Menu

Fotbal

Liga mistrů

S. S. Lazio – FK Zenit Petrohrad

3:1

konec (2:1)

24.11.2020, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Skupina F • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.76 4.04 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55

55. Ciro IMMOBILE - 3:1

55

Lazio právě vstřelilo branku!
Ačkoliv Michail Keržakov vystihl stranu, na kterou bude CIRO IMMOBILE kopat penaltu, byla rána snajpra Lazia jednak tvrdá a šla těsně nad polovinu branky. Gólman Zenitu se natahoval marně, chybělo mu k míči asi dvacet centimetrů.

25

25. Arťom DZJUBA - 2:1

25

Petrohrad právě vstřelil branku!
Zenit je zpátky ve hře! Jaroslav Rakyckyj poslal centrovaný míč do vápna, který si ARŤOM DZJUBA hezky zpracoval na prsou a následně využil toho, že mu dal chvilku prostoru obránce Acerbi. Nechal si míč spadnout na zem a poté vystřelil naprosto přesně podél pravé ruky gólmana Pepe Reiny. Asistence: Jaroslav Rakyckyj.

22

22. Marco PAROLO - 2:0

22

Lazio právě vstřelilo branku!
Michailu Keržakovovi v brance Zenitu vůbec nezávidím, protože přistupování hráčů hostí k domácím je tragické. Joaquín Correa dostal na levé straně přihrávku a pohlídal si, aby nebyl v ofsajdu. Směřoval blíže k brance, ale před vápnem nemohl nahrát Immobilemu, který byl blízko jej. Dal tak přihrávku pro MARKA PAROLA, který třicet metrů od branky napřáhl ke střele a trefil se naprosto přesně k tyči. Asistence: Joaquín Correa.

3

3. Ciro IMMOBILE - 1:0

3

Lazio právě vstřelilo branku!
Plány Petrohradu, jak se udržet v postupové naději, dostávají výraznou trhlinu. Lazio totiž střílí krásnou branku. Lucas Leiva převzal balon od Luise Alberta, který ho dokázal udržet. Přihrál před velké vápno na CIRO IMMOBILEHO, jenž míč potáhl více do středu a vyslal parádní ránu, která končí v levé šibenici! Gólman Michail Keržakov se za ránou nejlepšího střelce Lazia v této sezoně jen bezmocně ohlédl. Asistence: Lucas Leiva.

S. S. Lazio – FK Zenit Petrohrad

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 3. Immobile (Lucas Leiva), 22. Parolo (Correa), 55. Immobile (pen.) – 25. Dzjuba (Rakyckyj)

Karty:   89. Acerbi (LAZ) – 38. Barrios (PET), 48. Lovren (PET), 76. Rakyckyj (PET)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:13.

S. S. Lazio: Reina – Patric (60. Luiz Felipe), Hoedt, Acerbi – Lazzari (68. Fáris), Parolo (C) (60. Akpa-Akpro), Lucas Leiva (68. Cataldi), Alberto, Marušić – Immobile (81. Muriqi), Correa.
Náhradníci: Strakoša, Furlanetto – Luiz Felipe, Pereira, D. Anderson, Armini, F. Caicedo, S. Radu, Cataldi, Akpa-Akpro, Muriqi, Fáris.

FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Lovren (C), Rakyckyj, Žirkov (74. Azmún) – Malcom, Kuzjajev, Barrios (59. Driussi), Santos (37. Suťormin), Mostovoj (59. Le Musajev) – Dzjuba, Jerochin (74. Šamkin).
Náhradníci: Vasjutin, Luňov – Azmún, Driussi, Suťormin, Le Musajev, Prochin, Šamkin.

Rozhodčí: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett (vš. Anglie)