Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlín B – SK Sigma Olomouc B

2:2

konec (1:1)

04.09.2020, 17:00 • Stadion Letná, Zlín • 5. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.12 3.6 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Martinez, přichází Staněk.

90+1

Nastavuje se jedna minuta.

90

Španělský záložník to po chybě soupeře zase vzal na sebe, ale tentokrát se to už vůbec nevyplatilo. Mohl uvolnit nějakého lépe postaveného spoluhráče, ale místo toho míč napálil jen do středu brány.

86

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Lukáš Hrdlička, přichází Vít Mlýnek.

85

Martinez měl na hlavě třetí branku svého týmu! Po centru Zahradníka však hlavičkuje jen do obránce, který sráží míč mimo hrací plochu.

75

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Němeček, přichází Uhřík.

71

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Nečas, přichází Martin Mlýnek.

71

Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Pafka, přichází Zahradník.

68

Yunis mohl být první dvougólovým střelcem dnešního duelu! U centru směřujícího za obranu byl totiž úplně sám, ale hlavička se mu úplně nepovedla, protože na ní zlínský brankář dokázal skvěle zareagovat!

67

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Grečmal, přichází Baďura.

64

Žlutou kartu dostává Jiří Pafka (FC Fastav Zlín B).

64

Martinez našel v pokutovém území odražený míč, okamžitě mohl pálit, ale chtěl si najít ještě lepší pozici. To se nevyplatilo, takže nakonec ani nevystřelil!

63

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Radič, přichází Chytil.

59

Žlutou kartu dostává Daniel Grečmal (SK Sigma Olomouc B).

57

A další obrovská příležitost pro Nečase! Tomu před bránu naservíroval míč Chwaszcz, zlínský hráč tam navíc byl úplně sám, ale při pokusu o zakončení do protipohybu gólmana se netrefil ani mezi tři tyče!

53

53. Jakub KOLÁŘ - 2:2

53

Tým Zlín B právě vstřelil branku!
Zlín zase bleskově odpovídá na inkasovanou branku! Centr od rohového praporku Reichl trestuhodně srazil jen k nepokrytému JAKUBU KOLÁŘOVI, který pohotově poslal míč do odkryté brány.

53

Kolář hraničním, ale čistým zákrokem obral o míč jednoho ze spoluhráčů, díky čemuž mohl zahájit rychlý protiútok. Ten po jeho přihrávce zakončoval Nečas, ale tvrdou střelou Reichla nepřekonal!

50

50. Jakub YUNIS - 1:2

50

Tým Olomouc B právě vstřelil branku!
Sigma zničehonic zvýšila svou aktivitu, díky čemuž se raduje z druhého gólu! Grygar se dostal přes soupeřícího krajního beka, díky čemuž mohl přihrávat před bránu. Tam se šikovným skluzem dostal k pasu JAKUB YUNIS, který ho ve skluzu jen tak tak dopravil do sítě.

43

Bednár dostal luxusní pas, díky kterému byl úplně sám před Rakovenem, ale výborným obranným skluzem se proti němu zaskvěl Hrdlička, který navíc ani nefauloval!

39

Olomouc se zničehonic dostala do další šance. K přízemní přihrávce do malého vápna se ve skluzu dostal Bednár, který to zkusil na bližší tyč, ale v těžké pozici netrefil ani branku.

34

34. Patrik SLAMĚNA - 1:1

34

Tým Zlín B právě vstřelil branku!
Fastav okamžitě srovnává stav utkání! Pěkně vybojovanou penaltu dokázal využít PATRIK SLAMĚNA, který po zemi zakončil nechytatelně k levé tyči.

34

Martinez byl při pokusu o průnik do šestnáctky poslán k zemi docela tvrdým skluzem. Rozhodčí se chvíli rozmýšlel, ale nakonec ukázal na penaltový puntík!

34

Penalta pro Zlín!

32

32. Pavel ZIFČÁK - 0:1

32

Tým Olomouc B právě vstřelil branku!
Hosté zaslouženě otevírají skóre dnešního duelu! Domácí nedokázali získat míč před vlastním pokutovým územím, čehož dokonale využil PAVEL ZIFČÁK, který z hranice šestnáctky zakroutil míč ke vzdálenější levé tyči.

25

Sigma je tedy směrem dopředu mnohem aktivnější. Grygar se však nyní dostal do souboje, který nemohl vyhrát, takže raději fauloval. Za svůj počin vidí žlutou kartu.

10

Reichl odkopává od své klece a rozhodně nikam nespěchá. Míč následně posílá až na útočnou polovinu, kde se po dobrém sklepnutí Yunise dostal do zakončení Radič, domácí gólman tak musí vytahovat první důležitý zákrok.

FC Zlín B – SK Sigma Olomouc B

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 34. Slaměna (pen.), 53. Kolář – 32. Zifčák, 50. Yunis

Karty:   64. Pafka (ZLB) – 25. Grygar (OLB), 59. Grečmal (OLB)

FC Zlín B: Rakovan – Němeček (75. Uhřík), Slovák, Slaměna, Pafka (71. Zahradník), Hrdlička (86. V. Mlýnek), Martinez (90+1. Staněk), Chwaszcz, Venený (C), Nečas (71. M. Mlýnek), Kolář.
Náhradníci: Lebánek – Uhřík, Staněk, V. Mlýnek, Strachoň, M. Mlýnek, Zahradník.

SK Sigma Olomouc B: Reichl – David (C), Yunis, Grygar, Bednár, Galus, Zifčák, Zmrzlý, Grečmal (67. Baďura), Látal, Radič (63. Chytil).
Náhradníci: Obzina – Neuer, Hapal, Chytil, Hausknecht, Fiala, Baďura.

Rozhodčí: Dudek – Kotala, Mrázek