Menu

Fotbal

Evropská liga

AC Sparta Praha – Celtic Glasgow

4:1

konec (2:1)

26.11.2020, 18:55 • Generali Česká pojišťovna Arena, Praha - Bubeneč • Skupina H • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.63 3.66 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Srdjan PLAVŠIĆ - 4:1

90+4

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta i podruhé poráží Celtic výsledkem 4:1! V samém závěru zápasu se o to postaral Srdjan Plavšić, jenž si naběhl na dlouhý nákop Bořka Dočkala z hloubi vlastní poloviny, obešel brankáře Baina, pak si pohrál i s McGregorem a zakončil do odkryté branky!

80

80. Lukáš JULIŠ - 3:1

80

Sparta právě vstřelila branku!
Kat Celticu má jméno LUKÁŠ JULIŠ! Sparta sehrála rychlý protiútok po levé straně, David Moberg Karlsson pak přenesl hru na osamoceného Juliše, jenž před Bainem dokázal instinkt zabijáka a pokračuje v neuvěřitelné střelecké úspěšnosti!

38

38. Lukáš JULIŠ - 2:1

38

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta otáčí vývoj prvního poločasu! Bořek Dočkal přihrál po zemi do pokutového území, kde obránci nechali míč Scottu Bainovi, ten ale zůstal zalezlý na brankové čáře, čehož pohotově využil LUKÁŠ JULIŠ a zblízka jej překonal!

26

26. Dávid HANCKO - 1:1

26

Sparta právě vstřelila branku!
Vyrovnáno! Dočkalův rohový kop se odrazil k Davidu Pavelkovi, jenž prostrčil míč klubkem těl před Bainem k DÁVIDU HANCKOVI, jenž tváří v tvář Bainovi nezaváhal a rozjásal své spoluhráče i sparťanskou lavičku!

Výrazný podíl na sparťanské brance má i Callum McGregor, jelikož ostatní hráči Celticu vyběhli proti Pavelkovi, čímž by Hancko byl v ofsajdu, ovšem McGregor zůstal výrazně za nimi.

15

15. Odsonne EDOUARD - 0:1

15

Celtic právě vstřelil branku!
Hosté se na Letné ujímají vedení! ODSONNE EDOUARD dostal kolmici za záda Dominika Plechatého, v pokutovém území pak kličkami přelstil Dávida Hancka a Florina Nitu pokořil přesnou střelou o vzdálenější tyč.

AC Sparta Praha – Celtic Glasgow

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 26. Hancko (Pavelka), 38. Juliš (Dočkal), 80. Juliš (Moberg Karlsson), 90+4. Plavšić (Dočkal) – 15. Edouard (M. Elyounoussi)

Karty:   29. Vindheim (SPA), 57. Ladislav Krejčí ml. (SPA), 89. Souček (SPA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:5.

AC Sparta Praha: Nita – Plechatý, Pavelka, Hancko (67. Souček) – Vindheim, Trávník (76. Ladislav Krejčí st.), Dočkal (C), Ladislav Krejčí ml., Matěj Hanousek – Juliš (86. Minčev), Moberg Karlsson (86. Plavšić).
Náhradníci: Heča, Holec – Souček, Ladislav Krejčí st., Minčev, Lischka, Vitík, Plavšić, Wiesner, A. Gabriel, Gelašvili.

Celtic Glasgow: Bain – Elhamed, Jullien, Ajer, Laxalt – S. Brown (C) (66. Rogic), C. McGregor – R. Christie, Ntcham, M. Elyounoussi – Edouard (82. Klimala).
Náhradníci: Barkas, Hazard – Al. Ajeti, N. Bitton, Taylor, Duffy, Frimpong, Klimala, Henderson, Rogic.

Rozhodčí: Stieler – Pickel, Schaal (vš. Německo)