Menu

Fotbal

Liga mistrů

S. S. Lazio – FK Zenit Petrohrad

3:1

konec (2:1)

24.11.2020, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Skupina F • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.76 4.04 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Ciro Immobile má splněno. Opět potvrdil post nejlepšího střelce Lazia v této sezoně a střídá. Místo něj se na hřiště podívá i šestadvacetiletý Kosovan Vedat Muriqi.

74

Hosté zkusí poslední dvě změny v sestavě. Daniil Śamkin střídá Alexandra Jerochina a dnes poměrně neviditelný Jurij Žirkov přepouští místo na placu pro Sardára Azmúna. Zdá se, že jde ale už jen o poslední pokus, jak oživit skomírající šance Zenitu na druhé místo.

68

Třetí a čtvrté střídání domácích. Lucas Leiva dohrál, místo něj přichází na zhruba pětadvacet minut Danilo Cataldi. A také Manuel Lazzari, který v závěru první půlky nevyužil obrovskou šanci, má odpracováno. Šanci dostává Muhammad Fáris.

60

Střídá také Lazio. Po šedesáti minutách hry končí dnešní špíl pro Patrice, místo něhož jde do hry Luiz Felipe. A možná trošku překvapivě dohrál i výborný Marco Parolo, který přepouští místo pro Jeana-Daniela Akpa-Akpra.

59

Wílmar Barrios hrající pod tíhou žluté karty odchází ze hřiště a místo něj nastupuje Sebastián Driussi. Dalším střídajícím hráčem Zenitu je Andrej Mostovoj, kterého nahradí Leon Musajev.

37

Douglas Santos, který byl po jednom z předešlých zákroků také trošku otřesen, střídá. Místo něj jde na plac Alex Suťormin.

S. S. Lazio – FK Zenit Petrohrad

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 3. Immobile (Lucas Leiva), 22. Parolo (Correa), 55. Immobile (pen.) – 25. Dzjuba (Rakyckyj)

Karty:   89. Acerbi (LAZ) – 38. Barrios (PET), 48. Lovren (PET), 76. Rakyckyj (PET)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:13.

S. S. Lazio: Reina – Patric (60. Luiz Felipe), Hoedt, Acerbi – Lazzari (68. Fáris), Parolo (C) (60. Akpa-Akpro), Lucas Leiva (68. Cataldi), Alberto, Marušić – Immobile (81. Muriqi), Correa.
Náhradníci: Strakoša, Furlanetto – Luiz Felipe, Pereira, D. Anderson, Armini, F. Caicedo, S. Radu, Cataldi, Akpa-Akpro, Muriqi, Fáris.

FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Lovren (C), Rakyckyj, Žirkov (74. Azmún) – Malcom, Kuzjajev, Barrios (59. Driussi), Santos (37. Suťormin), Mostovoj (59. Le Musajev) – Dzjuba, Jerochin (74. Šamkin).
Náhradníci: Vasjutin, Luňov – Azmún, Driussi, Suťormin, Le Musajev, Prochin, Šamkin.

Rozhodčí: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett (vš. Anglie)