Menu

Fotbal

Italská Serie A

Hellas Verona – Atalanta Bergamo

1:1

konec (0:0)

18.07.2020, 17:15 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • 34. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 7.02 5.27 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro tuto chvíli vše, všem sportovním fanouškům děkuji za pozornost a přeji poklidný zbytek deštivé soboty. (19:12:02)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:10. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:15.
Rozjetá Atalanta podruhé z posledních třech zápasů ztrácí body, čímž už možná definitivně ztrácí možnost soupeřit s Juventusem o titul. Bergamo navíc dnes nepodalo výkon hodný třech bodů, protože Verona hrála proti favoritovi opravdu dobře. Hosté se sice dostali do vedení, ale domácí bleskově srovnali krok a pak sami útočila na obrat, ale podruhé už se neprosadili. Bergamasca začala být trochu aktivnější až v samotném závěru, ale to už bylo moc pozdě, takže se musí smířit jen s jediným bodem.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Poslední útok zápasu podniká Atalanta, ale Verona doslova zavřela své pokutového území. Nakonec přišel centr, po kterém následovalo dost nebezpečné zakončení, ale to skončilo jen vedle levé tyčky.

90+1

Nastavují se dvě minuty.

90

Remíza je hodně blízko. Marco Silvestri si připisuje další zákrok a s rozehrávkou už moc nespěchá. Hellas by přece jen byl rád za jeden bod.

89

Duván Zapata si hledal cestu za soupeřící obranu, dostal i docela nadějný pas, ale k ničemu to nebylo, protože míč jeho zaviněním skončil jen za pomezní čárou.

88

Útočné snažení Atalanty nakonec přerušuje postavení mimo, po kterém zase rozehrává dlouhým odkopem Marco Silvestri. Ten sice našel Alana Empereura, ale ten z dálky pálí jen do náruče Pierluigiho Golliniho.

87

Verona dává do bránění všechny své síly, což se jí ale vyplácí. Do útoku se sice sama nemůže dostat, ale hosté si alespoň neumí vytvořit nic nebezpečného.

86

Bergamo začíná být v posledních minutách aktivnější, ale času už opravdu moc nezbývá moc. Soupeř ho navíc nyní vytlačuje zpět na jeho polovinu.

85

Žlutou kartu dostává Rafael Tolói (Atalanta Bergamasca Calcio).

84

Žlutou kartu dostává Matteo Pessina (Hellas Verona FC).

83

Domácí brankář si opět kopne do míče. Tentokrát ho posílá jen za postranní čáru, Timothy Castagne tak následně co nejrychleji vhazuje.

82

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Koray Günter, přichází Matteo Lovato.

81

Marco Silvestri po dlouhé době rozehrává od své klece. Signalizací své spoluhráče posílá až na útočnou polovinu, kam vzápětí odkopává také míč.

79

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Marten de Roon.

78

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Ruslan Malinovskyj, přichází Luis Muriel.

77

Na druhé straně hřiště se Atalanta pokusila prosadit pomocí dalekonosné střely, která však skončila na prvním bránícím hráči v cestě. Hosté však v útočném snažení pořád pokračují.

Hellas Verona – Atalanta Bergamo

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Pessina – 50. D. Zapata

Karty:   41. S. Amrabat (VRN), 84. Pessina (VRN) – 64. Hateboer (ABC), 85. Tolói (ABC)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:10. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:15.

Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Günter (82. Lovato), Empereur – Faraoni, S. Amrabat, Veloso (C), Lazović (73. Dimarco) – Pessina, Zaccagni (46. Borini) – Salcedo Mora (73. Di Carmine).
Náhradníci: B. Radunović, A. Berardi – Dimarco, Badu, Lovato, Terracciano, Eysseric, Verre, Stępiński, Di Carmine, Lucas Felippe, Borini.

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino (69. Caldara), Djimsiti – Hateboer, Pašalić, Freuler (79. de Roon), Gosens (69. Castagne) – Malinovskyj (78. Muriel), A. Gómez (C) – D. Zapata.
Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Czyborra, Castagne, Bellanova, Caldara, de Roon, Muriel, Šutalo, Da Riva, Tameze, Colley.

Rozhodčí: Abisso – Carbone, Tardino