Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – HC Dinamo Minsk

2:4

konec (0:1, 1:2, 1:1)

03.12.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.41 5.4 6.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že skvěle chytající Dominik Furch dovedl Minsk k překvapivému vítězství, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:57:14)
Československá stopa v utkání

Dominik Furch (Minsk) 25 zákroků, 2 inkasované góly, 92,59% úspěšnost zákroků
Bylo to pořádné drama, ale běloruské mužstvo dobře rozehrané utkání dovedlo do zdárného konce. Dinamo od druhé třetiny bylo horším týmem, jenomže v brance se nacházel skvěle chytají Dominik Furch, který Minsk dovedl k vítězství. CSKA naopak v první části hrálo velmi špatně, ale postupem času zlepšovalo svou hru. Dokonce tříbrankovou ztrátu stáhl na jediný zásah, avšak ani to nestačilo. Definitivní podobu zápasu dal Brandon Kozun, jenž trefil opuštěnou klec.

Střely na branku: 27:28.
Střely na branku ve třetí třetině: 11:3.

Konec zápasu.

59:28

Alexandr Šaryčenkov znovu odjíždí z branky, CSKA se ještě nevzdává.

59:04

59:04 Brandon KOZUN - 2:4

59:04

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Je hotovo, běloruký celek porazí předzápasového favorita. Shane Prince zachytil nepřesnou přihrávku a následně puk poslal do středního pásma, kde se pohyboval BRANDON KOZUN, který dojel až k bráně. Do té se vrací Alexandr Šaryčenkov. Asistence: Shane Prince.

58:16

Alexandr Šaryčenkov zůstává na střídačce a favorit zápasu to zkusí se šesti bruslaři. Minsk tak čeká těžká zkouška, vydrží ji Dominik Furch a jeho spoluhráči?

58:16

Domácí trenér zavolal své svěřence a zároveň ukázal, že si bere oddechový čas! CSKA Moskva potřebuje ještě jednou propálit českého brankáře Dominika Furcha.

57:00

Zatímco Moskevskému celku čas velmi rychle ubývá, tak na druhé straně je to naopak. Aktuálně se kotouč ale nachází za brankou, kterou hájí Alexandr Šaryčenkov.

56:06

Na pravé straně se znovu nacházel reprezentant Andrej Loktionov, jehož pokus trefil Koljačonokovu hůl. Puk pak mířil k brance o mnoho pomaleji, a tak jej schoval pod lapačku Dominik Furch.
Dnešní utkání sleduje 1 403 diváků.

54:58

Bogdan Kiselevič přihrával na pravou stranu, kde rána nesedla Maximu Šalunovovi. Minsku se poté povedlo alespoň vyhodit do středního pásma.
Střely na branku: 25:27.

54:35

Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ryan Murphy – 2 min., podrážení).

54:23

Igor Martynov už neměl dost sil, a tak nahodil černou gumu za branku soupeře a vydal se na střídačku.

51:58

Z pravé strany vystřelil z jedné Brendan Leipsic, jeho pokus sice mířil těsně vedle branky, ale také byl připravený Furchův beton.

50:49

Maxim Šalunov se snažil o přihrávku přes střed, ovšem kotouč neprošel. Minsk se vydal na druhou stranu, jenomže střela z pravé strany zamířila nad branku.

50:04

Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Arťom Děmkov – 2 min., podrážení).

49:18

Maxim Sorkin měl proti sobě dva soupeře, které výpadem na střed ošálil. Jeho zakončení pak bylo nepřesné, protože proletělo vedle pravé tyčky.

48:24

V poslední dvacetiminutovce se hraje pouze na branku Dominika Furcha, který má hodně práce. Minsk se musí rychle vzchopit, jinak může dobře rozehrávané utkání ztratit.

47:48

V posledním momentu nevystřelil Konstantin Okulov, jemuž kotouč sjel z hole. Ovšem vyzkoušel to Maxim Šalunov, který zase zamířil do soupeře.

47:00

Při komerční přestávce uklidňoval hostující trenér své svěřence. Dinamo Minsk je ve třetí části hry pod velkým tlakem.
Střely na branku: 24:25.

46:58

Z levého kruhu vystřelil Mario Kempe, jehož pokus vyrazil český brankář mezi kruhy, odkud po chvilce dorážel Brendan Leipsic. Avšak jeho rána byla nepřesná, ovšem nechybělo moc.

46:15

Dinamo Minsk je stále ve vedení, ovšem CSKA je při chuti a jeho kvalita je obrovská. Tohle utkání může být za pár minut vyrovnané.

44:37

44:37 Maxim ŠALUNOV - 2:3

44:37

CSKA právě vstřelilo branku!
Po rychlé kombinaci se CSKA dostalo do přečíslení a už je to pouze o gól! Maxim Mamin našel od pravého mantinelu MAXIMA ŠALUNOVA, který uklidil černou gumu za brankovou čáru. Na tenhle pokus už byl Dominik Furch krátký, protože se nestihl přesunout. Asistence: Maxim Mamin a Konstantin Okulov.

44:00

Vypadá to, že CSKA proměnilo lajny! Dvakrát střílel Andrej Loktionov, jehož první pokus se mezi tři tyče nevešel a další vyrazil skvělý Dominik Furch.

43:27

Arťom Děmkov se vydal za nepřesnou přihrávkou od spoluhráče. Jenomže obránci CSKA byli ke kotouči blíže, a tak je tu zakázané uvolnění.

42:52

Dalším pokusem se prezentoval Andrej Světlakov, který chtěl využít zmatků v obraně Minsku. Jeho zakončení ale mířilo pouze do hrudi českého gólmana.

42:09

Z levé strany zakončil Nikita Sošnikov, ale také jeho český brankář vychytal. Český brankář vyrazil kotouč betonem ke svému obránci.

41:41

Po hezké kombinaci zůstal na vrcholech kruhů osamocený Roman Gorbunov, který se rychle otočil a vystřelil kousek nad branku.

40:17

Z osy hrací plochy vystřelil Maxim Sorkin, jehož pokus vyrazil český brankář do rohu hrací plochy. Po souboji u hrazení letěla černá guma do středního pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině mělo CSKA více ze hry, ale branky střílel Minsk. Až v závěru periody nachytal obranu Minsku Arťom Blažijevskij. To byl asi nejhorší moment, který se Dinamu mohl stát, protože domácí nyní budou kousat ještě více. Skvělé utkání chytá Dominik Furch, který vytáhl několik parádních zákroků. Dovede běloruský celek k vítězství?

Střely na branku: 16:25.
Střely na branku ve druhé třetině: 13:10.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

39:51 Arťom BLAŽIJEVSKIJ - 1:3

39:51

CSKA právě vstřelilo branku!
Furchovo kouzlo je ukončeno, navíc brankou do kabiny! Od modré čáry nahazoval kotouč ARŤOM BLAŽIJEVSKIJ a českého brankáře obalamutil Ryan Murphy, který chtěl kotouč chytit do rukavice, ale nepovedlo se mu to. Černá guma pak zamířila až za brankovou čáru. Asistence: Andrej Světlakov a Jegor Rykov.

38:28

Tvrdou ránu z levého kruhu vyslal Ryan Murphy, jehož pokus tečoval Mat Robinson a následně maskou zasáhl Alexandr Šaryčenkov.

37:50

Přihrávka přes osu mířila na levý kruh, odkud vystřelil Brennan Menell, jehož pokus vyrazil přesouvající se Alexandr Šaryčenkov. K puku se na malou chvíli dostal ještě Shane Prince, ale jeho stahovačku zastavil brankářův beton.

36:46

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Andronov – 2 min., vysoká hůl).

36:43

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Arťom Čmychov.
Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Brandon Kozun – 2 min., nedovolené bránění).

35:58

Furchovo kouzlo dát trvá! Z osy hrací plochy vypálil tvrdou střelu Bogdan Kiselevič, jehož pokus nadvakrát skryl do lapačky odchovanec pražské Kobry.

35:33

Obraz hry se ve druhé části absolutně otočil, avšak Minsk navýšil své vedení. Domácí brankář si musel pohlídat skrytou ránu od levého mantinelu.

34:55

Od červené čáry vystřelil Alexej Protas, který prověřil pozornost domácího brankáře. Alexandr Šaryčenkov zaznamenává snadný zákrok, jeho první ve druhé třetině.
Střely na branku: 11:17.

34:15

Nikita Sošnikov a Andrej Loktionov si připravili obrovskou šanci a nyní bylo štěstí na straně českého brankáře. Druhý jmenovaný se nacházel v kruhu pro vhazování, odkud netrefil odkrytou bránu.

33:56

CSKA Moskva znovu zahrává na zakázané uvolnění, domácí hráči by potřebovali dostat nějakou vzpruhu. Jenže se jim moc nedaří a není se čeho chytit.

32:16

Z pravé strany přihrál před branku Andrej Světlakov, který vybídl zkušeného spoluhráče ke skórování. Ivan Tělegin okamžitě mířil do šibenice, jenže Furchova lapačka byla znovu připravena.

31:44

Od modré čáry vystřelil Brennan Menell, jehož pokus zastavil Kirill Voronin, který se pohyboval v předbrankovém prostoru.
Střely na branku: 9:17.

31:21

Arťom Děmkov přihrával na osu hrací plochy, kde byl rychle dostoupen Jegor Šarangovič. Trochu to vypadalo na faul, ovšem rozhodčí má jiný názor.

30:22

Více než polovina utkání je minulostí a CSKA už prohrává o tři zásahy. Domácí hráči potřebují rychle odmazat kouzlo Dominika Furcha.

29:30

29:30 Stěpan FALKOVSKIJ - 0:3

29:30

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hostující mužstvo vyhrálo souboj o pravého mantinelu a po rychlé kombinaci se dostalo do velké příležitosti! Brandon Kozun dal z jedné puk pod sebe, kde se nacházel STĚPAN FALKOVSKIJ, jehož pokus zamířil pod brankářovu lapačku. Asistence: Brandon Kozun a Ryan Spooner.

29:00

CSKA zastavilo akci soupeře ve středním pásmu a hned se hnalo do útočného pásmo. Kombinace domácích skončilo za Furchovou brankou.

28:12

28:12 Shane PRINCE - 0:2

28:12

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Po rychlém přechodu se na levé straně uvolnil SHANE PRINCE, který si to namířil do kruhu pro vhazování, odkud trefil přesně vzdálenější horní roh branky. Asistence: Jegor Šarangovič.

27:32

CSKA jednoznačně zabralo a najednou je všude o krok dříve. O nahození se pokoušel Dmitrij Samorukov, ale nedal puku dostatečnou razanci.

26:45

Mat Robinson vystřelil od modré čáry a jeho pokus byl zastaven před brankou, kde kotouč nedorazil Sergej Andronov. Situace pokračovala dál a odkrytou branku měl před sebou Maxim Sorkin. Dominik Furch se ještě stihl přesunout a zakročil vyrážečkou! Český brankář je hrdinou situace!

26:00

Vladislav Jerjomenko poslal přihrávku přímo na soupeře, který se vydal do útoku. Jenomže Brendan Leipsic toho moc nevymyslel, protože si netroufl na souboj jeden na jednoho.
Střely na branku: 6:15.

24:57

Minsk posunul černou gumu za soupeřovu branku, a ihned otáčí kormidlem směrem k vlastní střídačce. Domácí celek toho také využívá a pouští do hry čerstvé síly.

24:13

Ve druhé části hry se hodně přerušuje, což rozhodně nevyhovuje domácímu mužstvu. CSKA se zatím vůbec nedostalo do tempa.

23:41

Podél levého mantinelu se protáhl Sergej Andronov, který mířil na zadní tyčku, avšak jeho pokus byl nepřehledný. Hostující brankář celou situaci jistil lapačkou.

22:42

Na útočné modré čáře stál Ivan Tělegin, který nezvládl zpracování. Hra se otočila na druhou stranu, kde do soupeře pálil Ryan Murphy.

21:46

Je jasné, že CSKA musí výrazně přidat. Do třetiny vjel Maxim Sorkin, který vystřelil bekhendem. Jeho pokus do ochranné sítě srazil Stěpan Falkovskij.

20:55

Spíše propagačním pokusem se prezentoval Nikita Sošnikov, jehož pokus po ledě vyrazil český brankář. To byl snadný zákrok pro Dominika Furcha.

20:10

Pokračujeme druhou třetinou, úvodní vhazování vyhrálo CSKA. Pavel Karnauchov zavezl puk za branku a po střele zprava přišel Furchův zákrok.

20:01

Začala druhá třetina.
První perioda jednoznačně patřila běloruskému mužstvu, které zaslouženě vede, i když rozdíl ve skóre mohl být i vyšší. CSKA se těžce dostávalo přes střední pásmo a Dominik Furch moc práce neměl. Naopak jeho protějšek byl pod palbou a potřeboval také pořádnou porci štěstí. Uvidíme, co nám týmy předvedou po přestávce.

Střely na branku: 3:15.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:47

Už to vypadalo, že se bude pískat icing, Ovšem Igor Martynov přesprintoval soupeře, a tak hvizd rozhodčího nepřišel.

18:28

Alexandr Šaryčenkov měl obrovské štěstí na své straně a stav zápasu zůstává stejný! Od modré čáry se napřáhl Brennan Menell, jehož pokus mezi kruhy tečoval Shane Prince. Od jeho hole puk vyletěl směrem nahoru a zastavil se o brankářovo rameno.

18:07

V úvodu početní výhody měl Minsk problém se vůbec dostat do pásma. Když se to povedlo, přišla nepřesná přihrávka a následně vyhození CSKA.

17:30

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., sekání).

17:13

Brendan Leipsic už byl v pozici, ze které měl vystřelil. Ovšem předvedl stahovačku kolem soupeře a poté přihrával před branku, kde nenašel žádného spoluhráče.

16:37

Andrej Loktionov bekhendem nahodil kotouč na zadní mantinel, kde byl první soupeře. Po přihrávce se pak marně natahoval Arťom Děmkov.

16:08

Dinamo předvedlo nepřesnou přihrávku, která se zdála být tečována. Rozhodčí byli jiného názoru, a tak je tu další zakázané uvolnění.

15:28

Tentokrát se do pásma dostal Maxim Šalunov, který byl za modrou čárou zastaven. Hra se otočila na druhou stranu, kde další zákrok vytáhl Alexandr Šaryčenkov.

14:35

Ruskému mužstvu se znovu nepovedlo přejít přes střední pásmo. Minsk získal černou gumu, která letěla za branku CSKA. Oba celky střídají.

14:00

Brandon Kozun předvedl před modrou čárou kličku, což je proti hokejovým zákonům. Navíc mu na druhé straně přejel Roman Gorbunov, a tak je odpískán další ofsajd.

13:05

Furchovu branku se snažil obkroužit Mario Kempe, který chtěl kotouč zasunout k tyči. Jenomže švédský útočník CSKA narazil na brankářův beton.

12:23

Běloruské mužstvo se hnalo do akce, jenomže nezvládlo přechod přes modrou čáru. Pro ofsajd se bude vhazovat ve středním pásmu.

12:14

Velmi velkou rychlost nabral na levé straně Andrej Světlakov, který zakončil z hranice kruhu pro vhazování. Puk mířil ke vzdálenější tyči, jenomže Furchova lapačka byla připravena.

11:07

Po vhazování si před branku najel Ilja Usov, který předvedl dlouhou kličku, po níž mířil do horní části branky. Avšak Alexandr Šaryčenkov situaci ustál a znovu vytáhl parádní zákrok.
Střely na branku: 1:9.

11:01

Od levého mantinelu se napřáhl Brandon Kozun, který mířil k první tyči. Zakončení ale velmi dobře viděl brankář CSKA, který znovu zasáhl.

10:11

Maxim Mamin chyboval na vlastní modré čáry a z branky se musel vydat Alexandr Šaryčenkov, který kotouč vypíchl ke spoluhráči.

08:41

Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ivan Lodnia – 2 min., hákování).

08:40

První polovina úvodní třetiny patřila Minsku, CSKA Moskva se nedostalo zatím moc do hry a musí přidat. Protože jednobranková ztráta je ještě milosrdná.

08:20

Od modré čáry se napřáhl Brennan Menell, jehož pokus byl sražen nad branku. Stejný hráč to zkoušel ještě o chvíli později, avšak Alexandr Šaryčenkov byl připravený.

06:54

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Maxim Mamin – 5 min., bitka + 2 min., vyprovokování bitky).
Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Gorbunov – 5 min., bitka).

06:47

Favorit zápasu se téměř nedostává přes střední pásmo a aktuálně jdou rukavice dolu. Maxim Mamin (CSKA Moskva) a Roman Gorbunov (Minsk) shodili rukavice, kde byl aktivnější domácí hráč.

06:09

Po reklamní přestávce se znovu pokračuje a běloruský celek se znovu hnal do akce, která skončila na levé straně útočného pásma.
Střely na branku: 1:6.

04:10

Dinamo Minsk zatím hraje skvěle ve středním pásmu, CSKA se dostává před branku českého brankáře jen sporadicky. Ovšem nyní puk Furchovi propadl za beton, ale zůstal ležet v brankovišti. Brankář hostujícího týmu měl štěstí, jelikož málem překvapivě kapituloval.

03:32

Ilja Usov zachytil přihrávku, která měla mířit za branku CSKA. Následně to z velkého úhlu zkusil Igor Martynov, jenž našel připraveného Alexandra Šaryčenkova.

03:01

Za nepřesnou přihrávkou spěchal Andrej Loktionov, ale blíže k puku to měl Brennan Menell. Bude se vhazovat po pravici domácího maskovaného muže.

02:45

Běloruské mužstvo je při chuti a znovu se usadilo v útočném pásmu. Od modré čáry nahazoval černou gumu na branku Ryan Murphy, jehož snažení skončilo v brankářově lapačce.

02:12

02:12 Kirill VORONIN - 0:1

02:12

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
CSKA ztratilo kotouč za modrou čáru a hru po pravé straně velmi rychle otočil Ryan Murphy, který následně přihrál na zadní tyčku, kde se nacházel osamocený KIRILL VORONIN. Jeho pokus mířil do brankáře, jenž se přesouval a se štěstím doputoval za brankovou čáru. Asistence: Ryan Murphy a Alexej Protas.

01:05

Hostující celek kombinoval v útočném pásmu, kde o kotouč v rohu přišel Shane Prince. CSKA hru pak rychle otočilo na druhou stranu hrací plochy.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou na modrých čarách, odkud vyslechnou hymny Běloruska a poté také Ruska. Následně vše už bude směřovat k zahajovacímu vhazování. Utkání bude mít také českou účast, jelikož v brance Minsku je odchovanec pražské Kobry Dominik Furch.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Blažijevskij, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Čmychov – Leipsic, M. Kempe, Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Tělegin, Světlakov, Sorkin.

HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin, Martynov (A) – Kozun, Spooner, Gorbunov – Děmkov (C), Šarangovič, Prince – Alistrov, Protas, K. Voronin – Lodnia, Usov, Suško.

Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Viljugin, Maximovskij.
Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který bude hodně napínavý a doufejme, že přinese také hodně gólů. Sestavy obou celků již byly představeny, a tak si je za malou chvíli také poodkryjeme.
Československá stopa

Dominik Furch (Minsk) 19 odchytaných zápasů, 91,9% úspěšnost zákroků, 1 čisté konto
Pokud se podíváme na obě konference zjistíme, že CSKA je nejlepším týmem v KHL. Domácí mužstvo odehrálo třiatřicet zápasů, v nichž posbíralo třiapadesát bodů. To je v Západní konferenci o devět bodů více, než mají Petrohrad a Jaroslavl. Navíc mužstvo z Moskvy v posledních třech případech nepoznalo hořkost porážky, přestože šlo s Kunlunem do prodloužení. Ovšem ani Minsk na tom není zle, jelikož mu v Západní konferenci patří čtvrtá příčka, když získal devětatřicet bodů. V posledních týdnech jsou výsledky běloruského mužstva jako na houpačce.

CSKA MOSKVA

Poslední výsledky

CSKA – Kunlun 3:2 po prodloužení
Jekatěrinburg – CSKA 1:5
Soči – CSKA 1:4

Nejproduktivnější hráči

Konstantin Okulov 28 bodů (9+19)
Maxim Šalunov 23 bodů (11+12)
Anton Slepyšev 23 bodů (11+12)

HC DINAMO MINSK

Poslední zápasy

Nižněkamsk – Minsk 1:5
Jaroslavl – Minsk 3:2 po prodloužení
Minsk – Viťaz 4:3 po prodloužení

Nejproduktivnější hráči

Brandon Kozun 24 bodů (14+10)
Ryan Spooner 24 bodů (4+20)
Jegor Šarangovič 21 bodů (17+4)
Vítám všechny hokejové fanoušky u dalšího zápasu KHL, v němž se představí CSKA Moskva a HC Dinamo Minsk.Půjde o souboj, který odehrají mužstva z horní poloviny Západní konference.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

CSKA Moskva – HC Dinamo Minsk

2:4

konec (0:1, 1:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Blažijevskij (Světlakov, Rykov), 45. Šalunov (Mamin, Okulov) – 3. K. Voronin (R. Murphy, Protas), 29. Prince (Šarangovič), 30. Falkovskij (Kozun, Spooner), 60. Kozun (Prince)

CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Blažijevskij, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Čmychov – Leipsic, M. Kempe, Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Tělegin, Světlakov, Sorkin.

HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin, Martynov (A) – Kozun, Spooner, Gorbunov – Děmkov (C), Šarangovič, Prince – Alistrov, Protas, K. Voronin – Lodnia, Usov, Suško.

Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Viljugin, Maximovskij

Diváci: 1 403

Průběh zápasu
1. třetina
02:12 MIN 0:1 K. Voronin (R. Murphy, Protas)
06:54 MOS 5+2 Mamin, bitka+vyprovokování bitky
MIN 5 Gorbunov, bitka
08:41 MIN 2 Lodnia, hákování
17:30 MOS 2 Světlakov, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
28:12 MIN 0:2 Prince (Šarangovič)
29:30 MIN 0:3 Falkovskij (Kozun, Spooner)
36:43 MOS 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Čmychov
MIN 2 Kozun, nedovolené bránění
36:46 MOS 2 Andronov, vysoká hůl
39:51 MOS 1:3 Blažijevskij (Světlakov, Rykov)
Po 2. třetině
3. třetina
44:37 MOS 2:3 Šalunov (Mamin, Okulov)
50:04 MIN 2 Děmkov, podrážení
54:35 MIN 2 R. Murphy, podrážení
59:04 MIN 2:4 Kozun (Prince)
Konec