2020, 14:00 • Arena Riga • David Suchý

Tipsport: 4.9 4.84 1.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání

Ondřej Vitásek (RIG) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:39
Tomáš Hyka (CLJ) 0+2, 2 střely, čas na ledě 20:13
Lukáš Sedlák (CLJ) 1+0, 4 střely, čas na ledě 20:21
Roman Will (CLJ) 0+1, 3 inkasované branky, 30 zásahů (16:17:12)
Statistiky utkání:

Střely na branku – 32:23.
Zblokované střely – 19:10.
Vyloučení – 6:5.
Využití přesilovek 2/5 – 2/6.
Vhazování – 21:34
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Traktoru, který svého soupeře porazil výsledkem 4:3. Dinamo Riga ovšem do poslední periody vstoupilo ukázkově, hned z první akce se mu povedlo vstřelit druhou branku. Riga se navíc dostala na dostřel jediné brance, nicméně hosté si jednobrankové vedení dokázali udržet. Oba celky si navíc v tomto duelu vyzkoušely řadu přesilových her, které se celkem dařilo proměňovat. Dva body a tedy vítězství z tohoto zápasu bere Traktor.

Konec zápasu.

59:36

Hostujícímu celku se povedlo vyhodit natolik šikovně, že z toho nebylo zakázané uvolnění. Poté střela od červené čáry směřovala kousek vedle prázdné branky.

59:10

Dinamo to zkouší v šesti!

59:00

Minuta do konce poslední třetiny.

58:15

Nehrálo se několik minut, jedno z plexiskel se totiž dostalo do jiné pozice, než by mělo. Následovalo tedy opravení a nyní se už konečně pokračuje ve hře.

57:20

Při vlastním oslabení se do protiútoku pokoušel dostat domácí Zyrjanov, který se dostal pouze k modré čáře. Na opačné straně jsme sledovali další ofsajd.

56:28

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Reece Scarlett – 2 min., nedovolené bránění).

56:16

Rozruch před brankou Romana Willa, který přesto kotouč nechal pod sebou. Poté se ještě strhla menší strkanice, nakonec se neuskutečnilo nic velkého.

55:31

55:31 Robert MAMČICS - 3:4

55:31

Riga právě vstřelila branku!
Tak ono to bude ještě hodně zajímavé! Maione si sjel s pukem k pravému kruhu, načež nahrával na zadní tyč. Nakonec se po šťastné teči dostal k puku kolega z obrany ROBERTS MAMČICS, kterému se jednoduše povedlo trefit odkrytou hostující branku. Dinamo je rázem ve hře a ztrácí jedinou branku!
Asistence: Mathew Maione, Lauris Darzinš.

55:18

K prudké ráně příklepem se dostal Indrašis, který to zkoušel pod břevno hostující branky. Will musel vyrážet ramenem, puk nakonec skončil v ochranné síti.

54:13

Černov byl vhazování upozorněn, podruhé mu to ovšem už vyšlo. Ihned po vítězném vhazování to z úhlu zkoušel Bukarts, který ovšem mířil mimo zadní tyč.

53:31

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., držení hole).

53:21

Aberg spolupracoval s vedle stojícím Bailenem, který se rozhodl pro tvrdou ránu na domácího brankáře. Proskurjakov pohlídal prostředek branky a hru přerušil.

53:02

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Reece Scarlett – 2 min., podrážení).

52:50

Na druhé straně rutinní zákrok pro českého brankáře Willa, která přerušil hru. Následuje poslední komerční přestávka tohoto zápasu.

52:23

Oba celky dokázaly současně vystřídat, útočnou akci si ovšem připravil lotyšský celek. Sotnieks nabral za brankou rychlost a drze se procpal za modrou čáru.

51:48

Přes střed hrací plochy se pokoušel prosadit domácí Černov, který se ovšem s pukem daleko nedostal. Toho dokázal využít Hyka, který se žene kupředu.

50:33

Poměrně dlouho se hraje bez přerušení. Nyní se snahou o projetí přes pravé křídlo neuspěl Kravcov, kterého na hraně nedovoleného bránění zastavil soupeř.

50:00

Do konce třetí třetiny zbývá poslední desetiminutovka, hosté stále vedou o dvě branky. Riga se snaží napadat rozehrávku, k šancím to přesto zatím nevede.

49:20

Garejev měl před sebou napadajícího protihráče, proto místo zakončení musel volit nahrávku za domácí branku. Jeho formace nyní aktivní hrou bojuje o puk.

48:15

Karpuchin na jistotu rozehrával o zadní hrazení, díky čemuž se jeho celek dostal na opačnou stranu. Tečovaná nahrávka putovala mim dosah rozjetého Aberga.

47:29

Následně byl Will donucen k zákroku, celkem zbytečně vyrážel pravým betonem, což málem domácím přineslo jednoduchou dorážku do prázdné svatyně.

47:13

Darzinšovi se v palebné pozici povedlo najít Lipona, který si sice přichystal střelu, jenomže tu poslal do protihráče. Čeljabinsk vyhodil tak, aby z toho nebyl icing.

46:10

Režie si neustále vybírá šestou branku tohoto zápasu, která byla bezesporu tou nejhezčí. Indrašis potvrdil fantastickou formu a svému celku další šanci na bodový zisk.

45:41

Na ledovou plochu poté naskočila čtvrtá formace domácích. Kostrbatá akce sotva skončila u opačné modré čáry, kde obrannou povinnost splnil Isajev.

45:13

Zadovkou na rozjetého Hyku to zkoušel kolega Polygalov, který ovšem našel pouze dvojici hladových protihráčů. Riga má ovšem problémy s napadáním.

44:08

Nekompromisně to před malým momentem provedl domácí Zile, který za červenou čárou tvrdě nastřeloval puk na druhou stranu, kde se ho ujal Karpuchin.

43:14

Následně za vlastní brankou převzal volný předmět obránce Jasinskij, který ho jednoduše poslal podél hrazení. Nyní sledujeme boj o puk ve střední třetině.

42:58

Až poté se po výměně kotouče dostal k ráně od modré čáry obránce Pilut, který dělovkou z místa trefil před sebou stojícího protihráče.

42:13

U zadního mantinelu se povedlo kotouč vybojovat zpět Sedlákovi, jeho celek tak pokračoval v aktivním pojetí hry. Stále ale nesledujeme pokusy o zakončení.

41:46

Poté se Osnovinovi povedlo zavézt kotouč zpět do útočného pásma, kde jeho celek pokračuje v kombinaci, jenž momentálně nepřináší žádné střely.

41:03

Traktor se znovu prosadil na vhazování, načež se po trpělivé kombinaci dostal až do zakončení forvard Švarjov, jehož rána nakonec směřovala kousek nad.

40:40

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Rihards Bukarts – 2 min., podrážení).

40:33

40:33 Miks INDRAŠIS - 2:4

40:33

Riga právě vstřelila branku!
Hned v úvodu třetí třetiny se domácím povedlo využít přesilovou hru! Sám na sebe to totiž vzal MIKŠ INDRAŠIS, který se fantastickým manévrem dostal za bránícího Karpuchina, načež naprosto přesným zakončením švihem překonal marně se natahujícího brankáře Willa.
Asistence: Mathew Maione.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku (celkem): 21 – 18.
Máme za sebou také druhou třetinu, která nám pro změnu nabídla dvě branky. Dinamo v ní mělo lehce navrch, nicméně poměrně dlouhou dobu nemohla najít recept na velmi dobře chytajícího Willa. To se povedlo až v přesilové hře, díky které domácí snížili na rozdíl jediné branky. Traktor ovšem přidal na aktivitě, navíc se v krátkém časovém sledu dostal zpět do tříbrankového vedení, což nakonec vydrželo až do konce druhé třetiny.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Avcin – 2 min., sekání).

39:20

Na modré čáře převzal volný kotouč obránce Bailen, který to zkoušel zadovkou na Osnovina. Druhý jmenovaný tento záměr nepochopil a jeho celek se vracel.

39:00

Minuta do konce druhé třetiny.

38:15

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Robert Mamčics – 2 min., faul kolenem).

38:14

U červené čáry se pokoušel převzít nahrávku domácí Černov, který ovšem touš nechal za sebou. Nicméně ani jeden z protihráčů se daleko s pukem nedostal.

37:30

Poté se povedlo poměrně nebezpečně zahrozit Bailenovi, jenomže nahození se nakonec sneslo vedle domácí branky. Dinamo najednou úplně přestalo hrát.

36:55

36:55 Alexej BYVALCEV - 1:4

36:55

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Hostující celek si bere tříbrankové vedení zpět! Domácí Sotnieks se totiž nechal obrat o kotouč, ke kterému se posléze dostal ALEXEJ BYVALCEV, jenž to zkoušel střelou přes obránce. Proskurjakovovi nakonec kotouč propadl až do branky, jeho celek to bude mít znovu o to složitější.
Bez asistence.

36:20

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další přerušení, po něm se bude znovu vhazovat ve středním pásmu.

36:03

Na modré čáře si nakonec našel prostor pro nahození domácí Scarlett, který ovšem svůj pokus poslal vedle branky. Na opačné straně jsme sledovali ofsajd.

35:12

Na jistotu se rozhodl odehrát kotouč hostující obránce Ogurcov, který odehrál puk natolik zkušeně, že z toho nebyl icing. Dinamo se tak vrací zpět pro puk.

34:26

Na druhé straně to po pravém křídle zkoušel vzít na sebe Dzierkals, který znovu mířil do připraveného Willa. Je tu poslední komerční přestávka druhé třetiny.

34:03

Po jednom ze soubojů se snažil nedovolený zákrok vybojovat Bailen, který sice skončil na zemi, nicméně sudí nechali pokračovat ve hře.

33:20

Traktor bude muset najednou zabrat, domácím se povedlo snížit na rozdíl dvou branek. Hosté to zřejmě pochopili a po vhazování se usadili kolem branky.

32:58

32:58 Denis PARŠIN - 1:3

32:58

Riga právě vstřelila branku!
Nyní už je ale domácí Paršin úspěšný! Dinamo si vypracovalo opravdu velký tlak, který nejprve nabídl nepříjemnou ránu Indrašise. Poté za brankou operoval Darzinš, jehož lehce tečovaná nahrávka doputovala na hokejku DENISE PARŠINA, kterému se povedlo najít místo u pravé tyče.
Asistence: Lauris Darzinš, Miks Indrašis.

32:06

Will v akci! Domácí Paršnin si klepl o nahrávku, nicméně trefil pouze brankáře. O pár vteřinek později se znovu opakoval tento souboj, navíc znovu z totožné pozice. I tentokráte se zaskvěl Will!

31:43

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., nedovolené bránění).

31:28

Polygalov dokázal načasovat přejezd přes modro čáru, jenomže poté čelil hned dvojici hladových protihráčů, která ho dokázala odzbrojit.

31:02

Nepovedená rozehrávka Dinama končí dalším zakázaným uvolněním, daleko k puku totiž měl Darzinš. Těžiště hry se znovu přestěhuje před Proskurjakova.

30:30

Traktor poměrně dlouho operoval v pásmu soupeře, načež to riskantní bekhendovou nahrávkou zkoušel Hyka. Málem na ní dosáhl domácí Dzierkals.

30:00

Máme za sebou přesnou polovinu zápasu, ve druhé periodě zatím na branku čekáme. Dinamo je o něco aktivnější, avšak stále naráží na brankáře Willa.

29:02

Proskurjakov měl obrovské štěstí! Těsně před ním totiž vložil hokejku do nahození Švarjov, puk zřejmě skončil na brankové konstrukci!

28:40

Domácí nyní uspěli na vhazování a přímo po ní to zkoušel ke vzdálenější tyči Bukarts. Will nemusel zasahovat, český brankář si posléze poradil se závarem.

28:02

Následuje první komerční přestávka tohoto zápasu, po které se bude znovu vhazovat před českým brankářem Romanem Willem.

27:10

První lajna domácích neúnavně napadala rozehrávku, což vedlo k zisku kotouče. Nakonec to z otočky hezkým způsobem zkoušel Darzinš, který ale nevyzrál.

26:40

Bleskově musel z branky vystartovat Will, kterému se nakonec povedlo odpálit kotouč do bezpečí před napadajícím Indrašisem.

26:12

Předávka na modrou čáru našla naprosto osamoceného Ogurcova, který měl prostor na zakončení. Ruský obránce přesto zápěstím úplně minul domácí klec.

25:36

Vyjetím před brankáře Willa to na druhé straně zkoušel Zyrjanov, kterého ovšem čistým způsobem dokázal zastavit Karpuchin.

25:20

Dzierkals se pokoušel manévrem do středu zbavit napadajícího hráče, jenomže ten mu nechal v cestě hokejku. Kotouč se poté odrazil do středního pásma.

24:08

Napadající Švarjov nakonec lehce zablokoval nahrávku, jenomže poté od pravého kruhu nebezpečně pálil aktivně hrající Lipon, který trefil levý beton brankáře.

23:13

Vypadá to, že Dinamo nevyužije ani další přesilovou hru. Ještě před jejím skončením jsme sledovali kombinaci, při které nabízel kotouč na teč zadák Scarlett.

22:40

Nabídka na teč v podání Zyrjanova, nicméně Dzierkals nedokázal ideálně nastavit vlastní hokejku. Will poté raději schoval kotouč do své lapačky.

22:10

Poměrně nebezpečné nahození od modré čáry vyslal domácí Maione, který ovšem mířil pouze doprostřed branky. Hosté poté odpálili kotouč na druhou stranu.

21:40

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Dmitrij Ogurcov – 2 min., krosček).

21:33

Traktor znovu uspěl na vhazování a třetí formace mohla pokračovat v aktivitě. Nakonec se daleko nedostal Švarjov, kterého čistě obral jeden z protihráčů.

21:09

Daleko k puku měl hostující Sedlák, který přesto u zadního mantinelu zabojoval. Poté se k zakončení dostal Karpuchin, jenž poprvé prověřil Proskurjakova.

20:30

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který to okamžitě zkoušel přes pravé křídlo, kde do útočného pásma nahazoval Scarlett.

20:01

Střídání v týmu Dinamo Riga: ze hřiště odchází Zane McIntyre, přichází Ilja Proskurjakov.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 6 – 15.
Je za námi první perioda, která nám nabídla dva velice rychlé zásahy. Hned po necelé minutě se prosadil hostující Sedlák, načež na něj v přesilové hře navázal Kravcov. Traktor se tedy poměrně rychle dostal do dvoubrankového vedení. Třetí branka navíc padla v závěru třetiny, znovu v přesilové hře. Dinamo se směrem dopředu moc neprojevovalo, jednalo se pouze o náznaky šancí a snadnou práci pro brankáře Willa. Domácí budou muset zabrat, mají na to ještě celé dvě třetiny.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:02

Na modré čáře si hledal prostor k nahození obránce Zile, který ovšem výrazně minul hostující branku. Hlasatel na stadionu navíc oznámil poslední minutu.

18:36

Za vlastní branku si defenzivní práci pro změnu splnil Bailen, který do zakončení nepustil Černova. Na opačné straně sudí signalizoval ofsajd hráčů Traktoru.

17:38

17:38 Pontus ÅBERG - 0:3

17:38

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Další využitá přesilová hra a je to o tři branky! Na pravém křídle převzal nahrávku PONTUS ÅBERG, který při snaze o zakončení trefil pouze protihráče. Puk se mu ovšem vrátil zpět na hokejku, načež poměrně složitým bekhendem vyzrál na přesouvajícího se brankáře McIntyreho.
Asistence: Nick Bailen, Roman Will.

17:33

Hodně nebezpečně tentokráte pálil Isajev, který pálil do vyrážečky domácího brankáře. Traktor Čeljabinsk má v posledních minutách velký tlak.

17:02

U pravého kruhu si o nahrávku řekl také Osnovin, jehož střelecký pokus byl sražen vysoko nad domácí branku. Vhazovat se bude po pravici McIntyreho.

16:33

Střelecky hodně produktivní obránce Pilut si několikrát vyměnil puk s kolegou Kalininem, načež nebezpečně pálil od modré. McIntyre zakročil pravým ramenem.

15:44

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lauris Darzinš – 2 min., hákování).

15:33

Kapitán Darzinš se rozhodl vypomoct obraně svého celku, jenomže soupeř se dostal poměrně rychle zpět do pásma a navíc si zahraje další přesilovou hru.

15:10

Pokus o vyhození kotouče nyní dokázal zachytit hostující Kravcov, který poté nabíjel na modrou čáru na Ogurcova. Druhý jmenovaný pálil do pozorného brankáře.

14:36

Předchozí přesilová hra se rozhodně nezapíše mezi ty povedené, Čeljabinsku to nemusí zas tak vadit. Hosté totiž stále vedou o dvě branky.

14:09

Dinamo znovu dokázalo vyhodit kotouč daleko na druhou stranu, kde se k volnému předmětu dostal obránce Bailen, kterému se povedlo okamžitě rozehrát.

13:20

Traktor se za polovinu přesilové hry zatím nedostal k žádnému zakončení. Nyní navíc došlo k posunutí domácí branky, sudí proto musel nuceně přerušit hru.

12:33

Sotnieks o mantinel rozehrál na Scarletta, kterému se nadvakrát povedlo dostat kotouč do bezpečí. Navíc při vlastním oslabení zahrozil Kanaďan Lipon.

12:08

Chytře to provedl hostující forvard Polygalov, který se pokoušel před domácí brankou najít Švarjova, jenž tečoval vedle. Na pořadu dne je druhá komerční přestávka.

11:56

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Robert Mamčics – 2 min., držení).

11:30

Na opačné straně hrací plochy operoval za brankou hostující Karlin, který po souboji upadl na zem. O faul se nejednalo, kotouč za něj převzal kolega Kalinin.

10:23

Hodně nebezpečnou nabídkou to zkoušel Bukarts, který před Willem přeci jenom našel hokejku Indrašise, jenž tečoval vedle branky.

10:00

Traktor Čeljabinsk se však první přesilovce soupeře brání naprosto jednoduše. Tentokráte si troufl na vyvezení Osnovin, který přesto poslal puk do bezpečí.

09:10

Rize se nepovedlo uspět na vhazování, což znamenalo vyhození puku až do domácího pásma. Navíc měl problémy Dzierkals, kterého napadal Polygalov.

08:06

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Kravcov – 2 min., krosček).

08:03

Směrem dozadu musel spěchat hostující Karpuchin, který před dotírajícím protihráčem raději rozehrál pomocí mantinelu. Puk se nakonec dostal ven z pásma.

07:08

K vrcholku levého kruhu si sjel domácí Paršnin, který to zkoušel nahozením. To trefilo pouze protihráče před sebou, Roman Will tak nemusel vůbec zasahovat.

06:11

Dinamu se úvod zápasu absolutně nedaří, prohrává totiž už o dvě branky. Přesto do konce utkání zbývá hodně času, domácí se klidně mohou pokusit o obrat.

05:29

05:29 Vitalij KRAVCOV - 0:2

05:29

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tři vteřiny před koncem přesilové hry se Traktor přeci jenom prosazuje! Hosté poměrně dlouho kombinovali, načež Hyka našel lépe postaveného VITALIJE KRAVCOVA. Druhý jmenovaný si připravil střelu ke vzdálenější konstrukci, která zřejmě proletěla těsně nad beton brankáře McIntyreho.
Asistence: Tomáš Hyka.

05:23

Po nahrávce od Bailena to zkoušel Sedlák, jehož pokus směřoval celkem daleko vedle branky soupeře. McIntyremu pomohla teč spoluhráče.

05:02

Čeljabinsk se nyní vlastní nepozorností vyhnal ven z útočného pásma, domácí tak mohli rychle vystřídat. Další útočnou akci ovšem táhne obránce Bailen.

04:13

Před modrou čárou měl napřaženo hostující Pilut, který ovšem nedokázal propálit blok protihráčů. Další zakončení pro změnu směřovalo přímo do lapačky.

03:32

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (David Levin – 2 min., držení).

03:11

Riga se posléze raději vracela za vlastní branku, kde se o rozehrávku staral Maione, jenž rozehrál na pravé křídlo na Gračjova.

02:20

Sám na sebe to před malým momentem zkoušel vzít hostující Švarjov, který se sice dostal přes prvního protihráče, jenomže ten druhý ho eliminoval u mantinelu.

01:36

Dinamo se pokoušelo o rychlou odpověď, přičemž brankáře Willa donutilo k prvnímu zákroku. Český brankář si ovšem poradil a puk raději schoval do výstroje.

00:56

00:56 Lukáš SEDLÁK - 0:1

00:56

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
První branka tohoto zápasu padla už po necelé minutě! Traktor se totiž usadil v útočném pásmu, kde měl u pravého kruhu hodně prostoru na nahrávku obránce Bailen. Tomu se v předbrankovém prostoru povedlo najít zcela nekrytého LUKÁŠE SEDLÁKA, který jednoduchým zakončením překonal McIntyreho.
Asistence: Nick Bailen, Tomáš Hyka.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se ovšem musel poprvé bránit. U zadního mantinelu ale dobře zasahoval zadák Zile.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Dinamo Riga: McIntyre (Proskurjakov) – Zile, Scarlett, Sotnieks (A), Vitásek, Mamčics, Maione, Ošenieks – Darzinš (C), Indrašis (A), Lipon – Paršin, P. Černov, Rihards Bukarts – Zyrjanov, Gračov, Dzierkals – Skvorcovs, Levin, Stoljarov – Švanenbergs.

Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Isajev, Pilut, Bailen, Karpuchin, S. Garejev, Ogurcov, Jasinskij – Osnovin, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Švarjov, Polygalov, Åberg – Kosov, Karlin, Avcin – Podkorytov..
Traktor Čeljabinsk

Na opačné straně stojí favorit tohoto zápasu, kterým je Čeljabinsk. Traktoru se v úvodu letošního ročníku bodově velmi daří, je z toho totiž průběžná čtvrtá pozice východní konference, přičemž manko na vedoucí Kazaň je pouze šestibodové. Čeljabinsk ovšem postihla špatná forma, z posledních čtyř duelů se mu povedlo vyhrát pouze v jediném z nich, a sice na domácím stadionu proti Jekatěrinburgu. Čeljabinsk má tedy na svém kontě dvě porážky v řadě, neboť nejprve nestačil na Nižněkamsk, kterému podlehl výsledkem 3:5. V minulém kole pro změnu prohrál s Novgorodem poměrem 0:2.

Nejproduktivnější hráči týmu:

1. Tomáš Hyka
- 21 bodů (8+13)
2. Sergej Kalinin – 18 bodů (9+9)
3. Lukáš Sedlák - 18 bodů (7+11)
Dinamo Riga

Hokejisté Rigy jsou po devětadvaceti odehraných zápasech vůbec nejhorším mužstvem KHL, logicky jim také v tabulce západní konference patří poslední pozice. Riga totiž do této chvíle dokázala nasbírat dvanáct bodů, na svém kontě má pouze čtyři výhry a hned pětadvacet porážek. Domácí celek tohoto zápasu se naposledy z výhry radoval 23. listopadu, kdy se mu povedlo uspět na ledové ploše Kunlunu. Od té doby ovšem přišly na řadu hned tři porážky v řadě, postupně se jednalo o prohru s Novosibirskem, Soči a Viťazem. Dinamo na domácím stadionu získalo osm z celkových dvanácti bodů, přesto mu v tabulce domácích týmů patří poslední příčka.

Nejproduktivnější hráči týmu:

1. Lauris Darzinš
- 12 bodů (4+8)
2. Miks Indrašis – 11 bodů (6+5)
3. Zack Mitchell - 9 bodů (6+3)
Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Dinamo Riga a Traktor Čeljabinsk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

Dinamo Riga – Traktor Čeljabinsk

3:4

konec (0:3, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Paršin (Darzinš, Indrašis), 41. Indrašis (Maione), 56. Mamčics (Maione, Darzinš) – 1. Sedlák (Bailen, Hyka), 6. Kravcov (Hyka), 18. Åberg (Bailen, Will), 37. Byvalcev

Dinamo Riga: McIntyre (21. Proskurjakov) – Zile, Scarlett, Sotnieks (A), Vitásek, Mamčics, Maione, Ošenieks – Darzinš (C), Indrašis (A), Lipon – Paršin, P. Černov, Rihards Bukarts – Zyrjanov, Gračov, Dzierkals – Skvorcovs, Levin, Stoljarov – Švanenbergs.

Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Isajev, Pilut, Bailen, Karpuchin, S. Garejev, Ogurcov, Jasinskij – Osnovin, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Švarjov, Polygalov, Åberg – Kosov, Karlin, Avcin – Podkorytov.

Rozhodčí: Gamalej, Romasko – Šadrin, Šalagin

Průběh zápasu
1. třetina
00:56 CLJ 0:1 Sedlák (Bailen, Hyka)
03:32 RIG 2 Levin, držení
05:29 CLJ 0:2 Kravcov (Hyka)
08:06 CLJ 2 Kravcov, krosček
11:56 RIG 2 Mamčics, držení
15:44 RIG 2 Darzinš, hákování
17:38 CLJ 0:3 Åberg (Bailen, Will)
Po 1. třetině
2. třetina
20:01 RIG -McIntyre +Proskurjakov (Střídání)
21:40 CLJ 2 Ogurcov, krosček
31:43 CLJ 2 Bailen, nedovolené bránění
32:58 RIG 1:3 Paršin (Darzinš, Indrašis)
36:55 CLJ 1:4 Byvalcev
38:15 RIG 2 Mamčics, faul kolenem
39:39 CLJ 2 Avcin, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
40:33 RIG 2:4 Indrašis (Maione)
40:40 RIG 2 Rihards Bukarts, podrážení
53:02 RIG 2 Scarlett, podrážení
53:31 CLJ 2 Sedlák, držení hole
55:31 RIG 3:4 Mamčics (Maione, Darzinš)
56:28 RIG 2 Scarlett, nedovolené bránění
Konec