Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

3:1

konec (2:0)

04.09.2020, 10:30 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:07:16)
Je konec! Jablonec zvládl dnešní přípravný duel a poráží Varnsdorf 3:1. Dlouho se čekalo na první šanci. Poté v obrovské příležitosti selhal Tomáš Ladra, který napálil míč nad břevno. Po třiceti minutách zahrával Jablonec přímý kop, ze kterého se trefil Jan Krob. I druhý gól padl po standardní situaci. Jan Chramosta se prosadil akrobatickým způsobem po rohovém kopu. Krátce po změně stran se hosté dostali zpátky do zápasu brankou Patrika Schöna. Jablonec ale dokázal nápor hostů otupit a poslední slovo měl v 83. minutě Jakub Považanec.

Konec zápasu.

90

Považanec vybojoval odražený míč na polovině soupeře, skvěle si jej pokryl tělem a uklidnil rozehrávku přihrávkou do zadních řad.

89

Právě autor třetí branky Jakub Považanec vyslal další průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže nikdo v zeleném dresu jeho úmysl nepochopil.

87

Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření.

86

Jablonec zahrával další rohový kop. Na vysoký centr si naskočil Jeřábek, ale během výskoku se dopustil faulu.

85

Jablonec už si pouze kontroluje své vedení a snaží se dohrát dnešní přípravný duel s míčem na kopačkách.

83

83. Jakub POVAŽANEC - 3:1

83

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se dočkal třetí branky a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Na parádní centr z levé strany si v pokutovém území naběhl JAKUB POVAŽANEC a špičkou kopačky uklidil míč do sítě!

82

Právě Hrubý byl v pokračující akci pozdě v souboji na hranici velkého vápna a nedovoleným zákrokem zastavil útočnou snahu Jablonce.

81

Robert Hrubý zastavil odkop hostujícího celku na hranici velkého vápna, jenže si netroufl na zakončení a roztáhl hru do křídla.

80

Po další akci už se Jablonec dočkal zakončení. Rána z velkého vápna byla sice prudká, ale postrádala potřebnou přenost. Ladrovi dnes zkrátka není přáno.

79

Jeřábek uvolnil přihrávkou na pravou stranu rozběhnutého Jana Kroba, který si ale netroufl na individuální průnik a raději přenesl hru přes šíři hřiště.

78

Varnsdorf předvedl další rychlou akci po levém křídle, jenže nákop na rychlonohého hráče prosvištěl až do zámezí.

76

Ladra napadal rozehrávku hostujících stoperů, jenže obránci Varnsdorfu si s jeho přítomností zkušeně poradili a odehráli míč do bezpečí.

75

Po delší době se hosté podívali až před branku domácího Jablonce. Centr z pravé strany si ale pohlídali obránci v zelených dresech.

74

Jablonec mohl definitivně rozhodnout o svém triumfu! V pokutovém území se do zakončení dostal Ladra, ale přízemní střelou minul vzdálenější tyč!

72

Jablonec zahrával rohový kop, ale hlavní rozhodčí viděl v hlavičkovém souboji útočný faul. Varnsdorf bude rozehrávat.

71

Další rychlá akce Jablonce po levém křídle skončila nepřesným centrem do pokutového území. Domácím se však povedlo otupit nápor soupeře.

70

Na opačné straně dostal přihrávku do střelecké pozice Jan Chramosta, kterému se pod nohy obětavým skluzem položil obránce, který míč srazil na roh.

69

Jeřábek si dal v pokutovém území pozor na centr z pravé strany a odkopl míč daleko od domácí svatyně. Fotbalisté Jablonce se skvěle pohybují.

68

Jan Krob dostal přihrávku na pravou stranu, posunul míč na Ladru, jenže tomu jeden z hostů přišlápl kotník. Vhazovat však bude Varnsdorf.

66

Hostující brankář Richter si dal pozor na napadajícího Jana Chramostu a odkopl míč na polovinu Jablonce. Domácí jej získali bez větší snahy.

65

Varnsdorf je po změně stran aktivnějším celkem. Hostující mužstvo se častěji tlačí do útoku a žene se za vyrovnáním.

64

Jan Krob si při průniku po levé straně pomohl nedovoleným zákrokem a poslal obránce k zemi.

63

Varnsdorf se hnal do dalšího zajímavého protiútoku. Na přihrávku za obranu si naběhl Kocourek, jenže váhal se zakončení a po dlouhém kličkování vůbec nevypálil.

62

Jeřábek poslal prudkou přihrávku na levou stranu, kde byl Ladra, jenže toho jeden z obránců obral o míč čistým skluzem.

61

Varnsdorf po hodině hry znovu zvyšuje svou aktivitu a tlačí se na polovinu soupeře. Fotbalisté Jablonce si v posledních minutách dávají pozor na vysoké nákopy.

59

Domácí zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde tentokrát kralovali zadáci ve žlutých dresech Varnsdorfu.

58

Jablonec se znovu dostal do pokutového území, jenže dobíhající Michal Jeřábek svým zakončením neumístil míč mezi tři tyče.

57

Jan Chramosta si naběhl na průnikovou přihrávku do pokutového území, kde se opřel do míče, jenže hostující brankář jeho dělovku vyrazil!

56

Fotbalisté Varnsdorfu se dostali do zakončení zpoza velkého vápna, jenže další prudká rána prolétla kolem vzdálenější tyče.

55

Jablonec mohl přidat třetí branku po rohovém kopu! Po odrazech se v pokutovém území nejlépe zorientoval Jeřábek, jehož hlavičku skvěle vyrazil hostující brankář!

54

Čvančara si v pokutovém území přehodil míč na levačku, ale technickou střelou nezamířil mezi tři tyče.

53

Ladra napadal rozehrávku Varnsdorfu, ale hostující brankář měl k míči o pořádný kus blíže a nakopl míč na polovinu soupeře.

52

Po krátkém přerušení hry kvůli srážce dvou hráčů ve středovém kruhu se znovu pokračuje ve hře. Domácí Jablonec se tlačí do útoku.

48

48. Patrik SCHÖN - 2:1

48

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Hosté se krátce po změně stran dočkali branky! Na krásnou přihrávku za obranu si naběhl jeden z hostů a po úniku prostřelil brankáře. Autorem branky je PATRIK SCHÖN!

46

Varnsdorf po krátké přestávce obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku a snaží se o branku.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté ligového Jablonce, kteří vedou 2:0. Dlouho se čekalo na první šanci. Poté v obrovské příležitosti selhal Tomáš Ladra, který napálil míč nad břevno. Po třiceti minutách zahrával Jablonec přímý kop, ze kterého se trefil Jan Krob. I druhý gól padl po standardní situaci. Jan Chramosta se prosadil akrobatickým způsobem po rohovém kopu.

45

První poločas skončil.

45

Robert Hrubý vyslal krásnou kolmicí do obrovské šance Jana Chramostu, ale hostující brankář skvěle vyběhl a vykouzlil výborný zákrok!

44

Jan Krob táhl akci Jablonce po levém křídle, jenže v blízkosti pokutového území si předkopl míč daleko před sebe a už nestačil zakončit.

43

MInsung odcentroval z pravé strany před branku Jablonce, ale ve vzdušném prostoru kraloval výborně hrající stoper Jeřábek.

42

Chramosta krásně přenesl hru na levou stranu, odkud centroval Krob, jehož pobídka přiletěla jen do prostoru, kde kralovala obrana Varnsdorfu.

41

Minsung se dral za přihrávkou na levé křídlo, jenže v souboji s obráncem si pomohl nedovoleným zákrokem.

40

Jablonec rozjel další kombinaci na vlastní polovině a snaží se dohrát první poločas s naprostým klidem na kopačkách. Varnsdorf už rozehrávku domácích neatakuje.

38

38. Jan CHRAMOSTA - 2:0

38

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec přidává další branku a ještě před přestávkou odskakuje na rozdíl dvou branek. Domácí rozehráli rohový kop přihrávkou do kombinace. Na následný centr si v pokutovém území počkal JAN CHRAMOSTA a akrobatickým zakončením poslal míč do sítě!

37

Po dalším centru se v pokutovém území po míči dokázal natáhnout Tomáš Ladra, jehož pokus špičkou kopačky skončil vedle levé tyčky.

36

Jablonec se hnal do rychlého protiútoku. Robert Hrubý ještě našel Kroba, jehož centr chtěl do sítě usměrnit Čvančara, ale jeho pokus zablokoval obránce.

35

Jan Krob si tentokrát splnil své defenzivní povinnosti, vrátil se na vlastní polovinu a odehrál míč do autu.

34

Jeřábek si zakřičel o přihrávku do zadních řad a míč také dostal. Stoper domácího Jablonce následně přenesl těžiště hry na pravou stranu hrací plochy.

33

Domácí Jablonec pro změnu zahrával rohový kop. Jeho exekuce se chopil Robert Hrubý, jehož centr skončil v rukavicích brankáře.

32

Varnsdorf se krátce po obdržení úvodní branky vydal do útoku, jenže za hustého deště se do nebezpečné situace nedostal. Jablonec brání na jedničku.

30

30. Jan KROB - 1:0

30

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se dostává do vedení! Svěřenci Petra Rady dostali k dispozici přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal JAN KROB a přízemní střelou dostal míč do sítě!

29

Další šance Jablonce! Po rychlé výměně přihrávek na hranici velkého vápna si do šance naběhl Čvančara, který hlavičkoval ze značky pokutového kopu, ale nechal vyniknout brankáře!

28

Jablonec je předchozí akcí pořádně nabuzený a pokračuje v rychlé kombinační hře na polovině soupeře. Naopak obránci Varnsdorfu začínají lehce ztrácet.

27

Obrovská šance domácího Jablonce! Na krásnou přihrávku do pokutového území si naběhl Tomáš Ladra, který byl sám před brankářem, ale poslal míč nad břevno.

26

Jablonec se postupnou kombinací dostal na polovinu soupeře, jenže Robert Hrubý nepropasíroval přihrávku do velkého vápna.

25

Čvančara skvěle vystoupil proti stoperům hostujícího celku, jenže Varnsdorf se ubránil díky pohotovému odkopu. Velmi opatrné utkání pokračuje.

24

Jablonec se ubránil dalšímu výpadu soupeře a bez problémů odehrál míč na polovinu Varnsdorfu, kde neměl Ladra proti přesile soupeřů šanci.

23

Robert Hrubý dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna, ale ani kmenový hráč ostravského Baníku si netroufl na střelu a raději roztáhl hru na křídlo.

22

Varnsdorf znovu uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Hráči ve žlutých dresech se hnali do útoku, ale stopku jim vystavil Jeřábek.

21

Jan Chramosta se otočil v blízkosti pokutového území a mohl zakončovat. Domácí fotbalista si ale dlouho rovnal míč na pravačku a jeho pokus prosvištěl nad břevnem.

20

Hosté rozjeli akci po pravé straně hrací plochy, jenže fotbalisté Jablonce rychle zavřeli volný prostor a nepustili nikoho ve žlutém do pokutového území.

19

Tentokrát už svěřenci Petra Rady dostali míč do pokutového území, ale nikdo v zeleném dresu na pobídku nedosáhl. Varnsdorf přestál zajímavý náznak.

18

Ladra si naběhl pro další prudkou přihrávku na střed hřiště a pohotově přenesl míč na levou stranu. Nikdo v zeleném se k centru nedostal.

17

Varnsdorf kombinuje s míčem na kopačkách na vlastní polovině a číhá na skulinku v řadách Jablonce. Domácí však brání v pevném bloku.

16

Varnsdorf se vydal do zajímavého protiútoku, který skončil nadýchaným centrem do velkého vápna, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu.

14

Jablonec kombinuje na vlastní polovině a nikam se nežene. Ligový celek je sice aktivnější, ale nedostává se do šancí.

13

Právě Tomáš Ladra si v dalším souboji na polovině hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem. Známý bouřlivák Petr Rada mu dal pořádný céres.

12

Tomáš Ladra skvěle napadal rozehrávku Varnsdorfu a dostal soupeře pod tlak. Hosté se u míče dlouho neohřáli a nepřesným nákopem jej odevzdali Jablonci.

11

Jablonec se usadil v blízkosti pokutového území, kde se domácí po rychlé kombinaci dostali až do zakončení, jenže pokus z hranice velkého vápna byl nepřesný.

10

Chramosta si naběhl na průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže rychlou kličkou se svého strážce nezbavil a nechal se obrat o míč.

9

Haitl fauloval v souboji u pomezní čáry a poslal k zemi rozběhnutého soupeře. Varnsdorf může pokračovat v kombinaci.

8

Jablonec se dostal do prvního zakončení. Střela zpoza hranice pokutového území proskákala kolem vzdálenější tyčky.

7

Chramosta si řekl o přihrávku na polovinu hřiště, nicméně hosté znovu zvýšili napadání a donutili Jablonec k nepřesné rozehrávce.

6

Jablonec podnikl rychlou akci po pravém křídle, jenže centrovaný míč skončil na kopačce prvního obránce ve žlutém dresu.

5

Do rozehrávky Varnsdorfu se musel zapojit také hostující brankář. Ten si všiml dotírajícího Chramosty a raději rozehrál na pravou stranu.

4

Další akce Varnsdorfu vedená po pravé straně skončila nepřesným centrem do pokutového území. Zadáci v zeleném se hravě ubránili.

3

Zadáci Jablonce uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Nikdo v zeleném dresu se ale nenabídl do volného prostoru.

2

Hostující Varnsdorf rozjel svou první akci nákopem za obranu domácího celku, ale následný centr byl nepřesný.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Jeřábek, Martinec, Krob – Hübschman, R. Hrubý – Haitl, Chramosta, Ladra – Čvančara

FK Varnsdorf: Sestava v tuto chvíli není k dispozici.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30 a budeme z něj přinášet změny stavu.

FK Jablonec – FK Varnsdorf

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. Krob, 38. Chramosta, 83. Považanec – 48. Schön

FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Jeřábek, Martinec, Krob – Hübschman, R. Hrubý – Haitl, Chramosta, Ladra – Čvančara

FK Varnsdorf: Vaňák (46. A. Richter) – Lehoczki, Zbrožek, Hasil, Novák (46. Rudnickyj) – Bláha, Kubista – Minsung (46. Kim), Kocourek (46. Bláha), Schon – Šimon (46. M. Richter)
Náhradníci: A. Richter, Ondráček, Rudnickyj, M. Richter