Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – HK Soči

2:1

po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)

03.12.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 1.64 4.95 4.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji příjemné čtvrteční odpoledne. (15:41:59)
Statistiky
Střely na branku: 22 – 22
Zblokované střely: 17 – 6
Tresné minuty: 6 – 2
Využití: 0/1 – 1/3
V oslabení: 0 – 0
Vyhrané buly: 22 – 16
Hity: 8 – 10
Čas v útočném pásmu: 9:20 – 8:26

Dnešní utkání sledovalo 2140 diváků.
Dlouhé střelecké trápení nakonec v prodloužení dokázal prolomit Sibir, který tak prodlužuje bídu Soči, které ani tentokrát nedotáhlo zápas do vítězného konce, i když to mělo dobře rozehrané. O vítěznou branku se pěknou střelou postaral Jefim Gurkin, který tak rozjásal spoustu diváků na stadionu v Novosibirsku, ve kterém tedy zůstávají dva body.

Konec zápasu.

61:29

61:29 Jefim GURKIN - 2:1

61:29

Sibir právě vstřelil branku!
Novosibirsk využívá hned svou první šanci v prodloužení a připisuje si tedy druhý bod! Danil Romancev se po pravé straně dostal do útočné třetiny, mezi kruhy následně uvolnil JEFIMA GURKINA, který nádhernou střelou k levé tyči rozhoduje tento zápas. Asistence: Danil Romancev.

60:48

Soči s rozehrávkou už vůbec nikam nespěchá a klidně drží puk ve svém pásmu, odkud se mu moc nechce.

60:16

Úvodní vhazování prodloužení patří domácím hokejistům, kteří však následně pokazili rozehrávku a musí se bránit.

60:01

Začalo prodloužení.
Velmi vyrovnaný zápas nakonec dospěl až do prodloužení, což je férový výsledek pro oba celky. Oba týmy se totiž velmi dobře bránili, ale při útočení nebyly tolik efektivní, kvůli čemuž se každý nakonec prosadil jen jednou, navíc ve druhé třetině. V závěrečné části pak zase oba brankáři zavřeli svou bránou, čímž se postarali o prodlužování, tak uvidíme, jestli v něm někdo uspěje.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:49

Z dálky to ještě jednou zkusil Ivan Miščenko, jehož pokus vyráží Harri Säteri mimo hrací plochu, takže ještě bude muset zůstat pozorný.

59:08

Novosibirsk už je z nejhoršího venku, kotouč však stále nemá pod kontrolou, takže se bude muset bránit i v poslední minutě základní hrací doby.

58:38

Soči se konečně dostalo dopředu, kde okamžitě přišla rána od modré čáry, ale ta skončila jen někde na zadním hrazení.

58:11

Hosté se zase zkoušeli dostat dopředu, ale tentokrát jejich přechod středního pásma skončil jen odrazem kotouče mimo hrací plochu.

57:45

Domácí se zatím bez problémů brání, nyní dokonce mají kotouč pod kontrolou ve svém pásmu, kde získávají co nejvíce času.

57:02

Soči má v přesilovce obrovskou šanci na zisk dvou bodů, avšak začátek se mu vůbec nevyvedl, protože se Novosibirsk po vhazování ihned osvobodil.

56:50

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Korotkov – 2 min., nedovolené bránění).

55:45

Hosté až podruhé zvládli přechod do útoku, ale tam se příliš dlouho neudrželi, navíc ani nevymysleli zakončení.

55:16

Oba brankáři chtějí pro svůj tým aspoň bod, na druhé straně výborně zasahuje také Maxim Treťjak, který přerušuje hru.

54:37

Igor Ruděnkov se z pravé strany šikovně protlačil před bránu, kde si Harri Säteri výborně pohlídal prostor u tyče a tuto složitou situaci tak zvládl!

54:14

Ofsajd zastavuje i útočnou akci Sibiru, ještě jednou se tedy bude vhazovat ve střední třetině.

53:43

German Rubcov mohl mířit do nadějného přečíslení, avšak to zastavuje těsný ofsajd, který tedy znamená buly ve středním pásmu.

53:04

O puk se nyní bojuje za brankou Soči, kde to zvládli lépe domácí a nadále se tak drží v útočném pásmu, kde ale vymysleli jen zblokovanou ránu.

52:36

Jefim Gurkin nebezpečně pálil od modré čáry, ale jeho rána se nevešla mezi tři tyče.

52:13

Harri Säteri se po delší době zapojil do hry a předvedl další jistý zákrok, po kterém se před ním bude vhazovat.

51:48

Ansel Galimov mohl zahrozit z rychlého protiútoku, kdy si našel odražený kotouč, ale v dobré pozici mu ho jeden z protihráčů urychleně vypíchl.

51:05

Novosibirsk velká šance povzbudila k aktivnějšímu útočení, už nějakou dobu krouží v útočném pásmu, ale další zakončení zatím nepřichází.

50:34

Domácí podnikli nebezpečný protiútoku, při kterém Maxim Treťjak úspěšně pokryl dvě střely a senzačně tak udržel vyrovnaný stav!

49:08

Jevgenij Česalin vyvezl puk do útočné třetiny, kde ho následně sotva drží, protože je ostře napadán a protihráči mu dokonce nedovolují ani přihrávku.

48:28

Skoro vůbec se nepřerušuje, hraje se tak ve vysokém tempu, kdy si na ledové ploše pořád něco děje, ale oba týmy stejně pořád hledají cestu k zakončení strašně složitě.

47:54

Vasilij Glotov se nějak zkusil prosadit individuálně, ale na pravé straně byl vytlačen jen do rohu kluziště, kde tedy o puk musí bojovat.

47:05

Jako první se ozývá Novosibirsk, který se usadil v útoku a zasypal Maxima Treťjaka několika střelami, ale ten zatím podruhé nekapituluje.

46:40

Oba celky v závěrečné části zatím marně hledají cestu do nějaké větší šance, začíná to tak vypadat na prodloužení.

46:11

Mikael Ruohomaa se tlačil za nahozeným kotoučem, v souboji s protihráčem však neuspěl.

45:43

Dmitrij Sajustov při napadání málem dvakrát získal kotouč, hostující hráč to ale vždycky nějak ustál a včas dostal kotouč z pásma.

44:43

Amir Garajev výborně zapracoval při napadání, díky čemuž se mohl tlačit k zakončení na levé straně, ale to skončilo jenom na výstroji domácího brankáře!

44:17

V závěrečné periodě se zatím nepřerušovalo, vzápětí ale Nikita Kvartalnov pálí do rukavice Harriho Säteriho, který už tedy přerušení zapříčinil.

43:48

Sibir už začíná být aktivnější, protože chce potvrdit roli favorita ještě v základní hrací době. Stále se mu ale směrem dopředu příliš nedaří.

43:06

Alexandr Šarov výborně vyvezl kotouč do útočného pásma, ale tam prováhal ideální příležitost na zakončení, takže z toho nic nebylo.

42:26

Díky napadání se nakonec do šance jako první dostal Novosibirsk, přičemž Maxim Treťjak zakončení vůbec nečekal, ale stejně stačil zasáhnout.

41:57

Domácí jsou ale pod tlakem, takže se raději osvobozují pomocí vyhození, aby nemuseli nic riskovat.

41:27

Hosté jsou zase o něco aktivnější, protože velmi aktivně napadají, ale k nějaké šanci jim to zatím nepomáhá.

40:50

Začátek závěrečné části je z obou stran hodně opatrná, nějaká chyba totiž může mít fatální následky.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhém dějství už se dočkali nějakých gólů. Jako první se prosadilo Soči, které však vedení příliš dlouho neudrželo, Sibir vyrovnal o čtyři minuty později a zase tak platil vyrovnaný stav. Ten potvrzuje i velmi vyrovnaný výkon na ledě, vyhrát tak může naprosto kdokoliv, tak uvidíme, kdo to nakonec urve.
Další třetina začne přibližně v 15:04.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

Domácí dobře přečetli soupeřícího rozehrávku a v samotném závěru periody mohli jít do vedení, Alexandr Šarov měl po přihrávce před sebou prázdnou klec, ale tu trestuhodně netrefil!

39:08

Sibir ještě hledá nějakou cestu do šance, pokoušel se o to hlavně Mikael Ruohomaa, který kroužil kolem brány, ale nakonec puk vyvezl jen do středního pásma.

38:29

Hosté se také usadili v útočném pásmu, kde ale vymysleli jen sražené zakončení, po kterém domácí zakládají vlastní útočnou akci.

37:47

Domácí mířili do přečíslení tři na jednoho, které po přihrávce zakončoval Dmitrij Sajustov, který však mířil jen do betonu brankáře!

37:05

Danil Romancev se sice s kotoučem dostal za bránu soupeře, tam se ale na něj vrhli dva protihráči, proti kterým neměl moc šancí na úspěch.

36:29

Novosibirsk nyní málem inkasoval, takže na chvíli uklidňuje hru, protože nechce zase ztrácet.

35:51

Do úniku se tentokrát dostal Ansel Galimov, který se pokoušel o objetí brankáře a zasunutí do prázdné brány, ale přitom mu to podklouzlo, takže nakonec ani nezakončil!

35:41

Alexandr Šarov dobře zapracoval při napadání, díky čemuž se dostal do střelecké pozice, takže Maxim Treťjak musel po delší době zasahovat, což zvládl bez problémů.

35:19

Hosté už se definitivně oklepali z inkasované branky a začínají být zase aktivnější, při dalším útočném snažení ale nic nevymysleli.

34:10

Soči se pořád drží v útočné třetině, kde bez problémů kombinuje. Nakonec přišla riskantní přihrávka do mezikruží na Igora Ruděnkova, ale ten byl pod tlakem dvou protihráčů, takže o puk přišel.

33:33

Nakonec přišlo docela nadějné zakončení z hole Davida Runblada, ale Harri Säteri prokázal dobré reflexy a zase úspěšně vytasil svou rukavici.

33:05

Druhá přesilovka zápasu zatím hostům moc nevychází, ti se vepředu usadili až po minutě početní výhody.

32:34

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Ilja Morozov – 2 min., nedovolené bránění).

31:55

Hosté se pomalu začínají vracet do zápasu, aktuálně ale mají problémy s rozehrávkou, které nakonec zvládli vyřešit, takže se dostali dopředu, ale tam nic nebezpečného nevymysleli.

30:57

Soči se po delší době usadilo vepředu, kde se nakonec od modré čáry napřáhl Nikita Kvartalnov, který donutil Harriho Säteriho k zákroku lapačkou.

30:24

Hosté se dostávají pořád pod větší tlak, díky vystižené přihrávce se ale nakonec docela snadnou osvobodili.

29:39

Maxim Treťjak vůbec nepůsobí jistým dojmem, střelu z úhlu jen tak tak pokryl a po srážce se spoluhráčem navíc skončil na svém zadku, ale tohoto zaváhání domácí nedokázali využít.

29:10

Ilja Morozov se chtěl dostat dopředu pomocí nahození, jeho záměr ale protivník přečetl a kotouč tak bez problémů získal.

28:27

Soči se přece jen dostalo k zakončení ihned po vyhraném vhazování, to Harri Säteri skoro vůbec neviděl, ale zachránil ho jeho spoluhráč, který projektil zablokoval.

27:45

Domácí jsou na koni a hledají cestu za další brankou, hosté tentokrát raději okamžitě puk posílají ze svého pásma.

26:49

26:49 Juuso PUUSTINEN - 1:1

26:49

Sibir právě vstřelil branku!
Soči se ve vedení moc dlouho neohřálo, za čtyři minuty totiž opět platí vyrovnaný stav! Mikael Ruohomaa poslal puk do skrumáže před bránu, kde nejprve pálil Alexandr Šarov, přičemž Maxim Treťjak trestuhodně nedokázal pokrýt puk. Domácí útočník tak pak posunul puk doprava, kde našel JUUSA PUUSTINENA, který bez váhání rozvlnil síť odkryté brány. Asistence: Alexandr Šarov, Mikael Ruohomaa.

25:48

Domácí dostávají v útočném pásmu minimum prostoru na kombinaci, kvůli tomu se nedostávají ani do zakončení.

25:10

Hosté si dávají s rozehrávkou opravdu na čas, ale asi jim to moc nevadí, protože přece jen Novosibirsk musí dotahovat.

24:51

Jegor Milovzorov si nepohlídal ofsajd, takže přihrávka přebíral jen v postavení mimo hru, což znamená další vhazování ve střední třetině.

24:19

Maxim Treťjak chytá soupeřící nahození za svou bránou a pomáhá tak spoluhráčům s rozehrávkou, těm se ale tentokrát příliš nepovedla.

23:35

Soči se však rozhodně nezačíná soustředit jenom na bránění a po vyhraném bily hledá cestu k dalšímu zakončení, už kombinuje v útočném pásmu.

23:15

Domácí se samozřejmě pokouší o co nejrychlejší odpověď, ale jejich útočné snažení přerušují čárový rozhodčí, kteří pískají ofsajd.

22:39

22:39 Sergej ŠMELJOV - 0:1

22:39

Soči právě vstřelilo branku!
Hosté okamžitě využívají početní převahu a zaslouženě jdou do vedení! Sibir se sice po vhazování osvobodil a následně i dobře napadal, avšak nepohlídal si svou levou stranu, kde se rozjel SERGEJ ŠMELJOV, následně dostal přihrávku do jízdy a Harriho Säteriho překvapil prudkou střelou k bližší tyči. Asistence: Kirill Petkov.

22:15

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jaroslav Chabarov – 2 min., hákování).

21:35

Sibir už se také dostává do útoku, kde s kotoučem krouží hlavně Alexandr Šarov, který nakonec nebezpečně nahodil, ale Maxim Treťjak podržel svůj tým jistým zákrokem.

20:55

Kirill Petkov dostal extrémně moc prostoru na levé straně, který využil k nebezpečnému zakončení, které zastavilo břevno!

20:27

Soči začíná aktivněji i druhou část, v útoku se ale příliš dlouho neohřálo.

20:01

Začala druhá třetina.
První dějství bylo z obou stran hodně opatrné, ani jeden tým nechce udělat žádnou chybu. Celkově jsme tedy viděli jen jedenáct střel, z toho sedm jich vytvořilo Soči, které je rozhodně o něco nebezpečnější, ale gólu se nějak výrazně nepřiblížilo. Uvidíme, kdo tedy jako první vyrobí tu fatální chybu.
Další třetina začne přibližně ve 14:17.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:50

Harri Säteri ještě v samotném závěru třetiny musel vytáhnout důležitý zákrok, protože překvapivá střela od mantinelu měla velmi slušná parametry! Domácí brankář však stále drží bezbrankový stav!

19:08

Sibir ještě opatrně hledá cestu dopředu, za branku se sám dostal Mikael Ruohomaa, ale tam mu dva protihráči vystavili stopku, díky které ho obrali o kus gumy.

18:34

Soči se také ještě bude muset bránit, protože jeho nepřesné nahození za bránu ukořistil soupeř. Toho však následně nepouští ani do svého pásma.

17:50

Sibir soupeře okamžitě vyhání ze svého pásma, nyní se už soustředí vyloženě na to, aby ve zbývajících sekundách neinkasoval.

17:11

Pekka Jormakka zůstal zapomenutý za soupeřící obranou a po nahození mohl mířit do protiútoku, ale kotouč si nedokázal ideálně zpracovat, kvůli čemuž o něj okamžitě přišel.

16:33

Už dlouho se hraje bez přerušení, což mírně více vyhovuje Novosibirsku, který sice tráví více času vepředu, ale na nějakou gólovou příležitost stále čeká.

15:59

Alexandr Šarov předvedl pěknou individuální akci, kde se dostal k zakončení i přes tři protihráče v cestě, ale na Maxima Treťjaka si už nepřišel.

15:14

Harri Säteri měl poprvé v zápase se zákrokem velké problémy, protože kotouč vyrazil jen před odkrytou klec, ale tam už odvedli dobrou práci jeho spoluhráči.

14:50

Sergej Šmeljov trestuhodně ztratil puk při rozehrávce, zachránil ho až jeho spoluhráčů, který vypíchnutím nedovolil střelu.

14:08

Hra se už začíná trochu uklidňovat, jelikož nikdo nechce inkasovat do šatny. Dopředu je to tak z obou stran hodně opatrné.

13:39

Ansel Galimov dobře vypíchl kotouč a mířil tak do nadějného brejku, kterou zakončoval střelou po zemi, ale ta se ani nevlezla do brány.

12:57

Dmitrij Kolgotin vyvezl puk až do útočného pásma, kde následně od modré čáry pálil David Rundblad, ale Harri Säteri měl dobrý výhled, takže kotouč vyrazil do rohu hřiště.

12:18

Na druhé straně ještě zkoušel štěstí Jefim Gurkin, ale ten už nemířil přesně, takže Soči následně může rozehrávat.

11:45

Juuso Puustinen vyvezl kotouč dopředu po pravé straně, následně se pokusil o překvapivé zakončení od mantinelu, ale to si Maxim Treťjak v klidu pohlídal.

11:03

Jurij Alexandrov hned po svém návratu z trestné lavice mohl skórovat, tentokrát však zasáhl pozorný Harri Säteri, který si jeho pokus z mezikruží bez problémů pohlídal.

10:14

Alexandr Šarov dostal nezvykle mnoho prostoru, navíc hodně blízko brány, ale dobrou střeleckou pozici nedokázal využít, jelikož trefil jen clonícího spoluhráče.

09:43

Ivan Miščenko si při obraně pomohl hraničním zákrokem, který ale tentokrát hlavní rozhodčí uznal jako čistý, takže následně mohl vyhodit.

09:10

Soči má polovině oslabení extrémně za sebou, po nahození navíc získalo pár cenných sekund napadáním.

08:34

Juuso Puustinen si v rohu kluziště našel odražený puk a už hledal osamoceného spoluhráče před bránou, ale pas byl příliš rychlý, takže kotouč skončil až ve středním pásmu.

08:16

Vyloučení v týmu HK Soči (Jurij Alexandrov – 2 min., hákování).

07:43

Sibir v útoku předvedl sérii rychlých přihrávek, kterou zatím nezakončuje. Skoro to vypadá, jakoby hrál přesilovou hru.

06:55

Domácí se přece jen také začínají dostávat do tempa, po nepřesném pasu však v útoku moc dlouho nevydrželi.

06:09

Naopak Novosibirsk pořádně zahrozil z protiútoku, kdy musel Maxim Treťjak vytahovat zázračný zákrok proti Mikaelu Ruohomaaovi, který střelu do odkryté klece příliš nezvládl!

05:55

Soči se pořád drží v útočném pásmu, zpočátku je tak aktivnějším týmem. Tentokrát se ale k další střele nedostalo.

05:13

Nikita Kvartalnov si od mantinelu našel cestu až mezi kruhy, kde z posledních sil pálil bekhendem, ale nemířil přesně.

04:37

První střelu mezi tři tyče si připisuje Vasilij Glotov, ale ten mířil přímo do lapačky gólmana, který to tak neměl moc složité.

04:08

Novosibirsku se při založení útoční akce stále vůbec nedaří, pomalu se zatím nedostal ani do útočného pásma.

03:30

Hraj se ve vysokém tempu, skoro vůbec se nepřerušuje, což vyhovuje více hostům, kteří však na nějakou větší šanci stále čekají.

02:47

Nikita Točickij se prezentoval nádherným přechodem do útoku, kdy si sám obešel dva spoluhráče, ale slibnou příležitost zahodil špatnou přihrávkou.

02:15

Na slabé nahození od modré čáry si šáhne Harri Säteri, který nechce hru přerušovat, takže kotouč sráží k nejbližšímu spoluhráči.

01:43

Sibir je naopak směrem dopředu opravdu bezbranný, už nějakou dobu hledá cestu ze své třetiny.

01:06

Do první střelecké pozice se však přece jen dostalo Soči, hostující hráč ale v těžké pozici mířil jen mimo.

00:32

Hosté vyhráli buly před svým brankářem, ale následný přechod do útoku se jim vůbec nepovedl, protože přišli o puk ve středním pásmu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Ilja Morozov (A), Jokipakka, Gurkin, Jermakov, Děmidov, J. Chabarov, Jefremov – Ruohomaa, Jormakka, Puustinen – Milovzorov, O. Li, Romancev – Sajustov (A), Česalin (C), Šarov – V. Komarov, Dubakin, A. Jakovlev – N. Korotkov.

HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (C), Minejev, Rundblad, Miščenko – Točickij (A), Petkov, Šmeljov – Rubcov, Karjalainen, Ruděnkov (A) – Kolgotin, Glotov, Kukštel – A. Galimov, Garajev, N. Kvartalnov – Feoktistov.

Rozhodčí: Oleni, Spirin – Gordenko, Zacharov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa v utkání
Do dnešního duelu nezasáhne žádný český a ani slovenský hokejista.
HK Soči
Soči je na tom výrazně hůř, navíc se stále marně dostává do nějaké formy. Nedávno sice zlomilo dlouho šňůru pěti porážek proti Rize, ale byla by to velká ostuda, kdyby s posledním týmem celé KHL prohrálo. Pak ale narazilo na silnější Barys, kde už zase padlo a dokonce nevstřelilo ani jeden gól. Není tedy divu, že dnešní hosté jsou čtvrtým nejhorším týmem celé soutěže, v Západní konferenci jsou pak na předposledním desátém místě. Soči tak nutně konečně potřebuje porazit nějaký papírově silnější tým, tak uvidíme, jestli toho dnes konečně dosáhne.

Poslední tři utkání
Barys vs. Soči – 2:0
Soči vs. Riga – 3:2
Soči vs. CSKA – 1:4

Nejproduktivnější hráči
Sergej Šmeljov 19 bodů (8+11)
Malte Stromwall 16 bodů (8+8)
Daniil Miromanov 16 bodů (5+11)
HC Sibir Novosibirsk
Novosibirsk se aktuálně nachází ve skvělé formě, protože ještě nedávno držel šňůru čtyř výher. Tu následně sice ztratil proti Kunlunu, ale ihned to napravil proti Spartaku, kdy na vlastním ledě zvítězil 2:0. Sibir tak vyhrál pět z posledních šesti zápasů, avšak na kontě má stále celkově více proher než výher, takže mu to v tabulce Východní konference stačí jen na osmé místo. Pokud ale dnes naváže na předchozí vítězství, tak může teoreticky přeskočit sedmý Nižnij Novgorod. Uvidíme, jak se mu tedy zadaří.

Poslední tři utkání
Novosibirsk vs. Spartak – 2:0
Kunlun vs. Novosibirsk – 1:0
Riga vs. Novosibirsk – 2:3

Nejproduktivnější hráči
Mikael Ruohomaa 22 bodů (8+14)
Juuso Puustinen 17 bodů (11+6)
Jegor Milovzorov 17 bodů (6+11)
Dobré odpoledne při ruském hokeji! Již v brzkých odpoledních hodinách pokračuje hracím den hned druhým zápase, kdy na sebe narazí Novosibirsk a Soči. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

HC Sibir Novosibirsk – HK Soči

2:1

po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Puustinen (Šarov, Ruohomaa), 62. Gurkin (Romancev) – 23. Šmeljov (Petkov)

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Ilja Morozov (A), Jokipakka, Gurkin, Jermakov, Děmidov, J. Chabarov, Jefremov – Ruohomaa, Jormakka, Puustinen – Milovzorov, O. Li, Romancev – Sajustov (A), Česalin (C), Šarov – V. Komarov, Dubakin, A. Jakovlev – N. Korotkov.

HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (C), Minejev, Rundblad, Miščenko – Točickij (A), Petkov, Šmeljov – Rubcov, Karjalainen, Ruděnkov (A) – Kolgotin, Glotov, Kukštel – A. Galimov, Garajev, N. Kvartalnov – Feoktistov.

Rozhodčí: Oleni, Spirin – Gordenko, Zacharov

Diváci: 2140

Průběh zápasu
1. třetina
08:16 SOC 2 J. Alexandrov, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
22:15 SIB 2 J. Chabarov, hákování
22:39 SOC 0:1 Šmeljov (Petkov)
26:49 SIB 1:1 Puustinen (Šarov, Ruohomaa)
32:34 SIB 2 Ilja Morozov, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
56:50 SIB 2 N. Korotkov, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
61:29 SIB 2:1 Gurkin (Romancev)
po prodl.