Menu

Fotbal

Liga mistrů

S. S. Lazio – FK Zenit Petrohrad

3:1

konec (2:1)

24.11.2020, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Skupina F • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.76 4.04 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Acerbi na pravé lajně před zraky asistenta rozhodčího Bennetta strčil do soupeře a není mu nic platná gestikulace, že s Malcomem šlo o zákrok tělo na tělo. Jasná žlutá a taktické zastavení protiútoku.

76

Jaroslav Rakyckyj nejprve nedokázal zpracovat dobrou přihrávku od Leona Musajeva a míč mu vzal Jean-Daniel Akpa-Akpro. Možná byl bek Zenitu již trošku frustrován, tak střídajícího hráče Lazia vzal přes lýtka. Sudí Michael Oliver si počkal, až se celá situace uklidní, a pak ukázal ukrajinskému hráči žlutou kartu.

48

Dejan Lovren vidí žlutou kartu. Jednatřicetiletý Chorvat totiž neměl pochopení pro kličkovanou Joaquína Correy a nekompromisně do něj zajel. A pro to naopak neměl pochopení sudí Michael Oliver.

38

38. Žlutý faul Barriose na Correu

38

Ciro Immobile, který je naopak jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem soupeře, se stal kousek za polovinou hřiště u střídaček terčem sražení Wílmara Barriose, který do něj vrazil z boku. Snajpr Lazia ukazoval sudímu, že by to mělo být za kartu, a to se také stalo. Michael Oliver po chvilce vytahuje žlutý kartonek

S. S. Lazio – FK Zenit Petrohrad

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 3. Immobile (Lucas Leiva), 22. Parolo (Correa), 55. Immobile (pen.) – 25. Dzjuba (Rakyckyj)

Karty:   89. Acerbi (LAZ) – 38. Barrios (PET), 48. Lovren (PET), 76. Rakyckyj (PET)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:13.

S. S. Lazio: Reina – Patric (60. Luiz Felipe), Hoedt, Acerbi – Lazzari (68. Fáris), Parolo (C) (60. Akpa-Akpro), Lucas Leiva (68. Cataldi), Alberto, Marušić – Immobile (81. Muriqi), Correa.
Náhradníci: Strakoša, Furlanetto – Luiz Felipe, Pereira, D. Anderson, Armini, F. Caicedo, S. Radu, Cataldi, Akpa-Akpro, Muriqi, Fáris.

FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Lovren (C), Rakyckyj, Žirkov (74. Azmún) – Malcom, Kuzjajev, Barrios (59. Driussi), Santos (37. Suťormin), Mostovoj (59. Le Musajev) – Dzjuba, Jerochin (74. Šamkin).
Náhradníci: Vasjutin, Luňov – Azmún, Driussi, Suťormin, Le Musajev, Prochin, Šamkin.

Rozhodčí: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett (vš. Anglie)