Menu

Hokej

KHL

Avtomobilist Jekatěrinburg – Dynamo Moskva

2:7

konec (0:3, 0:1, 2:3)

03.12.2020, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.22 3.97 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:18:38)
Československá stopa v utkání

Jakub Kovář (JEK) – 6 minut, 3 inkasované branky
Dmitrij Jaškin (DYN) – 1+1, 3 střely, čas na ledě 18:16
Střely na branku: 33 – 27
Je konec! Dynamo Moskva nakonec zvládlo duel na ledě Jekatěrinburgu a vítězí vysoko 7:2. Domácí celek se v úvodu třetí části vrátil do utkání, když se prosadili Macek a Obidin. Na druhou branku však rychle odpověděl Tarasov. Přesného zásahu se dočkal také český střelec Dmitrij Jaškin, který se prosadil pět minut před koncem. V závěru ještě napsal gólovou tečku za dnešním utkáním Dmitrij Kagarlickij.

Konec zápasu.

59:20

Brooks Macek si ještě klepl o přihrávku mezi kruhy. Kotouč jeho směrem sice putoval, ale hostující obránce jej špičkou čepele odehrál do bezpečí.

58:39

58:39 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:7

58:39

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo využívá přesilovku a v závěru přidává ještě sedmý přesný zásah! DMITRIJ KAGARLICKIJ si sjel na přihrávku k zadní tyči a ve snadné pozici trefil přesně! Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Jaškin.

58:25

Dmitrij Jaškin znovu pálil z prostoru mezi kruhy. Potentní český střelec tentokrát mířil těsně nad břevno domácí klece. Hráči Avtomobilistu puk následně nedokázali vyhodit.

58:01

Střídačka domácího celku dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:28

Stanislav Bočarov dohnal prudkou přihrávku na levou stranu a dostal se do zakončení. Jeho dorážku hostující brankář bez problémů vykopl betonem.

57:05

Geoff Platt získal kotouč na modré čáře, srovnal si puk na hokejce, ale příklepem trefil jen nohu prvního obránce v bílém dresu Dynama.

56:20

Duel už se pouze dohrává. Ani jeden z týmů se nikam netlačí a bojuje se převážně ve středním pásmu ledové plochy.

55:31

55:31 Dmitrij JAŠKIN - 2:6

55:31

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo pokračuje ve své exhibici! Moskevský celek přidává také šestou branku! Dmitrij Kagarlickij objel domácí klec, přihrál mezi kruhy a DMITRIJ JAŠKIN už měl snadnou práci! Asistence: Dmitrij Kagarlickij.

55:20

Geoff Platt vlétl do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale střelou z mezikruží nemířil mezi tři tyče.

54:49

Hosté v plném počtu.

53:32

Hosté se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodili až za branku domácího celku. Avtomobilist musí začít od své klece.

53:09

Dan Sexton střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovku pozorný brankář bez větších problémů vyrazil levým betonem.

52:49

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Jegor Zajcev – 2 min., vražení na hrazení).

52:35

Juuso Hietanen dostal přihrávku na pravou stranu a posunul kotouč do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu hostujícího Dynama se následně nedostal do zakončení.

52:10

Peter Holland dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil forhendem, ale jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky.

51:44

Genoway nahodil puk do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před klec domácích.

51:20

Domácí celek přesto vrhá všechny své síly do útoku. Hráči v bílých dresech však skvěle brání na červené čáře a likvidují jeden přechod za druhým.

50:35

Dynamo se znovu dostalo do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu si na přihrávku na levou stranu nenabruslil. Domácí brání pozorně.

50:12

50:12 Daniil TARASOV - 2:5

50:12

Dynamo právě vstřelilo branku!
Jenže hostující Dynamo si bere ztracené vedení rychle zpět. Hosté se usadili v útočném pásmu. Přihrávku na modrou čáru dostal DANIIL TARASOV a pohotovým nahozením uklidil puk do sítě! Asistence: Oscar Lindberg, Andrej Sergejev.

49:41

49:41 Andrej OBIDIN - 2:4

49:41

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Domácí celek se ještě vrací do utkání! Avtomobilist totiž přidává svou druhou branku v dnešním střetnutí! Peter Holland zpoza branky přihrál mezi kruhy a ANDREJ OBIDIN pohotovou střelou snížil! Asistence: Peter Holland.

48:02

Hostující brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů vyrazil puk někam k mantinelu. Hráči Avtomobilistu kotouč získali.

47:38

Vadim Šipačov střílel od modré čáry, jenže před brankou domácího celku neclonil nikdo z hráčů Dynama. Kotouč tak prolétl kolem levé tyčky.

47:10

Dan Sexton získal kotouč na pravé straně, jenže jeho přihrávka skončila na holi prvního obránce v bílém dresu Dynama.

46:52

Hietanen střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila nad horní tyčí.

46:10

Pavel Dacjuk dostal přihrávku na levou stranu, dostal se do útočného pásma, jenže jeho pokus skončil na betonu brankáře.

45:41

45:41 Brooks MACEK - 1:4

45:41

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Domácí celek využívá přesilovou hru a ještě snižuje! Po přihrávce z pravé strany se z prostoru před brankou prosadil nikým nehlídaný BROOKS MACEK! Asistence: Peter Holland, Sergej Bočarov.

44:35

Dmitrij Jaškin se před vlastní brankou položil do přihrávky z pravé strany a vypíchl kotouč mimo obranné pásmo. Dynamo pokračuje v pozorném bránění.

44:10

Dan Sexton dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud střílel příklepem, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky.

43:53

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Dmitrij Kagarlickij – 2 min., hákování).

43:38

Anatolij Golyšev poslal přihrávku na levou stranu, kam si sjel Geoff Platt, jenže druhý jmenovaný nedokázal přes dobře postaveného obránce zakončit.

43:05

Brooks Macek získal puk ve středním pásmu a bez problémů jej posunul do pásma útočného. Na jeho pobídku nikdo v červeném dresu nedosáhl.

42:35

Juuso Hietanen střílel od modré čáry, jenže při zakončení zlomil svou hokejku. Kotouč z jeho čepele navíc mířil daleko vedle branky.

42:05

Dan Sexton nahodil puk za branku hostujícího Dynama, jenže k jeho pobídce se nikdo v červeném dresu nedostal. Dynamo brání pozorně.

41:29

Pavel Dacjuk získal volný kotouč v obranném pásmu a chtěl zrychlit rozehrávku domácího celku. Jeho přihrávka nenašla nikoho v červeném dresu.

41:06

Hostující brankář si dal pozor na prudkou střelu od levého mantinelu a bez problémů schoval puk do připravené lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

40:29

Juuso Hietanen střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře. Dynamo pokračuje v aktivním výkonu.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Dynamo se během závěrečné periody bude snažit napodobit výkon z prvních dvou třetin.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:38.
Střely na branku: 17 – 18
Druhá třetina končí! I druhá perioda se o něco lépe podařila hostům. Dynamo nejprve přestálo několik střel domácího celku, ale v závěru části dokázalo udeřit. Po rychlém přechodu do útoku se prosadil Oscar Lindberg. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 0:4.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:28

Anatolij Golyšev dostal přihrávku na levou stranu, dostal se do útočného pásma a ještě pokračoval v pohybu mezi kruhy. Důrazný obránce jej stačil zastavit.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:26

Sergej Zborovskij zastavil nepovedené vyhození hostujícího celku, zpracoval si kotouč a rozehrál na levou stranu. Obrana Dynama se stále brání úspěšně.

38:02

Georgij Bělousov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud pohotově zakončil, ale jeho rána byla velmi nepřesná a jen zaduněla o mantinel.

37:25

37:25 Oscar LINDBERG - 0:4

37:25

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hostující Dynamo přidává čtvrtou branku a podle všeho rozhoduje o svém dnešním triumfu! Hostům vyšel bleskový přechod do útočného pásma. Nadvakrát se nakonec dokázal prosadit OSCAR LINDBERG! Asistence: Magnus Pääjärvi.

37:06

Anatolij Golyšev získal kotouč na levé straně ledové plochy a odrazem o mantinel vyhodil puk ven z obranného pásma.

36:25

Arťom Volkov střílel z pravé strany útočného pásma, ale obránce v červeném dresu jeho ránu bez problémů zablokoval.

35:30

Hosté se znovu dostali do útočného pásma, jenže rána z pravého křídla skončila těsně vedle levé tyčky.

34:50

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se během posledních minut nedostává do zakončení.

33:28

Hosté v plném počtu.

33:00

Vjačeslav Litovčenko střílel po přihrávce z pravého kruhu, jenže hostující brankář se proti jeho projektilu přesunul a připsal si snadný zákrok betonem.

32:20

Dmitrij Jaškin vyhodil kotouč z obranného pásma podél mantinelu opět až za branku domácího celku. Český útočník dnes odvádí skvělou práci.

32:00

Hosté zvládají oslabení opravdu skvěle. Hokejisté v bílých dresech získali kotouč a bez problémů jej vyhodili až za klec domácího celku.

31:28

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Ilja Šipov – 2 min., hákování).

31:10

Hostující brankář dobře viděl Dacjukovu ránu z velké vzdálenosti a vyrazil kotouč ramenem mimo tři tyče. Hráči Dynama brání skvěle.

30:24

Jegor Zajcev dostal přihrávku na levou stranu, obešel statického Dana Sextona a zakončil forhendem. Jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyče.

30:00

Je za námi polovina dnešního souboje a zatím sledujeme jednoznačný duel. Domácí Avtomobilist se ani během druhé části nedostává do šancí.

29:24

Juuso Hietanen skvěle přečetl rozehrávku domácího celku, získal odražený kotouč a rozehrál na levou stranu. Autor úvodní branky zatím hraje skvěle.

29:00

Domácí brankář si dal dobrý pozor na dělovku od modré čáry a připsal si proti střele snadný zákrok. K odraženému puku se nikdo v bílém nedostal.

28:32

Georgij Bělousov dostal dlouhou přihrávku na levou stranu, krásně si kotouč zpracoval ze vzduchu, nicméně jeho rána nebyla pro brankáře nebezpečná.

28:02

Dmitrij Kagarlickij se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, do kterého plácl ve vzduchu, jenže jeho rána skončila vedle levé tyčky.

27:41

Dan Sexton dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, prodral se do útočného pásma, jenže ve velké rychlosti nahodil puk jen mimo tři tyče.

27:15

Dmitrij Jaškin dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a pohotově zakončil. Jeho pokus forhendem mířil do míst, kde stál brankář.

26:51

Nikita Trjamkin dostal přihrávku na levé křídlo, dostal se do útočného pásma, jenže jeho pokus prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

26:30

Domácí celek se během druhé části sice tlačí do útoku, jenže obrana Dynama pokračuje v koncentrovaném výkonu.

24:51

Michail Mamkin střílel z levého kruhu na zadní tyč, ale hostující brankář jeho projektil schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.

24:30

Nikita Trjamkin zboural soupeře v souboji u mantinel a získal puk pro domácí celek. Hráči Avtomobilistu se v druhé části tlačí vpřed.

23:45

Anatolij Golyšev se dostal do útočného pásma, kde si puk srovnal na střelu, ale hostující brankář si s jeho pokusem hladce poradil.

22:35

Andrej Sergejev vybojoval kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej forhendem vyhodil ven z vlastní třetiny. Dynamo pokračuje v trpělivém výkonu.

22:10

Peter Holland dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, ale jeho přízemní projektil nemířil mezi tři tyče.

21:26

Hostující brankář si připsal další povedený zákrok. Tentokrát si bez větších problémů pohlídal dělovku od modré čáry a schoval kotouč mezi betony.

21:10

Daniil Tarasov si sjel na přihrávku mezi kruhy, kam dostal přihrávku, přehodil si kotouč na levačku, ale jeho projektil skončil v lapačce.

20:35

Geoff Platt dostal přihrávku mezi kruhy, odkud bez váhání střílel příklepem, jenže jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.

20:20

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Dynamo se ihned vydalo do útoku, ale rozehrávka na levé křídlo skončila na zakázaném uvolnění.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:53.
Střely na branku: 9 – 11
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali jednoznačnou záležitost. Hostující Dynamo vlétlo do utkání jako velká voda. O první branku se v přesilovce postaral Hietanen. Na jeho zásah poté navázal Kagarlickij a o třetí trefu se postaral Lidberg. Domácí brankář Jakub Kovář po třetím zásahu střídal. Ve zbytku části už kralovaly defenzivy. Do kabin se proto odchází za stavu 0:3.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Dynamo se nyní usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém si netroufá na zakončení. Třetina se podle všeho jen dohrává.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:51

Dan Sexton projel do útočného pásma, kde se dostal k přihrávce z levé strany, jenže ve velké rychlosti si neseřídil mířidla a trefil jen boční síť.

18:20

Dmitrij Kagarlickij si v útočném pásmu krásně přehodil kotouč na forhend a zakončil zápěstím. Jeho projektil však nemířil mezi tři tyče.

17:48

Brooks Macek dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu uskočil k prvnímu obránci.

17:05

Dmitrij Jaškin vypomohl hostující obraně, získal volný kotouč v prostoru mezi kruhy a vyhodil jej mimo nebezpečný prostor.

16:38

Nikita Trjamkin uklidnil rozehrávku domácího celku za svou klecí. Hráči v červených dresech však zrovna nehýří pohybem. Obrana Dynama zvládá situaci s přehledem.

16:08

Dmitrij Jaškin se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde se natlačil před obránce, jenže jeho pobídka mezi kruhy skončila u obránce.

15:28

Hosté v plném počtu.

15:02

Alexej Makejev dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud střílel forhendem, jenže jeho dělovka prolétla kolem přední tyče.

14:25

Hostující celek se znovu dokázal ubránit pomocí vyhození kotouče přes všechny čáry. Domácímu Avtomobilistu se nedaří ani v početní převaze.

14:00

Sergej Zborovskij si na levé straně útočného pásma udělal prostor pro zakončení, ale jeho rána forhendem skončila vedle branky Dynama.

13:28

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Daniil Tarasov – 2 min., hákování).

13:10

Andrej An. Mironov si pohlídal nepovedenou rozehrávku domácího celku a bez problémů zakombinoval se spoluhráčem. Dynamo se nedostává do útoku.

12:08

Andrej An. Mironov se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči, který chtěl vyhodit do středního pásma, jenže jej poslal mimo led. Rozhodčí však viděli teč.

12:02

Nikita Popugajev dostal krásnou přihrávku na levou stranu a pohotově zakončil forhendem. Jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky!

11:22

Další akci domácího Avtomobilistu zastavuje nepřesná rozehrávka. Příliš dlouhá přihrávka skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před domácí klecí.

11:05

Dynamo se znovu mohlo spolehnout na svého brankáře, který vyjel ven z branky a odehrál puk odrazem o mantinel do středního pásma.

10:29

Dmitrij Kagarlickij dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, kde si krásně zpracoval puk, přehodil si jej na forhend, ale jeho pokus minul branku.

10:10

Pavel Kulikov dostal přihrávku do středního pásma, projel do pásma útočného, jenže jeho ránu srazil dobře postavený obránce do ochranné sítě.

09:32

Sergej Zborovskij si sjel pro přihrávku do obranného pásma, krásně se otočil a rozehrál na pravé křídlo. Domácí celek se snaží hrát o něco aktivněji.

09:10

Dan Sexton dostal přihrávku na pravou stranu, jenže se nedostal do střelecké pozice. Jeho projektil vůbec nemířil mezi tři tyče hostující klece.

08:12

Andrej An. Mironov střílel od modré čáry, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře. Střídající brankář Avtomobilistu si připsal dobrý zákrok.

07:35

Hostující brankář znovu vyrazil za svou klec, kde si zpracoval nepřesné nahození a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Dynamo zatím hraje precizně.

07:10

Jegor Bryzgalov skvěle vystoupil proti rozjetému Sextonovi a odstavil domácího hokejistu od kotouče. Dynamo zatím brání skvěle už od středního pásma.

06:42

Andrej An. Mironov uklidnil rozehrávku hostujícího Dynama za jeho brankou. Obránce hostujícího celku hledal Jaškina, který se ke kotouči nedostal.

06:20

Hosté pokračují ve skvělém tempu. Dynamo se znovu usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu nedokázal přesně zakončit.

05:53

Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Jakub Kovář, přichází Vladimir Galkin.

05:52

05:52 Oscar LINDBERG - 0:3

05:52

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hostující celek přidává třetí branku! Kovář opravdu nezažívá povedené minuty v domácí kleci! Po závaru před domácí klecí dopravil puk do sítě důrazný OSCAR LINDBERG! Asistence: Daniil Tarasov.

05:10

Pavel Dacjuk dostal ve velké rychlosti přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale hostující brankář jeho ránu vykopl.

04:38

Jakub Kovář si dal pozor na prudkou střelu z mezikruží a připsal si snadný zákrok. Český brankář po špatném vstupu do zápasu takový zásah potřeboval.

04:10

Domácí se snad poprvé v utkání dostali do útočného pásma, kde se na kratší časový úsek dokázali usadit. Ránu z levé strany však brankář s přehledem vyrazil.

03:38

03:38 Dmitrij KAGARLICKIJ - 0:2

03:38

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hostující celek přidává druhou branku! Dynamo prožívá opravdu parádní vstup do dnešního střetnutí! Přihrávku do úniku dostal DMITRIJ KAGARLICKIJ, který únik završil přesnou střelou. Asistence: Vadim Šipačov.

03:10

Magnus Pääjärvi dostal prudkou přihrávku do středního pásma, prosmýkl se přes modrou čáru, jenže ve velké rychlosti už nedokázal zakončit.

02:29

Dmitrij Jaškin se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, nicméně jeho pobídka z levé strany skončila na holi domácího obránce.

02:10

Hostující brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po Jerjomenkově levé ruce.

01:20

01:20 Juuso HIETANEN - 0:1

01:20

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hostující celek se dostává do vedení! Dynamo dokázalo využít hned první přesilovku dnešního souboje. Přihrávku na levý kruh dostal JUUSO HIETANEN a přesnou střelou překonal Jakuba Kováře! Asistence: Dmitrij Jaškin, Vadim Šipačov.

01:10

Juuso Hietanen dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho projektil si domácí brankář s přehledem pohlídal.

00:48

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Peter Holland – 2 min., hákování).

00:28

Další akce hostujícího celku skončila zakázaným uvolněním. Na dlouhou přihrávku mířící na levou stranu nedosáhl Vadim Šipačov.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Dynamo se ihned vydalo do útoku, jenže přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát v červeném, zatímco hosté obléknou bílou sadu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, D. Zajcev – Golyšev, Macek, Makejev – Obidin, Holland (A), Bočarov – Sexton, Dacjuk (C), Bělousov – Platt, P. Kulikov, Litovčenko – Ovčinnikov.

Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Čajkovský, Hietanen, Volkov, Mironov (A), Bojkov, J. Zajcev, An. Sergejev – Jaškin, Šipačov (C), Kagarlickij – Pääjärvi, O. Lindberg, Tarasov – Popugajev, Jefremov (A), Muranov – Bryzgalov, Šipov, Kruglov..
Češi a Slováci

Jakub Kovář (JEK) – 27 zápasů, 92,34%
Dmitrij Jaškin (DMS) – 30 zápasů, 20 gólů, 9 asistencí
Avtomobilist Jekatěrinburg

Domácí Avtomobilist Jekatěrinburg na tom také není vůbec špatně. Domácí celek odehrál třicet zápasů, ve kterých vybojoval čtyřicet bodů a zatím drží šestou pozici Východní konference. Na sedmé Torpedo má navíc dostatečný náskok. V posledních duelech se Avtomobilistu vůbec nedaří. Domácí celek totiž prohrál už šestkrát v řadě. V posledním utkání doma prohrál 0:1 v prodloužení s Ufou. Nejproduktivnějším hráčem je s třiceti bodů Makejev.
Dynamo Moskva

Hostující Dynamo Moskva zatím neprožívá špatný ročník. Celek Dmitrije Jaškina odehrál v letošním ročníku třicet jedna zápasů, ve kterých vybojoval třicet osm bodů a patří mu pátá pozice Západní konference. Na čtvrté Dinamo Minsk ztrácí jen jeden bod. V posledních duelech Dynamo podává dobrý výkony. Přesto si v posledním duelu připsalo porážku 2:6 s Metallurgem Magnitogorsk. Nejproduktivnějším hráčem je s jednatřiceti kanadskými body Vadim Šipačov.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Avtomobilistem Jekatěrinburg a Dynamem Moskva. Duel začíná v 15 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Avtomobilist Jekatěrinburg – Dynamo Moskva

2:7

konec (0:3, 0:1, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Macek (Holland, Bočarov), 50. Obidin (Holland) – 2. Hietanen (Jaškin, Šipačov), 4. Kagarlickij (Šipačov), 6. O. Lindberg (Tarasov), 38. O. Lindberg (Pääjärvi), 51. Tarasov (O. Lindberg, An. Sergejev), 56. Jaškin (Kagarlickij), 59. Kagarlickij (Šipačov, Jaškin)

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (6. Galkin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, D. Zajcev – Golyšev, Macek, Makejev – Obidin, Holland (A), Bočarov – Sexton, Dacjuk (C), Bělousov – Platt, P. Kulikov, Litovčenko – Ovčinnikov.

Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Čajkovský, Hietanen, Mironov (A), Bojkov, J. Zajcev, An. Sergejev, Volkov – Jaškin, Šipačov (C), Kagarlickij – Pääjärvi, O. Lindberg, Tarasov – Popugajev, Jefremov (A), Muranov – Bryzgalov, Šipov, Kruglov.

Rozhodčí: Birin, Sojin – Galimov, Černyšov

Průběh zápasu
1. třetina
00:48 JEK 2 Holland, hákování
01:20 DMS 0:1 Hietanen (Jaškin, Šipačov)
03:38 DMS 0:2 Kagarlickij (Šipačov)
05:52 DMS 0:3 O. Lindberg (Tarasov)
05:53 JEK -Jakub Kovář +Galkin (Střídání)
13:28 DMS 2 Tarasov, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
31:28 DMS 2 Šipov, hákování
37:25 DMS 0:4 O. Lindberg (Pääjärvi)
Po 2. třetině
3. třetina
43:53 DMS 2 Kagarlickij, hákování
45:41 JEK 1:4 Macek (Holland, Bočarov)
49:41 JEK 2:4 Obidin (Holland)
50:12 DMS 2:5 Tarasov (O. Lindberg, An. Sergejev)
52:49 DMS 2 J. Zajcev, vražení na hrazení
55:31 DMS 2:6 Jaškin (Kagarlickij)
58:01 JEK 2 HL příliš mnoho hráčů
58:39 DMS 2:7 Kagarlickij (Šipačov, Jaškin)
Konec