Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

3:1

konec (2:0)

04.09.2020, 10:30 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Tomáš Kubečka

83

83. Jakub POVAŽANEC - 3:1

83

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se dočkal třetí branky a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Na parádní centr z levé strany si v pokutovém území naběhl JAKUB POVAŽANEC a špičkou kopačky uklidil míč do sítě!

74

Jablonec mohl definitivně rozhodnout o svém triumfu! V pokutovém území se do zakončení dostal Ladra, ale přízemní střelou minul vzdálenější tyč!

57

Jan Chramosta si naběhl na průnikovou přihrávku do pokutového území, kde se opřel do míče, jenže hostující brankář jeho dělovku vyrazil!

55

Jablonec mohl přidat třetí branku po rohovém kopu! Po odrazech se v pokutovém území nejlépe zorientoval Jeřábek, jehož hlavičku skvěle vyrazil hostující brankář!

48

48. Patrik SCHÖN - 2:1

48

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Hosté se krátce po změně stran dočkali branky! Na krásnou přihrávku za obranu si naběhl jeden z hostů a po úniku prostřelil brankáře. Autorem branky je PATRIK SCHÖN!

45

Robert Hrubý vyslal krásnou kolmicí do obrovské šance Jana Chramostu, ale hostující brankář skvěle vyběhl a vykouzlil výborný zákrok!

38

38. Jan CHRAMOSTA - 2:0

38

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec přidává další branku a ještě před přestávkou odskakuje na rozdíl dvou branek. Domácí rozehráli rohový kop přihrávkou do kombinace. Na následný centr si v pokutovém území počkal JAN CHRAMOSTA a akrobatickým zakončením poslal míč do sítě!

30

30. Jan KROB - 1:0

30

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se dostává do vedení! Svěřenci Petra Rady dostali k dispozici přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal JAN KROB a přízemní střelou dostal míč do sítě!

29

Další šance Jablonce! Po rychlé výměně přihrávek na hranici velkého vápna si do šance naběhl Čvančara, který hlavičkoval ze značky pokutového kopu, ale nechal vyniknout brankáře!

27

Obrovská šance domácího Jablonce! Na krásnou přihrávku do pokutového území si naběhl Tomáš Ladra, který byl sám před brankářem, ale poslal míč nad břevno.

FK Jablonec – FK Varnsdorf

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Krob, 38. Chramosta, 83. Považanec – 48. Schön

FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Jeřábek, Martinec, Krob – Hübschman, R. Hrubý – Haitl, Chramosta, Ladra – Čvančara

FK Varnsdorf: Vaňák (46. A. Richter) – Lehoczki, Zbrožek, Hasil, Novák (46. Rudnickyj) – Bláha, Kubista – Minsung (46. Kim), Kocourek (46. Bláha), Schon – Šimon (46. M. Richter)
Náhradníci: A. Richter, Ondráček, Rudnickyj, M. Richter